«ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ»!!! IEΡΕΑΣ ΜΕ ΨΥΧΗ TA ΛΕΕΙ ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΑ!! ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΧΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΣ: “ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΟΙ, ΤΕΤΡΑΚΟΣΜΙΚΟΙ, ΣΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ, ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ”! ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ «ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ»-(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    untitled-1_194

    Οργανωμένες αντιδράσεις από κατοίκους της Αγίας Άννας στη Χιο για τη λειτουργία ιατρείου για λαθρομετανάστες στην πρώην Κλινική Αυγουστή
    Στις πρώτες οργανωμένες αντιδράσεις των κατοίκων της Αγίας Άννας Καπέλας προσκρούει προς το
    παρόν το εγχείρημα της ισπανικής Μ.Κ.Ο. «SMH» να ενοικιάσει τμήμα του κτιρίου της πρώην Κλινικής Αυγουστή με σκοπό να το χρησιμοποιήσει ως χώρο παροχής ιατρικών υπηρεσιών σε πρόσφυγες- λαθρομετανάστες αλλά και Χιώτες.
    Την ώρα που ο επικεφαλής της «SMH» Inigo Mijangos ανέλυε τον σχεδιασμό της ομάδας του για το κτίριο ομάδα κατοίκων του κέντρου της πόλης με επικεφαλής τον π. Ν, Μακρή διαδήλωνε την αντίθεσή του έξω από το κτίριο.
    «Εγώ ήμουν εκείνος που μαγείρευα στα συσσίτια της Μητρόπολης.
    Έδειξαν τον χειρότερο εαυτό τους ήταν γύφτοι.

    Τους είπαμε να μην πετάνε τα φαγητά έξω από τους κάδους.
    Τους πηγαίναμε ρούχα και τρόφιμα και τα πετούσαν. Δεν σεβάστηκαν κανέναν.
    Ο καθένας από το υστέρημά του προσέφερε ότι είχε. Δεν τους έχω εμπιστοσύνη σε τίποτα.
    Απέναντι από την εκκλησία έσπασαν ένα σπίτι με λοστό ενώ η ιδιοκτήτρια έλειπε στην Αθήνα.
    Σπάνε μαγαζιά, σπίτια, αυτοκίνητα, την περιουσάι τους καθενός μας.
    Αλληλοσφάζονται μεταξύ τους.
    Είναι τετρακοσμικοί, όχι απλά τριτοκοσμικοί», ανέφεραν.
    Οι κάτοικοι μάλιστα δηλώνουν έτοιμοι και πάλι να βγουν στους δρόμους διεκδικώντας την ακύρωση του σχεδιασμού της S.M.H..

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Ο/Η Εμείς που εξαρχής δεν τους θέλαμε και δεν τους ταιζαμε λέει:

      Πάτερ και αγαπητοί κάτοικοι της Χίου όταν ξεκίνησε αυτό γιατί εσείς τρέχατε να τους δώσετε φαί και ρούχα δεν ξέρατε εξ’αρχής τι φίδια εχετε στον κόρφο σας, οι γιαγιάδες έδιναν γαλα στα μωρά των εισβολέων που και αυτά όταν μεγαλώσουν θα σας έκοβαν ευχαρίστως τα κεφάλια. Δυστυχώς τώρα καταλάβατε το λάθος σας αλλά είναι αργά μόνο με αίμα θα κερδίσετε τον αγώνα σας και το λέω μετα λύπης.

    2. Βρε πουλημένα που μιλάς για τους Χιώτες κανένας Χιώτης δεν τους θέλει εκτός από εσένα.αντε κρύψε τη μούρη σου σε κανένα πάχνη αλογομουρη.γκαρ γκαρ
      .Μωρη σκούνα.

    3. ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΒΟΥΛΟΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΤΩΡΑ ΣΚΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΑΘΑΤΕ ΡΕ ΤΡΟΜΠΕΣ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΝΕΚΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΚΟΛΕΓΙΑ ΟΚ ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΑΛΛΑ ΡΕ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΠΗΧΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΝΤΑΡΕΤΕ ΣΤΟ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΙ ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΥΜΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΟΝΤΑΡΑΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΣΟ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΗΚΑΝΟ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΤΟΤΕ ΓΑΜΑΤΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΑΤΑ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΤΕ ΜΑΓΑΖΙΑ? ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ? ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ? ΦΕΥΓΟΥΜΕ!! ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΑΣ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ

    4. Τα λεγε ο Χίος αλλα ποιος τον ακουγε….. γραφικο τον ανεβαζανε, γραφικό τον κατεβαζανε ε παρτε τα τωρα

    5. Προφανώς λέει ότι είδε, αυτοί είναι δεν σέβονται τίποτα…

    6. Ο συγκεκριμένος ιερέας εκπροσωπεί τον εαυτό του και μικρή μερίδα συμπολιτών μας. Επ’ ουδενί η χιώτικη κοινωνία ταυτίζεται με τις απόψεις του.

      1. Ααγόρι μου, κάτσε να σε περιποιηθώ. Έξι τινά είσαι ή συνδυασμός των παρακάτω: Νεοέλληνας ραγιάς του τύπου “σφάξε με αγά μου ν’αγιάσω”, τα παίρνεις από ΜΚΟ, είσαι λαθροδιακινητής, τα παίρνεις από τους λάθρο γιατί έχεις μαγαζί κοντά σε λαθροκαταυλισμό, πηγαίνεις με μικρά παιδάκια λάθρο, σε κουτουπώνουν ενήλικες λάθρο. Αυτά… α είσαι και δημοκράτης ή αλλιώς μπουρδελοκράτης

      2. ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ στη ΧΙΟ και μιλάς ηλιθειε,α. Εσύ εισε από τους λίγους βλακα..

      3. Αφού είναι έτσι και οι χιώτες γουστάρουν λάθρο, τότε να μη μας τα πρήζουν όταν οι τουρκαλάδες τους ξανασφάξουν!

        1. ΑΠΑΝΤΩ στο ψευδον.χιωτης ότι ο παπάς τα είπε όπως ήθελαν πολλοί από όλη την χιο λίγα αλα πολλές αλήθειες!!!. Μπαβο.

      4. ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΧΙΩΤΗΣ..ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΡΟΧΙΩΤΗΣ ! ΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑ

    7. Να πάνε σττα ξεκουμπιδια κατουρουν όπου βρουν κλέβουν τα μικρά παιδιά που κρατούν σακούλες από σούπερ μάρκετ προχωράμε και έρχονται και μας ακουμπούν.τα ψώνια τους είναι μόνο μπύρες και είναι πάντα μεθυσμένοι.

    8. Άμεση απέλαση όλων των “προσφύγων” με τα iPhone και τα high-end μοντέλα Samsung, καθώς και όλων των λαθρομεταναστών που παριστάνουν τους πρόσφυγες. Τίποτε άλλο!

    9. ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΡΟΥΧΑ & ΠΟΛΛΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!!!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!

    10. Λοιπόν το σχέδιο εχει ως εξής:
      1) Είσοδος όσων περισσότερων μεταναστών ανεξέλεγκτα

      2) Εγκαταση τους στο άμεσο μέλλον σε κατασχεμένες κατοικίες ( απο τράπεζες εφορίες) , οι πιο καινούργιες κατοικίες θα πλειστηριάζονται για κέρδος και οι παλιές θα παραχωρούνται στην αρχή χωρίς καταβολή ενοικίου και κατόπιν με ενα μικρό αντίτιμο ,το οποίο σε βάθος χρόνου θα αποφέρει κέρδος .Αλλωστε πιστωτικοί οργανισμοί παραδέχονται οτι δεν τους συμφέρει η κατοχή ακινήτων και συγκεκριμένα παλιών λόγω κόστους συντήρησης. Αυτοί λοιπόν που θα μένουν μεσα θα τα συντηρούν.

      3) Σταδιακή αντικατάσταση Ελλήνων εργαζομένων σε εταιρείας / επιχειρήσεις με τους μετανάστες και με πολύ μικρό μεροκάματο με στόχο το κέρδος για τους εργοδότες οι οποίοι σε λιγο καιρό δεν θα ειναι Έλληνες αλλα ευρωπαίοι ( παραχωρήσεις / εξαγορές , μεταβιβάσεις λόγω χρεών κτλ)

      4) Μετανάστευση όσο το δυνατόν περισσότερων νέων Ελλήνων σε αλλη χώρα και στο τέλος μετα την μη ύπαρξη έστω και γερόντων στην χώρα ολοκληρωτική καταληψή της.

      5) Άνετη εκμετάλλευση πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας με χρήση πολυ φθηνών εργατών ( μεταναστών κυρίως μουσουλμάνων)

      Όλοι αυτοί που συνυπογράφουν την καταστροφή μας και εχουν ελληνικά ονόματα, να γνωρίζεται οτι, τόσο αυτοί όσο και τα παιδιά τους εχουν εξασφαλισμένη ασυλία , παραμονή σε χώρες του εξωτερικού, ανα πάσα στιγμή αυτο απαιτηθεί.

      Όλα τα παραπάνω δεν θα συμβούν και θα ακυρωθούν μόνο επαναλαμβάνω , μόνο αν ο υγειώς σκεπτόμενος Έλληνας κάτοικος της χώρας καταλάβει τι παει να συμβεί και το σημαντικότερο συνειδητοποιήσει οτι εχει παιδιά.

      Η κατάσταση ειναι σε πολύ κρίσιμο σημείο μετα θα ειναι παρα πολυ αργά.
      Και το βασικότερο μην φοβάστε οτι σκύβωντας κι αλλο το κεφάλι θα γλιτώσουμε την πείνα και την κακουχία. Να θυμάστε οτι το 1940 η Ελλάδα πείναγε αλλα μεγαλούργησε.
      Ευχαριστώ πολύ

    11. Δηλαδη τι περιμενε ο παπας να του πουνε ευχαριστω ? , πεταξτε τους βρε κανενα γουρουνι και να τους πειτε αυτο εχουμε , αυτο θα φατε αν θελετε αλλιως φατε τα τετοια σας , μονο τους χαϊδευουν και απο πανω , ρε αντε απο κει ολοι τους

    12. Ψηφίστε στις επόμενες εκλογές όποιο πατριωτικό κόμμα προαναγγείλει ότι θα διώξει όλους τους λαθραίους, με την προυπόθεση να το κάνει πράξη και όχι να μείνει στα λόγια. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος είμαστε στο παραπέντε.

    13. Μελοντικοι ψηφοφοροι του τσιριζα και πασοκ ειναι μην απορειτε που τους υποθαλπτουν.

    14. Γιατί ψέματα λέει; Στη φάτσα ίδιοι, στην συμπεριφορά ίδιοι, στην εγκληματικότητα πάλι ίδιοι. Τετρακοσμικοί και βάλε. Εύγε στον παπά! Τα όρνια που στέλνουν ρούχα και πράγματα των παιδιών τους σε αυτούς ας μάθουν επιτέλους ότι τα πετάνε, ότι δεν φοράνε ρούχα χριστιανών, άσχετα αν είναι πλυμένα καθαρά, μας θεωρούνε βρώμικους τους “άπιστους” και δεν καταδέχονται. Μας ζήτησαν και εμάς στο σχολείο των παιδιών ρούχα και παπούτσια με τις ετικέτες, πριν καιρό. Να πας να τους ξεχέσεις πατόκορφα, εμείς δεν έχουμε για τα δικά μας να πάρουμε καινούργια θα παίρνουμε για τους βρωμιάρηδες τους ισλαμιστές. Είναι αχάριστοι και το αποδεικνύουν συνέχεια, πέρα απο κάποιες εξαιρέσεις πραγματικών προσφύγων οι υπόλοιποι θα σε δαγκώσουν την ώρα που θα τους ταϊζεις.

    15. Μπράβο παπά.Είσε λεβέντης καί πατριώτης.Οί λάθροι είναι
      άγρια ζώα καί όχι μόνο γύφτοι αλλά τουρκογυφτοι.Υπάρχει
      μόνο μία λύση.Όλα αυτά τά αποβράσματα μαζί μέ αυτούς πού
      τούς κάνουν πλάτες πρέπει νά τούς ρίξετε στή θαλασσα γιά
      ξεβρωμίσει ο τόπος καί η Χίος νά γίνει πάλι ελληνική.
      Γιάννης

    16. Ερωτηση… ο “δημοσιογραφος” που κανει αυτες τις ανοητες ερωτησεις, δεν ειναι Χιωτης ??? δεν ξερει ?? δεν βλεπει ??…… να μην σχολιασω καλυτερα τις αναρτησεις ειδησεογραφικων ιστοσελιδων πχ ζουγκλα που θελει να εμφανισει τους κατοικους της Χιου σαν μερικους γραφικους ακροδεξιους.
      Ντροπη και αισχος σε μερικους δημοσιογραφους που το “παιζουν” δημοκρατες, φανερωνουν τον ρατσισμο τους εναντια στους Ελληνες.
      Και μην ακουω προσφυγες κλπ…. ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ειναι

    17. πλακωστε αλληλεγγυους ΜΚΟ κ κυβερνωντες στο ξυλο κ μετα ριξτε στην θαλασα τους δηθεν προσφυγες .Η Τουρκια τους περιμενει με αγαπη

    Comments are closed.