ΠΡΙΝ ΑΠΟ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΟΤΑΝ Ο “ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ” ΕΣΚΥΒΕ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ “ΑΜΑΡΤΩΛΟΥ” ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΕΖΥΡΕΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΝΤΙΝΤΙΔΕΣ” ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΕΣ Κ’ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΠΟΥ Κ@ΛΟΜΠΑΡΕΥΑΝ ΣΤΙΣ ΠΙΑΤΣΕΣ ΤΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ

    Κοινοποίηση:
    vezireas4

    Χίος σε μοντέλο-μοναχό: «Προτιμώ να φιλώ το χέρι σου που ξέρω πού το βάζεις»

    Το 2008, ο γνωστός πανελίστας και μοντέλο Βασίλης Βεζυρέας έβαλε τα ράσα και έγινε ιεροδιάκονος των Παλαιοημερολογιτών. 4 χρόνια πριν ο Στέφανος Χίος τον είχε καλέσει στην εκπομπή του και τον καλωσόρισε με ενθουσιασμό, φιλώντας του το χέρι. 

    ΥΓ. Από δημοσιεύματα ,  μαθαίνουμε ότι έγινε Αρχιεπίσκοπος του Πατρώου Ημερολογίου ενώ εδώ και έναν μήνα και παραπάνω προσφέρει κάθε Δευτέρα στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ ένα εξαιρετικό μενού σε διαλεχτές μοναστηριακές συνταγές! Επιπλέον πρόκειται να εκδόσει ένα σημαντικό ελληνοπρεπές παραδοσιακό βιβλίο για την ελληνική αθωνική κουζίνα.

    ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

    vasilis_vezireas-2

    Από διάκονος της Ελλαδικής Εκκλησίας γύρω στο 2000 και πιο πριν, στις πασαρέλες και τις νυχτερινές πίστες και από επαγγελματίας μάγειρας, «παπάς των πεινασμένων». Ο άλλοτε γνωστός πρωταγωνιστής των lifestyle εκπομπών με το κοσμικό όνομα Βασίλης Βεζυρέας, με καταγωγή από τη Μεσσηνιακή Μάνη, ετοιμάζεται να ενθρονιστεί και επισήμως Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος της Εκκλησίας των Παλαιοεορτολογιτών! Αν και το όνομά του πρωταγωνίστησε από το 2000 και έπειτα στον χώρο της showbiz, με αποτέλεσμα να αποτελέσει το «κόκκινο πανί» για την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος (στην οποία ανήκε και απ’ όπου καθαιρέθηκε), ο Παρθένιος Α’ -όπως αποκαλείται πλέον- πρόκειται να λάβει τον ύψιστο τίτλο της Εκκλησίας των ΓΟΧ (Γνήσιοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί)…Και μετέπειτα τον έλαβε. Ο Βεζυράς είχε πρωταγωνιστήσει σε σοβαρότατες αποκαλύψεις για τα αρχιερατικά σκάνδαλα στην Ελλαδική Εκκλησία, αποκαθηλώνοντας είορκους ιερείς μαι δεσποτάδες αλλά και άγαμους αρχιμανδίτης που βρώμιζαν το ράσο.

    vasilis-vezyreas-arxiepiskopos

    Στις περισσότερες από αυτές τις καταγγελίες ο Βεζυρέας είχε απολύτο δίκιο. Αποκαλύφθηκαν αρψιμανδίτες που έκαναν “ψωνιστήρι”, δεσποτάδες κίναιδοι και κλέφτες, εκμεταλλευτές και αθεόφοβοι που εξακολουθούν να λυμαίνονται τον χώρο του ψεύτικου ράσου και της αμαρτωλής ηγεσίας τους.

    Ο Πατέρας Παρθένιος, εκκλησιαστικό όνομα, προβαίνει χωρίς βοήθεια σε αγαθοεργίες βοηθώντας φτωχούς ανθρώπους και δίκαια τον έχουν αποκαλέσει “παπά των φτωχών”.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Καλησπέρα και χρόνια πολλά, με ΥΓΕΙΑ!!! Θα ήθελα να επισημάνω κάτι: Κατά αρχάς δεν είναι όλοι οι κληρικοί το ίδιο. Και εξηγούμαι: υπάρχουν πολλοί που τιμούν το ράσο, βοηθούν αφιλοκερδώς πολύ κόσμο και είναι ταπεινοί ιερείς. Μην τους τσουβαλιάζουμε όλους μαζί! Τώρα εάν κάποιοι δεν είναι σωστοί, δεν θα τους κρίνουμε εμείς, αλλά, ο Χριστός, κατά τη Δευτέρα Παρουσία, όπου θα μας κρίνει όλους μας! Έπειτα, μπορεί κάποιος από τους προαναφερθέντες κληρικούς, να μετανοήσει και να σωθεί, έστω και την τελευταία στιγμή! Εμείς οφείλουμε να παραδειγματιζόμαστε από τους σωστούς ιερείς και να κοιτάμε τις δικές αμαρτίες, και το πώς θα σώσουμε την ψυχή μας (εφαρμόζοντας στη ζωή μας τη διδασκαλία του Κυρίου – ευαγγέλιο). Και κάτι ακόμη: Οι παλαιοημερολογίτες μπορεί να πηγαίνουν με το σωστό ημερολόγιο (γιατί εμείς δυστυχώς πάμε με το λάθος, δηλαδή το νέο-παπικό), αλλά, έχουν ένα σοβαρό λάθος: δεν υπάρχει η διαδοχή όπως την έχει η εκκλησία μας από την εποχή των Αγίων Αποστόλων, δηλαδή από την ίδρυση της εκκλησίας – πεντηκοστή, και η διαδοχή αυτή συνεχίζεται μέχρι σήμερα (2.000 έτη)…Φυσικά, εξαιρείται το Άγιον Όρος, που ναι μεν εφαρμόζει το παλαιό ημερολόγιο, είναι όμως άλλη ξεχωριστή περίπτωση…

    2. Η κακία που βγάζουν οι πούστηδες μεταξύ τους δεν υπάρχει φιλενάδα.

    3. Ίδιες μπούρδες λέγατε και το 2014. Δεν έχει σχέση με τους Γ.Ο.Χ.. Αρχιεπίσκοπος είναι ο Καλλίνικος σοβαρευτείτε επιτέλους και μην εξευτελίζετε τα πάντα.

    Comments are closed.