EΛΕΟΣ!!! ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ “ΖΟΜΠΙ” ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ! ΡΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ! (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    TSIPRAS-LESVOS

    Διαβάστε και δείτε να φρίξετε:

    ΜΑΓΑΖΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ; ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ; Ή ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΨΑΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ; ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!

    Την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους της Λήμνου είχε ο πρωθυπουργός, κατά την επίσκεψή του σήμερα (03/05) στο νησί του βορειοανατολικού Αιγαίου.
    Ο κ. Τσίπρας περπάτησε στο λιμάνι και στην κεντρική αγορά της Μύρινας, συνομιλώντας με τους ντόπιους που τον καλοδέχτηκαν στον τόπο τους.

    EC1EBC3E3486B17663AC426DF319EF95

    Πέρα από τους εγκάρδιους χαιρετισμούς και τα αστεία, ο πρωθυπουργός άκουσε από πρώτο χέρι τα προβλήματα και τις αγωνίες των κατοίκων, τονίζοντας πως «γι’ αυτό είμαστε εδώ».

    Στο κεντρικό καφενείο του λιμανιού, «τη “Βουλή” της Λήμνου», όπως το χαρακτήρισε, ο πρωθυπουργός χαιρετήθηκε με τους γηραιότερους Λημνιούς που απολάμβαναν τον πρωινό καφέ τους. «Τι κάνετε;», τους είπε. «Μεγαλώνουμε», απάντησαν, με τον κ. Τσίπρα να ανταπαντά: «Εδώ μεγαλώνουμε εμείς…».

    alexis1 alexis2 alexis3 alexis4

    Ψαράδες του νησιού δεν έχασαν την ευκαιρία να τον ρωτήσουν για το πετρέλαιο και τις πολύ υψηλές τιμές. «Τώρα, την περάσαμε τη φουρτούνα…» είπε με νόημα ο πρωθυπουργός.

    Περιδιαβαίνοντας το κεντρικό πλακόστρωτο σοκάκι όπου φιλοξενούνται στη σειρά δεκάδες καταστήματα – η κεντρική αγορά του νησιού – ο πρωθυπουργός μίλησε με τους καταστηματάρχες.

     

    «Να προσέχετε και τους νησιώτες», του είπε στη συνομιλία τους μια υπάλληλος καφετέριας που βρέθηκε στο νησί από τη Βόρεια Ελλάδα. Σε άλλο κατάστημα του έθεσαν το ζήτημα της εξίσωσης του ΦΠΑ στα νησιά, με έναν πιο… διπλωματικό τρόπο: «Σας καλωσορίζουμε στην αγορά, είμαστε Κολωνάκι και Μύκονος», εννοώντας ότι ο ΦΠΑ θα έπρεπε να είναι χαμηλότερος. «Φάγαμε τον γάιδαρο, μας έμεινε η ουρά», είπε ο πρωθυπουργός σε μια καταστηματάρχη, με εκείνη να τον ρωτά: «Βγαίνουμε; (σ.σ. από το πρόγραμμα) και τον Αλέξη Τσίπρα να της απαντά: «Αφού στο λέω εγώ». Άλλος κάτοικος του είπε «είσαι ο πιο χαμογελαστός πρωθυπουργός», με τον ίδιο να σχολιάζει χιουμοριστικά: «ε, κάτι είναι κι αυτό…»

    Στη Λέσβο ο Πρωθυπουργός το απόγευμα της Πέμπτης

    Στη συνέχεια ο Πρωθυπουργός θα αναχωρήσει για τη Λέσβο, στο πλαίσιο των εργασιών του 14ου Περιφερειακού Συνεδρίου “Στο Πλευρό των Νησιών – Στο Ύψος των Ανθρώπων” για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση των Νησιών του Βορείου Αιγαίου.

    18:00 Σύσκεψη με τους Υπουργούς που συμμετέχουν στο 14ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση και τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

    19:30 Κεντρική ομιλία του Πρωθυπουργού στο 14ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση, « Στο Πλευρό των Νησιών – Στο Ύψος των Ανθρώπων», στο Αίθριο της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    100 Σχόλια

    1. Βλαντ γερά,σκίσε τα κυπατζιδικα τρολλ

    2. Ο ΦΙΛΟΣ Ο ΒΛΑΝΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΨΥΧΑΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ.ΦΙΛΕ ΒΛΑΝΤ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΔΥΝΑΤΑ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΙΖΕΙ,ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ,ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ,Η ip ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ,ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΟΝΤΙΚΟΦΑΡΜΑΚΟ ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ

      1. Την αγαπη μου ελληναραδες. Εατ εσα θελω να ειστε αυτοκυριαρχοι και ελευθεροι οσο και ενωμενοι. Μπορει εγω να υποφερω αλλα ποτε δεν σταματω..βρικολακας ναι ρε …αφου με αρρωστησε αυτη η χωρα. Εχω μισοπυγμενο αιμα η διαγνωση εδειξε μουδιασμα και ακαμψια και ελλειψη σιδηρου στο αιμα συνδρομο πορφυριας απο δολοφονικη επιθεση στην κρητη. Επεσα σε κομμα και μεγαλωσαν οι κυνοδοντες μου ως συνδρομο βαμπιρισμου. Απο τοτε ζω μονος και ερημος η οικογενεια μου με αποκληρωσε λογω της ασθενειας μου και τοτε καταλαβα ποιος ειμαι.Απο τοτε νιωθω διψα αλλα δεν βλαπτω αλλους. Το μονο που ζητω ειναι να ακουτε οι ελληνες ο ενας τον αλλον για να ενωθειτε και να γινετε παλι δυνατοι. Η αστυνομια δεν φταιει την εχουν κανει πιονι και πρεπει να τξς λυσουμε τα χερια ωστε να λειτουργει μεσω του συνταγματικου δικαιου. Οταν ολα διορθωθουν στην χωρα θα πατουσιαστω ενωπιον σας βασιλικα για να σας αποδωσω τιμες ως φτωχος και βασανισμενος μοναρχης απο την ελληνικη γη της ρουμανιας με το ονομα βλαχος η βαλαχια χωρα που επισκεφθηκε ο μεγας στρατηλατης μεγας αλεξανδρος ο μακεδων. Σας ευχαριστω θερμως ελληνες. Θα νικησουμε διοτι δεν ηττηθηκαμε ποτες.

        1. Δεν μας λες και ένας τι παίρνεις για να γράφεις αυτά που γράφεις. Πάντως για Ρουμάνος μια χαρά.

            1. Εμένα καθόλου αλλά μου κάνει εντύπωση πως επέστρεψες τόσο γρήγορα εδώ μιας και πριν δυο μέρες μας αποχαιρετήσεις!

      2. Μπα και χάκεψες το Μακελειό κάτι το διαπίστωσες αυτό ε; Χαβαλέ έχεις.

    3. Κατινες κυρατσες βγήκαν με το χαμόγελο να του αφήνουν το χέρι ντροπή φαίνεται αυτές και οι οικογένειες που έχουν τρώνε με χρυσά κουτάλια ου να μου χάθηκε σιχαμενες δεν βλέπετε μωρέ τι γίνεται στην πατρίδα σας που πολύ αμφιβάλλω αν την αγαπάτε ντροπή σας σκυλιά πουλημένα.

    4. Ειτε τους εχουν βαλει ειτε το πιστευουν ειναι καταπτυστοι, Κατι τετοιοι αποτελεσαν τη βαζελινη με την οποια μας πηδηξαν. Ντροπη σας αθλιοι γλυφτες!!

    5. ΜΠΙΛΗΣ ΠΗΤ ΝΙΚ ΚΑΙ ΜΙΧΟΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΡΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΤΑ ΧΟΤ ΣΠΟΤ.ΒΛΑΝΤ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΗ ΠΟΥΣΤΡΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΟΥ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΑΠΟΡΩ ΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΘΕΩΝΑΝ.ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ ΛΟΙΠΟΝ.

      1. Αν με δεις μπροστά σου θα κλαψουρίζεις φασιστα!!!

        1. Βουλωσε το επιτελους ρε γαμιολη σε βαρεθηκα……εσενα και τους αλλους γαμιοληδες και γαμιολες κοληταρια του σορος. Ξεκουμπιστειτε απο την χωρα βρωμομουλοι τσαμπα μαγκες του πλκτρολογιου. Θρασοκομμουνια γαμω την φαρα σας εβραιοι…στην σκεψη.

          1. Φίλε στα τσακίδια να πας και ετοιμάσου σου έρχεται η δίωξη.

      2. χαχα ένας ψυχιατρικά άρρωστος που νομίζει ότι είναι ψυχίατρος χαχαχα

    6. Oσο υπαρχουν τετοιοι κωλοελληνες θα εχουμε και τετοιους κατσαπλιαδες να κυβερνανε αυτον τον τοπο!!
      ΑΗΔΙΑ ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ!ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΕ!

    7. “Ηθοποιοί από την Αθήνα …” έπρεπε να λέει ο τίτλος

    8. ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΡΑΤΣΕΣ , ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΣΥΡΙΖΑΙΚΗΣ , ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑ ΧΑΡΙΕΝΤΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΨΕΥΤΗ-ΑΠΑΤΕΩΝΑ . ΤΙ ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΘΕΕ ΜΟΥ , ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΜΙΑ ΣΕΛΦΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΜΟΥ .ΡΕ ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ .

    9. ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΝΤΑ ΣΙΟΝΙΣΤΩΝ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ.ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ Ι.ΚΑΠΟΔΙΣΡΡΙΑ.

    10. Ε καλά όλα είναι στημένα.ηξεραν πού θα τον πάνε…με ποιους θα συνομιλήσει….
      Κ φυσικά οι δημοσιογράφοι να αποθανατιζουν τη στιγμή.. γιατί δεν δέχτηκε όλους τους ανθρώπους ακόμη και αυτούς που διαμαρτύρονται με Την όλη κατάσταση που επικρατεί στο νησί;
      Σου λένε θα σε περάσω εγώ από κάποια μέρη θα τραβήξουμε πλάνα Κ θα δείξουμε στην τηλεόραση μετά είδες;ο Τσίπρας τον καλωσόρισαν όλοι εγκάρδια …

    11. είπαμε.μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος.αλλιώς δεν.

    12. ο λαός ξεχνά τι σημαίνει φασιστερά
      Πάντως εγώ εξακολουθώ να έχω εμπιστοσύνη στην ηλιθιότητα και τον φιλοτομαρισμό του ελληνόφωνου νεοραγιά ψηφοφόρου και πιστεύω ότι και πάλι ο τσιπούρας θα βγεί πρώτος από τα κομπιούτερ τη πρεσβείας, με δεύτερο τον κούλη χρυσό της αγίας οικογένειας!!!

    13. Στεφανε γεμησε το σαιτ σου ανθελληνες κατσαπλιαδες που σπειλουν. Εγω δεν σπηλησα κανεναν αυτπι επεσαν ολοι οι ανοητοι να με φανε. Δηλωνω κατηγορηματικα οτι δεν ειμαι υπερ της βιας αλλα βλεπω οτι καποιοι το επιδιωκουν. Ειναι τοσο κομπλεξικοι και αμμοφωτοι οσο δεν παει. Γιαυτο παραιτουμαι των σχολιων μου στο μακελειο και να πανε να κοψουν τον λαιμο τους. Ευχαριστω και ζητω συγνωμη απο ολους διοτι ειναι θρασυτατοι και κανιβαλοι κατσαπλιαδες. Ευχαριστω στεφανε.

        1. Η σιωπη μου προς απαντηση σου….και τελος…δεν εχει αλλα σχολια….καντε οτι θελετε δεν με νοιαζει πλεον. Γεια σου μιχο.

        2. Στον καναπέ όλη μερα με το ένα χέρι τον παίζει και με το άλλο γράφει ο φασίστας!!!

      1. Λάτρη,το νετ κανει τους δειλους γενναιους,μακαρι να μας πληγωνανε ετσι και οι εχθροι μας.Αν μητη αλλο εδω τα λεμε οπως θελουμε και χωρις λογοκρισια,αϊντε ξυδι στα ξασμένα

        1. Οικονομακο δεν ειμαι δειλος ουτε φοβαμαι…δεν αξιζει η ολη κατασταση. Καλα κανει ο χιος που δεν κανει εκπομπες. Γιατι να κανει για να τον βριζει το καθε κσθικι….δεν εχω κατι αλλο να προσθεσω σας ευχωμαι καλη τυχη….

    14. Οι βολεμενοι μαλακες μια ζωη θα γλυφουν τα ολα τα κοπρ@@@@λα. Φορολογια στα νησια επι τρια απο την υπολοιπη ελλαδιτσα γιατι ολοι κλαίγωνται αλλα τα χωνουν στα σεντουκια τους.

    15. Φαίνεται η γρέντζω η ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ορέχτηκε τρυφερό ΣΥΡΙΖΟ πραμα και τον κοιτάζει το ΣΥΡΙΖΟστροφο σαν λουκουμά, της τρέχουν τα σάλια της εξουσίας, της ΛΕΣΒΙΑΚΙΑΣ.
      Η φωτο είναι όλα τα λεφτά, μόνο φιλί στο στόμα δεν του έδωσε το λεσβιακό νεοδημοκράτικο μουνόχυμα.
      Ρε συ Κούλη, πού την βρήκατε την ξυγκιασμένη φοράδα και την κάνατε και περιφερειάρχισα, τη λεσβιακιά τουρκο γρέντζω;

    16. Μερικοί ρουφιάνοι χαχόλοι του ΣΥΡΙΖΑ και παιδιά λαθρομεταναστών, υποδέχτηκαν τον δοτό Πρωθυπουργό στα νησιά σκαταποθήκες κακοποιών παράνομων Ισλαμιστών.
      Συριζαίοι καθάρματα και προδότες των ΑΝΕΛ θα πληρώσετε πολύ ακριβά την αιματηρή καταστροφή που φέρατε στην χώρα.

    17. BRE τι ζόμπι ήταν όλα τα αριστερόστροφα τα λημνιά.
      Τι δόντια στραβαλά, λες και τους τα φτυάρισαν μέσα στις αρστεροΣΥΡΙΖΑΙΪΚΕΣ σαγόνες τους.
      Ρε σεις Λημνιοί και Μυτιλνιοί σπρώξτε όλα τα λαθρό έξω απ τα σπίτια και τα μαγαζιά της λιμνιώτικης συριζολέρας, που υποδέχτηκε τον συριζούλη αλεξούκο.
      Όσο για την περιφερειάρχη σας, να τη χαίρεστε την τουρκοσπορά, την καβαλημένη της καρέκλας, την πουλημένη.
      Εκεί να της στείλετε δυο τρία νταυραντισμένα λαθροπιθήκια να την αδυνατίσουν απ το λίπος της εξουσίας και τα περιτά προγούλια, την προδότρα

    18. Εκείνη η προγουλιάρα η λεσβιακή μπουρέκα η περιφερειάρχισα, η αρχιδομαλάκω, η ΣΥΡΙΖΟ ΝΕΔΙΤΙΣΑ, από κι ως πού η λεσβιακιά ΝεοΔημοκράτισα, έκανε τέτοιες υποδοχές στο αρχίδι το ΣΥΠΡΑ;
      Μάλλον δεν πρόκειται να ξαναδεί ψήφο ΛΕΣΒΟ ΧΙΟΤΟ ΣΑΜΙΩΤΗ και ετοιμάζεται να στρίψει σε ΣΥΠΡΑΝΕΛ νερά, το ΛΕΣΒΙΑΚΟ μπουρεκόπραμα.
      Αϊ στα τσακίδια προσκυνημένο λεσβιακό τουρκομπουρέκ, στα τσακίδια πουλημένη.
      Δε βρίσκεται κανα ξαναμένο λαθροΑΦΓΑΝΟ να σου το χώσει μπας και βγάλεις το σκασμό ΤΟΥΡΚΑΛΑ.

    19. Ρε Στέφανε μαζεψε τον vlad οποίος και αν είναι και στείλε τις απειλές του για οπλοφορία κλπ στην δίωξη να τελειώνουμε μαζί του.

      1. Πάλι καλά που υπάρχουν και λογικοί εδώ που καταλαβαίνουν τι σημαίνουν οι απειλές οπλοφορίας.

      2. Ακου πετρο εγω δεν απηλησα, απηληθηκα οκ. Την οπλοφορια την εχω νομιμα και το οπλο δεν το χρσηιμοποιω καθολου. Αλλα τελος εγω παραιτουμαι αππ το μακελειο διοτι ειστε ενα ματσο παλιοτομαρα εδω μεσα και δεν ασχολουμαι αλλο. Γιαυτο κυριος ηλθα και κυριος φευγω και αντε κοψτε τον σβερκο σας. Αντιο σας.

        1. Όλοι είναι παλιοτόμαρα εκτός από εσένα τον μάγκα με το όπλο που όπως λες θέλεις να το πας μέχρι τέλος ε; Δεν πας καλά μάλλον. Μακάρι η δίωξη να ασχοληθεί με την περίπτωση σου.

          1. Μην λαμβανεις στα σοβαρα τα οσα ειπα…δεν τα εννουσα
            .κατα βαθος ειμαι καλο παιδι…αδικα θα με δικασετε….με δικασατε ηδη γιαυτο φευγω…..στα νευρα του ο καθενας μπορει να πει πολλες παλαβομαρες.

    20. καλα κρατα η προβατιαση !!! γλυψιμοοοοοοοοοοοοοοοοοο οι κατικοι εκει στην λεσβο !!!!!!!!!!

    21. Παιδιά, ωραία είναι όλα αυτά που γράφετε, όμως όλοι εσείς που βρίζετε το Τσίπρα να πείτε και άμα γίνουν εκλογές τι θα πάτε να ψηφίσετε. Γιατί αν ψηφίσετε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ή τον άλλο το ξεφτίλα το Λεβέντη, τι βρίζετε το Τσίπρα και κάνει? Αφού και αυτοί τα ίδια θα κάνουν. Ότι τους πουν οι απέξω. Έχει τις ευθύνες του βέβαια ο Τσίπρας γιατί κοροίδεψε το λαό, αλλά έχουμε τις ευθύνες μας και εμείς, γιατί εμείς εκλέγουμε τις κυβερνήσεις.

    22. ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΟ ΖΟΜΠΙ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΡΤΑ ΑΛΛΑ ΖΟΜΠΙ ΠΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΟΣ ΖΟΜΠΙ.ΖΟΜΠΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.ΖΟΜΠΙ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ…………

    23. Βρυκόλακα άδεια οπλοφορίας δεν δίνουν σε παλαβούς…μάλλον έχεις νεροπίστολο χαχαχα

    24. Σουρβαιβορ μαστερσεφ παουερ οφ λαβ και στα διαλειμματα ελιφ ,η σουλτανα της καρδιας και λοιπα σκουπιδια ειναι αυτα που διαμορφωνουν τη παιδεια,ειμαστε οτι μας πλασαρει η tv.Η διαφορα των αξιων της παιδειας και της κοινωνικης αλληλεγγυης ειναι τεραστια προ δικτατοριας (λιγες tv και αξιολογο περιεχομενο καθως καθαρος ελληνικος λογος,ηθος κλπ) ,και μεταπολιτευσης (ηλιθιες σαπουνοπερες,εμπορικες ταινιες,προοωθηση ξενομανίας και απαξιωση θεμελιωδων ελληνικων κοινωνικων και θρησκευτικων αξιων).Ειναι τυχαιο οτι μετα από τοσο σανο οι νησιωτες που τους εχουν αφησει στη μοιρα τους αντι να τους παρουν στο κυνηγι ψηφισαν και ξαναψηφιζαν σαραντα χρονια τωρα πασοκ νδ και τωρα επευφημουν το εθνοκαταστροφεα;

    25. Απίστευτο !!!!!! Δεν υπάρχουν λόγια χαιρετάνε το παλιοψευταροοοοοοοο. Τη να πω…..

    26. Το τέλος του ζεύγους Τσαουσέσκου θα έχουν, και ο Δικτάτορας και η “καθηγήτρια” γυναίκα του.
      ΥΓ – Ο Παττακός όταν πήγε στη Λέσβο δεν είχε καμία διμοιρία ΜΑΤ. Ο Τσίπρας με 17 Διμοιρίες ( 500 ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ) για να ΔΕΙΡΟΥΝ τους πολίτες που θα του δείξουν την αγάπη τους για το καλό που έκανε. Μα δε θα τα καταργούσε τα ΜΑΤ; χα χα. Συν τα ελικόπτερα κλπ. Πάει στοίχημα οτι δε θα πάει από φυσικό θάνατο; χαχαχα

    27. αν ηταν αντρας με θαρρος να πηγαινε οπου στην οργη παει το λαμογιο χωρις την ομαδα που θα καταργουσε ο φαφλατας αν ειναι να πηγαινει με στρατο εκει και να απαγορευουν την κυκλοφορια και να κανουν θεατρικη παρασταση οι ορτινατζες που κουβαλησε μαζι του χερετισματα στα ξαδελφια τουςο χειροτερος πρωθυπουργος που περασε παγκοσμιως ειναι αυτο το ανθρωπακι ολη την ωρα κουνιεται λες και εχει καταπιει μπαστουνι

    28. Μαλακα μου, ο καραφλας με τα γυαλια σε μια φωτο, κοντευει να φτασει το στομα του στα αυτια. Τετοιο χαμογελο δεν εχω ματαξαναδει. Μνημονια μεχρι να σβησει ο ηλιος

    29. Ρε μαλακες άναρχο άπλυτοι τι ασχολείστε με τον Βλαντ;;;Είναι ελληναρας πατριωτης γράφει σωστές απόψεις και δεν έχει ενοχλήσει κανέναν εδώ μέσα στα τοσα χρόνια!!!αει σιχτιρ αριστερά πρεζονια

    30. Σιγα ρε πως τσιμπατε? Ολοι συτοι ειναι συγγενης τον ωμοιων τους. Και ειναι στην Λιμνο.

    31. Η βλακεία είναι αήτητη, πάει τελείωσε. Προχώρα Αλέξη, ψήφιζε μνημόνια, κόβε συντάξεις, βάζε ένφια, και προπάντων να υπακούς σε ότι σου λένε οι απόγονοι των ναζί, γιατί μη τυχόν και δε σου δώσουν λεφτά, κάηκες. Ο λαός σε στηρίζει!

    32. ΟΛΟΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΜΑΙΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 14μμ. ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗ ΧΟΛΕΡΑ.

    33. ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΖΟΥΜΠΕΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΨΗΦΗΖΑΝ ΚΑΙ “ΘΑ” ΞΑΝΑΨΗΦΗΣΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ Η ΠΑΣΟΚ , ΜΩΡΕ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΧΤΗΖΟΥΝ ΜΕ ΛΑΘΡΟ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ

      1. ΕΝΩ ΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΟΥΛΗ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ.ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ.ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ…

        1. Γιατί; Ο ΚΟΥΛΗΣ είναι μια χαρά παιδί. Το παιδί της Siemens.

    34. Η ΚΥΡΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΦΙΛΗΣΕΙ Η ΤΗΝ ΦΙΛΗΣΕ ΤΖΑΜΠΑ?
      ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΚΟΤΣΟ!!!

    35. Μ@λ@κες φάτε πρώτη φορά αριστερά!!!
      Σαμαρά θα λέτε και θα κλαίτε γίδια…

    36. ΗΛΙΘΙΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΕΦΑΝΕ, ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΜΜΟΡΦΩΤΟΣ. ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΛΑΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΥΠΑΣΑΙ ΟΥΤΕ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΤΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.. ΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΣΕ ΘΑΨΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΛΑΤΡΕΨΕΙ. ΤΑ ΦΩΤΙΣΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΡΩΤΟΓΟΝΩΝ ΒΑΛΚΑΝΟΠΙΘΗΚΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΔΙΟΤΙ Η ΘΑ ΣΕ ΠΟΥΝ ΤΡΕΛΛΟ, ΣΧΗΖΟΦΡΕΝΗ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑ ΑΝ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΟΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ..

        1. μακης..ππππφφφφφφ….και συ για πολλα παλουκωματα..

        2. Κάθεσαι και ασχολείσαι με τον καθυστερημένο Ρουμάνο vlad. Δεν αξίζει.

        3. 1ον…δεν ειμαι φιλος σου….και μην με ξαναπεις φιλο θα σε κανω μωρακι με πανες…χωρις γαλα..

      1. Ενώ εσυ είσαι ΤΕΡΑΣ ιδιοφυΐας για αυτό γράφεις έτσι που γράφεις. Να μιλάς μόνο για τα μούτρα σου.

        1. καλητερα να μιλαω με τα μουτρα μου παρα με χαμενα κορμια οπως ο μακης και εσυ μιχο….ααα και μην ανησηχεις εν καιρω πολεμου εδω κατου στον ποταμο ακονιζω παλουκια….για κοπιαστε αν τολματε…αφηστε τα πληκτρολογια….και εδω σταματω δια παντος…..αντιο σας…και στα τσακιδια.

          1. Βλαντ τι ασχολησε ρε με τα άπλυτα ρεμάλια;;;σιγά μην σε κάνουν αυτοί να σταματήσεις να γράφεις!!!εγω σε διαβάζω και σε πάω με χίλια!!!ειμαι σαν εσενα ελλην πατριωτης!!!

            1. τους εχω χεσμενους βρε μανο….χα και που να ξερανε με τι τυπο εχουν να κανουν….γιαυτο θα τους ριξω μερικους σεισμους εκει στην αττικη με καταρες να καθαρισει ο τοπος….οσο για τα υπολοιπα….οσο μου μπαινουν θα τους μπαινω και αν ειναι μαγκες να ερθουν να δουν τι εστι βλαχικο γδαρσιμο ….θα σταματησω να γραφω…. δεν με ενδιαφερει αλλωστε τους εχω πονεσει ηδη γιαυτο και εχουν λυσσαξει μαζι μου, αλλα εγω με τις πραξεις τους φτιαχνομαι για να μπορω ψυχολογικα να τους κανω να βγαζουν αφρους…αυτα εχω να πω να περιμενετε μεγαλο σεισμο απο τον μπαμπουλα….σε ειδικες περιοχες της αθηνας…πειτε αλευρι ανθελληνες,,….και αντιο.

          2. Vlad παλουκωσετα τα αριστερά παρταλια και γραφτα στα τρία σου!!!
            Μαζί σου είμαστε όλοι οι πατριώτες εδώ μέσα …τα αριστερά πορνιδια σε ζηλεύουν!!!

          3. Ρε μουλε δεν κόβεις τις απειλές και να μας πεις ΠΟΥ μένεις για να έρθουμε για ένα ομαδικό DAP;

            1. ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ ΠΟΥΣΤΗ ΜΙΧΟ….ΠΟΙΟΣ ΑΠΗΛΗΣΕ ΠΟΙΟΝ.ΜΙΧΟ.!!!!..ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΡΕ ΚΑΡΑΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ….ΕΛΑ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΟ….ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ…ΕΣΥ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΡΘΕΙΣ ΩΣ ΕΝΑΣ.!!!!…ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ….ΕΛΑ ΕΧΩ ΑΠΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΑΡΕΤΡΑ…ΘΑ ΤΑ ΓΕΥΤΗΤΕ ΟΛΑ….ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΘΑ ΣΕ ΤΑΡΑΞΩ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΒΡΩΜΟΑΠΛΥΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΧΩΣΩ ΜΕΣΑ…ΜΕ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ…ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ ΟΜΩΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕ …

            2. ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΑΔΕΙΑ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑΣ…Η ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΕΝΩΧΛΕΙΣ…Η ΘΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ…ΔΙΑΛΕΞΕ…ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ. ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΩ ΟΠΩΣ ΕΣΥ….ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑΖΩ….ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ.

            3. Μένει σε ενα κατσικοχωρι της Ηλείας ευκολο να τον βρούμε να τον σουβλίσουμε τον κρυφό γκέουλα!!!

            4. Άδεια οπλοφορίας ο vlad. Ρε δεν μας χεζεις βουτυρομπεμπέ με τις απειλές σου. Γιατί δεν γράφεις που μένεις και αλλάζεις θέμα; Κοτάρα.

            5. Έλα ρε ΜΙΧΟ που ασχολείσαι με τον καθυστερημένο τον vlad. Λες και νομίζει ότι είναι ο μόνος με άδεια οπλοφορίας. Υπολογίζει χωρίς να ξέρει.

            1. Εσυ ποια εισαι παλι…..τι στο διαολο εχουν πεσει ολοι να με φανε….μην ανησηχεις κοπελα μου δεν θα σας ξαναενοχλησω φασιστομουτρα.

            2. ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ κυπατζηδες ξερετε που μενουμε ολοι μας.Ελατε ρε.

    37. Μη πεφτετε στη παγιδα, αυτοι ειναι οι λιγοι βολεμενοι αριστερατζες. Ας αφηναν τον πολυ κοσμο να πλησιασει να βλεπατε για ποτε τον εριχναν στη θαλασσα. Μην ασχολειστε με πολιτικα πτωματα και ανθελληνες ψηφοφορους. Ειναι ελαχιστοι αλλωστε.

    38. ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ? ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΤΕ.

    39. Όπου να είναι θα τους πηδάνε οι λαθροπιθηκοι τις κόρες τις γυναίκες και τα παιδιά τους!!!αφηστε τους στην μοίρα τους καλά να πάθουν οι αμετανόητοι αριστεροί ρεζιλανθρώοι!!!!

    40. τωρα το καταλαβες οτι δεν υπαρχει σωτηρια ? κωλολαος ειμαστε, αμορφωτοι, κομπλεξικοι και συμφεροντολογοι. Καλα κανει ο τσιπρας και ο καθε προδοτης και μας εχουνε γραμμενους.

      1. σωστός φίλε. όσο το παίζουμε οι γαμάω γνήσιοι απόγονοι των αρχαίων και δε βλέπουμε την κατάντια μας, καμία ελπίδα.

    41. Τσούζει πολύ που θα τον πιεί η ΧΑ στις εκλογές ε;

      1. Ούτε στην Βουλή θα μπούμε τα ρατσιστικά ναζίδια’!!!

        1. Φυσικά και δεν θα μπούμε στην Βουλή γιατί προηγείται το κελί για τα φασισταριά.

          1. 10% ΜΙΝΙΜΟΥΜ βλαχαρομπιληδες και νικολακιδες made in sourgelistan.

    42. Σιγα μην ειναι απο την Λέσβο ολοι αυτοι. Κουβάλησαν εκδρομή καποιο Καπή με τον όρο να μιλήσουν με το σίχαμα. Κι αυτοι οι προδοτες, που να τους κόψουν τα χερια, οχι μονο τις συντάξεις, το εκαναν. Ντροπή τους. Το ιδιο σιχάματα κι αυτοι. Να ψοφισουν απο την πείνα που θα επιφέρει αυτο το αριστερό απολιφαδι η απο καποιον λαθρο που τους κουβάλησε εδω. Να μάθουν το μάθημα τους. Τα ζωα.

    43. Μπορεί να είναι άτομα που βολεύονται με τα λαθροταλιμπάνια και είδαν χαρές στα κρεβάτια τους. Γιατί να χαίρονται από τις κομμένες συντάξεις χλωμό.

    44. NO HOPE…ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΤΟΜΙΚΗ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ….ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΤΟ 85 ΤΙΣ 100
      ΤΟΥ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ…ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ΄ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝ ΕΙΧΑ,,,

      1. Ατομική στον κωλο σου θα μπει και θα σου αρέσει. Θα πονέσεις!!

    45. Θαλασσοβλαχοι ψευτοαριστεροι,ολη μερα βριζουν τον συριζα και με το που σκαει μυτη το τσουτσεκι ξεβρακωθηκαν.Τι να περιμενεις απο ατομα που καναν περιουσιες αρμεγοντας τοα φάνταρα.

    46. ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΕΠΤΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ Ε ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!

    47. Καθαρματα βολεμένα θα είναι τα αισχρα ατομα που τον αγκαλιαζουν

    Comments are closed.