ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤ. ΧΙΟΥ ΣΤΟΝ ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ ΖΕΜΠΕΡΗ! ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ-ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΝΙΑ- ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕ ΩΣ “ΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟΥΡΓΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ”. ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ Ή ΤΡΕΛΑ ΕΝΟΣ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗ “ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗ”;

    Κοινοποίηση:
    xios

    Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου στο “Εκρηκτικό” του Μυλωνάκη στο ΑΡΤ, αναφορικά με την άγρια δολοφονία της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη και το παρασκήνιο αλλά και τη βρώμα και δυσωδία που απορρέει μέσα από όσα επιχειρούνται τις τελευταίες μέρες, με αφανείς και φανερούς “ποντικούς” του παρασκηνίου, επιβεβαιώνοντας ότι όντως ζούμε στην εποχή της γενικής βρώμας και κατάπτωσης ηθικών και θεσμικών αξιών.

    “Φυλακισμένος με πήρε τηλέφωνο και μου κατονόμασε ως ηθικό αυτουργό του φονικού, μεγαλοδικηγόρο που ασχολείται με μεγάλες ποινικές υποθέσεις και πρώην βουλευτή. Ο φυλακισμένος ισχυρίζεται πως αυτός ο άνθρωπος  έστησε τη δολοφονία”, είπε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Χίος. “Απόρησα με όλα αυτά. Μα είναι δυνατόν; Εκτίμησή μου είναι ότι ο φονιάς λέει ψέμματα και από τον Κορυδαλλό- για λόγους που δεν γνωρίζω- επιχειρείται ένα βρώμικο παιχνίδι παραλογισμού και ονοματολογίας. Για να λες κάτι θα πρέπει να έχεις αποδείξεις και κατά δεύτερον θα πρέπει  να σέβεσαι μια οικογένεια που πονάει. Νομίζω ότι ο δολοφόνος για να σώσει το τομάρι του και για να μην τον φάνε, επιχειρεί να γυρίσει την απολογία. Για μένα είναι ένα πρεζόνι τελειωμένο και θα πρέπει και οι δημοσιογράφοι να είναι σοβαροί και να μην αναπαράγουν μυθεύματα. Εκτός πια εαν ζούμε στην απόλυτη τρέλα”, είπε ο Στ.Χίος.

    Το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” γνωρίζει φυσικά το όνομα του δικηγόρου και πρώην βουλευτή αλλά δεν μπορεί να το δημοσιοποιήσει καθώς ακόμη δεν έχουμε στα χέρια μας την απολογία του δολοφόνου και δεν γνωρίζουμε με σιγουριά αν τον έχει κατονομάσει και γραπτώς. 

    Επικοινωνήσαμε-φυσικά- με τον πρώην βουλευτή και νυν ποινικολόγο και μας είπε, μεταξύ άλλων, ότι δεν έχει καμία σχέση με όλο αυτό και από την άλλη δήλωσε ότι “με όποια δημόσια υπηρεσία επικοινώνησα, μετά από το τηλεφώνημα σας, μου είπαν ότι σε δικόγραφο δεν υπάρχει πουθενά το όνομα μου, Ως εκ τούτου, δεν είμαι εγώ αυτός που…το έκανε”, είπε ο ποινικολόγος χαμογελώντας.

    Το θέμα είναι αρκετά σοβαρό και χρήζει ιδιαίτερης προσοχής. Τα παιχνίδια που παίζονται μέσα από τις φυλακές είναι πολλά και δεν ξέρουμε που πάει το πράγμα με τη δολοφονία της εφοριακού και τι ακριβώς κρύβεται από πίσω.

    Το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” παρακολουθεί την υπόθεση στενά και θα σας κρατάει ενήμερους.

    EΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: «Γνωστός δικηγόρος και πρώην βουλευτής ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη (;)» Τι υποστηρίζει τώρα ο δράστης και γιατί; (ΒΙΝΤΕΟ)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Ρε Παραδείση ο Καρατζαφερ δεν ψήφισε μνημόνιο;;; Τι γλυψηματα για το αφεντικό σου;;; Αλλα δεν εισαστε μαλακες για να το βάλετε αυτο που σας γραφω γιατι κύριε Μυλωνακη οτι θελουμε λεμε αληταράδες καραβανάδες με το λεμόνι που τρως σηναιχεια και μας δείχνεις τα δόντια σου σαν διαφήμιση οδοντόκρεμες.. Αν εισαι δίκαιος που δεν εισαι γιατι και εσεις εισαστε οτι σας πει ο Καρα Τζαφέρ αλλοιώς δεν θα πάτε σε κανενα άλλο κανάλι εκεί να υποστηρίξουμε μνημονιακά καναλακια.. Οταν λες οτι θα τους βγάζεις ολους να τους βγάζεις ολους οχι σαν την Οχιά την Παραδείση που χασκογελάει σαν αποβολή… Αν εχετε αξιοπρέπεια αφήστε το μυνημα μου.. Να βγάζεις απο ΟΛΑ τα κόμματα να μιλάνε…..

    2. Η Παραδείση, μια υπάλληλος του μνημονιακού Καρατζαφέρη, που το κακούργημα του έγινε πλημμέλημα είναι τόσο εκνευριστική που κάνει τη Χ.Α συμπαθή. Τα επιχειρήματα της είναι απο λαικίστικα εως λόγοι γλάστρας. Το ίδιο και ο Μυλωνάκης ο οποίος πια έχει χάσει μέρος του κοινού του και όποιο κύρος είχε. Δεν πείθει για πατριώτης και κόβει στον αέρα όποιον μιλήσει εναντίον του εργοδότη του. Ας το πάρει είδηση επιτέλους ο Καρατζαφέρης πως έχει τελειωσει πολιτικά και κανεις δεν τον παίρνει στα σοβαρά. Είχε μια ευκαιρία αλλά με τις κυβιστήσεις του την έχασε.

    3. ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΔΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΑΝ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΙΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΑΥΤΟ. ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΩΝΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΟΝΤΑΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΑ ΟΣΑ ΕΚΤΙΣΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.

    Comments are closed.