ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΡΑ! ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΜΕ! ΔΑΣΚΑΛΑ ΔΙΔΑΣΚΕ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ! ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ!

    Κοινοποίηση:
    DIMOTIKO-750x430

    Σε διαθεσιμότητα τέθηκε η δασκάλα της ΣΤ’ Δημοτικού μετά τις αποκαλύψεις, ότι προέτρεπε μαθητές του ιδίου φύλου να φιλιούνται στο στόμα μέσα στην τάξη, δίδασκε… γιόγκα και… πλέξιμο, κατήργησε μόνη της το μάθημα των Θρησκευτικών και προέβαλε βίντεο με ζευγάρια ομοφυλοφίλων, καθώς κρίθηκε ότι δεν πρέπει να βρίσκεται σε επαφή με παιδιά.

    Η σταγόνα ξεχείλισε το ποτήρι των αντιδράσεων των γονιών εναντίον της όταν ζήτησε από τους μικρούς μαθητές της να αντιγράψουν από τον πίνακα στα τετράδια τους : «Η αγάπη δεν έχει «ταμπέλες». Ο καθένας μπορεί να επιλέγει το άλλο του μισό. Μπορεί να είναι ακόμα και συγγενείς». Όταν τα παιδιά έδειξαν στους γονείς τα τετράδια, οι γονείς έγιναν έξαλλοι ζητώντας την άμεση απομάκρυνση της από το σχολείο.

    Απευθυνόμενοι στον διευθυντή του σχολείου εκείνος απέδωσε την ευθύνη για την επιλογή και τοποθέτηση της στο σχολείο στον σύλλογο διδασκόντων, ενώ η επιστολή διαμαρτυρίας που συνυπέγραψαν δεν έτυχε της υποστήριξης ούτε του προέδρου του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

    Ο δε σχολικός σύμβουλος άφαντος…

    Η υπόθεση ήρθε στο φως από Kυριακάτικη εφημερίδα στις 25 και στις 26 Απριλίου με σειρά καταγγελιών από γονείς για τις ιδιάζουσες «διδακτικές» μεθόδους της εν λόγω δασκάλας. Μέχρι τότε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας δεν γνώριζε το παραμικρό, καθώς ουδείς από το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου δεν έκρινε σκόπιμο να ενημερώσει την υπηρεσία.
    Ωστόσο, αμέσως με την δημοσίευση των ρεπορτάζ, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κάλεσε την «δασκάλα» την ίδια ημέρα σε προφορικές εξηγήσεις. Η ίδια αρνήθηκε τα πάντα, προφανώς οι προφορικές εξηγήσεις τις οποίες έδωσε δεν έπεισαν και τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

    Ειδικότερα, με ενέργειες της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας, η δασκάλα Α.Κ. απαλλάχθηκε από τα διδακτικά της καθήκοντα και απομακρύνθηκε εντελώς από το σχολικό περιβάλλον, καθώς κρίθηκε ότι μέχρι να διερευνηθούν οι καταγγελίες των γονιών του συγκεκριμένου σχολείου, δεν μπορεί να βρίσκεται σε επαφή με παιδιά.

    Ταυτόχρονα, με εντολή του Διευθυντή Σπουδών της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, διενεργείται ΕΔΕ με την οποία διερευνώνται όλες οι καταγγελίες και αναφορές των γονιών. Πιο συγκεκριμένα, οι γονείς οι οποίοι έχουν συνυπογράψει κείμενο διαμαρτυρίας κατά της δασκάλας καλούνται να επιβεβαιώσουν τις καταγγελίες τους, ενώ μόλις ολοκληρωθεί η ΕΔΕ θα συνταχθεί και το σχετικό πόρισμα.

    «Η δασκάλα έχει φύγει από την τάξη. Είναι σε εξέλιξη ΕΔΕ και μέχρι να διερευνηθεί το θέμα έπρεπε να αποφύγουμε οποιαδήποτε επαφή της με το σχολικό περιβάλλον για να διασφαλίσουμε και τα παιδιά» εξηγούν στελέχη από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, τονίζοντας ότι «η ψυχική υγεία και η ασφάλεια των παιδιών είναι η κύρια και πρώτη μέριμνα μας».

    Την ΕΔΕ διενεργεί διευθυντής δημοτικού σχολείου του δήμου Ηρακλείου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ – ΜΟΝΑΡΧΗΣ : ΕΜΒΛΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΑ ΤΑ 3 ΝΥΧΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΣΑΣ ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΜΠΑΘΟΡΥ.

      Η ΕΛΛΑΣ ΠΕΠΡΩΤΕΝ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ…ΟΥΔΕΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΣ….ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗΝ ΕΣΠΕΡΑΝ.

      1. ΤΖΕΙΣΟΝ ΑΝΤΙΓΟΝΗ = ΑΝΤΙ – ΓΟΝΟΣ > ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙ.

    2. Να την σαπίσουν στο ξύλο την ανώμαλη αυτή είναι άρρωστη πρέπει να μπουκαρουμε στα σχολεία.Που είναι τα χρόνια ωραία χρόνια που είχες λουλούδια μες στην καρδιά.

    3. Να την σαπίσουν στο ξύλο την ανώμαλη αυτή είναι άρρωστη πρέπει να μπουκαλιού με στα σχολεία δεν πάει άλλο τρελοκομείο η Ελλάς .

    4. Όποιος τολμήσει να πειράξει την δασκάλα θα έχει να κάνει μαζί μας!!!!!
      (Α)

      1. Δε πα να γαμηθεις με τα παιδια μας δε παιζουμε ,θα ψαξουμε θα σε βρουμε και θα σε θαψουμε

      2. Ααα ρε μπινέ εσενα και τους ομοιους σου θα σας ταϊσω ραδιοισοτοπο απο τα αποβλητα του δημοκρητου για να λιωσετε απο τον καρκινο.Εχετε το θρασος και μιλατε μιασματα

    5. Για τη συγκεκριμενη ειχαν γινει καταγγελειες αλλα τοσο ο διευθυντης ,κομματοσκυλο του συριζα οσο και ο σχολικος συμβουλος ,επισης συριζαιος την καλυπτανε μεθοδικα και κουκουλωνανε το γεγονος.Οταν βγηκε στα μμε,στησανε στο τοιχο τον συλλογο γονεων και τους ρωταγανε αν αυτοι τους δωσανε στα καναλια.Η κυρα δασκαλα ,..δε, θα της επιβληθει διαθεσιμοτητα και θα τη στειλουν σε ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ για να καψει αλλης περιοχης τα παιδια.Για τους μπολσεβικους που καλυπτανε την αρρωστη ,ουτε λογος για ποινικες ευθυνες

    6. Μονον η ΧΑ εχει πραγματικα την θεληση να τα καταργησει ολα αυτα , το οικονομικο δεν ειναι καταστροφη για την χωρα , Ελληνες ειμαστε θα βρουμε λυσεις οπως παντα
      Η καταστροφη μας ερχεται απο την παιδεια και την εισβολη λαθρομεταναστων .

    7. Ολοι φωναζετε γκρινιαζετε αλλα οταν γινουν εκλογες παλι η πλειοψηφια Τσυριζα,Νδουλα θα ψηφισει…. ψευτοελληνες ψηφοφοροι…

    8. Σε αυτό το κράτος μπουρδέλο τι να περιμένουμε , μόνο πουτάνες να κυκλοφορούν , άντε και άλλοι τόσοι πούστηδες .Τίποτε άλλο και βγάλτε τον σκασμό όλοι σας !

    9. που ειναι τα παλια τα χρονια που ετσι και γινοταν κατι τετοιο(ουτε κατα διανοια) πεφταν μπουνιες και χριστοπαναγιες που δεν υπηρχε περιπτωση ουτε καν να το σκεφτουν…εδω που τα λεμε κατι ολμε και κατι τριμπασταρδοι και μουλοι καταστρεψαν την παιδεια…που ειναι ο επιθεωρητης που προλαβα εγω στο δημοτικο??
      που ειναι εκεινα τα ωραια χρονια?? καταστραφηκαμε ρεεεε…μας φαγαν οι δημοκρατες…καθικια….

    10. Πρωτοπορίες του συριζα υπέρ της ανωμαλίας…καλα ρε εσεις που τους ψηφίσατε δεν ξέρατε τι πρέσβευαν?Ετσι δλδ ψηφίζετε με κλειστά ματια μολις κάποιος σας ταξει αύξηση συντάξεων και έξοδο απο μνημόνια?εκτος βεβαια εαν το ποσοστό που τους ψήφισε ανήκει και αυτο στην ανωμαλία….φάγατε το παραμύθι του μπασταρδου εβραίο Τούρκου και τον φορτώσατε και στο κεφαλι όλων εμάς που ειμαστε πιστοί στο δόγμα πατριδα-θρησκεία-οικογένεια!!!Για την εκκλησία που το εχει βουλωμένο το στομα και δεν αντιστέκεται ας μην μιλήσω καθολου και αρχίσω τις βρισιές…αλλα οταν έρθει η ωρα πρώτοι-πρώτοι οι δεσποτάδες θα κρεμάσουν!!!
      Βλαντ την καλησπερα μου,καλα εισαι?

    11. ΒΡ@@@@ΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΑΠΛΥΤΗ!ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ Η ΣΕ
      ΑΝΑΛΟΓΟΥ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΧΩΡΑ!ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΑ,ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ
      ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΙΑ!!!

    12. ταχα ταχα μου ειναι αυτα επειδη βγηκε το ρεπορταζ. Θα αφησουν οι συριζοπουστες τη δικια τους ετσι; Απ τη νεα σχολικη χρονια θα διδασκει σε αλλο σχολειο που δεν τη ξερουν, πρωτη φορα τα κανουν αυτα;

    13. Ντροπη σας φασιστες, τι προβλημα εχετε αν τα παιδια σας γινουνε κιναδοι και λεσβιες. Κανονικα εσας τους φασιστες θα επρεπε το κρατος να σας παιρνει τα παιδια και να τα κανει αλλαγη φυλλου.

      1. Καλά στην Ελλάδα δεν έχει ψυχίατρους? Ο κάθε μουρλός λέει την παλαβομάρα του?

    14. Όσο κυβερνά η αριστερά και η δεξιά που είναι μία τρίχα από το αριστερό της αριστεράς, αυτά τα φαινόμενα θα αυξάνουν. Σε κάποιες άλλες εποχές που η Ελλάδα είχε ήθος, ο δάσκαλος και ο παπάς ήταν άνθρωποι που τους σεβόταν όλος ο κόσμος. Σήμερα ξέρουμε όλοι ποια είναι η θέση τους στην κοινωνία και βλέπουμε και τα αποτελέσματα της παιδείας που φτιάχνει άτομα άβουλα και χωρίς αντίληψη.

    Comments are closed.