ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΟΥΝ ΝΑ ΞΕΨΥΧΑΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ – ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    psekazoun

    Μια συγκλονιστική έρευνα που αποδεικνύει αυτό που άλλοι θεωρούν ανοησίες ή -ευγενικά- θεωρίες συνωμοσίας.

    Η εκπομπή Φυγόκεντρος του Μακεδονία TV πραγματοποίησε δημοσιογραφική έρευνα που αναδεικνύει ότι οι ψεκασμοί κάθε άλλο παρά βλακείες κάποιων “ευφάνταστων μυαλών” είναι.

    Κυβερνήσεις θέλουν να ελέγχουν τους λαούς και να κατευθύνουν καιρικά φαινόμενα. Φαρμακοβιομηχανίες θέλουν να προωθούν τα φάρμακά τους. Για να πετύχουν τους στόχους τους όλοι αυτοί, λένε κάποιοι…, ψεκάζουν με χημικά μέσω αεροσκαφών.

    Αυτό που επιδιώκουν είναι ο έλεγχος των πληθυσμών. Με άλλα λόγια.. Μας ψεκάζουν. Μας ψεκάζουν;

    Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την εκπομπή – γροθιά:

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Θέλουν να μας κάνουν όλους πούστηδες σαν τους αριστερούς.

    2. ΒΑΣΙΛΗ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΩΣΤΑ ΕΛΕΟΣ ΜΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΜΕΤΟΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ

    3. Eδω ψεκαζουν ολη τη ρωσσια του Μπουτιν και δεν βγαζουν κιχ εμεις τι θα κανουμε,να φωναξουμε τον σουπερμαν η τον βατμαν?

      1. καρφωσε ενα γιαπωνεζικο καρπουζι στον πατο σου και αστα ουγκ
        βουαλα χαχαχαχαχα

      2. Γιαυτο το γυρισες στο χασιστικο μωρη τρολαρα.

    4. Για όσους αναρωτιούνται γιατί δεν καταρρίπτονται…
      Έχει ακουστεί από μητέρα πιλότου τέτοιου αεροπλάνου, ότι η βάση τους είναι στη περιοχή 51…
      Κανένας στρατός δεν τα καταρρίπτει, πολύ απλά επειδή φαίνεται ότι αυτό είναι το σχέδιο του συστήματος της εικονικής πραγματικότητας …Δηλαδή, εκείνοι που κινούνε αυτό το σύστημα κινούνε κ τους στρατούς της κάθε χώρας (αναλόγως πως θέλουν να στήσουν τα ιστορικά γεγονότα)…
      Οι αεροψεκασμοί δημιουργούν πολλά προβλήματα υγείας στους Ανθρώπους κ σε άλλα θηλαστικά …Εκείνοι που στήνουν όλο αυτό που συμβαίνει δεν επηρεάζονται επειδή δεν έχουν Ανθρώπινο DNA, είναι φίδια (ερπετοειδείς)…
      Καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να το δεχτείτε όσοι δεν έχετε ερευνήσει τέτοια θέματα, άλλα όσοι είναι ψαγμένοι λογικά θα καταλαβαίνουν πως δένουν αυτά που γράφω…

      1. ΑΥΤΙ Ι ΠΕΡΙΟΧΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΟΥ ΗΝΕ???? ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΕΚΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΜΑΤΟΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΙΝΕ ΤΑ ΙΠΟΣΤΕΓΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΤΡΙΑΔΗ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΙ? ΕΚΥ ΛΕΣ? ΤΟ 51 ΣΕ ΠΙΑ ΟΔΟ? ΔΟΣΕ ΠΛΙΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΙΧΑΝ ΠΕΙ? ΣΤΗ ΤΗΛΟΡΑΣΙ? ΣΕ ΕΚΜΠΟΜΠΙ ΕΡΤ? ΜΕΓΚΑ? ΣΚΑΙ? ΠΟΥ??

    5. ΣΤΕΦΑΝΕ ΕΛΑ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΗΜΕ. ΑΜΑ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕ ΣΤΕΦΑΝΑΚΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΜΠΟΜΠΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΦΤΟΣ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΑΚΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΑΠΑΝΟΥ ΜΑΣ ΟΛΥ ΤΙΝ ΟΡΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΦΑΡΜΑΚΙΑ . ΑΠΟ ΠΟΥ ΙΝΕ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΑΥΤΑ ΣΤΕΦΑΝΕ? ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΙΝΕ Ι ΔΙΚΑ ΜΑΣ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ??

      1. του νατο ειναι ωρε Βασιλη αλλα γραψε και καμια λεξη στα ελληνικα..μας εχεις βγαλει τα ματια σχολειο δεν πηγες εισαι Ελληνας ωρε ;

    6. Είναι γνωστό οτι προσπαθούν με κάθε τρόπο να εκφυλισουν το DNA του ανθρώπου και να το κάνουν ελαττωματικό. Ολα αυτά πειράζουν τον εγκέφαλο και κεντρικό νευρικό σύστημα. Άλλοι θα πεθάνουν απο καρκίνο, άλλοι θα πάθουν εκφυλιστικές αρρώστιες του κεντρικού νευρικου συστήματος και άλλοι θα γίνουν σαν ζόμπι αφού θα είναι”πειραγμενοι” στα μυαλά!

    7. Για πεστε μου τι μπορουμε να κανουμε συγκεκριμενα για αυτο το θεμα……

    8. “Επιβιωση για σημερα και αυριο εχει ο Θεος.”

      Δικιο εχεις Χιο αλλα ποιος σε ακουει.

    Comments are closed.