ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ 19ΧΡΟΝΗ ΕΙΡΗΝΗ! ΣΤΗ ΚΙΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ 3 ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ – ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ! ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΝΕΑΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙ Η ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ;;; (ΒΙΝΤΕΟ 18+ )

    Κοινοποίηση:
    19 ΚΙΝΝΑ

    Στην Κίνα η θανατική ποινή χρησιμοποιείται κατά κόρον και μάλιστα δημοσίως καθώς θεωρείται ως είδος σωφρονισμού της κοινωνίας ώστε τα μέλη της να μην διαπράττουν ανάλογες πράξεις.

    Έτσι δεν προκάλεσε καμία εντύπωση η απόφαση δικαστηρίου να καταδικάσει σε θάνατο τρεις εμπόρους ναρκωτικών.

    Το δικαστήριο συνεδρίασε σε πλατεία στην πόλη Τζιεγιάνγκ στη Νότια Κίνα ενώπιον 1.000 πολιτών. Οι τρεις άνδρες, μάλιστα, εκτελέστηκαν λίγα λεπτά μετά την έκδοση της καταδικαστικής απόφασης.

    Κατηγορούμενοι στη δίκη ήταν συνολικά οχτώ άτομα, αλλά οι ποινές των άλλων τριών δεν έγιναν γνωστές. Ανάμεσα στους «θεατές» της δίκης που διεξήχθη στις 28 Νοεμβρίου ήταν μαθητές και κάτοικοι της περιοχής. Οι κινεζικές αρχές πιστεύουν ότι με τέτοιες διαδικασίες θα καταφέρουν να περιορίσουν το εμπόριο ναρκωτικών που ανθεί στη συγκεκριμένη περιοχή.
    Το 2017 στην επαρχία Γκουαντόνγκ στην οποία βρίσκεται η πόλη που στήθηκε το λαϊκό δικαστήριο, η αστυνομία έχει προχωρήσει στην εξιχνίαση 13.000 υποθέσεων εμπορίας ναρκωτικών και έχει συλλάβει περισσότερους από 16.000 υπόπτους ενώ έχει κατάσχει 10,4 τόνους ναρκωτικών.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    34 Σχόλια

    1. Καιρός ήταν. Σε αντιστάθμισμα όλων αυτών των άλλων παιδιών που θα σκοτώνε η κοκαίνη που μετέφερε το πορνίδιο.

    2. Στο Χονκ Κονγκ δεν την πιάσανε ,τι σχεση εχει η Κίνα ,αυτή εχουν Αγγλικο δίκαιο

      1. Κάνεις λάθος. Το Χονγκ-Κονγκ έχει παραδοθεί στη Κίνα εδώ και αρκετά χρόνια. Έχεις μείνει πίσω.

    3. Ολοι εσεις οι σκατοκεφαλοι που λετε να την εκτελεσουν , εαν ηταν η κορη σας , η αδελφη σας , η ξεδελφη σας , η , καποια γνωστη σας , τι θα λεγατε ;
      Ετσι φθασαμε σε τετοια καταντια , απο κατι μυαλα σαν τα δικα σας που σαν αναμαρτητοι πετατε τον πρωτο λιθο…
      Εσφαλε η κορασιδα και θα τιμωρηθει . Δεν σας αρκει ; Ανηλικο ειναι στην πραγματικοτητα και ας λεει ο νομος οτι θελει . Ολοι μας περασαμε απο την ηλικια της και γνωριζουμε οτι ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα φορτωναμε στον κοκορα και απο τυχη δεν πλεχτηκαμε σε τιποτα σοβαρο .
      Να τιμωρηθει αυστηρα , οχι ομως και θανατικη καταδικη κουραδοκεφαλοι .
      Εμεις φταιμε πρωτιστως για την καταντια της νεολαιας . Και φταιμε διοτι επιτρεψαμε στο συστημα με τους ανωμαλους και τους λωποδυτες να εχουν τον πρωτο λογο στα διαβολοκουτια κυριως , αλλα και μεσα στο σταυλο του Αυγειου , κοινως βουλη των δοσιλογων .
      Αυτοι σαπισαν την κοινωνια και ευτελισαν καθε Ιερο και Οσιο και εμεις τους το επιτρεψαμε επι σειρα ετων .
      Επομενως , ας εκτελεσουν εμας πρωτα και επειτα τα παιδια μας που τα αφησαμε στο ελεος της νεοταξικης προπαγανδας .
      Αντε ξευτιλισμενοι γραικυλοι που θα μας το παιξετε και παρθενες τωρα . Μου θυμιζετε το …” μπροστα παρθενα και πισω παιρνουν τα τραινα ” .
      Ο Θεος να την παρηγορει και να της δινει φωτηση να καταλαβει τι εκανε και κουραγιο να σηκωσει τον Σταυρο του μαρτυριου της .

      1. Τί λές ρε μεγάλε σοβαρά;; Τα φορτώνω στον κόκορα σημαίνει βγάζω διαβατήρια,οργανώνομαι, κάνω ταξίδι πόσες ώρες και περνάω σε άλλη χώρα; Συγκρίνεις τις νεανικές μας βόλτες στις πλατείες αλλά και κάποιες βλακείες που κάναμε ,με το οργανωμένο δίκτυο κ’ εμπόριο κοκαΐνης και χασίς; Και δεν νομίζω να μπαίνεις τόσο εύκολα σε ένα τέτοιο δίκτυο.Θέλει καιρό αλλά και γνωριμίες.Δηλαδή πόσο αθώος μπορεί να είσαι που να μην γνωρίζεις τόσο καιρό τί εστί;Αν ήταν αδερφή μου ή ξαδέρφη μου δεν ξέρω αν θα είχαμε και τόσες επαφές πλέον,γιατί αυτές οι μαλακίες σε τραβάνε κάτω και σε αποκόπτουν.Πάω στοίχημα ότι αν ήταν άντρας έστω νεαρός θα είμασταν λιγότερο επιεικείς. Ξεφτιλισμένοι είναι οι γονείς που δεν δώσαν σημασία όταν έπρεπε.Κοίτα γύρω σου σε φέισμπουκ και λοιπές μαλακίες για να καταλάβεις τι εννοώ.Βέβαια,δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη αν πρέπει να θανατωθεί ή όχι,διότι είναι μεγάλο πράγμα η ζωή.Πόσες φορές ωστόσο φωνάξαμε εδώ κατά το παρελθόν,να πεθάνουν οι έμποροι θανάτου;; Ήθελε όμως να κάνει μιά μεγάλη μπάζα και την πιάσανε.Αλλιώς θα κάναμε όλοι μεγάλη μπάζα ( π.χ. διαμάντια ) αλλά το διπλο-τριπλο σκεφτόμαστε.Άσε που υποψιάζομαι ότι την στείλαν σαν το αρνί με καρφωτή για να περάσουν μεγαλύτερη μπάζα ανενόχλητοι…

      2. εαν ο νομος λεει θανατικη ποινη τοτε ας την εκτελεσουν
        ευγε στην κινα για τους αυστηρους νομους οχι σαν την ελλαδα οτι θελει ο καθενας κανει και μετα τα σκαει σε κουγια-κεχαγιογλου και καθαριζει,σαπια κοινωνια

    4. για μενα αυτη ειναι η πραγματικη εννοια της δημοκρατιας. εκανες εμποριο; θανατος. σκοτωσες χωρις αφορμη; θανατος. κακοποιησες ανθρωπο; θανατος. κτλ κτλ.

    5. …και στην τελική οι πουτανες μπορεί να είναι ποιο τιμιες απ τις γυναίκες σάς και απέναντι στην ζωή και απέναντι στους άντρες και απέναντι στην ψυχή τους.

    6. Λες και οι άλλες ακόμα και οι γυναίκες σάς λίγο πολύ τα ίδια κανουν…ρε μπουφοι αν μπορούσαμε να μπούμε στις ψυχές σας να και δούμε….το 90% των γυναικών σας διαλεξανε λόγο χρημάτων η εργασίας που φέρνει χρήματα η εξουσία…τι νομίζετε σας διαλεξανε για την καλή σας την καρδιά?Όταν εσείς οι ίδιοι δείχνετε τα χρήματα η την εξουσία σας στις γυναίκες…μετά φταίνε οι γυναίκες και τις λέτε πόρνες!!!η 19 χρόνο φτάνει που τώρα βγήκε απ το αυγό της και όχι όλοι εσείς που τις φτιάξατε ένα κόσμο βουρκο.

    7. Αφού άλλοι φτιάχνουν το κόσμο στο οποίο ζείτε και τους νόμους αυτού του κόσμου για να σας εκματαλευονται….και άσε τον άλλο κόσμο στην ησυχία του γιατί εκείνο τον κόσμο δεν το έχει δει κανείς έως τώρα για να μας πει πως είναι…τώρα αν εννοείς ότι είμαστε όλοι μέρος της φύσης και της πλάσης… Κάτι μας είπε αυτό το ξέρουμε επί αρχαιότατον χρόνον…ίσοι είμαστε όλοι απέναντι στην φύση…στους νόμους όμως των ανθρώπων όχι γιατί κάποιοι τους φτιάχνουν όπως θέλουν για να είμαστε ανισοι και διαφορετικοι

      1. Κοψε τις τρομπιες επαγγελματικο οβραικο τρολ.

    8. Τους νόμους τους φτιάχνουν άνθρωποι με τέτοιο τρόπο για παράνομουν οι άλλοι άνθρωποι και να τους εκματαλευονται…η κοπέλα είναι αθώα…φυλακή πρέπει να βάλουν.όλους αυτούς που εκπορνευουν τις ψυχές των ανθρώπων…και όχι μια 19χρονη

    9. να την σκισουν την κουφαλλα … τι εκανε ειπαμε ??? γυρναγε στην αιθιοπια με τον αραπη και πουλαγε μουρη και κοκαινη … στην κρεμαλε ρε στην κρεμαλα και πριν να την κρεμασουν να την βγαλουν και μια σελφι

    10. ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΛΕΝΕ ΟΠΙΟΣ ΣΕ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΤΡΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΟΣΕΙΣ ΑΤΣΑΛΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ!

    11. ΣΙΓΑ ΜΗ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ. ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΩΣ ΛΑΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΕΖΟΞΕΚΩΛΟ.

    12. Δυστυχώς διαβάζω πολλά σχόλια από άτομα που αντί για μυαλό έχουν σκατά στο κεφάλι τους.Βρε νούμερα με το ηλίθιο σκεπτικό σας ότι τάχα δεν είμαστε ο Θεός κ.τ.λ τότε θα έπρεπε να καταργήσουμε και κάθε ποινή φυλάκισης και τιμωρίας γενικά γιατί αφού δεν είμαστε ο Θεός δεν έχουμε το δικαίωμα και να κρίνουμε κάποιον για ότι έχει κάνει και φυσικά δεν μπορούμε να του στερήσουμε την ελευθερία του.Οπότε ζωάδια την επόμενη φορά που θα συλληφθεί κάποιος κακοποιός βγείτε να τον υπερασπιστείτε λέγοντας ότι πρέπει να τον αφήσουμε να τον κρίνει ο Θεός…Μούλοι.Όσο για το αν οι θανατικές καταδίκες δεν έχουν καμία διαφορά τις εκτελέσεις των τζιχαντιστών,όπως λέτε,μάθετε αστοιχείωτα δίποδα ότι άλλο πράγμα να σε εκτελέσει κάποιος γιατί πιστεύεις άλλα πράγματα από αυτόν και άλλο πράγμα να σε εκτελέσουν γιατί προσπαθείς να σκοτώσεις εκατοντάδες ή και χιλιάδες ανθρώπους,γιατί αν δεν το ξέρετε αμόρφωτα υποκείμενα τα ναρκωτικά σκοτώνουν βασανίζοντας παράλληλα και την οικογένεια του χρήστη!

    13. στο χωριο μου λενε μια παροιμια….
      οπως εστρωσες, θα κοιμηθεις!

    14. Μη ζητάτε θανατική ποινή, είναι η αρχή της κατρακύλας. Χίλιες φορές καταναγκαστικά έργα, να προσφέρουν στη κοινωνία παρά θάνατος. Σκεφτείτε μόνο το γεγονός, κάποιος να είναι εν τέλει αθώος, ακόμα και για αυτό το 1% λάθους που μπορεί να γίνει. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που θανάτωσαν ανθρώπους που εκ των υστέρων αποδείχτηκε ότι ήταν αθώοι. Μη ζητάτε να γίνουμε ζούγκλα και δολοφόνοι. Η αρχή του τέλους ως πολιτισμένοι άνθρωποι θα είναι.

    15. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΟΛΕΜΕΝΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΜΗ ΣΩΜΕΝΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΑΠΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ…ΚΑΝΕΙΣ ΔΝ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ+ΤΟ ΕΛΕΟΣ…ΜΟΝΟ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ…ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΙΓΕΣΤΕ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΑ…ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΙΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ…ΟΣΟΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ..ΑΥΤΟΥΣ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ…ΑΝΤΕ ΓΤ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΧΑΦΙΕΔΟΤΣΟΥΡΜΟ…ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΡΕΑ ΛΠΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΑΣ…ΓΙΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΘΑΡΕΙ Ο ΑΝΟΜΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΠΟΥΚΙΑΤΣΙ ΑΛΛΑ ΘΑΣΤΕ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ!

    16. Οι Κινέζοι ειναι ο ποιο κακόψυχος λαός γεμάτος μίσος!! Την πλήρωσε η μικρη με την αφέλεια της….

    17. Θα παρακαλάει να την εκτελέσουν οταν θα πάει στις κανονικές φυλακές. Την πειραζε να μεινει στο νησι της , να παντρεφτει εκει κανα καλο παιδι και να κανει οικογενεια.. Ηθελε να τρεχει σε events και να κανει παρεα με πορνογερους και κακομαθημένους γονους πλουσίων οικογενειων. Δυστυχως την γλιτωνουν αλλοι και την πληρωσε μονο αυτη. Μακαρι να την πληρωναν ολοι οσοι παρανομουν. Αλλά το προβλημα της Ελλάδας ξεκινά απ τις γυναικες που τις δώσαμε πολύ αέρα. Αυτές ειναι το αλφα και το ωμεγα της κοινωνίας. Αυτες επιλεγουν τους συντροφους τους και ανατρεφουν τα παιδια μας . Δυστυχως ομως τις κάνανε οι κυρβενοντες εσκεμμένα white trash για να παραχθουν χαζοι καταναλωτες που δεχονται μνημονια. Λιγο τα πρωιναδικα και το φβ …. λιγο οι καταπιεσμενες τσομπανες μανες τους που ζουνε μεσα απο αυτες . Και να σου μια κοινωνια με χαζογκομενες σταρλετες

    18. εαν στειλουμε την δουρου την σιχαμερη αριστερη σαβουρα δεν θα παει την χωρα τους 500 χρονια μπροστα λεω εγω τωρα

    19. Στειλτε γρηγορα τον Παρασκευοπουλο στην Κινα!!!

    20. τα ιδια σκατα με τους τζιχαντιστες ειναι και αυτοι οι κωλοκινεζοι. 500 χρονια πισω.

    21. Ζωα λαος. Μάζα χωρις κουλτουρα. Αμα τους γνωρισεις καταλαβαινεις. Επρεπε να τους αφησουν στην εποχη του Μαο να τρωνε σκατα ακόμα.

    22. οτι και να εχεις κανει στη ζωη σου δεν εχει κανεις δικαιωμα να εκτελει τον αλλο.
      σιγουρα ολα αυτα που κανουν οι εμποροι και εγκληματιες ειναι αποτροπιαστικα αλλα δεν ειμαστε ο Θεος να αφαιρουμε ζωες ταχα με κυριλε τροπο και δικαστηρια.
      Παρακολουθουν τις εκτελεσεις πληθος κοσμου.
      αραγε σε τι διαφερουμε απο τους ISIS? επειδη φοραμε τα καλα μας ρουχα δικαστες και μη,, δεν φωναζουμε αλαχ ου ακμπαρ κλπ?
      φυσικα δεν υπαρχει περιπτωση τετοια ατομα να σωφρονιστουν, και μιλαμε για εμπορους ναρκωτικων που εχουν πετσωθει μεσα στη παροδο των χρονων.
      ..Οσον αφορα την ειρηνη σιγουρα το εκανε εν γνωσει της. δεν μπορει να κουβαλας 2,5 κιλα κοκαινη και να νομιζεις οτι ειναι βιβλιαρακια και χαρτια για σφραγισμα.
      σιγουρα θα πληρωσει ακριβα το τραγικο λαθος που εκανε, και πρεπει να το πληρωσει.
      δυστυχως δεν ισχυουν οι νομοι των πολιτισμενων κρατων εκει οπου θα μπορουσε και λοgω του νεαρου της ηλικιας της (και το μυαλο κοτας που διαθετει,αφελεια κλπ) να εχει μια καλυτερη αντιμετωπιση
      βαλτε την να δουλευει απο το πρωι μεχρι το βραδυ να φυτευει δεντρα, να βοηθαει στα ιδρυματα με ανημπορους ανθρωπους που εχουν αναγκη,να σκουπιζει δρομους,νοσοκομεια κλπ και το βραδυ να μην μπορει να παρει τα ποδια της.Να δει με αυτο τον τροπο πως ειναι η ζωη και οι δυσκολιες της και τι αντιμετωπιζει ο καθενας νομιμος ανθρωπος, να δει πως ειναι να μαχεσαι στη ζωη.
      και κατι αλλο. δεν χρειαζεται με αυτες τις λεζαντες οτι η κοπελα αυτη,που ειναι κατακριταια και δεν την υποστηριζω να λετε οτι ισως αντιμετωπιζει την ποινη του θανατου.
      μην τρομοκρατειτε περισσοτερο τους γονεις και συγγενεις.
      μπορει οι κινεζοι δικαστες να ειναι απολυτοι και αυστηροι στο επακρο αλλα σιγουρα ξερουν οτι το κοριτσι αυτο δεν ειναι εμπορος για να παει σε θανατο.
      αυτη δεν βγηκε ακομη απο το αυγο .Θα εχει πολυετη καθειρξη αλλα δεν κινδυνευει η ζωη τηςτουλαχιστο απο θανατικη ποινη.

    23. μακάρι νά ειχαμε τετοιους νόμους καί εδω στό μπουρδέλο πού λέγεται ελλάδα – αλλά εμείς εχουμε εδώ τόν αλήτη παρασκευόπουλο πού προστατεύει τούς εγκληματίες μέ τούς νόμους του -αλήτες πολιτικοί

    24. αυτοι ειναι νομοι οχι οπως εδω που την αλλαη φορα δωσανε αδεια στον εμπορο ναρκωτικων να παει ταχα να μαζεψει τα μηλα αυτα τα σκουλικια μονο με θανατο αντιμετοπιζονται και δεν δειχνω επιεικια στην κοπελα γιατι ηξερε καλα τι κουβαλουσε και ηθελε χλιδατη ζωη ας αντιμετωπισει οτι της ερχεται

    Comments are closed.