ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΜΙΣΟΣ – ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΥΡΑΝ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ – ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ Ο ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ – ΗΤΑΝ ΜΟΛΙΣ 100 ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΕΝΑΣ… 14ΧΡΟΝΟΣ [ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Κοινοποίηση:
ImageHandler.ashx

Σε κοντινή απόσταση από το σημείο που εγκατέλειψε το ποδήλατο του (περιοχή Λαγκά) την περασμένη Κυριακή, εντοπίστηκε ο 21χρονος φοιτητής Νίκος Χατζηπαύλου. 

 

Ο εντοπισμός του άτυχου φοιτητή έγινε στις 5.00 το απόγευμα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του makeleio,gr ο φοιτητής ήταν άγρια χτυπημένος σε πρόσωπο, χέρια και πόδια.

Τον φοιτητή εντόπισε σε παράπηγμα 14χρονος που έπαιζε στην περιοχή. Ο έφηβος που είδε τον φοιτητή πεσμένο μπρούμυτα σε στάνη υπέθεσε ότι πρόκειται για τον αγνοούμενο και ενημέρωσε τη θεία του που με τη σειρά της ειδοποίησε τις αρχές.

Το μυστήριο έλυσε δηλαδή ένας 14χρονος και όχι οι Αρχές που έψαχναν όλο το νησί εδώ και μέρες χωρίς να το κάνουν μόλις 100 μέτρα μακριά από το τελευταίο σημάδι.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο και αστυνομικοί ενώ αυτή την ώρα γίνονται έρευνες και η περιοχή είναι αποκλεισμένη.

Ένα ακόμα ερώτημα που πυκνώνει το μυστήριο είναι ποιος μετέφερε και πέταξε τα παπούτσια και τις κάλτσες του Νίκου σε μια αρκετά μεγάλη απόσταση όπου μεσολαβεί ένας εξαιρετικά δύσβατος ορεινός όγκος.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ώρα: 18.52

Ο άτυχος νέος βρέθηκε νεκρός σε μια ρεματιά στον Λαγκά Χώρας Καλύμνου, περίπου 200 μέτρα από το σημείο που είχε εντοπιστεί το ποδήλατό του και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει βαθύ τραύμα στο μέτωπο, με όλες τις ενδείξεις να οδηγούν στο συμπέρασμα της εγκληματικής ενέργειας.

Τον φοιτητή εντόπισε ένας νεαρός που μάζευε χόρτα στη περιοχή, ενώ η σορός του άτυχου νέου φέρει εμφανείς μώλωπες και εκδορές που αποδεικνύουν ότι το παιδί σύρθηκε από τον ή τους δολοφόνους του στα βράχια και αφέθηκε στο σημείο…

Υπενθυμίζεται πως τα παπούτσια και οι κάλτσες του παιδιού βρέθηκαν 20 χλμ. μακριά, στην άλλη άκρη του βουνού, στην άσφαλτο και συγκεκριμένα στο Βαθύ Καλύμνου, όπου προφανώς οι δράστες τα πέταξαν εκεί για να δυσχεράνουν τις έρευνες των Αρχών.

Εντύπωση προκαλεί πως το σημείο είχε ερευνηθεί τις προηγούμενες ημέρες και δεν είχε εντοπιστεί ο άτυχος νέος. Αυτό σημαίνει ή ότι δεν είχε γίνει αντιληπτός ή ότι ο δράστης ή οι δράστες τον έσυραν εκ νέου από το σημείο του φονικού.

Οι έρευνες γίνονται προς πάσα κατεύθυνση συμπεριλαμβανομένων των κυνηγών που είχαν βγει στο βουνό εκείνη την ημέρα και εξετάζεται βεβαίως η πιθανότητα ο άτυχος νέος να έπεσε άθελά του πάνω σε κάποια παράνομη συναλλαγή με μοιραία για εκείνον αποτελέσματα. Όπως και να έχει οι απαντήσεις αυτού του φρικτού εγκλήματος κρύβονται στο νησί.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ο φοιτητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου εξαφανίστηκε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, 19 Νοεμβρίου από το κέντρο της Καλύμνου. Είχε πάει τις τελευταίες ημέρες στο νησί για να δει την οικογένεια του. Η μητέρα του υπηρετεί ως δασκάλα στη Κάλυμνο.

Η δήλωση εξαφάνισής του έγινε από τους γονείς του στο Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου το απόγευμα της Κυριακής 19 Νοεμβρίου. Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας  βγήκε με το ποδήλατό του από το σπίτι του στην Χώρα για να κάνει μία βόλτα στο νησί. Το κινητό του τηλέφωνο το είχε αφήσει στο σπίτι.

Οι ώρες περνούσαν όμως και ο 21χρονος δεν επέστρεφε με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν οι γονείς του και να απευθυνθούν στην Αστυνομία.

Από τους αστυνομικούς εντοπίστηκε παρατημένο το ποδήλατό του το απόγευμα της εξαφάνισής του και συγκεκριμένα, μόλις 5 ώρες μετά, σε μονοπάτι που οδηγεί στον Προφήτη Ηλία, όμως όσο και αν ερευνήθηκε η συγκεκριμένη περιοχή δεν βρέθηκε κανένα ίχνος του νεαρού.

Μόλις την Τρίτη το απόγευμα εντοπίστηκαν στην εντελώς άλλη άκρη του βουνού και στην άσφαλτο, στον δρόμο που συνδέει τα χωριά της Καλύμνου, τα παπούτσια και οι κάλτσες του, που αναγνωρίστηκαν ως δικά του από την οικογένεια.

Όλες αυτές τις ημέρες, δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ, της Αστυνομίας, του Λιμενικού, εθελοντές και διασώστες, ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. και ειδικός σκύλος-ανιχνευτής της ΕΜΑΚ «χτένιζαν» κάθε σπιθαμή της περιοχής δίχως το παραμικρό αποτέλεσμα… μέχρι που σήμερα το παιδί εντοπίστηκε εντελώς τυχαία.

Ώρα 20.28

Η εξαφάνιση του φοιτητή του ΕΜΠ εξελίσσεται σε ένα απίστευτο θρίλερ και μια φρικαλέα δολοφονία.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο Νίκος Χατζηπαύλου έχει ξυλοκοπηθεί άγρια στο πρόσωπο, το κεφάλι και το σώμα, ενώ ένας γιατρός του νησιού που τον είδε για μία πρώτη εκτίμηση, δεν μπορεί να καταλήξει με βεβαιότητα αν το τραύμα που φέρει στο κεφάλι είναι από πυροβολισμό ή από κάποιο άλλο όργανο.

Η εκτίμηση των αστυνομικών είναι πως ενδεχομένως έχει πυροβοληθεί, ωστόσο για να είναι σίγουροι αναμένουν στο νησί ιατροδικαστή από την Ρόδο που θα μεταβεί για αυτοψία, η οποία θα γίνει πιθανόν το πρωί για να βλέπει καλύτερα και στη συνέχεια θα μεταφερθεί η σορός στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Ρόδου, όπου θα γίνουν η νεκροψία-νεκροτομή και όλες οι απαραίτητες εργαστηριακές αναλύσεις.

Πρόσθετα, ακριβώς για την καλύτερη διερεύνηση της υπόθεσης, μεταβαίνει εσπευσμένα στην Κάλυμνο και κλιμάκιο εξειδικευμένων αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής που θα παράσχουν βοήθεια και την τεχνογνωσία τους στους συναδέλφους τους, για την συντομότερη το δυνατό εξιχνίαση της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται πως τα παπούτσια και οι κάλτσες του παιδιού βρέθηκαν 20 χλμ. μακριά, στην άλλη άκρη του βουνού, στην άσφαλτο και συγκεκριμένα στο Βαθύ Καλύμνου, όπου προφανώς οι δράστες τα πέταξαν εκεί για να δυσχεράνουν τις έρευνες των Αρχών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Εντάξει θα φορτώσουν και αυτό το έγκλημα σε τοξικομανη. Καταλάβαμε.

  2. Κάποτε η Λαγκά ήταν μια ήσυχη πανέμορφη γειτονιά . Μεγαλώσαμε παίζοντας στα σοκάκια της και στις αλάνες της . Πηγαίναμε στο Κάστρο και στα χωράφια που βρήκαν το παλικάρι . Δυστηχώς τώρα μιλάμε για ναρκωτικά και περίεργους θανάτους τα τελευταία χρόνια . Η Λαγκά είναι μια μικρογραφία όλης της Ελλάδας . Η κρίση πάνω από όλα είναι ηθική . Καλό παράδεισο στο παλικάρι και κουράγιο στους γονείς του .

  3. Κλειδωθητε ταμπουρωθειτε ηρεμιε πουθενα μα στη καλυμνο; τετοιο ακατανομαστο εγκλημα κσι καποιοι ηξεραν απ οτι φαινεται αραγε θα βρεθουν οι ενοχοι οι πραγματικοι εννοω και οχι αλλοι αντ ‘ αλλων ………ελλαδα σε βγαζουμε απο το χαρτη και η Νοτια Αυστραλια ψηφιζει επισημως την ελληνικη γλωσσα κυριε Χιο βαλτε το στις ειδησεις παρακαλω

  4. Με τοση λαθρα αυτα θα εχουμε. Ο θεος να δινει δυναμη στην οικογενεια του.

  5. Τι γίνεται ρε πούστη μου, δεν αναγνωρίζω τον τόπο μας, ασχημομούρηδες παντού, νευριασμένοι, ημίτρελοι, με μάτια γεμάτα μίσος, και εγώ έχω υπάρξει έτσι ορισμένες φορές, αλλά μόνο ως αντίδραση στο συνεχόμενο κύμα σκατόφατσας που βλέπω όποτε κατηφορίζω προς κέντρο.. Τσετσένοι, Μολδαβοί, καλά για τηγανοκέφαλους κάθε άλλο..αυτούς τους έχω συνηθίσει πια, αυτό είναι το κακό όμως,, Πρεζάκουλες άσπροι μαυροι , Μαχαιράδες Ρουμάνοι και Καζανστανοί,, οτι να ναι μλκ..οι πιτσιρικάδες και αυτοί τα ίδια , αγόρια κορίτσια DEEP μέσα στο ΖΟΦΟΣ να ρουφάνε τα μεταλλαγμένα skunia τους και μετά να αναρωτιούνται γιατί χαζεύει το μυαλό και οι μεν γίνονται gay και οι δε βρωμιάρες λεσβίες..Τι μας ταίζουνε , τι μας ποτίζουνε δε ξέρω αλλά παίρνουμε full ορμόνη του αντίθετου φύλου και όχι μόνο…ΝΕΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΚΡΑΤΙΑ γίναμε…..ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΤΕΤΕΛΕΣΘΕ…Για τον πούτσο καβάλα, γαμάς μουνάκι μαυροντυμένο και μετά σου λέει τώρα θέλω να με κατουρήσεις…ΚΑΛΑ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΚΑΤΟΥΛΑ, πρρρρρρρρρρρρρρουτ…. ΟΥΥΥΥΥΥΣΤ ΜΟΓΓΟΛΟΙ

  6. κατι πρεπει να γινει μαγκες, δεν παμε, και δεν πανε καλα τα πραγματα στο κρατος μας….

  7. Επαναφορά θανατικής ποινής διότι τα πράγματα έχουνε ξεφύγει, πας μια βόλτα και δεν ξέρεις τι σε περιμένει.
    Συλλυπητήρια στην οικογένεια.

  8. Να συλληφθούν τα κτήνη εδώ και τώρα και να υπάρξει αυτοδικία από τα μέλη της οικογένειας του άτυχου παλικαριού! Να εκτελεστούν οι μπάσταρδοι με συνοπτικές διαδικασίες, που σκότωσαν τόσο ψυχρά και απροκάλυπτα ένα αθώο παιδί! Θα πρέπει να υπάρξει επαναφορά της θανατικής ποινής για τέτοιου είδους εγκλήματα! Δε πάει άλλο, γεμίσαμε από διάφορα εγκληματικά στοιχεία…και δεν με ενδιαφέρει, εάν το έκαναν Έλληνες ή αλλοδαποί (άν και πιθανολογώ το δεύτερο), η τιμωρία τους πρέπει να είναι παραδειγματική: ΘΑΝΑΤΟΣ!!! Απορώ με κάτι: άμα συλληφθούν αυτά τα ΤΕΡΑΤΑ, θα υπάρξει δικηγόρος που θα τους υπερασπιστεί? Εάν ναι, τότε θα πρέπει να εκτελεστεί και ο δικηγόρος…

  9. Δεν πάμε καλά!
    Ελπίζω σύντομα να βρεθούν οι ένοχοι, που μάλιστα φαίνεται να είναι έμπειροι εγκληματίες. Η κάθαρση του παρόντος φονικού ενώπιον της Δικαιοσύνης, και η πρόληψη άλλων εγκλημάτων είναι μια αναγκαία κατάσταση.
    Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του δολοφονηθέντος νέου.

  10. γ@μω τους λαθρο τα μπασταρδια ολα που μας κουβαλάτε

  11. ΜΖΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΛΕΟΝ…. ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ…….. ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΑΠΕΙΡΑΧΤΟΙ.. ΦΟΒΕΡΟ,

  12. Αγριεψε η Ελλαδα, το μισος εκφραζεται δυνατα, ντροπη και φοβος 0.

Comments are closed.