ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ. “ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΟΣ ΟΧΛΟΣ” 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΝ. ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΟΔΟΠΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕΙΟΔΟΤΗ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΘΑ ΛΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ;

    Κοινοποίηση:
    silalitirio11

    Συνάντηση με τον ειδικό διαμεσολαβητή των Ηνωμένων Εθνών Μάθιου Νίμιτς, θα έχει σήμερα Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018 ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς από κοινού με τον ομόλογό του της ΠΓΔΜ Νικόλα Ντιμιτρόφ,στο πλαίσιο των τακτικών συναντήσεων τις οποίες έχει ήδη αναγγείλει, ως μέρος της διαπραγματευτικής διαδικασίας για το θέμα της ονομασίας της γειτονικής χώρας, ο Μ. Νίμιτς.

    Ο Ν. Κοτζιάς, πριν από τη συνάντησή του με τον κ. Νίμιτς συναντήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην αυστριακή πρωτεύουσα με τον ομόλογό του Ν. Ντιμιτρόφ.

    Οι δύο άνδρες( ο Θεός που δεν πιστεύουν να τους κάνει) θα έχουν την ευκαιρία να τα ξαναπούν και σήμερα, αυτή τη φορά υπό την παρουσία και του Μάθιου Νίμιτς σε συνέχεια των διαβουλεύσεων που πλέον γίνονται επί του χάρτη πώλησης των πάντων, που σχεδίασε η Ελλάδα. Το «τετ α τετ» τους δεν ήταν διόλου τυχαίο, αλλά ιδιαίτερα σημειολογικό, σύμφωνα με έγκυρους πολιτικούς συντάκτες. Περνάει ένα μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι όχι μόνο τα ηνία της διαπραγμάτευσης βρίσκονται στα χέρια τους, αλλά και ότι είναι σε θέση να συνομιλούν και μόνοι τους, αποδυναμώνοντας έτσι τον ενδιάμεσο ειδικό απεσταλμένο του ΟΗΕ. Δεν είναι μυστικό, άλλωστε, ότι ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών επιθυμούσε την απομάκρυνσή του, κάτι που δεν έβρισκε σύμφωνο το Μαξίμου που προώθησε μία πιο μετριοπαθή στάση.

    Όσο για τον Τσίμπλα; Οι πολίτες που συγκεντρώθηκαν στα δύο συλλαλητήρια, είναι όχλος.

    «Μας λένε δηλαδή ότι στήθηκε μια υπόθεση που εξετάζεται πάνω από 1,5 χρόνο από την ελληνική δικαιοσύνη; Το αφήνω ασχολίαστο. Μήπως όμως συμβαίνει το αντίθετο; Κάποιοι έσπευσαν να αλλάξουν θέσεις για να βρουν κάλυψη στους ετερόκλητους όχλους των συλλαλητηρίων; Να πουλήσουν πατριωτισμό για να διαπραγματευθούν συγκάλυψη;».

    ¨Οχλος λοιπόν ο λαός. Ελπίζουμε να μην λές το ίδιο, όταν αυτός ο όχλος σε ΠΟΔΟΠΑΤΑΕΙ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ???ΤΟ 1909 ΡΙΞΑΝΕ ΤΑ ΤΟΤΕ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΦΕΡΑΝΕ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ,ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΝ???

    2. Τι έγινε με το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης σύντροφοι;

    3. Aκριβως καλα να παθετε . Μην κλαιτε τωρα . Και αυτο το γκαβο , οπως τον γεροξεκουτη του Βορρα (το δημαρχο εννοω) , 2 φορες τους εκλεξατε.
      Δεν σας εφθανε η μια , θελατε και δευτερη , για επιβεβαιωση , μηπως κατι λαθος εγινε στην πρωτη τετραετια και ” δεν σας βγηκε το γλυκο” και τους δωσατε και δευτερη ευκαιρια .
      Τα Εξαρχεια στο Μαξιμου κ ο Ρουβικωνας κανει τωρα οτι παλαιοτερα εκανε η Χρυση Αυγη , παρακρατος κ αριστερα σταγονιδια .
      Εγω κανω το σταυρο μ μεχρι να ξεκουμπιστουν και να φυγουνε , μην εχουμε απωλεια Ελληνικου εδαφους .
      Απωλεσαμε στα χρονια τους Εθνικη υπερηφανια , εισοδηματα , Λογικη , τη Μακεδονια μας παν να τη δωσουν ετοιμη στο πιατο , Θεος φυλαξει να μην εχουμε κ απωλεια εδαφων

    4. Ο ελληνικος λαος καλα να παθει αφου εβαλε τα εξαρχεια και τους ρουβικωνες να τον κυβερνησουν.δεν λυπαμαι κανεναν.ας το ονομασουν οπως γουσταρουν.

    5. Ναι καλα… οσο εφτυσε το γαλα της βρωμιαρας εβραιας που τον ξεπεταξε ο Γαπ , και ο αχρηστος μπουχεσας ανεψιος του Πουσταρχη…. ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ !
      Ελευθερους σκοπευτες χρειαζομαστε !!! Τιποτε αλλο..

    6. ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ Ο ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΞΙΟΣ ΑΡΧΙΤΡΑΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΑΝ Ο ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΓΛΕΝΤΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΦΟΡΜΑΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

    7. Τσιπρα θα φτυσεις το γαλα της μανα σου. οπου και να πας με το ελικοπτερο να θυμασε, παντου υπαρχουν ελληνες.

    8. ΟΤΑΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΟΝΟΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ «Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ» ΤΩΡΑ ΒΓΗΚΕ ΝΕΟΣ ΟΡΟΣ ΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΑΡΙΣΤΕΡΟ» ΦΑΣΙΣΤΑ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΟΡΒΟΡΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ «ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΟΣ ΟΧΛΟΣ».
      ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΛΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΙΠΙΛΙΣΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.

    9. …..Αυτοί που ήταν στα συλλαλητήρια είναι όχλος και στο κατά Τσίπραν ” ευαγγέλιον είναι αμελητέοι και δεν τους λαμβάνουμε υπόψιν, οι πολιτικοί όμως που ήταν υπέρ του συλλαλητηρίου, αν τολμήσει ο Τσίπρας να δώσει το όνομα Μακεδονία, γιατί να μην παραιτηθούν σύσσωμοι μαζί και ο ΠτΔ ώστε να ρίξουν αυτή την ανθελληνική κυβέρνηση; Φέρνουν το λαό προ τετελεσμένων γεγονότων που είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι και περιμένουν από τον ελληνικό λαό ως συνήθως να βγάλει το φίδι από την τρύπα; Ας χάσουν και αυτοί επιτέλους μια φορά την καρέκλα.

      1. Να παρετηθουν και να χασουν της πολιτικες τους αποζημηωσεις οι πολιτικοι δοσιλογοι;;
        Ξυπνα Ελληνα και ελευθερωσε την χωρα σου απο τα πολιτικα δοισιλογα σκουληκια.
        Ολοι τους ειναι απατεωνες,κλεφτες,προδοτες και ανθελληνες,τομονο που τους νοιαζει ειναι το πως θα μπορουνε να αποζημουν και να κερδιζουν οσα περισσοτερα μπορουν εις βαρος των Ελληνων.
        Ολων οι αποδοχες μειωθεικαναπο τον απλο εργατη μεχρι τον απλο συνταξουχο και μονο οι βουλευτικες απολαβες και συνταξεις δεν πειραχθηκαν.Δημοψηφισμα Οχι το κανουν Ναι με την ανοχη μας.Τα Ελληνοπουλα φευγουν απο την Ελλαδα και πανε εξωτερικο.Το μονο που ξερουν ειναι φοροι φοροι και κλεψιμο την δημοσιας περιουσιας.Τι αλλο θελεις Ελληνα για να διωξεις τους πολιτικους κηφηνες και να ελευθερωσεις την Ελλαδα;;

    Comments are closed.