ΣΤΗΝ «ΕΝΤΑΤΙΚΗ» Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ. ΚΑΝΟΝΙΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΣΙΑΡΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΓΚΡΟΜ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ! «ΝΙΚΟΟΟΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΑΕΡΑ, ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ….»! ΠΑΛΙΚΑΡΙ Ο ΤΣΙΑΡΤΑΣ! ΤΑ ΛΕΕΙ ΧΥΜΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΒΑΛΑΤΑ. ΌΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ! ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ! ΕΙΚΟΝΑ!

    Κοινοποίηση:
    aaaa

    Μετά το σαλό που προκλήθηκε και την δημόσια συγγνώμη του σταθμού Ε, ο γνωστός διεθνής ποδοσφαιριστής, έκανε ένα επικό σχόλιο για την Τ. Στεφανίδου και όλα όσα παρουσιάστηκαν στην εκπομπή της.

    Συγκεκριμένα στην θεματική ενότητα που εμφανίζεται η συμπαθής και ταλαντούχα κατ’ άλλα stand up comedian Λίλα Σταμπούλογλου, εμφανίστηκε ντυμένη με στολή Μακεδονίτισσας σαρκάζοντας το Συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη.

    Η κωμικός είπε χαρακτηριστικά πώς ένα μέρος του Συλλαλητηρίου ανταγωνίστηκε το πατρινό καρναβάλι, κοροϊδεύοντας τις πατροπαράδοτες Μακεδονίτικες ενδυμασίες.

    Χαρακτήρισε τους διαδηλωτές φολκλόρ λέγοντας πώς αν αυτοί (οι διαδηλωτές) ήταν στον στρατό του Μέγα Αλέξανδρου θα έκαναν το βασίλειο του Φραπέ, σε ένα προσβλητικό σχόλιο για τους Θεσσαλονικείς.

    Ο Β. Τσιάρτας άστραψε και βρόντηξε και με post στο Facebook κατεκεραυνώνει την γνωστή παρουσιάστρια.

    Όπως είναι γνωστό, ο Βασίλης Τσιάρτας έχει μια ιδιαίτερη ευαισθησία με το θέμα «Μακεδονία», αφού αφενός είναι γέννημα-θρέμμα Ρουμλουκιώτης, αφετέρου ο παππούς του ήταν Μακεδονομάχος και μέχρι και τα βαθιά του γεράματα πάντα έπαιρνε μέρος στις παρελάσεις με την παραδοσιακή φορεσιά του Μακεδονομάχου.

    Με αφορμή λοιπόν τον ντόρο που προκάλεσε η εκπομπή της Τατιάνας χθες το μεσημέρι από το κανάλι Έψιλον, όπου η stand up comedian Λίλα Σταμπούλογλου σατίρισε εκείνους που πήραν μέρος στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία ντυμένοι με Μακεδονικές στολές, ανάρτησε στο facebook την άποψή του.

    Διαβάστε την ανάρτηση του Βασίλη Τσιάρτα:

    26991996_958586047624566_6349937074935638805_n-700x360

    «Ταρανδίδου το ότι σου δώσανε μια εκπομπή δε σημαίνει ότι την αξίζεις κιόλας. Το ξέρεις κ συ ότι είσαι ένα τίποτα κ καλό θα ήταν να μην προσπαθείς να χλευάζεις την ιστορία κ την ενδυμασία μιας περιοχής που συμβολίζει τόσα πολλά. Κ όσο για το κατσούλι, δυστυχώς για σένα δεν χωράει στο κεφάλι σου… (ξέρεις εσύ). Επίσης στο συλλαλητήριο που λες ότι θύμιζε καρναβάλι, ήταν κ το αφεντικό σου ο Ιβαν. Άντε γιατί πολλά σούργελα μαζευτήκατε κ προκειμένου να σας δουν κ να ανεβάσετε την τηλεθέαση των γελοίων εκπομπών σας, λέτε μόνο μ@@@@ς.»

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    45 Σχόλια

    1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΑΡΤΑ ΠΟΥ ΣΤΟΛΙΣΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΤΗΝ
      ΤΑΤΙΑΝΑ ……..ΠΟΥΤ……ΙΔΟΥ ! ΑΝΤΕ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΤΑΡΑΝΔΙΔΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ! ! !

    2. Αφαιρέστε της βλαμενης την Ελληνική υπηκοότητα…δέσμευστε της την περιουσία που απέκτησε εδώ….και ξαποστειλτε την στο διαολο

    3. Αρκετα ρε παιδια με τους ανθελληνες που τους ανεχομαστε κιολας. Να παμε ολλοι μαζι και να της κανουμε ασφαληστηκα μετρα καθε φορα που θα πιανου την ΕΛΛΑΔΑ στο βρωμοστομα τους φυλακη, Γιατι μας θυγουν ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΠΑΤΡΙΔΑ.

    4. Πάρε τον Τσιάρτα για βουλευτή Μιχαλολιάκο, μόνο βάλε τον Κας να του κάνει μαθήματα να μιλάει πιο γρήγορα.

    5. OΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΞΑΝΑΒΑΛΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΡΟΣΠΟΥ ΣΒΗΣΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΣΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    6. Μπράβο στον Τσιάρτα την ξέσκισε την καριόλα. Όμωα ακόμα να ζητήσει συγνώμη και ακόμα να την ξηλώσουν από το κανάλι. Η κοροϊδία προς το λαό συνεχίζεται. Όταν ο Κατίδης χεραίτησε “ναζιστικά” αμέσως τον ξήλωσαν , φαίνεται ότι είναι πολύ χειρότερος ένας χαιρετισμός από το να ντροπιάζεις τα Ιερά και Όσια της Ελλάδας.

      1. Ο ΤΣ……… ΖΟΥΝΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΟΝ ΚΟΙΝΟΝΙΚΌΝ ΤΑΞΕΩΝ ΑΔΕΙΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΟΥ ΟΠΑΠ ΔΙΟΡΙΣΜΌ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ ΑΔΕΙΕΣ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΠΑΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΕΝΩ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΌΤΗΤΑ

    7. Μπράβο στόν Βασίλη Τσιάρτα,ένα σοβαρό άνθρωπο καί αθλητή πού ετοίμησε τό εθνόσημο,όταν τό φόραγε,μπράβο του πού βγαίνει καί λέει τήν αποψή του (θά έπρεπε νά τόν μιμηθούν καί άλλοι διάσημοι άνθρωποι πού εγνώρισαν τήν αποθέωση από τόν απλό έλληνα…)
      Όσον αφορά αυτή τήν ξεφτίλα τήν παρουσιάστρια , όπου στήν εκπομπή της φιλοξενεί τό κάθε σούργελο πού κάνει κριτική χυδαία γιά τό μακεδονικό καί γιά όλους τούς μακεδόνες καί έλληνες,θά πρέπει ο κύριος Σαββίδης νά καταλάβει,ότι είναι καναλάρχης καί ότι μπορεί να τήν στείλει σπίτι της..
      ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ…

    8. Εύγε στον πρωταθλητή Ευρώπης. Της την είπε πολύ ωραία της τηλε-τσατσάς. Χύθηκε αίμα και άνθρωποι υπέφεραν για να υπερασπιστούν τα εδάφη στα οποία βρίσκονται σήμερα αυτά τα γελεία υποκείμενα που χλευάζουν το συλλαήτήριο και τους αγώνες που αυτό συμβολίζει.

    9. Δε σου χωράει μωρή κ@@@@λα η περικεφαλέα τι εννοεί ο Τσιάρτας? για τα κέρατα σου μήπως? περίεργο μια και είναι γνωστό πως είσαι απο παλιά στα γόνατα! γιατί ξενοπηδάει ο άντρας σου? ουτε αυτο κάνεις σωστα μωρή?

    10. ΜΠΡΆΒΟ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΑΡΤΑ.ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΊΔΙΑ Η ΧΟΛΈΡΑ ΤΑΤΙ.

    11. Ταρανδιδου;; Χαχαχα θεός!
      Ήθελες κ να χλευασεις τρομάρα σου

    12. Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ Η ΤΣΕΤΣΕΝΟΣ?
      ΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ Κ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
      ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ Κ ΟΧΙ ΤΥΠΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΙΓΑΡΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΣΟΔΩΝ Κ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ Κ ΤΟΝ ΜΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΑ ΤΟΝ ΝΤΙΝΤΗ ΤΗΣ
      ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ Κ Ο ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΕΙΝΑΝΕ ΑΚΟΜΑ Κ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΑΥΤΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΕ ΜΕ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΦΥΣΙΚΑ

    13. Η αντισυστημικη αριστερα με την κομανταντε Τατι

    14. Εάν διέθετε την στοιχειώδη ευθιξία η Στεφανιδου θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί

    15. Η καλυτερη απάντηση ειναι η καθολικη, μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Αθήνας. Οπου κι αν ειμαστε ολοι ας αφιερώσουμε 1 ωρα απο την ημερα μας να τους αποστομωσουμε.

    16. H Tολμη και Γοητεια στυλακι, μετα του συζυγου της Τατιανοαρχικατινα κομπλεξικη , μας εχει φλομωσει στην πατσαβουρα οπως ειναι η ιδια. Μπραβο ρε Τσιαρτα ,επιτελους καποιος επρεπε να της τα πει.

    17. το οπλο μας ειναι το κοντρολ εχω σταματησει απο πολλη καιρο να τους βλεπω και τους δυο καντε και εσεις αυτο και θα δειτε ποια θα ειναι η συνεχεια τους αξια τους δινεται που δεν ειναι για τιποτα

    18. Η ΛΙΛΑ Η ΓΝΩΣΤΗ ΡΕΠΑΤΖΟΥ………ΚΑΙ Η ΤΑΡΑΝΔΙΔΟΥ……….ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ……….Η ΛΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΙΩΣΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΒΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ.ΧΑΜΟΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ……….

    19. Ααα ρε κακομοιρη Ιβαν , σε εβαλε κατω η ρουφιανα πουτανιδου και σου τσαλαπατησε την μουρη ,
      και δεν λες τιποτα;;;;;

    20. ΙΒΑΝ ΣΤΕΙΛΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΣ ΒΙΖΙΤΕΣ.

    21. Χιλια μπραβο στον Τσιαρτα πολυ σωστος τωρα ο “αντικειμενικος” Ιβαν Σαββιδης του Ε πως ανεχετε να εχει στο καναλι του την εμετικη τηλεπερσονα Τατιανα και τον νταβατζη Ευαγγελατο ; μας δουλευει και δαυτος οπως και τα αλλα βοθροκαναλα των μεγαλοκαραγκιοζηδων

    22. Πειτε της πουτανιδου οτι γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος !!!

    23. Η ίδια η Τατιάνα δεν έχει ζητήσει συγγνώμη; Ακόμα να ξυλωθεί;

    24. Μπράβο στον Τσιάρτα, και λίγα της είπε. Δεν αρκεί μια συγνώμη, πρέπει Σαββίδης να ξηλώσει αυτές τις πατσαβούρες, μετά δουλειά δεν θα βρίσκουν ούτε με σφαίρες – είναι και γριες τώρα. Και εσείς που σχολιάζετε μην βλέπετε καθόλου Ε. Να πάνε στα τσακίδια τα τσόκαρα, δεν χλευάζουμε τόσο κόσμο που κατέβηκε στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας.

    25. Μπράβο στον Τσιάρτα!Κανονικά θα έπρεπε όλοι οι Έλληνες να κληθούμε και να πάρουμε θέση γι΄αυτό το τόσο σοβαρό Εθνικό θέμα..και μάλιστα ΕΠΙΣΗΜΑ και ΕΠΩΝΥΜΑ!!!Άντε για να καθαρίσει κάποια στιγμή η ήρα απο το σιτάρι!

    26. δείγμα της νέας εποχής ,οι βλάκες τύπου της ακατονόμαστης παρουσιάστριας έχουν δύναμη .βρε ουστ ανθελληνικό σούργελο μπράβο στο τσιάρτα!!!

    27. ΕΔΩΣΑΝ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ Μ@Λ@ΚΙΕΣ . ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ , ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΗ ,ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ . ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΝΑΣ .

    28. κλανιες στα μουτρα της νυμφομανους μπολσεβικας πουτατιανας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    29. Ουστ μωρη πατσαβουρα ψαροκασελα δηθεν και ταχα.ναυαγιο της κοινωνιας.

    30. οποιος δεν αισθανεται Ελληνας και δεν αγαπαει την Ελλαδα να τσακιστει να φυγει ειναι ανεπιθυμητος ,και καποιοι που την βριζουν πλουτιζουν εδω σάυτη τη χωρα .μπραβο Τσιαρτα.

    31. xαχαχαχαχαχαχαχαχα και λιγα της ειπε , να αγιασει το στομα του!!! Για μπεστε ρε μαγκες και στο facebook αυτης της τουρκοσπορης με το επιθετο -ογλου να δειτε τι εχει γραψει για τον μεγα αλεξανδρο , να δειτε με τα ματακια σας οτι δεν εχουν να κανουν καθολου με σατυρα αυτα που εκανε τη δευτερα , εδω εχουμε να κανουμε με μια βρωμιαρα τουρκοσπορη που μισει καθε τι ελληνικο, και μπειτε να τα δειτε και μονοι σας τι γραφει για τον αλεξανδρο,γραφει οτι ειναι ο πρωτος τρανσεξουλ της ιστοριας που φορουσε ρουζ και εμοιαζε με την μεριλιν μονροε …τα συμπερασματα δικα σας

    32. Ζητούν συγγνώμη γιατί ήθελαν και το έκαναν ζητάς συγγνώμη για κάτι που γίνετε άθελά δεν τη δεχόμαστε τη συγγνώμη τους σκατα στα μούτρα τους.

    33. Μπράβο σου μπράβο σου δεν μπορούν να προσβάλουν ότι αγαπάμε και πιστεύουμε να μην τις ξαναδούμε στα μάτια μας ούτε να τις ακούμε να φύγουν από την τηλεόραση ποιες νομίζουν πως είναι τελευταίες των τελευταίων ίδιος είναι και ο Σαββίδης ακόμα το σκέφτεται μωρέ ρε ουστ κοπριτες .

    34. ΜΠΡΑΒΟ του. Εγκρίνω και προσαυξάνω στον χλευασμό κατά της παρουσιάστριας που έχει το γαυλί (όπως και οι εργαζόμενοι του MEGA) και νομίζει ότι κρατάει του πάπα τα αρχίδια.

    35. ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ. ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕΣΟΝ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Ν.Τ.Π.
      Ο ΤΣΙΑΡΤΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ

    36. Ιβάν,
      Δέν είδα μέχρι σήμερα να της έχεις δώσει το sihtir-πιλάφ…
      Αργείς…
      Και εκτίθεσαι !!!

    Comments are closed.