ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ! ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΛΗΣΤΕΣ “ΣΑΚΑΤΕΨΑΝ” ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΔΥΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ! ΤΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ Η ΕΛ.ΑΣ!

    Κοινοποίηση:
    a1

    Τέσσερις ένοπλοι άνδρες μπήκαν σε ένα σπίτι στο Καινούργιο του Αγρινίου και «σακάτεψαν» στο ξύλο δύο αδέρφια ηλικίας 58 και 61 ετών στέλνοντάς τους στο νοσοκομείο με σκοπό να τους αποσπάσουν 3.000 ευρώ.

    a2

    Την ίδια ώρα οι φωτογραφίες που δείχνουν τα χτυπήματα στα σώματα των δύο αδερφών, είναι συγκλονιστικές. Σημειώνεται ότι οι τέσσερις δράστες διέφυγαν με το αυτοκίνητο των ιδιοκτητών, το οποίο και εγκατέλειψαν στα διόδια της Κλόκοβας.

    a3

    Το μαρτύριο όμως συνεχίζονταν, καθώς οι ένοπλοι ληστές ήταν απτόητοι. Οι περιγραφές του ενός αδερφού στη «Σ» σοκάρουν. «Δεν δίστασαν να μου βάλουν το πιστόλι στο στόμα, λέγοντάς μου ότι θα με σκοτώσουν αν δεν τους δίναμε χρήματα. Μας χτυπούσαν επί ώρες αλύπητα. Φάνηκαν επαγγελματίες»!

    a5a4

    ΠΛΑΝΑ ΝΤΡΟΠΗΣ: Ερώτημα προς τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, θεοσεβούμενο, κύριο Ζαγοραίο: Χειροπέδες σε έναν 90χρονο σε κατάσταση αμύνης; Θα σας άρεσε να τραβολογάνε έτσι τον πατέρα σας, κύριε Προϊστάμενε; (ΒΙΝΤΕΟ)

    Η ΕΛ.ΑΣ «συμβουλεύει» τους πολίτες: Αν μπουν να σας ληστέψουν…κάντε ότι κοιμάστε!

    «Ο σκοπός των διαρρηκτών δεν είναι ποτέ ο φόνος. Ο φόνος προκύπτει στον πανικό που προκαλείται από την αντίδραση των θυμάτων (χτυπήματα εκφοβισμού)», οπότε «προσποιηθείτε ότι κοιμόσαστε». Αυτό ακριβώς συμβουλεύει επίσημα η Ελληνική Αστυνομία τους πολίτες αυτής της χώρας σε περίπτωση που αντιληφθούν ότι κάποιος έχει μπει στο σπίτι τους για να τους ληστέψει. «Μην αρχίσετε να ουρλιάζετε γιατί η πρώτη κίνηση τους είναι να σας ρίξουν αναίσθητο (ή νεκρό) ή να σας φιμώσουν (ορισμένοι πνίγονται!)».

    Οσο απίστευτο και αν ακούγεται, με απλά λόγια και με περίσσεια κυνικότητα η αρμόδια για τη δημόσια τάξη και ασφάλεια υπηρεσία μάς προτρέπει να καθίσουμε ήσυχοι, να κλείσουμε γλυκά τα μάτια μας ώστε να μας ληστέψουν ανενόχλητοι οι κακοποιοί γιατί αν ουρλιάξουμε, απλά θα μας σκοτώσουν, εφιστώντας μας παρόλα αυτά την προσοχή: «Αν αρχίσουν πυροβολισμοί πέστε στο έδαφος και καλυφθείτε»!.

    Με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό του 88χρονου, που πυροβόλησε κατά των δυο ατόμων, που μπήκαν στο σπίτι του στη Γλυφάδα για να τον ληστέψουν και την έξαρση των ληστειών επανέρχεται η δημόσια συζήτηση για το πως μπορούν να προστατευθούν από τους κακοποιούς οι πολίτες μέσα στις κατοικίες τους καθώς και για τα όρια της αυτοάμυνας εντός αυτών. Σε αυτό το πλαίσιο, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ παρέχονται οδηγίες και συμβουλές όταν κάποιος εισέλθει στον χώρο μας με σκοπό να μας ληστέψει, που δημιουργούν το λιγότερο προβληματισμό. Πόσο μάλλον όταν οι αρχές παραδέχονται το ειδεχθές του συγκεκριμένου εγκλήματος. “Όλοι οι άνθρωποι έχουν μια φυσική αίσθηση ασφάλειας μέσα στο σπίτι τους. Η εισβολή και κατ’ επέκταση η ληστεία μέσα σε οικίες είναι πιθανώς ένα από τα πιο τραυματικά εγκλήματα διότι εμπλέκονται άμεσα όχι μόνο η ιδιοκτησία αλλά και ο θύτης με το θύμα”.

    Μάλιστα, οι οδηγίες αυτές προλογίζονται από κείμενο-ύμνο για το περιβάλλον ασφάλειας, που κατά τα λοιπά, εξασφαλίζει η Ελληνική Αστυνομία: “Στο σύγχρονο και συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον, η ασφάλεια αποτελεί ουσιαστική παράμετρο της διαμόρφωσης της ποιότητας ζωής, της κοινωνικής συμβίωσης και της οικονομικής ανάπτυξης. Η Ελληνική Αστυνομία με ενιαία, συλλογική, συντονισμένη δράση και συνεργασία όλων των αρμόδιων φορέων του κράτους, καθώς και την ενεργή συμμετοχή του πολίτη, συμβάλλει αποφασιστικά στη διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος απόλυτης ασφάλειας”.

    Ειδικότερα, οι επικεφαλής των διωκτικών αρχών συστήνουν στους πολίτες-θύματα ληστειών μέσα στο σπίτι τους: “Θωρακιστείτε μέσα στην κρεβατοκάμαρά σας” και εν συνεχεία, “αν είναι δυνατόν προσποιηθείτε ότι κοιμόσαστε”. Αν παρόλα αυτά ξυπνήσετε, από τον προσποιούμενο ύπνο που σας συστήνουν δηλαδή, επειδή “σφυρίζουν” οι σφαίρες δίπλα σας, η ΕΛ.ΑΣ έχει ξανά τη λύση: “Αν αρχίσουν πυροβολισμοί πέστε στο έδαφος και καλυφθείτε. Θυμηθείτε ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι η ζωή σας που οφείλετε να προστατέψετε”. Μάλιστα προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα μάς γνωστοποιείται ότι “ο ένοπλος διαρρήκτης δεν είναι σχεδόν ποτέ μόνος. Υπάρχει τουλάχιστον ένας ακόμη ένοπλος για κάλυψη. Οπότε πιθανή επίθεση του θύματος σε έναν ληστή να προκαλέσει αντίδραση του άλλου”.

    Στο σημείο αυτό οι πολίτες ενημερώνονται από τις αστυνομικές αρχές αυτής της χώρας ότι όσοι “μπουκάρουν” στα σπίτια τους δεν έχουν σκοπό να τους αφαιρέσουν την ζωή αλλά ότι οι φόνοι τελικά τελούνται, ούτε λίγο ούτε πολύ, επειδή τα θύματα αντιδρούν προκαλώντας ουσιαστικά τους ληστές και την τύχη τους: “Ο σκοπός των διαρρηκτών δεν είναι ποτέ ο φόνος. Ο φόνος προκύπτει στον πανικό που προκαλείται από την αντίδραση των θυμάτων (χτυπήματα εκφοβισμού) ή από την προσπάθεια των ληστών να περιορίσουν το θύμα (φίμωση, δέσιμο, κλπ) που προκαλεί το θάνατο του”.

    Κατά τη διάρκεια ένοπλης ληστείας δε, υπογραμμίζεται με έμφαση: “Μην επιχειρήσετε να τους βγάλετε την κουκούλα ή να τους αναγνωρίσετε. Ίσως χάσετε τη ζωή σας αφού οι ληστές δεν θέλουν να αφήσουν μάρτυρες πίσω τους”. Συστήνεται να πειστεί ο επίδοξοι ληστές “ότι δεν πρέπει να φοβούνται” και θα τους δώσετε ότι πολύτιμο έχετε “αρκεί να μην κάνετε κακό σε κανένα. Να πάρουν ότι θέλουν και να φύγουν χωρίς βία”. Και φυσικά, “μόλις φύγουν μην τους καταδιώξετε αμέσως διότι μπορεί να σας πυροβολήσουν”.

    Ολόκληρος ο “δεκάλογος” της ΕΛ.ΑΣ όταν πέσετε θύμα ληστεία στο σπίτι σας έχει ως εξής:

    Σε περίπτωση που έχετε αντιληφθεί ότι κάποιος έχει εισέλθει στην οικία

    προσπαθήστε να μείνετε ήρεμοι και να είστε
    προσεκτικοί σε επικίνδυνες ή απειλητικές καταστάσεις
    προσπαθήστε να θωρακιστείτε μέσα στην κρεβατοκάμαρά σας
    αν είναι δυνατόν προσποιηθείτε ότι κοιμόσαστε
    καλέστε την «Άμεση Δράση» και προσπαθήστε να αφήσετε τη γραμμή ανοιχτή
    αν αρχίσουν πυροβολισμοί πέστε στο έδαφος και καλυφθείτε. Θυμηθείτε ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι η ζωή σας που οφείλετε να προστατέψετε
    παρατηρήστε τη φυσική εμφάνιση των ληστών και άλλες λεπτομέρειες π.χ. ρούχα, οδό διαφυγής, αριθμό κυκλοφορίας οχήματος κ.λπ. έτσι ώστε να μπορείτε να βοηθήσετε την Αστυνομία να εντοπίσει τον δράστη ή τους δράστες
    μην αγγίζετε τους χώρους όπου κινήθηκαν οι δράστες μέχρι να έρθει η Σήμανση, τυχόν εργαλεία διάρρηξης ή άλλα αντικείμενα που άφησαν οι διαρρήκτες πίσω τους ο ένοπλος διαρρήκτης δεν είναι σχεδόν ποτέ μόνος. Υπάρχει τουλάχιστον ένας ακόμη ένοπλος για κάλυψη. Οπότε πιθανή επίθεση του θύματος σε έναν ληστή να προκαλέσει αντίδραση του άλλου
    ο σκοπός των διαρρηκτών δεν είναι ποτέ ο φόνος. Ο φόνος προκύπτει στον πανικό που προκαλείται από την αντίδραση των θυμάτων (χτυπήματα εκφοβισμού) ή από την προσπάθεια των ληστών να περιορίσουν το θύμα (φίμωση, δέσιμο, κλπ) που προκαλεί το θάνατο του. Οι ληστές αδιαφορούν αν το θύμα που χτυπούν για εκφοβισμό η δένουν για περιορισμό έχει προβλήματα υγείας
    αν τα χρήματα και τα κοσμήματα δεν είναι πολλά τότε θα επιμείνουν, αν γνωρίζουν ότι είστε πλούσιοι, και θα αρχίσουν να βρίζουν και να εκνευρίζονται διότι η λεία τους είναι μικρή και ο κίνδυνος είναι μεγάλος. Μείνετε ήρεμοι και εξηγήστε τους ότι αυτά υπάρχουν ενώ τα άλλα είναι στην τράπεζα
    σε ένοπλη ληστεία μην επιχειρήσετε να τους βγάλετε την κουκούλα ή να τους αναγνωρίσετε. Ίσως χάσετε τη ζωή σας αφού οι ληστές δεν θέλουν να αφήσουν μάρτυρες πίσω τους
    μην αρχίσετε να ουρλιάζετε γιατί η πρώτη κίνηση τους είναι να σας ρίξουν αναίσθητο (ή νεκρό) ή να σας φιμώσουν (ορισμένοι πνίγονται!)
    σταθείτε ήρεμος και πέστε τους ότι δεν πρέπει να φοβούνται θα τους δώσετε ότι πολύτιμο έχετε αρκεί να μην κάνετε κακό σε κανένα. Να πάρουν ότι θέλουν και να φύγουν χωρίς βία
    μόλις φύγουν μην τους καταδιώξετε αμέσως διότι μπορεί να σας πυροβολήσουν.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    40 Σχόλια

    1. Για να δω εξυπνοπουλια παλι τους ιδιους θα ψηφησετε η αυτους που θα ξεβρομισουν τον τοπο μας!!!!!!!!!

    2. ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΗ,ΤΟΤΕ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ .Διότι πλέον στην Ελλαδα τα ανδρείκελα της κυβέρνησης έχουν συμβάλλει και πρωτοστατήσει στην ισοπέδωση των μηχανισμών άμυνας του λαου .Είναι πλέον γεγονός οτι Eλληνικός λαός μπροστά σε αυτή την λαίλαπα της εγκληματικότητας είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΡΟΣΤAΤΕΥΤΟΣ

    3. Αυστηρότερη η τιμωρία του νοικοκύρη αν αντισταθεί παρά του κλέφτη…Πολύ ωραία ! Να χαιρόμαστε τους πολιτικάντηδες, την ‘δικαιοσύνη’ και φυσικά την ΕΛ.ΑΣ.

    4. Σιχαμενοι τσιπρας-κοντονη —– αλλαγή νόμων Τώρα.

    5. Καραμπινα με εννιαβολο κ μετΑ θαψιμο πισω στην αυλη

    6. Η αστυνομια εχει γεμισει με πουστηδες και αριστερους τι περιμενατε να γινει δηλαδη? Ερχονται πολυ χειροτερα

    7. ΟΣΟ Η ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΘΑ ΤΗ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ. ΓΙΑΤΙ, ΕΥΤΥΧΩΣ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ, ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΜΥΝΟΝΤΑΙ, ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΚΑΙ ΑΠ’ ΟΤΙ ΞΕΡΩ, ΟΙ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΓΕΣ. ΕΙΔΑΛΛΩΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΝ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ.

    8. Παω Να Παρω Ενα Αεροβολο για Αυτοπροστασια…
      Η Ανακοινωση της Αστυνομιας,ΑΠΛΑ ΑΣΤΕΙΑ!!!
      Δεν τους εχω πλεον καμμια εμπιστοσυνη,Γιατι θα με βγαλουν και Φταιχτη στο τελος… Οποτε παω να παρω τον Νομο στα χερια μου…

    9. Θα ήθελα να ξέρω ποιοι ανεγκέφαλοι υπέδειξαν τέτοιες βλακείες, αυτοί ως φαίνεται είναι από εκείνους που όταν θα εισβαλη ο κακοποιός στο σπίτι τους,και τους βιαστή την κόρη η την γυναίκα, θα του φτιάξουν άραγε και καφεδάκι του κακοποιού για να ξαποσταση, ρε πάτε να μας τρελανεται , ρε δεν μπάτε στο διάλο.

    10. Ντροπή σε αυτούς που έβγαλαν την ανακοίνωση γιατι εξευτελίζουν την υπόλοιπη αστυνομία.

    11. Αν έρθουν στο σπίτι μου δεν θα κάνω εγώ ότι κοιμάμαι στα ψέματα,αλλά θα κοιμηθούν αυτοί για πάντα στα’αληθεια

    12. Μπατσόκοτες της ΕΛΛΑΣ, εργοδότης σας είναι ο Ελληνικός λαός όχι για να είσθε σε μόνιμη αργομισθία και πουτανάκια όλων των παραβατικών κλπ αναρχο-κουμουνιστικο-πολυπολιτισμικών αποβλήτων. Τουλάχιστον βγάλτε τον σκασμό και αφήστε μας να προστατέψουμε την Πατρίδα, την Οικογένεια και τις Εστίες μας όπως μόνο εμείς οι Έλληνες ξέρουμε.

    13. Μια στην κεφαλα του καθε ληστη για να προστατεψω την ζωη της οικογενειας μου και ας λενε οτι θελουν. Μηπως να τους κερασω και κανα γλυκο;

    14. μονο μπανιο δεν μας ειπε η αστυνομια να κανουμε για να μας πηδηξουν κι ολας..ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ !!

    15. ΤΗ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ Η ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΜΟΔΗΝΟ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ;;;;

    16. ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΧΘΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ 280 ΙΣΛΑΜΟΛΑΘΡΟ…ΠΑΡΑΝΟΜΑ..

    17. Πιάσαμε πορτοφολου Βουλγάρα στο τράμ επαυτοφορω κ η Δίας ακόμη έρχεται… Πέρασαν ήδη δέκα μέρες

    18. Εγω εχω το ψαροντούφεκο έτοιμο και περιμενω!!!
      Οχι τρίαινα γιατι βρίσκει κόντρα και δεν δια παιρναει το κρεας μεχρι εξω!!!
      Δελφηναρι παιδια μπαίνει απο την μια και βγαίνει απο την αλλη!!!!!

    19. Εκεί στην αστυνομία δεν μας μοιράζεται και τις φόρμες καταγραφής εγκλήματος να τις συμπληρώνουμε ΜΟΝΟΙ μας μετά από κάθε ληστεία? Ερώτηση … Ποιος πραγματικά ο λόγος να πληρώνει ο Έλληνας τον κάθε Κ#$%&ΤΑ για μία υπηρεσία που δεν του παρέχεται? Και εσυ “Αρχηγέ” της αστυνομίας αντί να κάνεις το σφουγγοκωλάριο στο κάθε ΛΑΜΟΓΙΟ πολιτικάντη ξηλώνεις τα γαλόνια σου και μας αδειάζεις την γωνιά γιατί άμα δεν μπορείς γίνε κομμωτής λέει ο λαός μας!!! Το καζάνι δεν βράζει ….κοχλάζει πλέον…

    20. Μια στην κεφαλα στον καθε ενα Ληστη με τον πλαστη Και δεν πανε να λενε οτι θελουν τις ζωες θα προστατεψω της οικογενειας μου θα κατσω να με σπασουν στο ξυλο η να σκοτωσουν? Μπουρδες λενε. Σιγα μη τους κερασω και απο πανω..

    21. Οταν η αστυνομια λεη ..να κανετε οτι κυμαστε οταν οι ληστες μπενουν στο σπιτη σας….η Ελλαδα παβη να ειναι κρατος….η ΕΛ.Α΅Σ…..πρεπη να διαληθη…ειναι αχρηστη….

    22. τα λεει η αστυνομια αυτα γιατι ειναι απασχολιμενη να φυλαει τους μεγαλοτς τσιπρα μιτσοτακι και αυτα !! ε δεεχειο χρονο να ασχοληθε και μαζι μας !! ε λεει καντε τις παπιες μην σκοτωσετε κανεναν κριμα ειναι κι ολας ……… βαριουντε πουζουνε οι μπατσοι !!! αυτοι αν το παθουν σπιτι τους να μπουκαρουν τι θα κανουν ?? θα φωναζουν τον τσιπρα να τους σωσοι ??? προσοχη μεγαλη στους λαθρο ετημοι ειναι να ορμισουν και οχι απλα για κλοπες μα το κυριοτερο να σφαξουν τους απιστους κατεντολη των αφεντικων τους !!

    23. Έστω ότι είμαστε πολύ μαλάκες ώστε να κάνουμε πως κοιμόμαστε οκ όλα καλά μέχρι εδώ η μπούρδα που μας λέει η ΕΛ.ΑΣ ! Οι οδηγίες τους είναι ελλιπείς διοτι δεν αναφέρουν την περιπτωση που δεν βρουν τίποτα η για οποιοδήποτε άλλο λόγο έρθουν στο κρεβάτι μας που κάνουμε ότι “κοιμόμαστε” μας “ξυπνήσουν” από τον λήθαργο που θα έχουμε και καλά πέσει, μας καταχερίασουν και μας αναγκάσουν για το οτιδήποτε αυτοί θελήσουν, τότε τι κάνουμε ?? Πολύ ελλιπείς ενημέρωση του ραγιά ωχ συγγνώμη του πολίτη κανουν εκεί στην ΕΛ.ΑΣ. Σαν δεν ντρεπόσαστε παλιοκοπρόσκυλα που φυλάτε την κάθε μια τυχάρπαστη λινάτσα και έχετε αφήσει τον κόσμο που με το αίμα και τον ιδρώτα του σας πληρώνει στο έλεος των κακοποιών στοιχείων που μας έχετε κατσικώσει με το έτσι θέλω στο σβέρκο μας. Ο κάθε έλληνας να εφοδιαστεί με ένα κυνηγετικό όπλο που επιτρέπεται από το νόμο φυσίγγια για αγριογούρουνα ναι καλά ακούσατε για αγριογούρουνα διοτι αυτοί έχουν πολεμικά τυφέκια και βάρεμα στο ψαχνό ΤΕΛΟΣ με την ανοχή αυτοί δεν βάζουν μυαλό την ανοχή την εκλαμβάνουν ως αδυναμία και αποθρασύνονται όσο πάει ο καιρός.

    24. Να ισχύσει ο νόμος της καραμπίνας να δεις μετά ποιός θα τολμήσει να μπεί να κλέψει.

    25. Εγώ πάντως προσωπικά προτιμώ να μπουν ληστές και να με βιάσουν έστω και δια βιας, παρά να αφαιρέσω ζωή… διότι η ζωή είναι ιερή ανεξάρτητα απο το χρώμα του δέρματος (μαύρος, καφετί, κίτρινος κλπ). Αν κάποιος μου αφαιρέσει τη ζωή τότε σίγουρα θα είναι μετανάστης και δε θα νοιάζει διότι αυτοί οι άνθρωποι είναι ταραγμενοι και αγχωμενοι, σεξουαλικά πεινασμένοι και θα το δικαιολογούσα.

      1. Μπραβο φιλε, πραγματικα σου αξιζουν συγχαρητηρια για τις σκεψεις σου…αλλα σ αυτη την χωρα οπου ειναι οι περισσοτεροι φασιστες που να σε καταλαβουν….Εγω προσωπικα εχω μια κορη 5 χρονων, καλα δεν ειναι δικη μου αλλα της γυναικας μου, την εκανε με καποιον ενω επλεννα τα πιατα στο σπιτι…αλλα νοιαζομαι για την προοδευτικη της εξελιξη οποτε μολις μπει στην εφηβεια θα την παρω σε ενα κεντρο μεταναστων να την περιποιηθουν αναλογως…πολυ πιθανον να ερθει και η γυναικα μου μαζι.Οταν τελειωσουν μ αυτες θα εχουν εμενα.

        Δυστυχως οι φασιστες σ αυτη την χωρα εινα πολλοι.Υπαρχουν ανθρωποι που ενω τα 5 χρονα παιδια τους προκαλουν τους μεταναστες, αντι να τα δεσουν ωστε να μαθουν, διαμαρτυρονται οταν κανουν ερωτα με τους μεταναστες.5 χρονων με 45 χρονων… 40 χρονια διαφορα ο ερωτας χρονια δεν κοιτα.Αλλα οι φασιστες εχουν σκατα στο μυαλο που να καταλαβουν.Νομιζω ηρθε ο καιρος που η προοδευτικη αριστερα μαζι με τους δεξιους συμμαχους θα πρεπει να ποινικοποιησουν την προστασια παιδιων απο κακομοιρους μεταναστες.Δεν καταλαβα, εσεις οι δηθεν χριστιανοι περνετε τα βρεβη με το ζορι και τα βαφτιζετε με τον πιο καταπιεστικο τροπο…..γιατι δηλαδη να μην υπαρχει μεριμνα απο την πολιτεια ωστε τα παιδια απο 2 χρονων να μανθαινουν τον ερωτα?

    26. Πάρτε δύκανα και καραμπίνες και βαράτε στο ψαχνό!!!οποιος περιμένει σπο την αστυνομία είναι νεκρός!!!

    27. ΚΛΕΨΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ!!!!ΝΑ ΤΟΥΣ. ΚΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΝΕΡΑΤΖΑΚΙ???

    28. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΛΑΒΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ, ΟΤΑΝ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ,ΕΣΕΙΣ ΜΠΩΡΗΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟΥΣ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΣΟΥ,ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ.
      ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ.
      ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ,Ο ΝΟΜΟΣ ,Ο ΔΗΚΑΣΤΗΣ,ΚΑΙ Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ.
      ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΩΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ, ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ.

    29. Σταματάμε να πληρώσουμε φόρους μέχρι να έχουμε ανταποδοτικα ασφάλεια, και κυβέρνηση αποδεκτή από το 51% του συνόλου του λαού.

    30. Μήπως να τους φτιάξουμε και καφέ?
      Ότι είναι μεσα στο σπίτι μου ανήκει σε εμένα και την οικογένειά μου, οπότε μου ανήκουν και αυτοί και θα αποφασίσω εγώ τι θα τους κάνω.
      Κότες , έ κότες.

    31. Σε όλη την Ευρώπη ισχύουν τα ίδια από νoμικής απόψεως.
      Στη Βρετανία ληστής εσπασε το πόδι του βγαίνοντας από το σπίτι του θύματος από πάγο (γλύστρησε). Ο ληστής δικάσθηκε για κλοπή και ο ιδιοκτήτης για τον τραυματισμό του ληστή λόγω του πάγου!!!
      Αυτή ειναι η κουλτούρα στην Ευρώπη. Δεν αποτελούμε εξαίρεση εδώ.

      Στις ΗΠΑ ισχύει πράγματι η έννοια της αυτοπροστασίας.
      Στην Νότια Αφρική για παράδειγμα επιτρέπεται η χρήση ηλεκτροφόρων καλωδίων!

    32. Χιο παρε πρωτοβουλια ενα πραγμα ενωνει τους Ελληνες το δικαιωμα στη Ζωη και αξιοπρεπεια.Θα πρεπει να αναγκασουμε ολα τα πολιτικα κομματα να βαλουν την οπλοκατοχη σαν απολυτη προτεραιοτητα.Αν γινει σε συνδιασμο με υποχρεωτικη κατασκευη εργοστασιων των ξενων εταιρειων θα λυσουμε και προβλημα ανεργιας.Ενα ΑΚ47 ,Sig Sauer, Vepr, Tokarev,Caracal,AA-12 …… Η πραγματικη δημοκρατια ειναι οταν οι φρουροι ειναι οι ιδιοι οι πολιτες.Υπαρχει μια μικρη κοινοτητα στην Γεωργια των ΗΠΑ που με νομο υποχρεωνει καθε σπιτι να εχει οπλο.

    33. Γιωργος says:

      Κατα την ΕΛΑΣ το πιο σημαντικο πραγμα ειναι η ζωη μας οπως λεει, δεν υπαρχουν αλλες αξιες ουτε αλλα ιδανικα, η εισβολη στο σπιτι μας εκτος της κλοπης δεν περιεχει αλλη προσβολη αξιων ουτε πρεπει να αμυνθουμε. Οσοι εδωσαν τη ζωη τους και θυσιαστηκαν για ελευθερια και αλλες αξιες για να ζουν αυτα τα κοπροσκυλα χοντροκολαραδες και να βαρανε τα γεροντακια με γκλοπ σημερα κατα την ΕΛΑΣ ηταν ηλιθιοι, διυκολυνεται λοιπον ζωα νεοελληνες τους ληστες και βιαστες της ζωης σας και μην τους δημιουργειται προβληματα καντε οτι κοιμαστε και βγαλτε το σκασμο, γινετε αρκετα ηλιθιοι ωστε να μη διαμαρτυρεστε οταν σας ληστευουν και σας βιαζουν, τοτε ειστε καλοι πολιτες. Παρτε τα 30 αργυρια που σας δινουν απ τον ιδρωτα μας παλιοσκυλα και αντε γ@θητε μ@υνοπανα ρεμαλια προδοτες

    34. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΚΟΝΤΟΚΑΝΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΕΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΛΕΝΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΚΑΚΕΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΟΙΜΩΜΑΣΤΕ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ !!!!!!!!!! ΓΙ’ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΛΟΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΚΟΝΤΟΚΑΝΗ ΜΕ 9 ΒΟΛΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΕΙ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΣΚΕΛΑ !!!!!!!!!!!!!!

      1. αυτοι μονο μπουρδες λενε μωρε σφαιρα στο κουτελο και μετα σφαιρα σε οποιον ερθει να συλλαβει τον αμυνομενο ωραιοι ειναι αυτοι οι αχρηστοι μονο τους συνταξιουχους ξερουν να κτυπανε αλλα για τους κακοποιους τους πιανει τσιρλιονα

    35. Καθαριστε επιτελους την Ελλαδα απο τους μεταναστες που ερχοντε εδω μονο να κλεβουν και να σκοτωνουν Ελληνες αλλιως ερχεται η σειρα σας Πολιτικοι Απατεωνες και μιασματα της κοινωνιας.

    Comments are closed.