ΠΡΟΒΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ «ΜΑΔΟΥΡΟ» ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΡΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ. ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΣΤΑ 20.000 ΠΟΔΙΑ! ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΕ ΠΟΣΑ ΧΑΠΙΑ «ΦΟΥΣΚΩΣΑΝ» ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΥΠΕΡΠΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ F-16. ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» ΠΟΥ ΤΟΝ «ΞΕΓΥΜΝΩΣΕ» 48 ΩΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΟΤΑΝ ΟΛΟ ΤΟ 251 ΓΝΑ ΤΟΝ «ΚΟΣΚΙΝΙΣΕ» ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ! (BINTEO)

  Κοινοποίηση:
  tsipras

  Όταν το έγραψε το makeleio.gr κάποιοι συνάδελφοι της πλάκας γελάγανε!

  Πτήση στο βόρειο Αιγαίο, με ένα μαχητικό αεροσκάφος F-16 πραγματοποιεί αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, που απογειώθηκε από την 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα.

  Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για το σχέδιο πτήσης, φόρεσε την κατάλληλη στολή του ιπταμένου και μπήκε στο αεροσκάφος με έναν από τους πιο έμπειρους αξιωματικούς της μονάδας.
  Στο σχηματισμό πετά με άλλο αεροσκάφος ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, και με ένα τρίτο αεροσκάφος ο Αρχηγός ΓΕΑ.
  Νωρίτερα, το Μέγαρο Μαξίμου είχε εκδώσει ένα αινιγματικό tweet λέγοντας:
  «Πετάει, πετάει, ο Τσίπρας; Αυτή είναι η απάντηση στους συναδέλφους που αναρωτιούνται για το σημερινό πρωινό πρόγραμμα του Πρωθυπουργού.»


  tsiprasf16new

  «Η ψυχή των πιλότων είναι το μεγάλο υπερόπλο της Πολεμικής Αεροπορίας»

  «Το μεγάλο υπερόπλο που έχουμε είναι η ψυχή των πιλότων, αυτό είναι το μυστικό της Πολεμικής Αεροπορίας» τόνισε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, αμέσως μετά την πτήση με μαχητικό αεροσκάφος F-16 C/D Block 52+.

  «Υπερασπιζόσαστε την εθνική μας κυριαρχία με την ετοιμότητά σας και την ικανότητά σας, όμως, ταυτόχρονα και την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή, διότι εμείς είμαστε δύναμη ειρήνης, σταθερότητας και φιλίας και η ετοιμότητά μας να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε κίνδυνο και οποιαδήποτε απειλή είναι μία ετοιμότητα που ενισχύει τη δυναμική τής ειρήνης και της σταθερότητας σε όλη αυτήν την περιοχή»ανέφερε ο πρωθυπουργός, απευθυνόμενος στους πιλότους.

  «Μία από τις πιο συγκλονιστικές εμπειρίες που έχω ζήσει»

  Όπως πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας, πέρα από την πατρίδα, οι πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας υπερασπίζονται και σημαντικές αξίες που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα, τις αξίες της ελευθερίας, του δικαίου και της δημοκρατίας.

  Για την πτήση με το μαχητικό αεροσκάφος, ο πρωθυπουργός σημείωσε: «Είναι μία από τις πιο συγκλονιστικές εμπειρίες που έχω ζήσει ποτέ».

   

   

  ΔΕΙΤΕ ΤΙ έγραψε πρώτο το ΜAKELEIO.GR πριν 2 μερες! Οι γιατροι που…..

  ακουστε και το βιντεο

  ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩΓΙΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: