ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ! ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ! Η ΕΒΓΑ, Η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε ΚΑΙ Η ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ UNILEVER, ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΑΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΣΥΓΓΝΩΜΕΣ!

    Κοινοποίηση:
    PagotoDixotomisi

    Σχετικά με το άρθρο σας με τίτλο «ΜΠΟΪΚΟΤΆΖ ΤΩΡΑ! Πρωτοφανής διαφήμιση:

    Διχοτόμηση του Αιγαίου με… γεύση σοκολατένιου παγωτού ΕΒΓΑ και μπισκότα Παπαδοπούλου!», θα θέλαμε να δηλώσουμε τα εξής:
    η εταιρία μας, με αίσθημα ευθύνης δηλώνει απερίφραστα το σεβασμό σε κάθε σύμβολο εθνικής κυριαρχίας και ως εκ τούτου προχώρησε στην άμεση απόσυρση του διαφημιστικού σποτ, στο οποίο μια ατυχής, διόλου ηθελημένη,
    εικαστική απεικόνιση χάρτη, εκλήφθηκε ως παραποίηση των ελληνικών
    συνόρων. Λυπούμεθα ειλικρινά για το ότι το συμβάν αυτό έθιξε το κοινό αίσθημα και αρχές που κι εμείς οι ίδιοι πρωτίστως ενστερνιζόμαστε.
    Με εκτίμηση,
    Τομέας Παγωτού Unileve

    Απάντηση στο θέμα: Διαφήμιση ΠΑΓΩΤΟ ΕΒΓΑ 4Χ4

    Με αφορμή τη διαφήμιση του παγωτού ΕΒΓΑ 4×4, που περιέχει προϊόν μας, θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι η εταιρία μας συνεργάζεται με τα παγωτά ΕΒΓΑ, παρέχοντας απλώς τις σχετικές ποσότητες μπισκότων για την δημιουργία του εν λόγω προϊόντος.

    Υπεύθυνος για το προϊόν και τη διαφήμισή του είναι o Τομέας Παγωτού της Unilever.

    Μόλις διαπιστώσαμε ότι η εν λόγω διαφήμιση εκλαμβάνεται ως παραποίηση του χάρτη της Ελλάδας, ζητήσαμε αμέσως την απόσυρσή της. Από την πλευρά του, ο Τομέας Παγωτού της Unilever προέβη στην απόσυρση της διαφήμισης, όπως διαβεβαίωσε και σε ανακοίνωσή του.

    Η Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. είναι μία ιστορική ελληνική εταιρεία, που τιμά και στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις, επί 100 χρόνια τώρα, την ελληνικότητά της και σέβεται τα εθνικά μας σύμβολα και τον πατριωτισμό όλων των Ελλήνων.

    Ζητούμε συγγνώμη αν άθελά μας εθίγη το κοινό εθνικό αίσθημα.

    ΜΠΟΪΚΟΤΆΖ ΤΩΡΑ! Πρωτοφανής διαφήμιση: Διχοτόμηση του Αιγαίου με… γεύση σοκολατένιου παγωτού ΕΒΓΑ και μπισκότα Παπαδοπούλου! – BINTEO

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Αφού η Unilever τα απορρυπαντικά της τα παράγει στην Τουρκία και τα εισάγει από εκεί για πώληση στην Ελλάδα τι περιμένατε;;;

    2. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΕΛΛΑ . ΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ , ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑΛΟΥΣ . Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΕΙΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΤΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ , ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Η UNILEVER ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ , ΟΠΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ . ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ .ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΛΑΘΟΣ , ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΛΗΞΗ ΤΟ ΘΕΜΑ .

    3. Αν καλά κάνουμε εμείς στο χωριό έχουμε τα δέντρα μας τις ελιές μας το γάλα το φρέσκο τα αυγά μας καθίστε εσείς οι πρωτευουσιανοι κ φάτε σκατολοιδια .

    4. Εγώ πάντως καμια φορά που περνάω από την Πέτρου Ράλλη εκεί στη στάση του λεωφορείου απέναντι από το εργοστάσιο Παπαδοπούλου βλέπω μόνο Πακιστανούς να περιμένουν το λεωφορείο. Μ’ αρέσει κατά τ ‘άλλα που είναι μια Ελληνική επιχείρηση και μάλιστα επικερδής. Που είναι οι Έλληνες που δουλεύουν για να την κάνουν ελληνική. Προτιμάτε λέει τα ελληνικά προϊόντα όταν κατά τ ‘αλλα για την παραγωγή αυτών μόνο Έλληνες δε συμμετέχουν. Ας σταματήσει πλέον αυτή η καραμέλα. Κύριοι αρχίστε να προσλαμβάνεται Έλληνες και μόνο Έλληνες με σοβαρούς μισθούς και όχι πείνας. Τότε θα προτιμήσω τα προϊόντα σας. Έχω κάνει μποικοτάζ σε πολλές εταιρίες που δήθεν είναι ελληνικές αλλά μόνο ξένους βλέπεις να δουλεύουν.

      1. ΡΕ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ.ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΠΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΛΕΥΡΑ.ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΥΡΑ ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ

    5. Μπάσταρδοι προδότες του έθνους… Θάνατος σε όλους Τους αλήτες…..

    6. ΝΑ ΄ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΄ΧΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ… ΟΙ ΜΗΝΥΣΟΥΛΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΣΑΝΕ ΧΤΕΣ… ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ…

    7. Toυς ετσουξε γιατι κανουμε μποικοταζ στα μεταλλαγμενα τους,φιλουκια προδοτες.

    8. Τα λάθη πληρώνονται. Να τα φάνε μόνοι τους ή να τα προωθήσουν στην Τουρκία που φαντάζομαι μετά απο την μαλακία τους θα τους εκτιμάνε οι αιμοβόροι γείτονες αντίθετα με εμάς που έχουμε ανεκτεί διάφορα παρόμοια “λάθη” και απο άλλους τα τελευταία χρόνια. Διάλεξαν πελάτες, τα παγωτά σας και σε άλλη παραλία.

    9. ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΡΩΤΑ ΠΡΟΒΑΛΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΟΚ ΤΟΤΕ ΠΡΟΒΑΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ TV !!!!!!!!!!!! ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ‘Η’ ΒΛΑΚΕΣ ΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΛΟΔΕΧΘΟΥΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 1922 ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      1. Λες αστεια τωρα για να μη πω χειροτερα…. η οικογενεια Παπαδοπουλου ειναι προσφυγες Μικρασιατες που ηρθαν στην Ελλαδα το 1922..

    10. A! Δε τα λες καλά! Δε ξεπουλήθηκαν! Κάποιοι υπέγραψαν για να ξεπουληθούν! Την Misko δεν ήρθε η Barila και την πήρε, κάποιοι υπέγραψαν και πήραν κάτι δις, το ίδιο για τη Παυλίδης, Τσακιρης, Chipita, κ.α.

    11. Unilever = Εταιρεία του ομίλου Monsanto, έχει αγοράσει και την Ελαίς, ας προσέχουν οι εναπομείνασες Ελληνικές εταιρείες με ποίους συνεργάζονται στο μέλλον, εκτός και εάν έχουν γνώση. Όπως επίσης Λουμίδης και Παυλίδης ξεπουλήθηκαν στην Kraft (επίσης μέλος Monsanto), οι καταναλωτές να διαβάζουν πρώτα καλά τι αγοράζουν και να είναι ενημερωμένοι για τις καταναλωτικές τους επιλογές, οι ίδιοι και τα παιδιά τους (γενικά).

    12. Φράγκα δώσε στον Γραικο.
      Τίποτα άλλο.

    13. Καταρχην την διαφημιση την εφτιαξαν οι συγκεκριμενες εταιριες ή διαφημιστικη; Αρα δύσκολο να θεωρηθεί εσκεμμένη η διαφήμιση, τουλάχιστον από πλευράς των δύο εταιριών. Εδω βλέπουμε σε βιβλία σχολείου να υπάρχουν παραποιημένοι χάρτες και παραποιημένη ιστορία αλλά ρουθούνι δεν άνοιξε! Το ερώτημα είναι η διαφημιστική εταιρία τι είπε και ποιά είναι αυτή; Δεν βλέπω αυτην την πληροφορία να υπάρχει! Ανετα αυτή η διαφημίση θα έκανε σαμποτάζ σε μιά ελληνική εταιρία όπως η Παπαδοπούλου, λέτε να το επιδίωκε να γίνει αυτό; Μάλιστα έχοντας μεγάλους κολοσσούς να καραδοκούν! Ο Εμφύλιος καλά κρατεί!

    14. Από τότε που ανακαλύφθηκε η συγνώμη, χάθηκε πρώτο το φιλότιμο…

    15. Ναι καλά….από τότε που βγήκε η συγγνώμη,χάθηκε το φιλότιμο…

    16. ΔΗΛΑΔΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΣΠΟΤ ΠΡΙΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ? ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ? ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Κ ΜΑΛΛΟΝ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ.

    17. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΡΙΝ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΚ?????ΕΕΕ??

    18. Πολυεθνικές είναι που έχουν καναδυο απογόνους τυπικά στο ΔΣ
      .όπως η Μισκο-Barilla

    19. Πολυεθνικές εταιρείες είναι Πουλήθηκαν απατριδες Ανθελληνες.

    Comments are closed.