ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ! 12 ΟΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΟΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ – ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ, ΤΟ ΡΑΜΑΖΑΝΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ «ΜΠΑΜ» ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΑΨΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΗ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ImageHandler.ashx

Τραγωδία άνευ προηγουμένου προβλέπουν οι υπεύθυνοι των βρετανικών αρχών από την πρωτοφανή πύρινη λαίλαπα που ξέσπασε στον Grenfell Tower, ή τον «Πύργο της Κολάσεως», όπως χαρακτηριστικά αποκαλείται πλέον, στο Λονδίνο. Σύμφωνα με την τελευταία καταμέτρηση, ο αριθμός των επιβεβαιωμένων νεκρών διπλασιάστηκε από τους έξι στους 12, ενώ εκατοντάδες άτομα παραμένουν αγνοούμενα, καθώς έχουν περάσει περισσότερες από 12 ώρες μετά την εκδήλωση της μεγάλης πυρκαγιάς.

Παράλληλα, οι βρετανικές αρχές ενημέρωσαν ότι τουλάχιστον 68 άτομα έχουν μεταφερθεί σε έξι νοσοκομεία της πόλης, ενώ άλλα 10 άτομα μετέβησαν μόνα τους στα νοσοκομεία, ζητώντας ιατρική βοήθεια. Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, 18 άτομα παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ οι προσπάθεια όλων των αρμοδίων συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς.

Ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας δήλωσε ότι η κατάσβεση της φωτιάς και η καταμέτρηση των ανθρώπινων απωλειών μπορεί να διαρκέσει πολλές ημέρες, ενώ πάνω από 200 πυροσβέστες και δεκάδες οχήματα επιχειρούν στο σημείο.

Όπως δήλωσε νωρίτερα ένας υπεύθυνος, κανείς από τους κατοίκους των τριών τελευταίων ορόφων δεν κατάφερε να γλιτώσει, καθώς άπαντες εγκλωβίστηκαν από τις φλόγες και δεν πρόλαβαν να διαφύγουν.

Διάσωση-θαύμα: 50χρονος βγήκε ζωντανός μετά από 12 ώρες

Οι πυροσβέστες δίνουν τιτάνια μάχη για τη διάσωση όσων ανθρώπων έχουν εγκλωβιστεί στο φλεγόμενο κτίριο και έχουν εντοπιστεί ζωντανοί.

Δώδεκα ολόκληρες ώρες μετά το ξέσπασμα της πύρινης λαίλαπας στον Πύργο της Κολάσεως, ένας 50χρονος Ασιάτης κατάφερε να βγει ζωντανός και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα. Ο άνδρας βρήκε τρόπο να κάνει αισθητή την παρουσία του, βγαίνοντας σε ένα από τα παράθυρα του ορόφου στον οποίο βρισκόταν, κουνώντας μία βρεγμένη πετσέτα, την οποία χρησιμοποιούσε και για να προφυλάσσεται από τους καπνούς και τις αναθυμιάσεις του φλεγόμενου κτιρίου.

Οι εικόνες από τη δραματική διάσωση του 50χρονου Ασιάτη είναι κάτι παραπάνω από συγκλονιστικές, καθώς διακρίνεται από μεγάλη απόσταση να κάνει αγωνιώδες σήμα με την πετσέτα από το παράθυρο, ενώ οι όροφοι από πάνω και από κάτω έχουν τυλιχθεί στις φλόγες και οι καπνοί έχουν καλύψει σχεδόν εξ ολοκλήρου τον Πύργο Grenfell.

 

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! Ως… από μηχανής θεός για να σωθούν κάποιοι από τους ένοικους του ουρανοξύστη φαίνεται πως λειτούργησε το Ραμαζάνι, όπως αποκαλύπτει μια κάτοικος της περιοχής.

Σύμφωνα με την μαρτυρία της, οι μουσουλμάνι δεν κοιμούνται μέχρι αργά τη νύχτα και το τελευταίο τους γεύμα και την τελευταία τους προσευχή….

Έτσι, πολλές οικογένειες αγρυπνούσαν, αναφέρει η Daily Express, όταν μέσα στη νύχτα ξέσπασε η πυρκαγιά, με αποτέλεσμα να σπεύσουν σε «βοήθεια»!!!

Βγάλτε τα συμπεράσματα σας…

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκεται το Λονδίνο μετά τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε σε κτήριο 24 ορόφων στη δυτική πλευρά της βρετανικής πρωτεύουσας. Υπολογίζεται πως 200 πυροσβέστες προσπαθούν να σβήσουν τις φλόγες που έχουν ήδη κοστίσει τη ζωή σε άγνωστο αριθμό θυμάτων, ενώ ο αριθμός των τραυματιών φτάνει τους 50.

Η φωτιά στον «πύργο της Κολάσεως» με τους 24 ορόφους (αρχικά είχε ανακοινωθεί πως είχε 27) στο Δυτικό Λονδίνο ξέσπασε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο στον δεύτερο όροφο, την ώρα που σύμφωνα με τις αρχές μέσα στο κτήριο βρίσκονταν εκατοντάδες άνθρωποι. Η Πυροσβεστική ανακοίνωσε πως δέχθηκε το πρώτο τηλεφώνημα στις 00:55 (τοπική ώρα) και έφτασε επί τόπου έξι λεπτά μετά, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση.

Σύμφωνα ωστόσο με βρετανικά δημοσιεύματα, υπάρχουν ακόμα παγιδευμένα άτομα, ενώ απελπισμένοι ένοικοι προσπαθούν να ξεφύγουν από τις φλόγες με αυτοσχέδια σχοινιά, που έχουν φτιάξει από σεντόνια.

Στα πλάνα, δύο άντρες προσπαθούν να επικοινωνήσουν με έναν ένοικο του κτηρίου, προκειμένου να προσδιορίσουν την ακριβή του θέση και να φθάσουν σε αυτόν.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο, ο άντρας που μαγνητοσκοπεί το περιστατικό και ένας ακόμα προσπαθούν να ακούσουν τα λόγια του εγκλωβισμένου ανθρώπου, ενώ τον προτρέπουν να κρατήσει το πρόσωπο του κοντά στο παράθυρο, ώστε να μπορεί να αναπνέει. Ο ένας από τους δύο μάλιστα προσπαθεί να εμψυχώσει τον ένοικο «να μην τα παρατήσει» και στη συνέχεια ενημερώνουν τους πυροσβέστες για τον όροφο στον οποίο βρίσκεται.

Ο άντρας που μαγνητοσκοπεί, εξηγεί στη συνέχεια πως είναι κάτοικος της περιοχής και προσπαθεί να βοηθήσει τους πυροσβέστες να σώσουν όσους έχουν εγκλωβιστεί, καθώς δεν υπάρχουν αρκετοί διασώστες. Μαζί με άλλους, προσπαθεί να εντοπίσει παγιδευμένα άτομα μέσα στο κτήριο, τα οποία κουνώντας πετσέτες και σεντόνια ζητούν βοήθεια.

Με κραυγές απόγνωσης να ακούγονται, ο αυτόπτης μάρτυρας εξηγεί πως το νερό δεν μπορεί να φτάσει στους υψηλότερους ορόφους, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να σβήσει η φωτιά. Ο άντρας σπεύδει να ενημερώσει τους πυροσβέστες διασώστες κάθε φορά που εντοπίζει κάποιον, ενημερώνοντας τους για τον όροφο και το διαμέρισμα στο οποίο τους βλέπει, ενώ παρηγορεί τους παγιδευμένους ενοίκους.

Ο ίδιος εξηγεί πως το κτήριο είναι τυλιγμένο στις φλόγες από τον δεύτερο όροφο και επάνω.

Στη συνέχεια το βίντεο δείχνει πλάνα μέσα από το κτήριο και συγκεκριμένα από σκάλες και από το ισόγειο όπου βρίσκονται τα πυροσβεστικά οχήματα!

Στο τέλος του βίντεο, ο αυτόπτης μάρτυρας προσπαθεί να βοηθήσει πιο ενεργά, ανεβαίνοντας σε υψηλότερο όροφο, με τους πυροσβέστες να τον απομακρύνουν, προκειμένου να τον κρατήσουν ασφαλή.

Βίντεο δείχνει κατοίκους της περιοχής να φωνάζουν σε έναν εγκλωβισμένο ένοικο που κρέμεται από τα παράθυρα:

Βίντεο: Εγκλωβισμένοι στα παράθυρα!


Βίντεο: Δένουν σεντόνια για να γλιτώσουν

Τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης όταν εκδηλώθηκε η φωτιά στο 24ωροφο κτήριο της οδού Λάτιμερ στο Λονδίνο περιγράφουν οι ένοικοι που κατάφεραν να σωθούν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Οι Άγγλοι ζουν με τον φόβο της τρομοκρατίας μετά την επιλογή τους να μείνουν εκτός Ευρώπης …Μάλλον κάποιοι θύμωσαν κ τιμωρούν τους Άγγλους…
    Κ επειδή τίποτα δεν γίνετε για ένα λόγο …Δείτε κ το κερασάκι…
    Το λάβατε το μήνυμα…? «Όταν ήταν στην Ευρωπαϊκή Ένωση ήταν Ασφαλές» …Αυτό θέλουν να τους περάσουν στο υποσυνείδητο…
    Δηλαδή …Φόβος + Μήνυμα = Πλύση Εγκεφάλου (μέσο του τρομοκρατικού Δόγμα Του Σοκ)…

    Όπως κ να ονομάζονται εκείνοι που περνούν κάθε φορά την ευθύνη πάνω τους, βλέπω ότι πίσω από αυτούς κρύβονται οι εβραίοι οι οποίο κινούνε ολόκληρο το σύστημα που ζούμε, παριστάνουν ότι κυνηγάνε τρομοκράτες, κινούνε όλα τα κράτη (αλλά κ τους τρομοκράτες), κ στήνουν την ιστορία όπως θέλουν χρησιμοποιώντας μέχρι κ τις θρησκείες (όλες η θρησκείες είναι παρακλάδια τους)… Για όλα αυτά που γίνονται δεν σκοτώνονται ούτε τσαλακώνονται εκείνοι που τα σχεδιάζουν …Βλέπω ότι μέσα από το σύστημα (εκτός όλα αυτά που κάνουν) τιμωρούν όποιον θέλουν κ κρύβονται πίσω ακόμα κ από όσους παίρνουν την ευθύνη…

  2. Η ανατολη πνιγεται στα μιση,φραγκοι και μουσουλμανοι, της ατιμωσης χαρμανι.

    Λογια για καταναλωση, ετοιμοι για νεα αλωση, ελληνα συκωσε το κεφαλι, οχι ραγιας και παλι.

    Μας εχουν στο ματι αιωνες, γιατι χτιζουμε πσρθενωνες, ορμουν με αρματα και μποτες, μας βλεπουν ως προβατα και κοτες.

    Τωρα τσεκουρι και φωτια, σε κσθε πολη και ρεματια, στεφανια ελιας στους γενναιους, δωστε μια ευκαιρια στους νεους.

    Σιμος ασιμος

    1. Ναι όπως τα λες είναι. Όλοι με εμάς ασχολούνται και όλο Παρθενώνες χτίζουμε. Αλλά από έναν καθυστερημένο σαν και εσένα να τα περιμένει όλα κανείς.

      1. αφου δεν ασχολουνται με εμας οπως λες μιστερ nick γιατι ολοι εχουν πεσει πανω μας να μας φανε. Μαλλον εισαι απο τους βολεψακιδες που θελεις να εχεις εσυ μονο δικαιο ενω οι αλλοι ολοι ειναι καθηστερημενοι….ρε οοοξωωω ρεεε……ρε οοξω σου λεω..

  3. Αχ αυτοί οι καημένοι οι μουσουλμάνοι δεν φταίνε μωρέ μην γίνεσται υπερβολικοί. …….Ρε αίτηση στο διαλο μαλάκες αντιφα και οι υπόλοιποι ανωμαλοι Πάρτε τους σπίτι σας ρε κοτόπουλα

  4. Οι παιδοφιλοι και λοιποι ανωμαλοι υποστηρικτες των φασιστοπιθηκων ας το βουλωσουν καλυτερα , η να επισκευτουν μουσουλμανικο κρατος αν τολμουν .

  5. Μέσα στον τυφλό αντιμουσουλμανισμό σας, υποστηρίζετε πράγματα που ούτε οι πιο καμένοι εγκέφαλοι (και σίγουρα κανένα ΜΜΕ, εγχώριο ή διεθνές, ανεξαρτήτως πολιτικής ταυτότητας) δε θα υποστήριζαν. Θα έπρεπε να σας ασκηθεί μήνυση με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο και, κυρίως, για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Η χαμηλότατη διανοητική και ηθική σας υποστάθμη είναι δεδομένες, όπως και των “αναγνωστών” σας.

  6. και ως συνήθως κανένας εβραίος εκεί μέσα δια μαγείας πάντα.

    1. Οι Εβραίοι ούτε που θα φτυνανε σε κάτι τέτοιες περιοχές. Αυτά τα μέρη είναι μόνο για τα ασιατικά σκουπίδια.

Comments are closed.