ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΦΑΧΤΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. ΘΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ Ή ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ; ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΡΑΦΙΩΤΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΜΑΝΙΑΚΟ ΜΑΚΕΛΑΡΗ ΤΩΝ ΤΑΞΙΤΖΗΔΩΝ

    Κοινοποίηση:
    anexixniasta

    Δεκάδες εγκλήματα, αναζητούν τους δολοφόνους τους από μια αστυνομία που κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Το πιο μεγάλο λάθος, προέκυψε πρόσφατα. Με τη δολοφονία του 19χρονου Θωμά στο Μαρούσι και τις τραγικές αβλεψίες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, με αποτέλεσμα, οι Αλβανοί δολοφόνοι να διαφύγουν στην πατρίδα τους.

    Εκτός από το φιάσκο του Αμαρουσίου, για δύο σοβαρά ακόμα συμβάντα(ανάμεσα στα δεκάδες ανεξιχνίαστα), οι δολοφόνοι κυκλοφορούν ελεύθεροι.

    ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΡΑΦΙΩΤΟΥ -ΜΑΙΟΣ 2016

    Πώς έγινε η δολοφονία

    Ο δράστης, που είτε ήξερε πολύ καλά το χώρο, είτε είχε κάνει κατόπτευση, είχε στήσει καρτέρι στο 2ο υπόγειο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ, περιμένοντας να κατέβει κάποια γυναίκα μόνη της, την ώρα που δεν θα βρίσκεται κάποιος στο χώρο.

    Όταν είδε να κατεβαίνει αργά το λευκό Opel Corsa με οδηγό την Ελευθερία Αγραφιώτου κρύφτηκε περιμένοντας η 69χρονη να κατέβει, να κλειδώσει το αυτοκίνητο και να κινηθεί προς το σούπερ μάρκετ.

    Έτσι, μόλις αυτή απομακρύνθηκε λίγα μέτρα από το αυτοκίνητο, όρμησε πάνω της και πριν η γυναίκα προλάβει να αντιδράσει της χτύπησε με δύναμη το κεφάλι στον τοίχο και την έσυρε μισολιπόθυμη προς τις σκάλες.Ανοιξε τις δυο πόρτες που οδηγούν στο κλιμακοστάσιο, και άρχισε να κατεβαίνει τις σκάλες, σέρνοντας την 69χρονη από τα πόδια της, ενώ το κεφάλι της χτυπούσε βίαια από σκαλί σε σκαλί. Το εν λόγω κλιμακοστάσιο δεν έχει φωτισμό και δεν οδηγεί στο εσωτερικό του σούπερ μάρκετ, αλλά συνδέει το υπόγειο γκαράζ με έξοδο στο δρόμο.

    Στη μέση του κλιμακοστασίου την πέταξε σαν τσουβάλι στη βάση του σκάλας.

    Πιθανότατα την κλώτσησε στο πρόσωπο, το κεφάλι και τα πλευρά και από ό,τι φαίνεται και από τις κηλίδες αίματος που υπήρχαν στο κλιμακοστάσιο την οδήγησε στο τρίτο υπόγειο σε σημείο που όμως δεν ήταν ορατό ακόμη και αν κάποιος κατέβαινε κάτω.

    Το εσώρουχο και τα παπούτσια της άτυχης γυναίκες ανακαλύφθηκαν από τους άνδρες της ΕΛΑΣ λίγο πιο πέρα, σε φρεάτιο που δεν λειτουργούσε ως ασανσέρ. Η 69χρονη έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

    ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΑΞΙΤΖΗ: ΜΑΡΤΙΟΣ 2017

    ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ

    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του μανιακού δολοφόνου, που εκτέλεσε, προχθές τα μεσάνυχτα, έναν 52χρονο οδηγό ταξί, στην Κηφισιά, ενώ το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017, στην ίδια περιοχή, είχε πυροβολήσει έναν 32χρονο οδηγό ταξί, ο οποίος επέζησε.

    Σύμφωνα με την κατάθεση του 32χρονου, αλλά και στοιχεία που συλλέγουν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ο δράστης είναι γύρω στα 30, πιθανότατα Έλληνας, ενώ χρησιμοποίησε και στα δύο περιστατικά το ίδιο όπλο.

    Η Aστυνομία πιστεύει ότι πρόκειται για μετασκευασμένο όπλο με σιγαστήρα.

    Το γεγονός που ενισχύει την εκτίμηση ότι πρόκειται για μανιακό δολοφόνο είναι ότι και στις δύο περιπτώσεις δεν λήστεψε τους οδηγούς ταξί.

    Η… πρόβα θανάτου
    Σύμφωνα με τον 32χρονο, ο άγνωστος δολοφόνος επιβιβάστηκε στο ταξί στη Νέα Ερυθραία με προορισμό την οδό Χαριλάου Τρικούπη, στην Κηφισιά.

    Όπως ανέφερε, ενώ βρισκόταν στην οδό Μαυρομιχάλη, ένιωσε ένα κάψιμο στο κεφάλι του και ζήτησε από τον επιβάτη να τραβήξει το χειρόφρενο, γιατί έχανε τις αισθήσεις του. Ο δολοφόνος, αφού τράβηξε το χειρόφρενο, πήρε τα κλειδιά του ταξί και εξαφανίστηκε, ενώ ο οδηγός διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε δεχθεί τρεις σφαίρες στο πίσω μέρος του λαιμού του.

    «Στις 10 Φεβρουαρίου στην Κηφισιά, παρέλαβα έναν πελάτη. Φορούσε κουκούλα αλλά δεν με παραξένεψε αυτό καθώς έκανε κρύο εκείνη τη μέρα. Μου ζήτησε να τον μεταφέρω λίγα στενά πιο πάνω, στην Κηφισιά. Ελάχιστα δευτερόλεπτα, αφού έκλεισε την πόρτα, ένιωσα μια ζαλάδα κι ένα κάψιμο πίσω από το δεξί αυτί μου. Το μόνο που πρόλαβα να πω στον πελάτη, πριν λιποθυμήσω, ήταν να τραβήξει το χειρόφρενο. Δεν κατάλαβα ότι με πυροβόλησαν στο κεφάλι».

    Αξίζει να σημειωθεί ότι πολύ κοντά στο σημείο που ο άγνωστος δράστης πυροβόλησε τον 32χρονο, βρέθηκε νεκρός ο 52χρονος οδηγός ταξί, στη συμβολή των οδών Κοκκιναρά και Χαριλάου Τρικούπη.

    Στα εγκλήματα χωρίς δολοφόνο, έρχονται να προστεθούν και άλλα πολλά. Η δολοφονία του Μπάμπη Λαζαριδη, του Βασίλη Στεφανάκου, του Λίτσα, του Σπύρου Παπαχρήστου και άλλα πολλά. Γι αυτά, η αστυνομία ούτε κάν ασχολείται.

    Για τα εγκλήματα όμως της καθημερινής εγκληματικότητας, που απασχολούν τον πολίτη, όπως για εκείνον τον αλλοδαπό που αφόδευσε μέσα στη ντουλάπα οικίας που εισέβαλε για να ληστέψει, έχουμε κανένα νέο; 

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Τελικά μήπως είχε δίκιο ο βουλευτής του λεβέντη που έλεγε να κάνει να κάνει το μπουρδέλο η Βουλή;;;;

    2. Ο/Η Μπατσοι-αλλοδαποι-αναρχικοι, Ολα τα καθαρματα δουλευουνε μαζι λέει:

      Καθε αριστερος εχει τα χερια του βαμμενα με αιμα.Ειναι υπευθυνοι για την εθνικη καταστροφη, τις δεκαδες δολοφονιες,εγκληματα, βιασμους εναντιον Ελληνων.Οι αριστεροι θα μπουν πρωτοι στους φουρνους, παρεα με τα φιλαρακια τους τους βρωμιαρηδες μπατσους, που ενω ειναι εξω προστατευοντας λαθρο και δειρνοντας Ελληνες, η γυναικα τους παρτουζαρει.Το μονο παρηγορο ειναι που οταν επιστρεφουν σπιτι τα μπατσακια φιλουν στομα που μολις πηρε 5+ πουτσες και κοιμονται σε σεντονια γεματα με σπερμα αλλων αντρων.

    3. Οι μπάτσοι πιάνουν κανένα που βρίζει στο facebook την κυβέρνηση ή φωνάζει υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας…εν ολίγοις, τουρκαλβανόμπατσοι…

    4. Τι να κάνουν τα μπατσάκια αφού υπάρχουν μόνο να εκτελούν εντολές του Καταληψία Τσίπρα (του αυταπατημένου), και να παρέχουν προστασία σε πολιτικούς κλέφτες για να μην φάνε ξύλο εκεί που πάνε.
      ΕΔΩ ο Τόσκας (ο τρισμέγιστος) μας λέει ότι αν δούμε κλεφτή στο σπίτι μας ..να κανουμε ότι κοιμόμαστε…

      Τι περιμένεις από αυτούς;;;; .. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ και ΑΣΦΑΛΕΙΑ … (εδώ γελάμε)

      Το ερώτημά είναι σε ένα κράτος που δεν σου παρέχει Ασφαλεια, Παιδεια, Υγεια .. γιατί πρέπει να πληρώνουμε εμείς Φόρους ;;; Προφανώς για να μην δυσαρεστήσουμε τους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ και την Ε.Ε !

      Γκρέμισμα στο μπουρδέλο και ξαναχτίσιμο από την ΑΡΧΗ…Εχει ΠΟΥΣΤΕΨΕΙ πολύ η Ελλάδα…

      ΔΕ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ έτσι όπως την ΕΚΑΝΑΝ

    Comments are closed.