ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ! ΈΦΤΥΣΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΧΑΧΑΝΙΖΕ….!«ΑΝ ΠΕΘΑΝΩ ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑ Η ΥΠΑΡΞΗ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΜΕΝΑ» ΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΛΥΓΜΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    γλεζος

    «Αν πεθάνω θα σας κυνηγά η ύπαρξή μου, δεν θα γλιτώσετε από μένα», είπε δείχνοντας τον πρωθυπουργό.
    Συγκίνηση επικράτησε κατά την παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Γλέζου «Ακρωνύμια».
    Ο αγωνιστής και ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς λύγισε μιλώντας για τις τραγικές στιγμές που έζησε αυτός και οι συναγωνιστές του κατά τη διάρκεια της αντίστασης.
    Ήταν μία ομιλία – μανιφέστο, η παρουσίαση της σπουδαίας παρακαταθήκης που αφήνει στον ελληνικό λαό. Ο Μανώλης Γλέζος τόνισε ότι προσπαθεί να εκπληρώσει τα όνειρα όσων έδωσαν τη ζωή τους και κάλεσε τους πολιτικούς να μάχονται και εκείνη για τον ίδιο σκοπό.
    «Παραμονές των εκτελέσεων ή πριν από τι μεγάλες μάχες μαζευόμασταν όλοι και λέγαμε ο ένας στον άλλο πως αύριο αν δεν ζω μην με ξεχάσεις. Να περπατάς στο δρόμο και να λες καλημέρα και για μένα… Να πίνεις ένα κρασί και για μένα… Να ακούς το θρόισμα των φυλών και για μένα» τόνισε στην συγκλονιστική αφήγησή του, παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
    «Το δυσκολότερο πράγμα για μένα είναι ότι ζω και εκείνοι δεν ζουν. Μπορώ λοιπόν να ησυχάσω; Γι’ αυτό έχω αυτή την πολυπραγμοσύνη. Εκτελώ τις εντολές τους ή προσπαθώ να τις εκτελώ» τόνισε ο κ. Γλέζος και κοιτώντας τον πρωθυπουργό είπε: «Και αν πεθάνω θα σας κυνηγά η ύπαρξη μου για να κάνετε αυτά που πρέπει να κάνετε. Μη νομίζετε ότι θα γλυτώσετε από μένα»!

    Δείτε το βίντεο με τη συγκλονιστική ομιλία του Μανώλη Γλέζου:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    42 Σχόλια

    1. ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΕΙ? ΕΙΔΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΒΡΑΧΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΕ….” ΒΡΕ ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΑΝΕΒΗΚΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ? ΛΕΣ . ΤΩΡΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΡΑΞΟΥΝΕ? ΜΠΑΑΑΑ!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΥΠΝΙΟΙ……. ” ΚΑΙ….ΗΡΕΜΗΣΕ………

      1. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΡΕ ΣΥ.

    2. ΚΥΡΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΕΝΤΡΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ..ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ,,ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΙΩΝ,,, ΠΟΥ ΗΠΕΡΕΤΗΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΚΛΑΙΕΙ .ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 1944 ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ…ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΑΣΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΤΛΕΡΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ …ΑΠΛΩΣ ΕΡΩΤΩ// ΕΤΣΙ ΕΚΛΑΨΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝ ….ΑΛΗΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΝΙΟΥΝΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΕ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΛΑΙΝΕ ,ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΡΩΓΕΣΘΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΤΟ ΓΕΡΟ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΠΟΛΩΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΕΝΙ …ΣΕΛΟΝ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΞΕΛ ….ΤΣΙΠΡΙ.

    3. 200 χρονια επανάσταση και που να τελειώσει, τα αποτελέσματα γνωστά και θλιβερά, πολλοί βίωσαν την κατοχή ίσως πιο βάρβαρη από τον Γλέζο, όταν τέλειωσε πήγαν στα χωράφια όμως, πρέπει κάποτε να ηρεμήσομε και να κοιτάξομε μπροστά.

    4. Πανε προσκυνα τον λακο του κατσαπλια χοτζα και ασε τα σαπια εσχατογερε!!!

    5. Ψοφο κολογερα λεχριτη χασιστερε,καμια λυπηση για τα υπαλληλακια των Γερμανων και των εβραιοτραπεζιτων,κακαο ψοφο ναχεις.

    6. ΕΝΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ..ΕΝΑ ΤΡΩΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ..ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ..Κ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΦΥΡΟ ΚΥΡΙΕ ΓΛΕΖΟ;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΜΑΓΚΙΑΣ ΣΟΥ;ΒΡΗΚΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ Κ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ..ΜΙΑ ΓΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΡΑΔΑ..ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΗΣ ΒΙΖΙΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ..ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ..

    7. Παραληρημα μεγαλείου..Πες πες πιστεψε στο τέλος και ο ιδιος οτι κατεβασε την σημαία των χιτλερικών από την ακρόπολη και οτι ήταν αντιστασιακός…Όλοι αυτοί οι αντιστασιακοί πάντως που έχουν βγει στη φόρα μεταπολέμικα θα επρεπε να ειχαν ξεκάνει καμμια 100000 γερμαναράδες στην ελλάδα…Ανταυτου όλη την περίοδο 41-44 σκοτώθηκαν καμμια 3000-4000 γερμανοί,με πολυ αισιόδοξους υπολογισμούς..

    8. ΕΙΝΑΙ …ΑΡΓΑ…ΓΙΑ …ΔΑΚΡΥΑ……………..ΣΤΕΛΛΑ…….. !!!!!!!!!!!!!

    9. Πτωχα αριστεριδια , εσεις να φυγετε απο την Ελλαδα , εσεις ειστε οι μουλοι χιλιων αλλοφυλων πατεραδων που ξεπεταξαν οι απλυτες πορνες αριστερες , τα κατακαθια της κοινωνιας , αυτες που οι Ελληνες φτυνουν οταν τις βλεπουν
      Εμεις ξερουμε ποιοι ηταν οι πατερες μας και οι παπουδες μας!!!
      Ανωμαλοι κατσαπλιαδες

    10. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΕΙ;
      ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.
      ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΟΤΙ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.

    11. ΔΥΣΤΥΧΩΣ κε ΓΛΕΖΟ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ.ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΤΥΣΕΤΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ.ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

    12. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΤΙΣΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ
      ΟΠΟΙΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΠΑΚΕΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ

      1. Αυτή η Ελλάδα των λαμογιών και των ανθελλήνων είναι σίγουρα δικιά σας.

      2. Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΡΩΜΕΡΟ ΑΠΛΥΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ.

      3. Σου μαμησω παλιαδελφαρα χασιστερη.

    13. Ο Γλέζος..Ο Κολλητός του Χότζα, που “κατέβασε” τη σημαία των Γερμανών από την ακρόπολη (έτσι λέει) και την ανέβασε όψιμα στο Δίστομο (δεν το λέει, το έκανε)

      Ψόφα ρε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

    14. ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΝΩ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΘΥΣΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΤΟΣΟ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ!!!!

      1. Ποια πατρίδα; Η Μόσχα τους διέταζε. Αυτοί ήθελαν την διασπάση της Ελλάδος.

    15. Καμια λυπηση και σεβασμος για κανεναν αριστερο προδοτη.Κροκοδειλια δακρυα χωρις καμια ουσια και αντικρισμα.Η Ελλαδα θα σωθει μονο με ριζικη εκτομη του αριστερου καρκινωματος και ολων των μεταστασεων του.

    16. Μπάρμπα πήγαινε στον αφέντη σου τον Τσίπρα τώρα και ζητά συγγνώμη και άσε τα κλάματα και τις λιποθυμίες…Προδότες όλοι σας έχει χάρη που δεν υπάρχουν πατριώτες και παίζεται μπάλα γνωρίζοντας το κόλπο…
      Που θα πάει θα χτυπήσουν δεν θα χτυπήσουν και άντε μετά να μαζέψετε τα ασυμαζευτα!!!

    17. TO ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΠΙΚΟ ΗΡΩΑ ΕΒΑΛΕΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ;

    18. ΑΚΟΜΑ ΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΔΕΡΦΗ?ΨΟΦΑ ΡΕ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑ ΙΣΛΑΜΟΝΑΖΙ ΕΒΡΑΟΛΑΓΝΕ ΑΝΕΘΛΛΗΝΑ ΠΡΟΔΩΤΗ ΣΚΑΤΟΨΥΧΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΑΘΕΕ ΑΝΩΜΑΛΕ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΒΡΕΦΟΦΑΓΕ ΒΡΕΦΟΚΤΩΝΕ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΓΕΝΙΤΣΑΡΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕ..Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο 2ΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΖΩΟ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΚΑΙ ΚΛΑΨΕ ΣΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΟΥΛΟΥ ΠΟΥΣΑΙ…ΠΙΟ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΑΠΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..ΣΩΠΑΣΕ ΚΥΡΑ ΜΑΝΩΛΑΙΝΑ ΚΑΙ ΜΗ ΠΟΛΥΔΑΚΡΥΖΕΙΣ..ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΘΑΣΑΙ!

    19. Πάρε περίστροφο και ρίξε στο κεφάλι σου, εδώ που μας έφερες νομίζω πως αν είχες αρ@δια αυτό θα έκανες.

    20. ΓΙΑΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΙΣ ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΟΥΡΤΣΕΣ ΕΣΥ ΡΕ ΚΛΑΨΙΑΡΗ …ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ…ΤΑ ΠΑΤΣΙΖΕΙΣ ΟΛΑ…ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΡΕ ΑΜΟΡΦΩΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ;ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,,ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ Κ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ..ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ…Κ ΤΟΤΕ Κ ΤΩΡΑ..ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΑΚΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΡΕ ΝΤΟΥΓΑΝΙ..ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ..Κ ΜΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ ΤΣΙΤΑΤΑ Κ ΑΤΑΚΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ…ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΔΕΞΙΟΙ Κ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ..ΕΝΑΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ..ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ..ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ..ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ..Κ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠ ΤΗΝ Ν.Δ…ΘΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΤΕ ΑΝΩΜΑΛΑ ΣΕ ΛΙΓΑΚΙ Κ ΣΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΕΟΦΙΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ..

    21. Συγκλονιστικό το απολειφάδι του Στάλιν γιατί μας είπε οτι οι πόλεμοι όπως το 1821 κερδήθηκαν γιατί ο λαός είχε κοινή γλώσσα.
      Κοινή γλώσσα έχουν όλα τα αναρχοάπλυτα του Στάλιν και τα ερπετοειδή του Γιαχβέ που στην ζωή τους προχωράνε έρποντας και γλείφοντας.
      Σύντομα θα πάρετε αυτό που σας αξίζει από την μειοψηφία των Ελλήνων που δεν τους ενώνει μόνο η γλώσσα, αλλά ιδανικά και αξίες που εσείς δεν πρόκειται να υπηρετήσετε ποτέ.-

    22. Για μένα οοολοι οι αριςτεροι ειναι προδοτες. Οοολοι εγκληματίες της Ελλαδος. Αυτοι ΕΒΑΛΑΝ στον τοίχο την πατριδα μου και την εκτέλεσαν. Δυςτυχως τωρα πια το ιδιο προδοτες ειναι και ολοι οι υπόλοιποι. Ιςως να ηταν και πριν και απλως δεν τους ειχαμε πάρει χαμπάρι γιατι μας κορόιδευαν, οι αριςτεροι ομως ποτε δεν μας κορόιδεψαν. Ηταν παντα προδοτες και δεν το έκρυβαν. Γι αυτο παραξενευόμαι που τόσοι και τόσοι έπεσαν στην παγιδα τους. Οπως και τωρα τελευταία. Ψήφισαν τον Τσίπρα ενω ήξεραν πολυ καλα πως ειναι διεθνιστής και λαθρολαγνος. Είχε πει πως θα ανοίξει τα σύνορα. Ποτε δεν το έκρυψε. Γιατι τον ψήφισαν;;; Για την τσέπη τους;;;; Καλα να παθουν,μου κακό ειναι πως το πάθαμε κι εμεις οι υπόλοιποι και κυριως η Ελλαδα.

    23. ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΜΕΤΩΠΑ. ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ AΛΗΘΙΝΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΓΛΕΖΟ

    24. ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΟΓΕΡΟΣ ? , ΔΕΝ ΨΗΦΗΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΡΕ ΑΠΛΥΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ , ΔΕΝ ΕΣΚΥΨΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗΝ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΜΕΡΚΕΛ – ΣΟΙΜΠΛΕ ? ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ “ΗΡΩΑΣ” ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ? ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ

    25. Katarxin manoli exeis xasi olo to sevasmo pou sou eixa me tin kinisi sou na valis ti nazistiki simea pano sto mnima to iroon tou distomou apo tote den exis kanena dikeoma na milas gia agones eisai i ntropi kai i kseftila tis elladas me afti sou tin kinisi ksexases kai tis polemikes apozimiosis telika mia gineka exei afta pou esis den exete sta pantelonia sas mesa

    26. Ειναι αργα για δακρυα ρε μπαρμπα.ησουν και συ απο αυτους που παραπλανησαν τον ελληνικο λαο σαν συριζαιος.θα ειναι βαρυ το χωμα της ιστοριας που θα σε σκεπασει οσονουπω

      1. Ποτέ δεν είναι αργά.Ο Θεός πάντα περιμένει τη μετανοιά μας για να τη δεχτεί,ποιοί είμαστε εμείς που δεν θα τη δεχθούμε;Ο κ. Γλέζος έχει μετανοήσει και μάλιστα ζήτησε,όταν θα φύγει από αυτό το κόσμο,να γίνει θρησκευτική κηδεία.Νομίζω ότι θα πρέπει να το σεβαστούμε.Από εκεί και πέρα θα τον αναλάβει και θα τον κρίνει ο Θεός.

    27. Πω πω συγκίνηση ,, και γω το ίδιο λεω σήμερα κάθε μέρα πριν φύγω απο το σπίτι μην με ξεχάσετε αν φύγω απο έμφραγμα ,, απο εγκεφαλικό,,απο τροχαίο,, απο εργατικό ατύχημα.. σε μια χώρα που μας πηδάει η αριστερά σου Μανώλη αλλά και πριν απο σας η δεξιά και η προοδευτικοί σοσιαλιστές..δεν γαμιέστε όλοι μαζί λαμογια ,, θα έπρεπε να ντρέπεστε που ήσουν η σημαία του Αλέξη ,,και εξαπατήθηκαν όλοι οι Ελληνες,, …που να φανταστώ εαν επικρατούσατε τότε του εμφυλίου πως θα ήταν η χώρα σήμερα…

    28. Τί λέγανε αναμεταξύ τους οι κομμουνιστές πριν τις χιλιάδες σφαγές που κάνανε και πετάγανε σφαγμένα παιδάκια στις πηγάδες. Αυτά τα “αντιστασιακά” τα ξεχνάει αλλα θα του τα θυμίζω εγώ.

    29. Μανωλάκη τα συντρόφια σου καθόταν μπροστά σου σαν αν βλέπανε Ελληνική ταινία του 50. Στα @@ τους τα δακρυά και οι γιαλαντζή πολεμιστές σου και τα απνημονευματά σου.

      ΕΛΣΤΑΤ για την περίοδο 2009 -2012 δίνει σύνολο 1.245 αυτοκτονίες, για το ίδιο διάστημα η ΕΛ.ΑΣ δίνει 3.124 αυτοκτονίες. Από περίοδο 2017 μέχρι 2017 της απαγορέψανε να δημοσιεύσει τις υπόλοιπες μετρήσεις.

      Πάνε κυνήγα καμιά σημαία μέσα στην νύχτα να ξεκρεμάσεις.

    30. Τα κλάμματα και οι αριστερές γροθιές στην κηδεία του σφαγέα του Ελληνισμού Εμβέρ Χότζα θα μείνουν για πάντα στην ιστορία του και υποθέτω ότι θα είναι στην βιογραδία του με έντονα γράμματα.

    31. Ωραια σκηνοθεσια παπατρεχα μου.Η προσωπικη σου αυλαια εχει πεσει προ πολλου και εσυ δεν πειθης.Περιττα λοιπον τα κροκοδειλια δακρυα και οι φανφάρες σου Ησουν βαριδι και στον πατο εμεινες. Απαλαξε μας από την εφιαλτικη σου παρουσια και φροντισε σε οσο χρονο σου απομενει ακομα να μας εξηγήσεις πως εσυ ενας αριστερος και γενικα η αριστερα τασεται κατά του λαου,και υπερ των “σωτηρων” ,για ολο το καλοστημενο κολπο και για το πως¨”Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ” εγινε δεκα κομματια με διαφορετικούς στοχους.Μεχρι τοτε λοιπον βουλωστο νεκροθαφτη, εσυ και οι ομοιοι σου.

    32. Ποιων εκτελεσεων μωρε των δωσυλογων αριστερων που σκοτωνονταν μεταξυ τους
      για τα αξιωματα και τις λιρες των Αγγλων στα βουνα που του εριχναν με αλεξιπτωτα
      ποιες μαχες μωρε αυτε που ριχναν απο τα βουνα ψηλα και μετα οι ΝΑζι πετσοκοβαν
      ολοκληρα χωρια απο το κλεφτοπολεμο τους και δε κατεβαιναν να τα υπερασπισουν
      γιατι ηταν οπως λεγανε τοτε προδοτες των Γερμανων
      Πεθανε γερο και εσυ και ο Τσιπρας και ολο το συναφι σας που μετα το 2ο ΠΠ μας καταστρεψατε
      την χωρα Σταλινικα απολειφαδια μαζι με τα Χιλτερικα απολειφαδια που σας βαλανε μεσα στην Βουλη και σας κανανε κομμα μαζι ολα τα ανθελληνικα απολειφαδια δορυφοροι σας και συνεργατες
      που μας φερατε μεχρι την σημερινη ημερα..
      Θα πεθανετε ολοι να σωθει το Εθνος αρχιπροδοτες που αυτοβαφτιστηκατε εθνοσωτηρες μποσελβικοι κατσαπλιαδες και φιλοΓερμανοι γερμανοτσολιαδες πατριδοκαπηλοι που σκοτωσαν χιλιαδες αθωους Ελληνες με τα καμωματα σας δε ξεχναμε δε συγχωραμε μητε γερμανοτσολιαδες μητε μποσελβικους σας το λεω μου το ειπαν οι νεκροι μας πεσοντες ηρωες που ειναι ΓΕΜΑΤΗ οργη …
      θα παρουν εκδικηση απο τους ζωντανους προδοτες αριστερους και δεξιους μποσελβικους και φιλοΓερμανους Τουρκολαγνους και αντιχριστους συνεργους τους…θα σας στειλουν ολους εκει που επρεπε να ειστε και ανηκετε εις την Κολαση του Αδη…αφου λαος μας αποδειχτηκε προβατο μπροστα
      στους φονεις τους..ερχετε τιμωρια απο τους νεκρους μας πεσοντες Ηρωες σας το λεω
      να το θυμαστε…σας το ειπε καποιος οι πεσοντες μας Ηρωες θα τους τιμωρησουν και τους προδοτες
      και τους δειλους…

    Comments are closed.