ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ!! ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ Ο 11ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ΠΕΣΕΙ ΝΕΚΡΟΣ- ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ (BINTEO)

    Κοινοποίηση:
    MEINIDI

    Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τον σοκαριστικό θάνατο 11χρονου μαθητή στο Μενίδι, που έπεσε νεκρός από… αδέσποτη σφαίρα!
    Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια σχολικής εορτής με αφορμή το κλείσιμο των σχολείων για το καλοκαίρι.
    Παιδιά, δάσκαλοι και γονείς είχαν συγκεντρωθεί στο προαύλιο του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών. Η ατμόσφαιρα ήταν γιορτινή, με τους μικρούς μαθητές να έχουν συγκεντρωθεί στο γήπεδο μπάσκετ και να τραγουδούν για τον ήλιο και το καλοκαίρι.
    Ξαφνικά ένα παιδί σωριάζεται στο έδαφος. Όλοι πίστεψαν πως ο 11χρονος Μάριος λιποθύμησε από την ορθοστασία και απέδωσαν τη λίμνη αίματος που είχε δημιουργηθεί γύρω του σε χτύπημα κατά την πτώση.
    Η μητέρα του, που είναι δασκάλα στο συγκεκριμένο σχολείο, έτρεξε να δει τι συνέβη στο παιδί της. Μαζί της έτρεξαν και άλλοι γονείς που προσπάθησαν να επαναφέρουν το παιδί. Ο μικρός Μάριος όμως δεν αντιδρούσε. Το ασθενοφόρο τον παρέλαβε χωρίς σφυγμό και τον μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».
    Οι γιατροί έκαναν προσπάθεια ανάνηψης, χωρίς, όμως, να κατορθώσουν να σώσουν τη ζωή του.

    Δείτε το βίντεο από την σχολική γιορτή, λίγα μόλις λεπτά πριν ο 11χρονος Μάριος πέσει νεκρός:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Υπάρχει ο φυσικός αυτουργός και οι ηθικοί αυτουργοί σε αυτό το έγκλημα , τον φυσικό τον ψάχνει η αστυνομία και να είστε σίγουροι ότι η δικαιοσύνη θα μεριμνήσει ώστε σύντομα να είναι ξανά ελεύθερος , οι ηθικοί αυτουργοί και είναι πολλοί θα τιμωρηθούν έστω και με επίπληξη ? παίρνω παράδειγμα τον δήμαρχο Χαλανδρίου τον κύριο Ρούσσο , πριν δυο χρόνια ήρθαν τα πούλμαν για να πάρουν τους ρομα από το νομισματοκοπείο να τους μεταφέρουν και επενέβη ο κύριος αυτός και τους κράτησε , γιατί ? ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ , αυτά που γίνονται στο Μενίδι γίνονται και στο Χαλάνδρι αλλά σε μικρότερη ένταση , όταν κάποια μέρα συμβεί παρόμοιο περιστατικό και στη περιοχή το νομισματοκοπείου , ποιος θα είναι ο ηθικός αυτουργός ?

    2. Οταν ο χιτλερ ηρθε στα πραγματα το ’36 αφοπλισε τους γυφτους, και μετα τους μαζεψε ολους στα στρατοπαιδα για να κατηγορηθει για ρατσισμο αργοτερα κανοντας το ιδιο σε οποιον ειχε βαρυ ποινικο μητρωο..
      ..η εβραιοκρατουμενη γερμανικη κοινωνια ειχε καταντησει να προωθει ο’τι ανωμαλο η’ εγκληματικο υπηρχε εκεινη την εποχη , δινοντας νομικη υποσταση σε πουστηδες τραβεστι και αλλες ανωμαλες καστες συμπεριλαβομενων και των γυφτων ….. φυσικα οι εβραιοι κατειχαν ολα τα μμε της εποχης , οπως και σημερα στην Ελλαδα , με αποτελεσμα οι ανωμαλοι εγκληματιες και μειονοτητες ανεπιδεκτες σε οποιαδηποτε καλλιεργεια οπως οι γυφτοι που δεν γινονται ανθρωποι με τιποτα , να εχουν περισσοτερα δικαιωματα απο τους απλους γερμανους…. θυμιζει την Ελλαδα του σημερα.

    3. ΒΡΩΜΟΡΟΜΑ – ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΙΝΔΙΑ
      ΤΟΣΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΛΑΜΕ,, ΑΠΟ ΤΑ LIDL… ΨΟΦΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    4. παλιοτομαρα να βρεθουνε οι ενοχοι και να φυλακιστουν η απελαθουν ισοβιων

    Comments are closed.