ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΣΚΑ. ΑΦΙΣΕΣ – ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ [ΦΩΤΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

    Κοινοποίηση:
    150516-anarxikoi11

    «Μίζερους μικροαστούς» που θέλουν να κάνουν το Πεδίο του Άρεως «ασφαλή και φιλόξενο χώρο για όλους» αποκαλούν τους ενεργούς πολίτες του Πάρκου οι άγνωστοι που κόλλησαν αφίσες εντός του Πεδίου του Άρεως και στους γύρω δρόμους από την πλευρά της Κυψέλης και της Νεάπολης.

     

    Οι άγνωστοι αναφέρουν επίσης ότι «νιώθουμε απέχθεια για κάθε εθελοντική διοργάνωση, ειδικότερα όταν απαρτίζεται από μίζερους μικροαστούς και ανθρωπιστές» και σημειώνουν στην αφίσα / μανιφέστο τους με την απειλή: «Τέτοια σκουπίδια (σ.σ. οι ενεργοί κάτοικοι και οι φοιτητές του ΟΠΑ) θα περνάνε από το Πεδίον του Άρεως μόνο τρέχοντας»!

    Οι απειλές εκτοξεύονται με αφορμή τον αγώνα δρόμου «OΠΑ Run» που διοργανώνει την Κυριακή 6 Μαΐου το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) και έχει κινητοποιήσει δεκάδες εθελοντές φοιτητές αλλά και κατοίκους του Πεδίου του Άρεως που θέλουν να δουν τον μεγαλύτερο χώρο πρασίνου της πρωτεύουσας να αποκτά ξανά ζωή μετά από χρόνια απαξίωσης και ερήμωσης.

    Την αφίσα- μανιφέστο υπογράφει το «Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι ΑΣΟΕΕ» που στεγάζεται μέσα στον πανεπιστημιακό χώρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου (πρώην ΑΣΟΕΕ).

    Αξίζει να σημειωθεί ότι το περιστατικό στο Πεδίον του Άρεως σημειώνεται λίγες ημέρες μετά την καταγγελία που έκαναν 400 απεγνωσμένοι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής των Εξαρχείων – η οποία στάλθηκε και στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών – και περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες την τραγική κατάσταση που βιώνει η ιστορική γειτονιά.

    Στην καταγγελία τους οι κάτοικοι αναφέρονται στην παγιωμένη πλέον πρακτική της «απαγόρευσης» εισόδου της Αστυνομίας στα Εξάρχεια που οδηγεί σε γκετοποίηση και δημιουργία ενός «αυτόνομου κρατιδίου εγκληματικότητας» που επηρεάζει όλες τις γύρω περιοχές. Σημειώνουν, επίσης την απομάκρυνση των κρατικών φορέων από την περιοχή και την στοχοποίηση μικρών και μεγάλων ιδιωτικών επιχειρήσεων.

    Με λίγα λόγια καταγγέλλουν την απουσία της Αστυνομίας με ευθύνη του υπουργού Ν. Τόσκα που επιτρέπει να απειλούνται Έλληνες που απλά ζητούν το αυτονόητο και έχει αφήσει το κέντρο της Αθήνας στο γκέτο των Εξαρχείων.

    Αυτή είναι η επίμαχη αφίσα:

    apeiles-4

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Έχουν βρωμίσει την Αττική με γελοίες αφίσες και αυτοκόλλητα, ακομα και σε σήματα ρύθμισης κυκλοφορίας, με την ανοχή αν οχι ενθάρρυνση των κοπριτων που κυβερνάνε. Να τους ξαναπροτιμήσετε….

    2. Και μεις φοβηθήκαμε. Μόλις τους πιάσει η αστυνομία βάζουν τα κλάματα.

    3. Δυστυχως οταν τα πραγματα ειναι ακραια και η λυση πρεπει να ειναι ακραια , γιατι με τριανταφυλλα στα χερια δεν γινεται τιποτα…Τουλαχιστον στις εκλογες που θα ερθουν να πατε να ψηφισετε και να ψηφισετε το αντιθετο αυτου του ακραιου…

    4. οι ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΝΑΡΧΟ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ που ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΝΤΙ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ….κραταω μονο τη ΦΡΑΣΗ “θα περνανε ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ”….(σημ. ΑΝΤΙΦΑ: παγκοσμια ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΚΟ χρηματοδοτουμενη απο GEORGE SOROS).

    5. Τα κολοπαιδα του Τοσκα του Υπ.προστασιας του Αλητη..
      Αρε χουντα που θελετε κοπροσκυλα & φαλαγγα να σας σαπισουν στα μπουντρουμια της Μπουμπουλινας
      να σου πω αν θα ξανακουνιθητε αναρχοκομμουνια τσογλανια του κερατα

    6. Τα εντεταλμενα πληρωμενα καλοπαιδα του συστηματος στην υπηρεσια της μασονοκουλτουριαρικης εβραιλας!!…ΚΥΠ-ΚΡΑΤΟΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ….ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΜΠΕΚΑ ΑΦΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ….ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΟΠΑΝΗΜΑ ΚΑΙ ΦΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,…Πατηστε τους!!!

    7. Χρησιμοπουν οι συμμοριτες κομμουνιστες τον στρατο του τσιπρα για να υποβαθμισουν την περιοχη , ετσι ωστε ο κοσμος να πουλησει τα σπιτια οσο οσο.
      Απλυτα αριστεριδια του κερατα , οταν θα επιτευχθει ο σκοπος τους θα σας ξεφορτωθουν οπως ακριβως κανουν με τα σκουπιδια , και η περιοχη θα ανηκει σε κινεζους , τουρκους ,γερμανους , Αλλα οχι σε εσας τους τοξικομανεις αρουραιους.

    8. Μας λειπουν οι εποχες που τα παιδια της ΧΑ με τις μαυρες μπλουζες περιπολουσαν για την ασφαλεια των πολιτων , καλουσαν αυτους οι πολιτες αντι για την αστυνομια οταν κινδυνευαν απο λαθροσκουπιδια ξενα και εγχωρια…. ” φυγετε γιατι θα καλεσω την ΧΑ ελεγε ο κοσμος στους λαθρολαγνους ναρκομανεις εγκληματιες και δολοφονους….” μονο αυτη η απειλη εφτανε για να εξαφανιστουν τρεχοντας
      ΦΑΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΩΡΑ!!!!!

    9. Επι γερμανικης κατοχης ειχαμε περισσοτερες ελευθεριες και δικαιωματα .

    10. ολοι οι αναρχοαπλυτοι μαζι με τα αφεντικα τους (συριζα) να παρουν και τα λαθροπιθηκια και στον αγυριστο πνιξιμο ολοι τους τελος

    11. Παιδάκια που φυσάνε τον παρά, δεν έχουν με τι να ασχοληθούν (εφόσον τα έχουν όλα πλουσιοπάροχα) και ασχολούνται με τα λάθρο, γνωρίζοντας ότι ούτε αστυνομία υπάρχει αλλά και ούτε πρόκειται κάποιος να τους κυνηγήσει. Θρασύδειλα τσογλάνια είναι, φοβούνται ακόμα και το πρόσωπό τους, για αυτό φοράνε τα κράνη. Παίρνουν δύναμη από την ανωνυμία. Εν καιρώ πολέμου θα είναι οι πρώτοι που θα χωθούν στις τρύπες τους.

    12. Είμαστε σε Καθεστώς πολιτικών προδοτών Άκροαριστεροι Ανθελληνες με αβουλους δεξιούς. Χρυσή Αυγή το Πατριωτικό κόμμα για να πάρουμε πίσω τήν Ελλάδα μάς τήν Πατρίδα μας.

    Comments are closed.