ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΚΗΣ! ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΑΥΤΟ!!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΛΙΔΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ! ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ; (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    ektelesi

    ΘΑ ΘΥΜΩΣΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ; Πότε; ΕΚΤΕΛΟΥΝ την Ιστορία στα σχολεία μας, οι …Γαβρόγλου & ‘Σία’ !!!

    (ΤΩΡΑ!ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ!

    ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ‘Ψ Α Λ Ι Δ Ι’ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ!
    ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΣΧΕΤΑ, ΠΙΟ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΑ, ΠΙΟ …ΕΥΚΟΛΟΧΕΙΡΙΣΤΑ, ΠΙΟ ΠΕΙΘΗΝΙΑ….)

    «Κόψιμο» της Ιστορίας ετοιμάζει το υπουργείο (α-)Παιδείας καθώς προσανατολίζεται να καταργήσει ένδοξες περιόδους του Έθνους για να διδάξουν καπιταλισμό και… συνδικαλισμό! Φυσικά όλο αυτό το αναφέρουν ως ριζική αλλαγή του μαθήματος της Ιστορίας και γενικότερη αλλαγή της φιλοσοφίας του μαθήματος.

    Οι «φαεινές» αυτές ιδέες, επισημαίνει ο αρθρογράφος κ.Θεόφραστος Ανδρεόπουλος, στο ιστολόγιο ‘πασπαρτού’, περιλαμβάνονται στην εκτάσεως 50 σελίδων «πρόταση»(…) του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής.

    Στην πρόταση υποστηρίζεται, ότι οι μαθητές της Δ΄ Δημοτικού, αντί για την αρχαία Ελλάδα, η ιστορία της οποίας πηγαίνει στην Ε΄ Δημοτικού, θα πρέπει να μαθαίνουν οικογενειακή και τοπική ιστορία!!! Ε Λ Ε Ο Σ !

    Παράλληλα στην ΣΤ’ Δημοτικού προτείνεται …«κόφτης» στην αναλυτική παρουσίαση των στρατιωτικών γεγονότων της Ελληνικής Επαναστάσεως, καθώς το ΙΕΠ προωθεί* στη συγκεκριμένη διδακτική ενότητα, την διδασκαλία σε βασικά κοινωνικά (;) χαρακτηριστικά της ελληνικής κοινωνίας, όπως η …εκβιομηχάνιση και ο εκσυχρονισμός (;) ενώ για τους πρωταγωνιστές της Επαναστάσεως προτείνει θεματικό φάκελο με τίτλο «Επώνυμοι και ανώνυμοι πρωταγωνιστές της Ελληνικής Επαναστάσεως. Η καθημερινή ζωή των επαναστατημένων. Συνήθειες και πρακτικές» (πάλι έλεος)!

    Δομική είναι η αλλαγή στην Α΄ Λυκείου, καθώς προτείνεται το μάθημα με τίτλο «Ιστορία του Αρχαίου Κόσμου» που καλύπτει την χρονική περίοδο, από τους προϊστορικούς πολιτισμούς της Ανατολής, έως την εποχή του Ιουστινιανού, να αντικατασταθεί με βιβλίο που θα καλύπτει την περίοδο από το 1880, έως σήμερα…

    Πρακτικά το ΙΕΠ προτείνει, το πρώτο κεφάλαιο του νέου βιβλίου να έχει τίτλο, «Ο καπιταλισμός ως παγκόσμιο σύστημα 1880-1914».
    Οι μαθητές, δηλαδή, κατά το ΙΕΠ θα πρέπει να διδάσκονται την εδραίωση της νεωτερικότητος, τον κόσμο της εργασίας, το συνδικαλιστικό κίνημα, τον αγώνα για την χειραφέτηση των γυναικών, την αποικιοκρατία και τον ιμπεριαλισμό κ.α. (και πάλι έλεος)

    11

    Στο τελευταίο κεφάλαιο οι μαθητές θα μαθαίνουν, κατά την πρόταση του ΙΕΠ, για το τέλος του Ψυχρού Πολέμου, την κατάρρευση των κομμουνιστικών καθεστώτων, την παγκοσμιοποίηση, την διεύρυνση της ΕΕ, την κυριαρχία του νεοφιλελευθερισμού και την εγκατάλειψη του κράτους πρόνοιας κ.α.

    Εν ολίγοις ΔΕΝ θα μαθαίνουν τα παιδιά ελληνική Ιστορία, αλλά διεθνή γεγονότα (!) και ιδεολογικές αγκυλώσεις αιώνων, που τόσα κακά έχουν φέρει στην χώρα.
    Το μάθημα θα είναι …«χειρουργικά» φτιαγμένο για να αμβλύνει την εθνική συνείδηση και να προγραμματίσει τα νέα παιδιά προς την αποδοχή μια πολυφυλετικής, πολυθρησκευτικής κρατικής κοινωνίας στην αρχή και αργότερα ενός ομοιογενούς «πολτού» ανθρώπων, που θα ελέγονται από παγκόσμιες υπερεθνικές δομές…

    Στην ίδια λογική οι μαθητές θα γίνονται αναφορές στις νέες συγκρούσεις, τον εμφύλιο της Γιουγκοσλαβίας, τον πόλεμο στον Κόλπο, τον θρησκευτικό ριζοσπαστισμό.

    Παράλληλα το ΙΕΠ προτείνει:

    – την αύξηση κατά μιας ώρας της διδασκαλίας της Ιστορίας, σε όλες τις τάξεις Γυμνασίου και Λυκείου πλην της Γ΄ Λυκείου

    – να μπει τέλος στην επανάληψη των ιστορικών κύκλων, ειδικότερα της αρχαίας, της μεσαιωνικής και της νεότερης εποχής, οι οποίες, όπως επισημαίνεται, διδάσκονται τρεις φορές, μια στο Δημοτικό, μια στο Γυμνάσιο και μια στο Λύκειο

    – Περιορισμό (!!!) των ιστορικών γεγονότων που αφορούν την πολιτική ιστορία που εστιάζει σε πολιτική, στρατιωτική και διπλωματική δράση των μεγάλων προσωπικοτήτων και ενίσχυση της κοινωνικής, οικονομικής και ιστορίας της τέχνης.
    —————————————————-

    [*ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΣTV’ :
    ΓΙΑ …ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ!
    ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ…

    1.ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ, ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ, ΟΧΙ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΤΟΥΣ, ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΛΙΑΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥ ΑΥΤΟΥ «ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ» ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ, ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ Ε Ξ Ω Φ Ρ Ε Ν Ι Κ Α ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ ; ; ; ; ; ; ;

    2.ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑΧΑ «ΦΥΤΡΩΣΑΝ»;
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ;
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ;
    ΕΧΟΥΝ ΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΑΚΡΥΝΟ …ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ; ; ;
    ΕΧΟΥΝ ΒΙ-Ο-ΓΡΑ-ΦΙ-ΚΑ;
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;
    ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΕΙΞΟΥΝ!
    Ή ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ …»ΑΠΟΡΡΗΤΑ» ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥΣ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

    3.ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ …»ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ» ΠΕΙΡΑ, «ΛΟΓΙΚΗ», ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ, ΣΥΓΓΡΑΜΑ, ΒΙΒΛΙΟ, ΔΙΑΤΡΙΒΗ, ΕΧΟΥΝ «Β Α Σ Ι Σ Θ Ε Ι» ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΗΓΟΥΝΤΑΙ ΔΙΧΩΣ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΕΙΚΩΣ Α Π Ι Θ Α Ν Α;

    4.ΓΙΝΟΝΤΑΙ (ΔΗΘΕΝ) ΑΥΤΑ, Ή ΠΑΡΟΜΟΙΑ, ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ;
    ΑΝ ΝΑΙ, ΣΕ ΠΟΙΑ;
    ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ!
    ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ …ΥΔΡΟΓΕΙΟΥ;
    ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ «ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ»;
    ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ…

    5.ΑΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ …»ΙΔΕΕΣ», ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ, ‘ΑΠΟ ΠΟΥ’! ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ!

    6.ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑΧΙΣΤΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!
    ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ …ΤΣΑΚΙΔΙΑ!
    ΚΑΙ ΑΝ Η ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ Ή ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ …ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ, ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!
    Ε Γ Γ Ρ Α Φ Ω Σ !

    ΟΣΟΙ «ΥΠΑΡΧΟΥΝ»!
    ΑΝ …»ΥΠΑΡΧΟΥΝ»!
    ΟΠΟΥ «ΥΠΑΡΧΟΥΝ»!

    7.»ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ» ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΩΛΕΣ …»ΟΝΕΙΡΩΞΕΙΣ» – ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΙΘΑΝΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ, ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ!

    α.ΟΙ ΣΥΓΚΛΗΤΟΙ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ «ΜΑΣ»…(«ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ»;;;)

    β.ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ «ΜΑΣ» ΔΑΣΚΑΛΟΙ… (ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ …»ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ»…)

    γ.ΜΑΖΙΚΩΣ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ, Ή ΕΣΤΩ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ…

    δ.ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΩΝ…

    ε.Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ… (λέμε τώρα…)

    Αντί ΟΛΩΝ αυτών, ‘απόλυτος σιωπή’…
    Ή επί της ουσίας Σ Υ Ν Ε Ν Ο Χ Η…

    ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ;

    ΩΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑ & ΥΓΙΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΣ ΠΑΙΔΙΑ, Ή ‘ΦΥΤΑ’ ΤΟΥ …ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ;

    ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ‘ΚΑΛΟΚΟΥΡΔΙΣΜΕΝΑ’ ΝΑ ΔΙΑΝΕΜΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ, ΤΟΝ …’ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ’ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ;

    Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ !
    ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Θελετε να κάνετε αντίσταση;;; Διδαξτε μονοι σας τα παιδια σας απο παλια σχολικά βιβλία ιςτοριας δεκαετίας του ’60. Αλλα ποιος θα κανει κατι τετοιο!! Προτιμάμε να πάμε για καφέ, για ποσοσφαιρο, για ψώνια. Μετα κλαιμε για τα χαλια μας. Μωρε τα παιδια μας θα ερχονται και θα αφοδεύουν πάνω στους τάφους μας και θα εχουν δικιο. Τεροια τομαρια γιναμε.

    2. Λυπάμαι αλλά όλα τα σχόλια είναι ανώνυμα και θεωρίας Πατριωτισμού χωρίς πρόταση.
      Έλληνες η ψήφος είναι που μας έφερε εδώ και η ψήφος θα μας φέρει πάλι στο Γαλανόλευκο αύριο.
      Γι’αυτό ΛΑ.Ό.Σ.

    3. Έρχεται τό μεγάλο ψαλίδί τής ιστορίας μας.Κόψιμο τής ιστορίας από τό
      υπουργείο παιδίας.Διαγράφουν τήν αρχαία Ελλάδα,διαγραφουν τό 1821
      καί όλους τους ήρωες πού διώξανε τούς μουσουλμάνους,πού φέρνουν
      οί εθνοπροδότες πάλι στήν Ελλάδα.Αυτά τά σχεδια δέν τά έχει κάνει
      έλληνας πατριώτης.Ο ψευτουπουργός παιδίας Γαβρόγλου ο μουστά-
      κιας καί οί άλλοι δέν είναι έλληνες αλλά εβραίοι πού έχουν πάρει ελλη-
      νικά ονόματα.Εφαρμόζουν επί λέξη ότι γράφουν τά πρωτόκολλα τών
      σοφών τής Σιόν καί ότι είπε ο εγκληματίας πολέμου ο Κίσινγκερ.Γιά νά
      κτυπίσειςτούς έλληνες πρέπει πρωτα νά καταστρεψεις τήν ιστορία τους
      μετά τή θρησκεία τους καί τή γλώσσα τους.
      Γιάννης

    4. ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΚ…….
      .Αρχές Μαΐου έτοιμο το τζαμί στον Βοτανικό
      Το κτίριο περιλαμβάνει: λατρευτικό χώρο ανδρών (300 ατόμων), λατρευτικό χώρο γυναικών (50 ατόμων), βοηθητικούς χώρους ανδρών και γυναικών (αποδυτήρια), WC ανδρών και WC γυναικών, γραφείο Ιμάμη και γραφείo Μουεζίνη

      Αρχές Μαΐου αναμένεται να ολοκληρωθεί η κατασκευή του μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα, στην περιοχή του Βοτανικού, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο εκπρόσωπος της κοινοπραξίας και διευθύνων σύμβουλος της Intrakat, Πέτρος Σουρέτης.

      Το έργο κατασκευάζεται από την κοινοπραξία ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ – ΤΕΡΝΑ ΑΕ – J&P-ΑΒΑΞ ΑΕ – INTRAKAT, το συμβατικό τίμημα ανέρχεται σε 887.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, ενώ φορέας του έργου είναι το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Η σύμβαση με την κοινοπραξία υπεγράφη στις 10 Οκτωβρίου 2016 και η έκταση παραδόθηκε από το υπουργείο Υποδομών στις 4 Νοεμβρίου.

      Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή μεταλλικού κτιρίου Τεμένους, συνολικής επιφάνειας 1.000 τ.μ., τα οποία κατανέμονται σε ισόγειο και ημιώροφο, χωρητικότητας 350 ατόμων, σε οικόπεδο έκτασης 17 στρεμμάτων.

      Συγκεκριμένα, το κτίριο περιλαμβάνει: λατρευτικό χώρο ανδρών (300 ατόμων), λατρευτικό χώρο γυναικών (50 ατόμων), βοηθητικούς χώρους ανδρών και γυναικών (αποδυτήρια), WC ανδρών και WC γυναικών, γραφείο Ιμάμη και γραφείo Μουεζίνη.

      Οι εργασίες ξεκίνησαν τον Νοέμβριο με την κατεδάφιση των δύο από τα οκτώ κτίρια, στη θέση των οποίων κατασκευάζεται το τέμενος. Στις αρχές Φεβρουαρίου ολοκληρώθηκε η θεμελίωση του κτιρίου, ενώ τέλος Φεβρουαρίου ολοκληρώθηκε ο μεταλλικός σκελετός.

      Παράλληλα, εκτελούνται όλες οι απαραίτητες εσωτερικές οικοδομικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις. Οι εργασίες σε εξέλιξη αφορούν την τοποθέτηση βιομηχανικών δαπέδων, κουφωμάτων, εγκαταστάσεων ύδρευσης – αποχέτευσης – θέρμανσης – πυρόσβεσης, εγκαταστάσεις ισχυρών – ασθενών ρευμάτων, τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, την τοποθέτηση των ειδών υγιεινής και τις απαραίτητες δοκιμές των Η/Μ εγκαταστάσεων για την ολοκλήρωση του κτιρίου.

    5. ΜΟΝΟ ΤΟ “ΟΛΟΚΑΥΤΟΜΑ” ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΡΚΕΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ.ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ.
      ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    6. Πριν από δυόμισι χρόνια οι Έλληνες ψηφοφόροι, απελπισμένοι από την ανεργία και την στυγνή φορολογία των κεντροδεξιών, επιλέξανε ως πρώτο κόμμα τους δήθεν αριστερούς του ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσουν με τους τυχοδιώκτες και δήθεν Ανεξάρτητους Έλληνες, δηλαδή βάλανε τους λύκους να φιλάνε τα πρόβατα. Δεν θέλει και πολύ μυαλό να καταλάβεις ότι θα την πέφτανε στα πρόβατα, πρώτα με την οικονομική εξαθλίωση και το ξεπούλημα της κρατικής και όχι μόνο περιουσίας στους ξένους, μετά με την αλλοτρίωση της ομοιογένειας του πληθυσμού με τους λαθρομετανάστες, την υποτίμηση της θρησκείας, την υιοθέτηση της παραλυσίας των ηθών και τώρα με την διαστρέβλωση και την απόκρυψη της Ιστορίας μας και τελειωμό δεν θα έχουν τα “επιτεύγματα” τους μέχρι να τους εξαποστείλει ο Ελληνικός Λαός όποτε γίνουν οι εκλογές, αλλά και το σημαντικότερο να τιμωρήσει τους πρωταίτιους της καταστροφής όπως ορίζουν οι νόμοι του κράτους.

    7. ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΩΣ ΑΡΧΗ Η ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΞΗΓΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!!!!! ΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ !!!!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΘΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ????? ΕΙΔΑΤΕ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !!!!!!!!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΙΛΕΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !!!!! ΑΡΚΕΤΑ ΞΕΥΤΙΛΗΣΤΗΚΑΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!

    8. Nα θάβεις την Ιστορία σου έχει πλεονεκτήματα Οι πολιτικοί παίρνουν αποφάσεις που αλυσοδένουν τον Λαό χωρίς να αισθάνονται προδότες Ο Λαός σκύβει εύκολα το κεφάλι και ακολουθεί τους δήθεν μπροστάρηδες σαν κοπάδι πρόβατα χωρίς να αισθάνεται ένοχος αφού έχει επιλεκτική αμνησίαΤα ξένα αφεντικά λύνουν και δένουν στη χωρα? μας πουλούν και μας αγοράζουν εφόσον ο Λαός που έχει χάσει την μνήμη του δεν αξίζει κανένα σεβασμό Να θυμάσθε όμως ότι eνας Λαός που ξεχνα το παρελθόν του χάνει και το δικαίωμα στο μέλλον Ισως είμαστε η μόνη χώρα όπου η αγάπη προς την πατρίδα σημαίνει “φασισμός” για ορισμένους. Απόδειξη ότι είμαστε ανάμεσα στα μεγαλύτερα θύματα της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης πραγμάτων.
      Κρίμα για μία χώρα, η οποία αν και σήμερα είναι ένας απέραντος οίκος ανοχής γεμάτος με αποβράσματα, κάποτε προσέφερε πολλά στην ανθρωπότητα. Ισως περισσότερα από κάθε άλλη.

    9. Αυτό είναι το Α αποτέλεσμα δεκαετιών προπαγάνδας στα σχολεία από τους αναρχοάπλυτους προδότες.
      Πάντως με αυτά που κάνουν επισπεύδουν τις διαδικασίες να ξαναγραφτεί η ιστορία του εμφυλίου.
      Και αυτή τη φορά. ΚΑΝΈΝΑΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ.

    10. ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ , ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .ΣΧΟΛΕΙΑ , ΘΡΗΣΚΕΙΑ , ΕΘΝΟΣ, ΠΑΙΔΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ . ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΟΙΑΦΕΡΩΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ , ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ , ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ .ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ .

    11. ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΚΑΤΣΑΜΠΛΙΑΔΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ , ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !!!

    12. ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ!!!ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΩΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΩΝ!!!ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!!!ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΝΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΝΕ!!!ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ???ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ,ΚΟΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΚΑΡΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ!!!ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!!

    13. Kαλά τα λέει ο Ιάσων,μια χαρά τα λέει κι ο rsix…Εδώ κι 7 χρόνια κατάπιαμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ.Υποθηκεύσαμε τα παιδιά μας και τα ξεπουλήσαμε στους εβραίους.Πέσαμε στα 4 κι είμαστε στα 4,για να μας τον φερμάρουν τα καρακώλια της ντπ και οι μπινεδες κοπρολάγνοι που παριστάνουν τους πρωθυπουργούς μας.Ξευτιλιστήκαμε σαν Έθνος και σαν άτομα χάσαμε κάθε ίχνος αξιοπρέπειας και αυτοσεβασμού.Ανεχόμαστε να μας καβαλάνε ,πουσταριά ,παιδεραστές κι ανώμαλοι κτηνοβάτες.Έχει πάρει φωτιά η αντίσταση από τον καναπέ και το διαδίκτυο.Φύλλο δεν κουνήθηκε όλα τα χρόνια.Κι όταν πήγε λίγο να κουνηθή,ανέλαβαν δράση οι κερφάδες της πουτάνας κωσταντίνου και σια,καίγοντας ανθρώπους στη μαρφίν.Και ξανά,φύλλο δεν κουνήθηκε!

      Μπουκάρανε κατά χιλιάδες τα λάθρο,φέρνοντας χολέρα ,ψώρα,φυματίωση ηπατίτιδες κι ελονοσία με το κολομπάρεμα των εβραικών μκο.Η εγκληματικότητα κτυπάει κόκκινο.Σκοτώνονται οι μανάδες οι πατεράδες κι οι παππούδες μας από τα λαθροσκούπιδα .Καταλαμβάνονται νησιά ΕΛΛΗΝΙΚΑ από χιλιετίες και πιστολιά δεν έχει πεσει.ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ ρε πούστη μου,σφυρίζουν αδιάφορα και ξύνουν μέχρι αίματος τους κώλους και τα ‘ρχίδια τους…
      Ε,ρε καρντάσια!Ας βγει ΜΙΑ! ΜΙΑ βρε λέμε!… κυρία,να μου πει ότι αυτός ο γαμημένος λαός των γραικυλοπιθήκων αξίζει να υπάρχει!…μετά απ’ όοοοολα τα παραπάνω ,αλλά κι άλλα τόσα που βαριέμαι να γράψω…
      Και μας πείραξε -και καλά- που αυτή η αρσενική γριά πουτάνα ,με τα ματομπούκαλα μαζί με άλλους 10(10+1=11,έτσι Ιάσωνα,αγόρι μου;),πάει ν’ αλλάξει την Ιστορία της Ελλάδος…Λες και ο τόπος,κατοικείται από Έλληνες…Μπουαχαχαχα….Σιγά μην στάξει η ουρά του γαιδάρου…
      Των οικιών ημών εμπιπραμένων ,ημείς άδωμεν…
      ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ ΡΕΕΕ!Μπας και ξεφυτρώσει κανας Φοίνικας κι ΑΕΤΟΣ από τα ‘ποκαίδια…Αλλα που…

    14. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! ΓΙΑΤΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΝΔΡΙΚΕΛΩΝ ΤΟΥΣ … ΕΛΛΗΝΑ ΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ Η ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΣΕ – ΜΕ ΛΕΕΙ ΕΛΛΗΝΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΙΜΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΤΟΙΚΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ … ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..

    15. Αυτα και οχι μονο εχει και συνεχεια … η ζωη του Μωαμεθ , ισλαμισμος τι λεει το κορανι οι νικηφορες μαχες των τουρκων κατα των ελληνων κ.α. , ρε παιδια τι περιμενετε απο αθεους και εβραιοσιωνιστες ανθελληνες να πουνε η να κανουν κατι καλο για την ελλαδα μας ??

    16. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ.. ΜΗΔΕΝ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ; ΜΗΔΕΝ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ… ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΡΩΓΟΙ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥΣ… ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ… ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ….

    17. Δες τους ψηφίσαμε?? Γιατί διαμαρτυρόμαστε?
      Δεν έχουμε ευθύνη εμείς οι πολίτες?

    18. ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙ΄ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ 11 ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ( Ο ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ) ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ 2ο ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ . ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΕΒΡΑΊΚΑ . ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΧΙΤΛΕΡ .
      ( ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ)

    19. Μια χαρά θα το καταπιούμε!Ο μισθός να πέφτει κάθε μήνα για τους Δ.Υ του κομματικού στρατού και δεν κουνιέται φύλλο.

      1. Είδα και τους αγρότες και τους λοιπούς κλάδους. Όλοι ανήκουν και σε κάποιο μαντρί και σαν Δημοκράτες τρέχουν να ψηφίσουν τον τσομπάνη τους. Ο δικός τους τους αρμέγει καλύτερα . Όταν καταλάβουμε ότι δεν χρειαζόμαστε την Δημοκρατία που μας ταίζουν ίσως και να αλλάξει κάτι.

        1. δεν αντιλέω…Δυστυχώς η πλειοψηφία ψηφίζει με αποκλειστικό γνωμονα το πρόσκαιρο προσωπικό συμφέρον..Οι αγρότες και οι λοίπες επαγγελματικές ομάδες αφού δεν τους βγήκε η πρώτη φορά αριστερά ένα νέο 89 ,μάλλον θα της γυρίσουν την πλάτη..Οι Δ.Υ όμως σίγουρα όχι(για πλειοψηφίες μιλάμε πάντα και όχι για μεμονομένες περιπτώσεις)..Γενικώς όμως έχουμε γίνει τελείως GTP λαός,έχεις δικιο..

    Comments are closed.