ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ – ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ! ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΡΧΗΓΟΥ/ΓΕΣ: ΌΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΜΕ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    IMG_1302-1024x683

    Ο Α/ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής μίλησε στην εκπομπή «Με Αρετή & Τόλμη» των Ενόπλων Δυνάμεων και στη δημοσιογράφο Αλεξία Τασούλη.
    Ο αρχηγός ΓΕΣ τόνισε μεταξύ άλλων, ότι η άμυνα της χώρας είναι ο «κύριος λόγος ύπαρξής μας». Για να το επιτύχουμε αυτό συνέχισε «εκτός από τη σκληρή εκπαίδευση την οποία κάνουμε και τις ασκήσεις μας, έχουμε ανοίξει τις σκέψεις μας και στην εξωστρέφεια με την κοινωνική προσφορά» καθώς «θεωρούμε και πιστεύουμε ότι όταν θα έρθει η ώρα να αμυνθούμε, όλοι οι πυλώνες της χώρας πρέπει να εμπλακούν.

    Ο ελληνικός Στρατός πρέπει να είναι στενά διασυνδεδεμένος με τον ελληνικό λαό και για να γίνει αυτό πρέπει από την περίοδο της ειρήνης να του προσφέρουμε τις εξαιρετικές δυνατότητες που έχουμε» συνέχισε και αναφέρθηκε στη στήριξη των απομακρυσμένων νησιών και των νοσοκομείων του ΕΣΥ με τη διάθεση στρατιωτών και αξιωματικών ιατρών, στη ΜΟΜΚΑ και το Μηχανικό για την αντιμετώπιση καταστροφών, στη διδασκαλία ξένων γλωσσών στη Δήλο από στρατιώτες κλπ.

    Δείτε όλη την συνέντευξη του Αρχηγού Α/ΓΕΣ στην «Με Αρετή & Τόλμη»:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    44 Σχόλια

    1. βλεπω οτι μολις εγινες αρχηγος εχεις αρχισει να μαζευεις ολες τις μοναδες απο τη μακεδονια κ να τις μεταφερεις στην αθηνα αθηναια. τυχαιο? μπα. κ βολευεις αθηναιους για ψηφους κ δεν εχει στρατο η μακεφονια ν γινει το ντου ν φτασουν μεχρι λαμια

    2. Το ελλαδισταν είναι ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ και τα προτεκτορατα ραγιαδων και πούλημενων βαλκανοπιθηκων τα γράφεις στα μεζεα σου.
      Και πας για άλλες πατρίδες αν υπάρχουν αυτές.

    3. Κ
      Παιδια ενα πραγμα θασωσει την ελλαδα η πιστη προς τον θεο

    4. Να πας να γαμηθείς μαλάκα δεν του είπε κάποιος?
      Μας έχουν ξεπουλήσει και δεν φάνηκε κάνεις μαλάκας από αυτούς, στο πραξικοπηματικό δημοψήφισμα που ήταν να απαντήσουν με το ίδιο νόμισμα.

      ΜΠΕΝΑΚΗ – ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ 8-2-2005
      ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΘΟΥΝ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ
      Που ήσασταν ρε μουνιάάά??? άει στο διάολο καραγκιόζηδες

    5. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ Κ ΓΙΑΤΙ…..Κ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ;;;;;;ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΦΕΗΣΜΠΟΥΚ Κ ΤΟΥ ΖΕΛΕ Κ ΤΟΥ ΣΑΒΟΥΡΒΑΗΒΟΥΡ;;;;;ΤΗΝ ΠΛΗΓΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΕΨΑΤΕ ΝΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΤΕ ΑΝΟΙΚΤΗ Κ ΒΡΩΜΙΣΕ ΣΑΠΙΣΕ Κ ΕΓΙΝΕ ΓΑΓΡΑΙΝΑ Κ ΘΕΛΕΙ ΚΟΨΙΜΟ ΑΝΤΕ ΚΥΡΙΕ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΝΑ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΥΜΑΜΟΥΜΠΑΜΠΟΥΙΝΩΝ

      1. το σιγουρο είναι ότι όταν χρειαστει εσυ θα κρυφτεις

    6. Να πανε τε 300/ κοπροσκηλα της βουλης και οι. Γυναικες με τα παιδια τους νσ

      πολεμησουν

    7. ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΜΕΝΕΙΣ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΑΤΕ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ ΤΩΝ ΜΚΟ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ.

    8. AYTA ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΟΝΟ ΛΠΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΤΑΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥς ….ΚΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ Σ ΟΛΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΛΟΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ……. ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΔΕΞΙΟς ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕς ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΑς ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΡΕς ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ…ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ …ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ .

    9. Ποιος στρατος και ποια Ελλαδα αυτη ειναι υποδουλωμενη με ψευδη στοιχεια για 300 χρονια?Κανενας δεν μπορει να μας σωσει ,μονο ο καλος Θεος….

    10. Άλλος ένας έλληνας ράμπο που θα κάνει επανάσταση….α ναι,ΟΤΑΝ έρθει η ώρα του.Άφησε τα παμπερς των λαθραίων για 2 λεπτά και πήγε να δώσει συνέντευξη ο ράμπο?Ο κομμάντο όμως κάνει μόκο για το μασονικό σήμα του στρατού,εκεί δεν έχει επανάσταση αλλά κοκοκ.Γρήγορα πίσω στο χοτ σποτ,τα λαθρομωράκια θέλουν γάλα.

    11. ΠΗΓΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΑ(ΤΘ) .ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ <>(ΑΔΩΝΙΣ),ΕΒΛΕΠΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ (ΤΟ 5ΕΥΡΩ),ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΑΛΒΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΔΩΡΕΑΝ….ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ?????(ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ:ΜΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΟΥ ΟΓΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΝΑ,ΠΑΤΕΡΑΣ,ΑΔΕΡΦΟΣ,ΞΑΔΕΡΦΟΣ,ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΗΣ,ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ,ΣΥΝ 2-3 ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ…ΑΛΛΟΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΞΕΤΑΖΟΤΑΝ).ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΜΕ ΛΕΩ ΕΓΩ!!!!!

    12. Ναι δεν ξέραμε να πάμε να σκοτωθούμε σαν τα πρόβατα.Για να σώσουμε τι;Την Ελλάδα,τη σημαία και τους Έλληνες;Δε σφάξανε.Κανένας δε με έσωσε για αυτό ούτε κι εγώ θα τον σώσω.Αρίμπες!

      1. Καταρχήν ρε συ, μη μιλάς σε α’ πληθυντικό γιατί κανείς δεν σε έχρισε εκπρόσωπο ούτε των πολλών αλλά και ούτε και κανενός.
        Ύστερα και αν είσαι Έλληνας – που πολύ αμφιβάλλω – το κανείς δεν σε έσωσε δεν παίζει με την καμία.
        Πόσο ανιστόρητος μπορεί να είσαι πια?
        ΑΝ είσαι Έλληνας μάθε πως σε έσωσαν ως σήμερα τόσοι πολλοί που δεν φτάνει το χαρτί του κόσμου για να τους καταγράψει κανείς. Και δεν έσωσαν μόνο εσένα αλλά στο πέρασμα του χρόνου και όλη την Ευρώπη -τουλάχιστον.
        Π.χ. και κάτσε μέτρα μερικούς (χωρίς ιστορική σειρά χρονολογικά):
        (Α) αν δεν ήταν ο Μιλτιάδης στον Μαραθώνα, ο Θεμιστοκλής στην Σαλαμίνα, ο Αγαμέμνωνας στην Τροία, ο Λεωνίδας στις Θερμοπύλες, ο Μ. Αλέξανδρος που εκπολίτισε τους απολίτιστους και τόσοι άλλοι τότε, ΕΣΥ και ΟΛΟΙ σήμερα θα ήσαστε Μήδες (=Πέρσες)
        (Β) αν δεν ήταν οι Παλαιολόγοι και το για χίλια και χρόνια Βυζάντιο ΕΣΥ και ΟΛΟΙ θα ήσαστε γιουσουφάκια του Σουλτάνου από τότε
        (Γ) επειδή έπεσαν οι Παλαιολόγοι ήσουνα ΕΣΥ (και όχι όλοι) γιουσουφάκι του Αλή Πασά μα και άλλων Τούρκων και Αλβανών, για 400+ χρόνια. ΑΛΛΑ, αν δεν ήταν οι Φιλικοί, οι Κολοκοτρωναίοι, οι Καραϊσκάκηδες και τόσοι άλλοι “τρελοί”, ΕΣΥ και ΟΛΟΙ σήμερα θα ήσαστε γιουσουφάκια του σουλτάνου Ερντογάν (και να δω τότε αν θα μίλαγες όπως μιλάς έστω και ανώνυμα στο net)
        (Δ) αν δεν υπήραχαν οι Έλληνες στον Α’ ΠΠ
        (Ε) αν δεν υπήρχε στους Βαλκανικούς ο Ράλλης και το χαζό πόπολο (σαν και του λόγου σου) που επανέφεραν ηλιθίως τον Κωνσταντίνο τον παπού του Κοκού, η Ελλάδα θα έφτανε μέχρι την Κριμαία και καταστροφή της Σμύρνης δεν θα υπήρχε. Βλέπεις ο τόπος εκτός από πατριώτες βγάζει πάντα και προδότες (ΕΣΥ τι από τα δύο είσαι? … άσε … ρητορική η ερώτηση .. κάνεις μπαμ από μακριά ότι είσαι οσφυοκάμπτης)
        (ΣΤ) αν δεν υπήρχε ο Μεταξάς με τους Ιταλούς, ο Κορυζής, ακόμη κι ο Τσολάκογλου – που ανάθεμα και ξέρεις τι πραγματικά έκανε/πέτυχε επί κατοχής υπέρ των Ελλήνων και εις βάρος των Βούλγαρων, ο Χίτλερ δεν θα έχαν ετο Β’ ΠΠ και τότε ΕΣΥ και ΟΛΟΙ θα ήσαστε από τότε με γκαουλάουντερ
        (Ζ) αν δεν υπήρχε το 1973 το χαζό πόπολο να ξαναφέρει τους λωποδύτες πολιτικάντηδες του πριν, δεν θα υπήρχε κατόπιν η “μεταπολίτευση” με την κατ’ επίφαση Δημοκρατία -αφού καμιά σχέση με το τι εστί Δημοκρατία και το πόσο άσχημο είναι (για τους λαούς) όταν πέφτει σε λάθος χέρια- και δεν θα είχες ούτε ΕΣΥ ούτε ΟΛΟΙ σήμερα γκαουλαϊντερ που δεν είχες -ελέω Τσολάκογλου και άλλων του τότε- ούτε στην Κατοχή.
        Αυτά τα λιγα επιγραμματικά και μάθε ρε κονιόρδε πως όλοι αυτοί που σε έσωσαν και ΕΣΥ το αγνοείς, είχαν όλοι το ίδιο σύνθημα … ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ.
        Και αυτό το “ΠΑΝΤΩΝ” παλλουκάράκι μου, σου αρέσει δεν σου αρέσει και το δέχεσαι δεν το δέχεσαι, έχει και ΕΣΕΝΑ μέσα … άσχετα αν είσαι πατριώτης ή προδότης.
        ΓΚΕΓΚΕ? για να στο πω και στη γλώσσα σου.

        1. Μιλώντας στο πρώτο πληθυντικό περιλαμβάνω και τους ανθρώπους γύρω μου,το παρεάκι μου και τους ανθρώπους που έχουμε ιδεολογική συνάφεια.Εννοείται πως τα γεγονότα αυτά είναι πραγματικά και αποδεκτά όμως πιστεύω έντονα πως όλοι αυτοί πρώτα νοιάστηκαν για τον εαυτό τους και την εφαρμογή των ιδεών τους παρά για το μέλλον των απογόνων τους.Πιθανότατα σε κάποια διαφορετική εξέλιξη της ιστορίας να μην υπήρχα κι εγώ ο ίδιος,οπότε ελάχιστα με επηρεάζει αυτή η εκδοχή.Πολλοί αγώνες των προγόνων είναι σεβαστοί και αξιέπαινοι,αλλά δε βλέπω στη σημερινή Ελλάδα το παραμικρό που θα άξιζε να διασωθεί.Να αρχίσω από την ηγεσία της πολιτικής,του στρατού,του κλήρου;Από τη διαπλεκόμενη επιχειρηματική ελίτ;Από τον πολιτισμό β’ διαλογής;Από την κατάπτωση του πνευματικού επιπέδου των Ελλήνων;Τι πιστεύεις αξίζει να διασωθεί από όλα αυτά;Ίσως σε κάποιο παράλληλο σύμπαν ο ντόπιος πολιτισμός να είχε συνεχίσει σε άλλο μονοπάτι και να μην είχε γεννήσει άλλον ένα αναρχικό.Δυστυχώς όμως δεν έγινε έτσι.Ο μόνος λόγος που θα πολεμούσα θα ήταν για να αμυνθώ για τους ανθρώπους και τα μέρη που πραγματικά νιώθω πατρίδα μου,και αυτή είναι πολύ μικρή.Αλλά μην ψάχνεις για προδότες,πλιατσικολόγους,ισλαμολάγνους και χουλιγκάνους που καίνε σημαίες,όχι τουλάχιστον εδώ.

    13. ο κυριος αρχηγος εγινε αρχηγος γιατι στα νιατα του ετρεχε στισ γωνιες του πενταγωνου….
      και επισης
      υπηρξε υπασπιστης του προεδρου της δημοκρατιας…..!!!!

      τωρα το ποσο κοσμο εχει σκισει για να φανει δεν λεγετε…..

    14. Πάρε τα … μου που θες να δώσω την ζωή μου η του παιδιού μου για τα 300 τσουτσέκια.

    15. Βρε δεν γαμιέστε μουνόπανα που θα πάμε να πολεμήσουμε κιόλας.
      Πήγαμε σαν μαλάκες 2 χρόνια στις Ειδικές Δυνάμεις και είδαμε σήμερα το ευχαριστώ.
      Βρε δεν γαμιέστε λέω εγώ προσκυνημένοι και ραγιάδες που αφήσατε την χώρα να γίνει Μουσουλμανική.

    16. Οταν ερθει η …ωρα…θα ειναι ηδη αργα. Τοσο καιρο τι κάνετε;;; Βλεπετε τους λαθροεισβολεις κι αντι να τους σταματήσετε με οποιο κόστος, εσεις τους υπηρετείτε σαν παραδούλευτρες. Βλεπετε τους προδοτες πολιτικους να ξεπουλανε την Ελλαδα και το εθνος και τι κάνετε;;; Τιποτα. Αντε μου λοιπον….

    17. Ο στρατός ειδικά της ξηράς είναι μια μορφή δημοσίου και μετά την κατάλυση της δημοκρατίας από τον Παπαδόπουλο την ευνούχισαν Υπάρχει ένα 10% που ξέρει τι κάνει και τι θα κάνει για να
      μας συγκροτήσει , οι υπόλοιποι θα σκορπίσουν σαν τους πολίτικους.

    18. O ΛΑΟΣ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ ΟΤΑΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΑΛΛΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ . ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ , ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΕΤΕ . ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΙΣΕΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ , ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΤΙΓΜΗ .ΘΑ ΑΚΟΥΤΕ ΚΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΛΑΜΟΓΙΑ .

    19. Στρατηγάκο,πόσους λαθροσκατιάρηδες σέρβιραν τα φανταράκια σήμερα;;;Τους καθαρίσανε και τις χέστρες;Τους σκουπίσανε μήπως και τους βρωμόκωλούς τους;

      Ρε δεν πάς εσύ κι οι άλλοι αφουγκοκωλάριοι του συστήματος να δείτε αν ερχόμαστε απ’ την γωνία;;;Όταν θαρθει η ευλογημένη εκείνη η ώρα ,που θα γίνουν ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ,θα λογαριαστούμε όλοι, θα μετρηθούμε και μετα,εσύ ,τα καριόλια οι εντολοδότες σου μαζί με τους σκατιάρηδες αληλέγγυους,προδοτομπολσεβίκους και λοιπά περιττώματα,θα δείτε πόσα ‘πίδια βάζει ο σάκκος…

    20. ΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, Η ΝΕΟΛΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΑΝΤΙΦΑΔΕΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΞΩ. ΟΤΑΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΛΕΓΑΤΕ ΝΑΖΙΣΤΗ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑ.. ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΧΑΡΗ. ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΧΩΡΑ ΜΕ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΟΥΣΤ

    21. ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΜΟΝΙΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΑΚΟΤΕΣ ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΣΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΣΩΣΕ ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ή ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΤΆ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΣΚΗΣΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ

    22. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΘΑ ΤΑ ΦΑΜΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ!ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ & ΤΙΣ ΚΑΚΙΕΣ!ΟΛΟΙ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ,Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ!ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ(ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ & ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ)ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ & ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ!ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΣΕ ΛΙΓΟ & ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ!ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!

    23. ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΜΟΝΙΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΑΚΟΤΕΣ ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΣΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΣΩΣΕ ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ή ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΤΆ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΣΚΗΣΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ

    24. ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΠΙΚΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΛΗΡΙΚΟΙ, ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΤΑΜΕ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΜΑΣ. Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΣΦΟΥΓΓΟΚΟΛΑΡΙΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΓΛΕΙΦΤΕΣ, ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΣΧΕΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΓΩΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΘΡΕΨΕΙ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΣΩΣΤΟ. Η ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ, Η ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, Η ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥ. ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΗΝΕΙ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΟΝ…..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΛΟΡΑΚΙΑ, ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΡΕΣ, ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥΣ, ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ..

    25. ΜΑΛΑΚΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ ΠΗΓΑΙΝΕ ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΝΑ HOTSPOT ΤΩΡΑ ΚΟΙΤΑ ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΗΟΤ DOG ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΑΙ ΣΤΟ……..

      1. οτα σου’ρθει το φυλλο επιστρατευσης να σε δω… χα χα χα

    26. Αυτα τα μπιχλιμπιδια που σας κρεμασαν σαν αποκριατικες μασκαρεμενες πουτανες ” στρατηγε ” αφου πρωτα σας τα βαλουμε στον κωλο σας , θα παμε να πολεμησουμε σαν Ελληνες .
      Εσεις απλα ειστε υπηρετριες των κυνοβουλευτικων αληταραδων και μαζι θα σας δικασουμε για εσχατη προδοσια . ΜΑΛΑΚΑ ε ΜΑΛΑΚΑ που νομιζεις οτι θα σκοτωθουμε για να κανετε εσεις ΟΛΟΙ αλεξοκωλιες .
      Ο.Υ.Κ

    27. ΜΑΛΑΚΑ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΕ ! ΕΧΕΙΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ(ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ)ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ (ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ!) ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ? ΕΠΙΕΙΚΩΣ.ΟΥΤΕ Ο ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΚΙΔΕΙΟ ΕΙΡΗΝΗ. ΓΑΜΗΣΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΝΤΟ. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΑΘΗΚΕ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ

    28. Όπως τα λες θα εμπλεκούμε όλοι και θα σας φάμε τα λαρύγγια.

    29. Μαζεψτε τους απλυτους κομμουνιστες και αναρχικους και λοιπα αποβρασματα απο τα Εξαρχεια και στειλτε τους πρωτη γραμμη μαζι με τους αλβανους που σχηματιζουν αετους .
      Αντε και “επι τας”….

    30. Κκκκκκκκκκκκκκκ ο στρατος , λεει , να ειναι στενα συνδεδεμενος με τον Ελληνικο λαο…
      Ποιος στρατος..; Αυτος που γεμισε αλβανους που μας μοστραρουν τον αλβανικο αετο…;;;;;;

    31. ΟΤΑΝ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕ ΤΟ ΕΓΚΩΜΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ, ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΟΥ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΝΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.. ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ; ΑΙ ΤΡΑΒΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.. ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ.. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ (ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΒΑΣΙΚΑ..;) ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ Η ΔΕ ΞΕΡΩ Κ ΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΟ..

      ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ.. : https://www.youtube.com/watch?v=r6Sg1Sf2z7I

    32. ΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ..ΚΑΝΑΠΕΣ ΦΡΑΠΕΣ ΚΑΙ SURVIVOR

    33. Μας εγκαταλειψατε στα χερια εθνοπροδοτων επι 7 χρονια εχουμε εξαθλιωθει εντελως εχουμε φτασει στο ΠΑΤΟ εξ αιτιας που προσκυνατε επι 7 χροναι δωσυλογους γερμανοτσολιαδες πολιτικους και τωρα μας λετε οτι θελετε και βοηθεια γιατι ?
      Για το πολεμο που και εσεις μαζι με τους εθνοπροδοτες πολιτικους μας φερατε σε αυτη την κατασταση φοβαστε μηπως χασετε ?Τι σκατα τοσα δις εξοπλισμους περνατε τοσα χρονια ?
      Οχι θα πατε πρωτη γραμμη λαμογια αλλιως θα κρεμαστειτε στο Γουδι με τους Πολιτικους για αυτα που μας κανατε…
      νομιζω θα περασετε επι τοπου στρατοδικειο μαζι με τους πολιτικους και θα σας εκτελεσουν οι πατριωτες Στρατιωτικοι αμα γινει πολεμος εγω αυτο πιστευω οτι θα γινει οπως εγινε και το 22 που αφησατε υπο προδοτικων εντολων την Σμυρνη να κανει ..
      Τα ιδια κανατε το 22 με τους πολιτικους και χασαμε την Σμυρνη διαλυσατε το στρατο και ψαχνατε λυσεις στους πολιτες με πολιτικους …δε θα ξαναγινει αυτο …αν δε μπορειτε να μας προστατεψετε με τοσα δις εξοπλισμους που εχετε παρει τοσα χρονια…αλοιμονο σας ο Ελληνας 10 Τουρκους θα τρωει με το ενα χερι και ενα απο εσας απο το αλλο γιατι Εθνοπροδοτες μαζι με προδοτες να πανε για πολεμο υπερ της χωρας δε γινετε εσεις προδωσατε και την χωρα και το λαο…Γουδι μαζι με τους πολιτικους και μετα πολεμο..ετσι θα γινει πιθανον…

    34. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ
      ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΙ “ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” ΧΡΙΣΑΒΓΟΚΟΤΕΣ ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ Η ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ Η ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΤΟΥ

    35. Να πάει να πολεμήσει μόνος του. Εμείς για τους μπολσεβίκους δεν πρόκειται να χύσουμε στάλα άιματος.

    36. Η Προσοχή χρειάζεται στα κομμουνια,και στους αλληλεγγυους , τούς Προδότες του Ελληνικού Έθνους. για πισωπλατες προδοσίες.

    37. Να μαζευτειτε εσυ και οι αλλοι οι πατριωτεs και να πατε να πολεμησετε

    Comments are closed.