ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΕΡΤ ΕΚΟΨΕ ΤΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΑΙΤ. ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΚΟΣ “ΕΣΚΑΣΕ ΜΥΤΗ” ΚΟΥΤΣΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ; ΑΦΟΥ Ο “ΨΗΛΟΣ” ΕΒΓΑΖΕ ΝΥΧΤΑ ΤΑ ΚΑΣΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΤΑΤΟΪ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ* LIVE

Κοινοποίηση:
ΜΗΤΣΟΣΣΣΣΣΣ

Τον τέως Βασιλιά και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη συνέδεε μια ιδιαίτερη σχέση…

 

Και αυτό φάνηκε από το σπαρακτικό κλάμα του Κωνσταντίνου όταν βρέθηκε στη Μητρόπολη για να αποχαιρετίσει τον πρώην πρωθυπουργό Ράκος εμφανίστηκε στη Μητρόπολη Αθηνών ο τέως βασιλιάς της Ελλάδος Κωνσταντίνος, προκειμένου να αποχαιρετήσει τον πρώην πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Ο τέως βασιλιάς περπατώντας αργά και υποβασταζόμενος από τη γυναίκα του, μπήκε στη Μητρόπολη μαζί με το πλήθος κόσμου που συρρέει από το πρωί για το ύστατε χαίρε στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Διαβάστε επίσης: ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Η ΝΤΟΡΑ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΣΕ ΛΑΪΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ Η ΣΟΡΟΣ ΤΟΥ (BINTEO & EIKONEΣ)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Εσείς ρε “ελληναράδες” που όλα τα ξέρετε και όλους τους κατακρίνετε ότι έκαναν κακό στην Ελλάδα, για κάντε μια αυτοκριτική να δείτε ότι και εσείς είστε συνένοχοι στην καταστροφή της Ελλάδας ψηφίζοντας 40 χρόνια τώρα τους δημοκράτες που κατέκλεψαν, ξεπούλησαν & ισλαμοποίησαν την πατρίδα.
    Όλοι αυτοί δεν ψηφίζονται μόνοι τους. Εσείς τους βγάζετε.
    Και δεν μου λέτε ρε ξύπνιοι, όλη αυτή την περιουσία των βασιλιάδων, τα κειμήλια που δόθηκαν προσωπικά σε αυτούς από ξένους ηγέτες και άλλα πολλά, γιατί να στολίζουν τα σπίτια των λαμόγιων πολιτικών? Του Παπανδρέου, του Λαλιώτη, του Σημίτη και όλων των άλλων συμμοριτών?

    Αυτά σας πείραξαν. Δεν σας πείραξε που ψηφίσατε 2 φορες τον Αλέξη, τον Καμμένο και την συμμορία του και καταστρέψατε την πατρίδα!!! Αντε ΖΩΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ

  2. ΤΟ ΑΓΑΠΟΥΣΑ ΠΟΛΥ………ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΩ 40 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ!!αχαχαχαχαχαχα

  3. ΤΟ ΑΓΑΠΟΥΣΑ ΠΟΛΥ………ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΩ 40 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ!!αχαχαχαχαχαχαχα

  4. ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ,Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΛΑΟ ΑΘΩΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ????

  5. Το βραδυ της 31ης Μαιου παρακολουθησα τον Μυλωνακη στο Αρτ για 15λεπτα(τοσο αντεξα).σιχαθηκα ολο το πανελ της εκπομπης.ολοι εγλειφαν και υμνουσαν ακαταπαυστα το μητσοτακε’ι’κο.παραλιγο να τον ανακηρυξουν και αγιο τον κεκοιμημενο μητσοτακη.τελικα ο μυλωνακης πεταξε τη μασκα.το φωναζω εδω και καιρο:ολο το σαλιο ο μυλωνακης το αφιερωνει στον κουλη και οχι στον καρατζαφερη.αφου φαινεται το πραγμα.βγαζει ματι!!!!!!!

  6. Ο Κόκος προπονείται για πτώμα και έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση. Ετοιμαστείτε για νέον ρεφενέ μαλάκες Ελληνάρες μου (τη λεγόμενη ΄΄δημοσία δαπάνη΄΄)

  7. ΖΗΤΩ ΣΤΟΝ ΣΤΥΛΙΑΝΟ ΠΑΤΤΑΚΟ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕ ΟΛΟΙ ΤΗ ΒΡΩΜΑ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. ΖΗΤΩ ΣΤΟΝ ΣΤΥΛΙΑΝΟ ΠΑΤΤΑΚΟ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕ ΟΛΟΙ ΤΗ ΒΡΩΜΑ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΑΘΑΝΑΤΟΣ

  9. Σύμφωνα με το ΥΠΕΞ, το 2008 χορηγήθηκαν επί Ντόρας Μπακογιάννη 2.500.000 δολάρια από την Υπηρεσία Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας στο Κέντρο Κλιματικής Αλλαγής της Κοινότητας της Καραϊβικής, στο όνομα της υλοποίησης προγραμμάτων. Τα προγράμματα αυτά ουδέποτε υλοποιήθηκαν, «καθότι η ελληνική πλευρά δεν είχε μεριμνήσει τότε για τη σύνταξη και υπογραφή του απαιτούμενου μνημονίου κατανόησης». Συνέπεια των «παραλείψεων ήταν να βρεθεί το εν λόγω ποσό, χωρίς να μας είναι γνωστό με τίνος την απόφαση, ως επένδυση σε έντοκο ομόλογο δημοσίου χώρας της Λατινικής Αμερικής με μηνιαία απόδοση 5%».
    .

    Το απόρρητο υπόμνημα- με ημερομηνία 28 Ιουνίου 1965- που αποκαλύπτουν «ΤΑ ΝΕΑ», καταρρίπτει πλήρως τους ισχυρισμούς Μητσοτάκη ότι δεν είχε καμία εμπλοκή στην κρίση που οδήγησε σε παραίτηση τον Γεώργιο Παπανδρέου αλλά αναμείχθηκε μετά στις κυβερνήσεις των Αποστατών. Αποκαλυπτικό είναι το υπόμνημα και για το Κυπριακό. Στη συνάντηση με τον Αμερικανό, ο Μητσοτάκης τάσσεται αναφανδόν υπέρ του Σχεδίου Άτσεσον, το οποίο, κατά την άποψή του, έπρεπε να επιβληθεί στον Μακάριο ακόμη και με πραξικόπημα!Υπενθυμίζουμε εν τάχει τα γεγονότα. Στο τέλος Ιουνίου του 1965, η κυβέρνηση Γεωργίου Παπανδρέου είναι σε τροχιά σύγκρουσης με το Παλάτι. Ο «γέρος της Δημοκρατίας» προωθεί την αντικατάσταση του αρχηγού ΓΕΣ. Όμως ο στρατηγός Γεννηματάς- που έχει παίξει ενεργό ρόλο στη «βία και νοθεία» των εκλογών του 1961- είναι ο τοποτηρητής στο στράτευμα των Ανακτόρων που αντιδρούν. Αντίθετος είναι και ο υπουργός Άμυνας Πέτρος Γαρουφαλιάς, επίσης άνθρωπος του Παλατιού. Ο Παπανδρέου επιμένει και ζητά ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή. Το πολιτικό θερμόμετρο ανεβαίνει, ενώ στήνεται σκηνικό κρίσης.

  10. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΗΡΩΩΝ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΧΩΡΕΣΕΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ. ΞΕΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΗΚΕΣ. ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΤΕΝΙΖΟΜΑΣΤΕ.

  11. ΚΟΚΕ ..!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Σ’ ΕΣΕΝΑ Η ΩΡΑ ΣΟΥ..!! ΒΔΕΛΗΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.. ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…!!

  12. Ο ΑΛΕΞΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΑΝ ΡΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ.. ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ…

  13. Μια χουνταρα να γινοταν αυτη την στιγμη ,που ειναι ολοι μαζεμενοι στην μητροπολη,στην εξοδο μπαγλαρωμα να ξεβρωμισουμε.

  14. ΟΛΟΣ Ο ΚΑΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ…….. ΡΕ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ!!!!!!!! α,ρε ΡΑΓΙΑ!!!

  15. ΟΧΙ ΡΕ ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΝΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΛΕΨΟΥΝ ΟΙ ΒΡΩΜΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΟ ΜΟΝ ΡΕΠΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΣΟ ΟΣΟ….

  16. Ο Κοκκός και λιγο μετα και ο προδότης ο Σαμαράς
    Τσίπα μηδέν
    Και στο fb η κολλητή του η νταιανα μεταξα ανεβάζει κείμενα υπέρ Σαμαρά και ο μπατζανάκης Σέκερης της απαντά !!!

    1. Σαμαράς θα σε γλεντά μια ζωή συριζαίες συμμορίτη

  17. Όλοι ράκος… προσκυνάνε τον αρχικλέφτη που ρήμαξε την χώρα.

  18. Δεν εκλαιγε ρε παιδια, φαινεται ο ανθρωπος. Να κλασει ηθελε και τελικα χεστηκε

Comments are closed.