ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ… ΣΩΒΡΑΚΑ! ΣΚΙΑΧΤΗΚΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ! ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΦΝΙ! ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο… ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ! 

    Κοινοποίηση:
    enas-politikos-se-parakrousi-

    Το περασμένο Σάββατο χιλιάδες τζιβιτζιλούδες διαδήλωσαν στο Σύνταγμα για τα δικαιώματά τους. Μπράβο τους και καλά έκαναν, αν κρατούσαν και καμιά ελληνική σημαία τι καλά που θα ήταν.

    Επανερχόμαστε στο Athens Pride με αφορμή τη συμφωνία – προδοσία της Μακεδονίας. Πόσοι θα διαδηλώσουν σήμερα; Αύριο; Το Σαββατοκύριακο που θα κάνει σόου ο Τσίπρας στις Πρέσπες, πόσοι θα κατέβουν στους δρόμους;

    Συμφωνούν οι Έλληνες με τη συμφωνία; Είδαν τα βασικά της σημεία, ξέρουν τι να περιμένουν από εδώ και στο εξής; Τα κόμματα θα πάρουν τις ευθύνες τους, ο κάθε κατεργάρης θα καθίσει στον πάγκο του; Ο ελληνικός λαός, κι όχι μόνον οι Μακεδόνες έχουν απάντηση σε όλα αυτά ή θα περιμένουν καμιά… δημοσκόπηση για να εκφράσουν την αντίθεσή τους επτά στους δέκα;

    Μήπως να περιμένουν τις εκλογές για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους αλλά το πουλί θα έχει πετάξει; Θα είναι πια αργά;

    Και τελικά μήπως οι τζιβιτζιλούδες είναι περισσότερο άνδρες από όλους αυτούς που περιμένουν το μοιραίο να έλθει και δεν κάνουν κάτι για να το αποτρέψουν;

    Ξεσηκωθείτε Έλληνες!!! Ο Τσίπρας σας πήρε και παντελόνια και σώβρακα και ό,τι άλλο έχετε. Την τιμή, την υπόληψή σας, την αξιοπρέπειά σας.

    Όχι, δεν είμαστε περήφανοι, όπως είπε χθες ο πρωθυπουργός. Ταπεινωμένοι είμαστε γιατί μια ακόμη εθνική ήττα μας έρχεται κατακούτελα. Αλλά κι εξευτελισμένοι γιατί τα δύο μεγάλα συλλαλητήρια έγιναν για το τίποτε. Κανείς δεν τα έλαβε υπόψη τους, κανείς δεν πήρε τελικά το μήνυμα που εστάλη.

    Η εθνική ταπείνωση έχει κύριο υπεύθυνο τον… ανεύθυνο, οκνηρό και μίζερο ελληνικό λαό ο οποίος κοιμάται, δεν αντιδρά, δεν φωνάζει, δεν κάνει τα αυτονόητα. Μόνο διαδηλώνει για τα δικαιώματα των gay ή στην καλύτερη περίπτωση στηρίζει διακριτικά.

    Δεν κάνει τίποτε για τα τρία πρόσωπα που υπογράφουν την εθνική προδοσία. Τον Αλέξη Τσίπρα που κάνει μια χαρά τη δουλειά του, τον… πατριώτη Πάνο Καμμένο που δεν έχει τα κότσια να τον ρίξει από την κυβέρνηση και τον Προκόπη Παυλόπουλο που δεν τινάζει το Κούγκι στον αέρα. Και θα είναι στιγματισμένος κι αυτός.

    Αλλά το είπαμε πρώτο – πρώτο. Την κύρια ευθύνη την έχουμε όλοι μας.

    ENAΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ

    Αν άντεξε να δει κανείς χθες τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στην ΕΡΤ θα διαπίστωσε μια πολύ σοβαρή κατάσταση. Ένας λογικός άνθρωπος βλέποντας τον Αλέξη Τσίπρα να μιλά όπως μίλησε θα… σκιάχτηκε όπως λένε και στα χωριά.

    Ο άνθρωπος, και να μας συγχωρήσει ο θεσμικός του ρόλος, είναι στα όρια της παράκρουσης. Βρίσκεται ένα βήμα πριν από το Δαφνί όπου θα τον στείλουν εκεί για μεγαλοϊδεατισμό.

    Έχει ξεφύγει κατά το κοινώς λεγόμενον και φαντασιώνεται ότι είναι ο… Μέγας Αλέξανδρος. Τώρα ο Βουκεφάλας αντιλαμβάνεστε ποιος θα μπορούσε να είναι στο υπουργικό συμβούλιο, και λόγω… όγκου.

    Πριν από πολλά χρόνια είχαν κατηγορήσει τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ότι θεωρούσε εαυτόν ότι είναι ο απόλυτος άρχων. Είχε μείνει στην ιστορία τοL’etatcemois, δηλαδή «το κράτος είμαι εγώ».

    Ακριβώς σ’ αυτό το όριο του αυταρχισμού βρίσκεται ο Τσίπρας με την υπόθεση της Μακεδονίας. Δήλωσε ότι δεν θα κάνει δημοψήφισμα, ποιος αυτός που ξεφτίλισε τη χώρα με το δημοψήφισμα του 2015. Ο αριστερός που είναι υπέρ των δημοκρατικών διαδικασιών δε θα ρωτήσει το λαό για μια τόσο σημαντική ιστορική στιγμή για τη χώρα.

    Και με μια μονογραφή θα αποφασίσει αυτός για όλους μας. Ούτε ο Ναπολέων Βοναπάρτης.

    Δήλωσε ότι δεν φοβάται τα συλλαλητήρια. Ποιος αυτός που έκανε καριέρα κι έγινε πρωθυπουργός επειδή έβγαζε τους μπαχαλάκηδες στους δρόμους και μαζί μ’ αυτούς και χιλιάδες παραπλανημένους από το ψέμα Έλληνες.

    Δήλωσε ότι ο Καμμένος έχει αρχές κι αξίες και δεν θα κάνει καριέρα ρίχνοντας την κυβέρνηση, όπως έκανε ο Σαμαράς. Αν είναι δυνατόν. Αρχές ο μεγαλύτερος κωλοτούμπας της ιστορίας; Αυτός που στις 17 Ιανουαρίου 2015, λίγες μέρες πριν από το έγκλημα του αιώνα με τη νίκη ΣΥΡΙΖΑ, έλεγε ότι θα ρίξει την κυβέρνηση αν αποφασίσει σύνθετη ονομασία με τον όρο Μακεδονία;

    Δήλωσε «ας μου κάνουν πρόταση μομφής», σε μια επίδειξη αλαζονείας μιας και ξέρει ότι ο κωλοτούμπας θα τον στηρίξει, μαζί με τα κωλοτουμπάκια του.

    Χαρακτήρισε πολιτικούς τζογαδόρους όλους όσοι εκτός κυβέρνησης δεν στηρίζουν τη συμφωνία με τον Ζάεφ, αλλά δεν είναι πολιτικός απατεώνας ο Καμμένος που δεν συμφωνεί με την ονομασία των Σκοπίων.

    Δήλωσε ουσιαστικά ότι τίποτε δεν τον ενδιαφέρει γιατί αυτόν θα τον κρίνει η Ιστορία. Άραγε μήπως συνομιλεί και μαζί της, έτσι για να επιβεβαιωθούμε ότι ο άνθρωπος είναι φοβιστικός; Ότι έχει πάθει κάτι;

    Πρόκειται πράγματι για έναν πολιτικό σε παράκρουση. Που δυστυχώς κρατά τα ηνία της χώρας. Αν ο κ. Τσίπρας και η παρέα του έχουν αποτρελαθεί να πάνε σε τρελάδικο προτού κάνουν μεγάλη ζημιά στη χώρα. Αρκετή αυτή που έκαναν.

    antinews

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Στους δρόμους όλοι συνέλληνες να πέσει πια αυτή η χολέρα που μας τυραννά !

    2. Προς τους Αρχηγούς των Ελληνικών Ενοπλων Δυνάμεων & τον Αρχιεπισκοπο Ελλαδας: υπάρχει μια λέξη που πρέπει να την προσθέσετε στο είναι σας: ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ. παρετηθείτε εδώ και τώρα για να σας ανταμείψει η ιστορία και όχι με τους δοσιλογους συρηζαιους

    Comments are closed.