ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ 17/11: «ΈΡΧΕΤΑΙ ΚΥΚΛΩΝΑΣ, ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ…» XΑΡΤΗΣ

    Κοινοποίηση:
    αρνα-620x330

    Πώς θα κυμανθεί ο καιρός στις 17/11;

    Για την πιθανότητα Μεσογειακού Κυκλώνα που θα χτυπήσει την Παρασκευή 17/11, ακόμη και την Ελλάδα προειδοποίησε ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου.

    Ο κ. Αρναούτογλου σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο facebook προειδοποιεί:

    «Πιθανός Μεσογειακός Κυκλώνας ( Medicane) στα ανοιχτά του Ιονίου το βράδυ της Παρασκευής;

    Αρκετά προγνωστικά μοντέλα θέλουν το κέντρο του βαρομετρικού χαμηλού που αναμένεται να επηρεάσει τις περισσότερες περιοχές της χώρας με ισχυρές βροχές τις επόμενες ημέρες, να βρίσκεται στα νοτιοδυτικά της χώρας μας προς το βράδυ τις ερχόμενης Παρασκευής 17/11.

    Και να παίρνει τη μορφή ακόμα κι ενός Medicane, ενός δηλαδή Μεσογειακού κυκλώνα με τροπικά χαρακτηριστικά (θερμό πυρήνα, απουσία μετώπων και θυελλώδεις ανέμους γύρω από το «μάτι» του).

    Αυτό το «μάτι» εύκολα μάλιστα μπορεί να το διακρίνει κανείς και στους χθεσινούς προγνωστικούς χάρτες της ΕΡΤ για την ερχόμενη Παρασκευή!.

    Θα πρέπει όμως να υπογραμμίσω και να τονίσω ότι έχουμε ακόμα πολλές ημέρες μπροστά μας και είναι ακόμα πολύ νωρίς για βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για το αν πράγματι τελικά θα υπάρξει αυτή η εξέλιξη».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!!!!Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ!!!

    2. ΡΙΞΕ ΘΕΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!
      ΕΚ ΤΗΣ ΣΤΑΧΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΘΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΟΥΜΕ…
      ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ!
      ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠ ΤΟ ΣΤΑΡΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΕΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑΣ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΙ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…
      Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ…

    3. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ! Τι μαλ κ ες μου λετε;Προς τι η λογοκρισια που
      υφισταμαι;υφισταμαι μονιμως;!

    4. Να πνιγούμε όλοι μαζί με την τεχνολογία και τα τσιμέντα έτσι επιλέξαμε μη μιλάει κανείς είναι επιλογή μας.

    5. εχει τοση βρωμια η ελλαδα που μονο με τον κατακλυσμο του Νωε θα καθαρισει.

    6. ΕΙΤΕ ΡΙΞΕΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΕΙΤΕ ΚΥΚΛΩΝΕΣ, ΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ, ΜΕ ΤΑ 4 ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΔΑΓΚΩΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    7. Ρίξε ουρανέ μου μια βροχή να πνίξεις όλη τη ΣΥΡΙΖΟλέρα ρίξε κι ένα κυκλώνα να θερίσεις το Πορδοτεχνείο, μας έπρηξαν τόοοοοοσα χρόνια με τις πορδές τους οι άχρηστοι οι αριστεροί. Μακάρι να περάσει ένας χείμαρος λασπουριάς και να το βουλιάξει το μπορντελο πολυτεχνείο των κατσαπλιάδων.

    8. Ένας κυκλώνας στο ΜΑΞΙΜΟΥ, στην ΚΟΥΜΟΥΝΤΟΥΡΟΥ και στα γραφεία της ΑΥΓΚΗΣ να καταπνίξει όλα τα κατσαπλιάδικα ΣΥΡΙΖΟ καθάρματα.
      Ένας κυκλώνας στο ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ να ξεπλύνει όλη την ψευτο κατσαπλιάδικη φιέστα κι ένας κυκλώνας μέσα στο κυνοβούλιο, να πνίξει όλα τα βρωμερά ερπετειδή που μας ρουφάνε το αίμα.
      Αϊ σιχτίρ ΣΥΡΙΖΟ μιάσματα

    9. ΤΥΦΩΝΑΣ ΣΤΟ ΠΟΡΔΟΤΕΧΝΕΙΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΛΥΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ

    10. ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟ ΑΥΤΙ , ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΑΚΛΕΙΣΜΟ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΨΕΥΤΟΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ , ΡΗΞΕ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΟΠΟΔΑΡΑ ΣΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ !!

    11. ΜΑΚΑΡΙ ΣΤΙΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ . ΒΓΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ , ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ .Ο ΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ .

    Comments are closed.