ΠΕΘΑΝΕ Ο ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ! ΑΠΟ ΣΑΤΙΡΙΚΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΜΙΜΟΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ’80 ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ “ΤΥΦΛΟΥΣ” ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ. ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ…

    Κοινοποίηση:
    xari klin

    Έφυγε από τη ζωή ο Χάρρυ Κλυνν σε ηλικία 78 ετών. Ο καλλιτέχνης το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και το βράδυ της Κυριακής κι ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, έπαθε κρίση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου κατέληξε.

    Η υγεία του είχε επιβαρυνθεί το τελευταίο διάστημα, μετά από το θάνατο του γιου του και βρισκόταν καθηλωμένος με αναπνευστικά προβλήματα σε αναπηρικό αμαξίδιο.

    Το πραγματικό του όνομα ήταν Βασίλης Τριανταφυλλίδης και είχε γεννηθεί στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης στις 7 Μαΐου του 1940 από φτωχή οικογένεια Πόντιων προσφύγων, τον Νίκο και την Κυριακή Τρανταφυλλίδη.

    Εξαιτίας δυσμενών οικονομικών συνθηκών, ωθήθηκε στην εργασία από την ηλικία των 5 χρόνων. Παράλληλα φοιτούσε στο Δημοτικό Σχολείο και στο Γυμνάσιο Kαλαμαριάς και αργότερα στο Πέμπτο Γυμνάσιο Αρρένων Θεσσαλονίκης. Η συμμετοχή του σε μια βραδιά ταλέντων του Γιώργου Οικονομίδη αλλάζει τη ζωή του, καθώς, εκτός από το πρώτο βραβείο, «κερδίζει» την πρόταση του Οικονομίδη να τον ακολουθήσει στην Αθήνα.

    Για τρία χρόνια ο Οικονομίδης υπήρξε δάσκαλος και οδηγός του. Παράλληλα με τις δραματικές του σπουδές στη σχολή του Π. Kατσέλη, εμφανίζεται περιστασιακά σε κοσμικά κέντρα, όπως το «Kάστρο», ο «Bράχος», το «Tροκαντερό», το «Άλσος», και το «Γκρην Παρκ». Στη συνέχεια άρχισε να δουλεύει σε διάφορες ταβέρνες, αναψυκτήρια και καμπαρέ, που ανθούσαν εκείνη την εποχή, για μια τριετία ως πρώτος νουμερίστας και παρουσιαστής προγράμματος. Μετά τη συμμετοχή του σε δύο ταινίες («Γάμος αλά Ελληνικά» και «Τα 201 Καναρίνια») στις αρχές της δεκαετίας του 1960 και τις πρώτες του θεατρικές εμφανίσεις στα θέατρα Ακροπόλ και Χατζηχρήστου, άρχισε να γίνεται πιο γνωστός.

    Το 1964 ταξιδεύει για μερικές εμφανίσεις στο Μόντρεαλ. Αυτή η περίοδος της ζωής του κράτησε 10 χρόνια όπου δούλεψε στις HΠA και στον Kαναδά, σε κέντρα τις ελληνικής διασποράς, σε καφεθέατρα ως stand up comedian (νέο τότε είδος, που μετέπειτα το εισήγαγε στην Ελλάδα), ως ηθοποιός σε underground παραστάσεις και παράλληλα ως συγγραφέας σατιρικών κειμένων. Συνεργάζεται επίσης για πολλά χρόνια με το περιοδικό «Playboy», την εφημερίδα «Daily Worker», το «Village» και το «On the double». Στο Σικάγο παντρεύεται τη γυναίκα του, Χαρίκλεια και εκεί αποκτά το πρώτο από τα 3 του παιδιά, τον Νίκο. Την περίοδο αυτή του προτάθηκε να παίξει και στη γνωστή ταινία «Καμπαρέ», την οποία προσφορά τελικά δεν δέχτηκε. Αργότερα στο Μόντρεαλ απέκτησε τον δεύτερο του γιο Αποστόλη, ενώ η κόρη του Κορίνα γεννήθηκε στην Αθήνα.

    Γυρίζει στην Ελλάδα το χειμώνα του 1974 και πρωτοεμφανίζεται στις μπουάτ της Πλάκας, στον «Aιγόκερω» και μετά στο «Zυγό» και τη «Διαγώνιο». Ύστερα δούλεψε στα νυχτερινά κέντρα «Διογένης», «Δειλινά» και «Στορκ». Άρχισε να γίνεται ευρύτερα γνωστός με την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου «Για δέσιμο», που κυκλοφόρησε από τη δισκογραφική εταιρεία Columbia το φθινόπωρο του 1978. Αυτός και οι υπόλοιποι δίσκοι του κρατάνε για χρόνια τις πρώτες θέσεις στα δισκογραφικά charts και οι ταινίες του σπάνε όλα τα ρεκόρ των εισιτηρίων.


    Οι εμφανίσεις του στην τηλεόραση του χαρίζουν τον τίτλο του εμπορικότερου καλλιτέχνη της χιλιετίας σύμφωνα με την AGB και οι παραστάσεις του στα θέατρα Ορφέας, Άλσος, Δελφινάριο και Μινώα κ.ά. καταρρίπτουν κάθε προηγούμενο εισπρακτικό ρεκόρ.

    Το 1998 παρουσιάζεται η πρώτη του ζωγραφική έκθεση στον «Εικαστικό Κύκλο». Από το 2006 έμενε μόνιμα στη γενέτειρά του Καλαμαριά και έγραφε βιβλία, έπαιζε σε παραστάσεις και ζωγράφιζε. Είχε μάλιστα ηγηθεί της αντιπολίτευση στο δήμο Καλαμαριάς.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη.

    Ο Χάρρυ Κλυνν υπήρξε ένας από τους πιο σθεναρούς υποστηρικτές της παρούσας κυβέρνησης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    83 Σχόλια

    1. Δεξιος ηταν ο Κλυν, πότε εγινε… μπολσεβίκος?

    2. Ο Βαμπιρισμός χαρακτηρίζεται από μερικές δυνάμεις αλλά και αδυναμίες, με τις οποίες ο άνθρωπος-Βαμπίρ γεννιέται και ΔΕΝ αποκτά αργότερα! Η άποψη που έχει επικρατήσει ότι αν σε δαγκώσει Βαμπίρ γίνεσαι και εσύ Βαμπίρ, είναι μύθος. Ο Βαμπιρισμός υπάρχει και σαν ιατρικός όρος για να χαρακτηρίσει ένα είδος ασθένειας. Για περισσότερα, παραπέμπω τον αναγνώστη να αναζητήσει λεπτομέρειες σε κείμενα ιατρικής.

      Εν συντομία, παραθέτω τα χαρακτηριστικά των Βαμπίρ, συμπεριλαμβανομένων και των απόκρυφων συμπτωμάτων τα οποία η ιατρική δεν αναφέρει ούτε αναγνωρίζει.
      Οργανικές δυσλειτουργίες:
      – Ασυνήθιστα απαραίτητη ανάγκη και προτίμηση στο ωμό κρέας, αυγά και άλλες τροφές υψηλές σε πρωτεΐνες, χωρίς όμως να γνωρίζει το γιατί. Εάν μάλιστα δεν λάβει αυτές τις τροφές την στιγμή που αισθάνεται ότι τις χρειάζεται, υπάρχει περίπτωση μέχρι και να λιποθυμήσει. Αφού λάβει αυτές τις τροφές, καταβάλλεται από μια έντονη αίσθηση ηρεμίας και πληρότητας (μοιάζει με την υπογλυκαιμία).
      – Φωτοευαισθησία ή Φωτοφοβία. Δηλαδή, τα μάτια κουράζονται εύκολα και ερεθίζονται (κοκκινίζουν και δακρύζουν) στο έντονο φως ιδίως το φυσικό.
      – Προτιμά να είναι ξύπνιος τη νύχτα και κοιμάται κατά την διάρκεια της ημέρας.
      – Κάνει πολύ ανήσυχο ύπνο και πολύ πιθανό να υποφέρει και από αϋπνίες.
      – Παρουσιάζει ανεξήγητη ανθεκτικότητα στα χημικά φάρμακα και τον επηρεάζουν τελείως διαφορετικά. Αντίθετα, τα φυσικά φάρμακα και θεραπείες (βότανα, ιαματικά λουτρά κλπ) δείχνουν να αντιδρούν καλλίτερα στον οργανισμό του και να παρουσιάζουν θεαματικά αποτελέσματα.
      – Παρουσιάζει ιδιαίτερα χαμηλό βαθμό οξυγόνου στο αίμα.
      – Παρουσιάζει ιδιαίτερα χαμηλό αιματοκρίτη.
      – Παρ’ όλα τα προβλήματα στο αίμα του, δεν φαίνεται να έχει καμία αδυναμία, ίσα-ίσα που φαίνεται να είναι ιδιαίτερα υγιής και ενεργητικός.
      – Υποφέρει από ημικρανίες.
      Ο Βαμπιρισμός όμως, δεν χαρακτηρίζεται μονάχα από οργανικές δυσλειτουργίες, αλλά και από απόκρυφες δυνάμεις. Αυτές δυνάμεις/ικανότητες είναι φυσικές και όχι επίκτητες. Με άλλα λόγια, το Βαμπίρ δεν έχει εξασκηθεί ποτέ για να αποκτήσει αυτές τις ικανότητες, αλλά τις είχε από την ημέρα της γέννησής του. Παραθέτω μερικές από αυτές:
      – Συχνά συναντά ανθρώπους για πρώτη φορά, που όμως είναι σίγουρος ότι τους γνωρίζει από παλιά.
      – Όνειρα υπερβολικά ζωντανά, που παρουσιάζονται πολύ συχνά, και που συνήθως αποδεικνύονται προφητικά αργότερα.
      – Μπορεί να ψυχολογήσει τους ανθρώπους με εντυπωσιακή ακρίβεια, ακόμα κι αν τους έχει μόλις γνωρίσει.
      – Ικανότητα να γοητεύει, να ελκύει και κυρίως να ηρεμεί όσους τον περιτριγυρίζουν, ακόμα και χωρίς να τους μιλήσει, παρά μόνο με το να βρίσκεται στον ίδιο χώρο. Συχνά όμως, οι άνθρωποι που βρέθηκαν στον ίδιο χώρο μαζί του, είναι πιθανό να αισθανθούν μια ανεξήγητη εξάντληση και ίσως και έναν ελαφρό πονοκέφαλο. Τα συμπτώματα όμως αυτά, εξασθενούν μέσα σε λίγες ώρες από την στιγμή που θα πάψουν να είναι κοντά του.
      – Παρουσιάζει εντυπωσιακά γρήγορη ανάρρωση από ασθένειες και επούλωση τραυμάτων.
      Όλα τα παραπάνω, και οι δυσλειτουργίες αλλά και οι δυνάμεις/ικανότητες, θα πρέπει να συνυπάρξουν για να μπορέσουμε να χαρακτηρίσουμε έναν άνθρωπο Βαμπίρ. Μεμονωμένα συμπτώματα και ικανότητες μπορεί να είναι το οτιδήποτε, ή να είναι επίκτητες.

      1. Έχει πλάκα που είσαι τόσο ΜΟΥΛΟΣ που νομίζεις ότι θα κάτσει κάνεις να διαβάσει τις παπαριες σου ψυχακια. Ο χρόνος σου τελειώνει όποτε τραβα σε ΨΥΧΙΑΤΡΟ.

        1. FUCK OFF..NICK…..FUCK OFF…..ΤΟΥΡΚΟΜΟΥΛΕ…..ΟΥΟΥΟΥΧΧΧΧΝΝΝΝΡΡΡΡΡΡ

    3. Eiχε πρφητευσει με την ατακα,κοιτα εναν φουστη ρε(τολεγε για τον τσιπρα και τους σφυριζαιους τρουπιους.

    4. ΕΙΜΑΙ ΝΕΚΡΟΣ…ΑΨΥΧΟΣ..ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΝΕΚΡΟΣ….ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ…..ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ…..ΕΙΜΑΙ Ο ΝΤΡΑΚΟΥΛΑ…ΦΡΑΝΣΙΣ ΦΟΡΝΤ ΚΟΠΟΛΑ 1992.

    5. ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΜΑΛΑΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΡΙΓΥΡΝΑΩ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ ΕΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΕΛΑΤΕ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΠΟΥ ΠΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ…ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΩ ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ….ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΤΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ….ΦΡΑΓΚΟΚΟΤΕΣ….ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΩ…ΑΠΕΙΛΟΥΜΑΙ…ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΒΑΡΕΥΕΙ…ΝΟΥΜΕΡΑ Ε ΝΟΥΜΕΡΑ..

      1. ΑΣΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΠΟΚΕΙ….ΤΙ ΘΑΡΕΥΕΣΤΕ ΟΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ….ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ..ΜΟΝΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ…ΣΑΝ ΤΑ ΜΥΡΙΚΑΣΤΙΚΑ….ΣΑΣ ΜΥΡΙΖΩ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ….ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ….ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩ…..

          1. Παντελονια…αλλα επειδη ξερω οτι ειστε ανανδροι γιατι εχω ιστορια μαζι σας οταν παλουκωσα τον αναρχικο καρλ στην τουμανια πως αισθανθηκατε…!!!!!

          2. Εσυ δεν εισαι που ηξερες το ip μου.!!!!!…παρε το πιπι μου….με φαντασματα και βρυκολακες δεν παιζεις…..οοοχι ο γιος του διαβολου θα σας χωρεψει στην δικη του κολαση….και η δικη μου κολαση ειναι πολυ βασανιστικη..

      2. Καημένε μουροχαύλε, ποιος ξέρει σε ποιο ψυχιατρείο μπαινοβγαίνεις. Πάντως η αγωγή που παίρνεις δεν φαίνεται να λειτουργεί. Ίσως να την αλλάξεις για να σε γλεντήσουμε όλοι παρέα.

        1. ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ ΕΣΕΙΣ….ΘΑ ΣΚΟΥΖΕΤΕ ΣΑΝ ΜΩΡΑ..

        2. ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ…ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΩΛΗ….ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟ….ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ…ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ…ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΡΟΜΟ..ΞΕΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΣΤΙΚΗ ΒΙΑ…ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ..ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΣ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΙΜΑΙ…ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ΣΑΝ ΑΣΚΙ…ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ…ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ..ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΛΕΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΘΝΗΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ…ΚΣΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ…ΣΤΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ….ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΟ ΣΟΥ….ΚΡΑΤΗΣΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΣΧΟΛΙΑΣΩ…ΑΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΡΟΜΑΣΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ…ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ….ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΟΓΙΑ..ΕΝΤΙΜΑ….FACE TO FACE…ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

          1. Άντε με το καλό να σε φάνε τα σκουλίκια στον ύπνο ΔΟΥ.

      3. Πρόσεχε μην πσλουκωθεις στο βουνό. Θα πονέσει.

      4. Άντε με το καλό να διπλοπαλουκωθείς και θα ξεμπλέξουμε. Κρατά και φακό γιατί θα σου χρειαστεί, θα βλέπεις τον κωλο σου φινιστρίνι.

        1. Ρε παλικαρια μην τρομαζετε, βλεπω φοβο…ο φοβπς εχει και την τροπη της αμυνας…αμα θελω εγω να σας κανω ζημια την κανω πολυ ευκολα….αθορυβα, μεθοδευμενα, στοχπποιημενα, και προπαντων σαν το φαντασμα…δεν ειμαι κακος δεν το εχετε καταλαβει…δεν βλεπετε οτι δεν σας υπολογιζω…και αυτο γιατι αναρωτηθηκατε ποτε….καθησατε να μορφωθειτε ποτε….εισαστε απλα η χοανη της αστικης βοθρολυματικης νεοταξικης κουλτουρας….δεν ειστε καν γνησιοι στον χαρακτηρα….πονατε εεε… Ο χαρακτηρας διαμμορφωνει τις αξιες….εσεις δεν εχετε καμμια αξια…γιαυτο λοιππν οσο με προκαλειτε αλλο τοσο θα σας ξεφτυλιζω διοτι πολυ απλα ανηκετε στα σπηλαια και εκει ειναι η θεση σας μακρυα απο την καθαροτητα της λιγης μη διαβρωμενης κοινωνιας….σας αρεσε αυτο…αν οχι μην σπαταλατε τον χρονο μου γιατι δεν σας υπολογιζω….γεια.

    6. μεγαλος καλλιτεχνης με μικρη ψυχη .Οταν υποστηριζεις συριζα ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ σημαινει οτι τα παιρνεις.Δεν εισαι βλακας..ΚΑΙ Ο ΧΑΡΥ ΚΛΥΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ.ΚΡΙΜΑ …. ΘΕΟΣ ΣΧΩΡΕΣΤΟΝ

    7. μεγαλος καλλιτεχνης με μικρη ψυχη .Οταν υποστηριζεις συριζα ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ σημαινει οτι τα παιρνεις.Δεν εισαι βλακας..ΚΑΙ Ο ΧΑΡΥ ΚΛΥΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ.ΚΡΙΜΑ ….

    8. ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ Ο ΒΛΑΝΤ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΡΑΣΤΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΚΛΑΨΕΤΕ ΤΩΡΑ ΜΟΥΝΙΑ.

    9. Ο/Η Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΩΛΟ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕ 10€ λέει:

      ρε φιλε βλαντ τι καθεσε και απαντας ρε συ?? πας καλα? γραφτους στα παπαρια σου…απ τη στιγμη που σου τη λενε κατι καλο εχεις πει στο παρελθον…μην ανχωνεσε ρε…και πλυνε και τον υπολογιστη που ασχοληθηκες μαζι τους…

      1. Εγω απλα καλα παω….επειδη δεν εχω αισθηματα μου γυριζει ευκολα η βιδα…γιατι οταν σκοτωνεις το τιμιο, το τιμιο εγειρεται απο τον ταφο για να σου ρουφηξει την ψυχη…οποιος δεν δεν δικαιος ειναι αδικος και οποιος δεν δεν ειναι αδικος ειναι τιμιος.

        1. Τον υπολογιστη τον αφηνω με αραχνες οχι με σκονη….μου αρεσει το τοπιο..

    10. Ρε Ρουμανε μουλε vlad. Πήρες την δόση σου πάλι και σε έπιασε παραλήρημα φασιστακο κοπρίτη;

    11. ΦΑΣΙΣΤΑ ΒΛΑΝΤ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΝΤΛ ΘΑ ΣΕ ΡΟΥΦΗΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑ!!!

      1. ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΑΡΧΙΔΙΑ….ΑΝΩΝΥΜΕ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑ…ΑΣΕ ΜΕ ΗΣΥΧΟ ΡΕ…ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΝΩΧΛΕΙΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ…..ΕΧΩ ΚΑΙ ΟΡΙΑ…ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΒΕΙΤΕ…ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΕΝΕΣΑΙ….ΨΩΡΙΑΡΗ..ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΟΛΑΤΕ……ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΟΛΑΤΕ….ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΗΣΥΧΟ.

      2. ΡΕ ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ….ΓΕΛΟΙΕ…..ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ….ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ….ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΕΘΙΞΑ….ΟΥΤΕ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΠΟΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ….ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΜΗΝ ΤΙΣ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΣ…ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ..ΑΝΤΕ..ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΟΚΚΙΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΜΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΟΥΝ..ΤΕΛΕΙΩΣΕ…Η ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ…..ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΕΓΩ…..Η ……………………………….ΤΕΛΟΣ.

        ΜΗΝ….ΜΕ……ΕΝΩΧΛΕΙΣ…..ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΩ…..ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΡΕ…

      3. αντε για ψυχαναληση…παντου φασιστες βλεπετε και ειστε οι χειροτεροι..

      4. αν μου ρουφηξετε το αιμα με το καλαμακι θα γινετε σαν εμενα…βρυκολακες….χαχαχα….οποτε αφηστε το καλυτερα..

      5. τωρα εγινες ανωνυμος.!!!!!..αν το ρουφηξεις θα γινεις σαν εμενα…καταραμενος να τρυγυρνας αιωνιως…οποτε αντε γεια..δεν παιζεις με δυναμεις που δεν γνωριζεις….δεν στο μαθανε στο σχολειο..

    12. Σαν καλος μασόνος που ήταν και μπολσεβίκος ονομάστηκε αφελέστατα προφητικός όπως πχ ο Λεβέντης που, όταν ήρθε η ώρα, ανέλαβε και πόστο από τα αφεντικά του…

      1. Φασιστάκο η προφητεία λέει ότι θα σε φάνε τα σκουλήκια. Την πιστεύεις;

    13. Το ταλεντο του μην το συγχεετε με τη κοματικη ταυτοτητα

    14. Αντε ρε βλαντ βγιες αν τολμάς να γράψεις τις παρλοπιπες σου…..

      1. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΟΥΜΕ….

        1. ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΑΛΑΚΟΝΟΜΙΑ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥ….ΜΗΝ ΜΕ ΕΝΩΧΛΕΙΤΕ ΡΕΕΕ….ΕΓΩ ΣΑΣ ΣΕΒΩΜΑΙ….ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ….

        2. Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΣΕΒΟΜΑΙ Η ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ…ΕΧΩ ΚΑΙ ΟΡΙΑ….ΕΧΩ ΚΑΙ ΟΡΙΑ….ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΡΑΤΟΝΟΜΙΑ ΕΓΩ ΞΗΓΗΘΗΚΑ ΝΤΡΟΠΑ ΚΑΙ ΣΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ…ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΤΡΕΛΛΟΥΣ…ΕΧΩ ΚΑΙ ΟΡΙΑ….ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΤΣΑΚ…ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ…ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..

          1. Γιατι ρε τι θα κανεις???? Μας απειλείς????ερχομαστε ρε το σπιτι σου ειναι ήδη περικυκλωμένο!!!δεν γλυτώνεις…

            1. Και εγω σας εχω εκπληξουλες….για μπειτε μεσα..

          2. Σιγά ρε κοπρίτη που μας απειλείς. Άντε τράβα σε κανέναν ψυχίατρο να σε ποτίσει μπας και στρώσεις λίγο. Ετοιμάσου να σου ρίχνουν και το σαπούνι σύντομα…

            1. Και εγω σας εχω εκπληξουλες….για μπειτε μεσα..εγω δεν απειλω εσεις ασχολειστε μαζι μου…τα βραδυα λειπω ρε μαλακες τρυγυρναω στα βουνα ελατε στα βουνα να σας γλεντησω…δεν μενω ποτε σε ενα σημειο
              ….μαλακες. Εεεε μαλακες….

      2. μην με ενωχλεις ρε αντε γαμησου…βλεπεις να μπαινω..!!!!..εδωσα τον λογο μου τι θες και ασχολεισαι συνεχως μαζι μου ρε..δλδ μαζι μου δεν μπορεις και χωρια και κανεις.!!!…παρατα μας να πουμε…

        1. σκαψτε μου τον λακκο και θα πεσετε μεσα….αφηστε με ησυχο..δεν ενωχλω δεν πειραζω..

      3. σιγα μην κατσω να αασχοληθω με σενα μαλακα….εγω τερμα μην με ενωχλεις ρεε…εχω και ορια…

        1. ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΟ….ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΛΕΣ ΞΥΛΙΕΣ

          1. αντε αποδω ρε γελοιε…βαλκανοπιθηκε…αστοιχειωτο ζωοον..

    15. Δεν ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ρε ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ?
      Παίθανε ο άνθρωπος και βάλατε τέτοιο τίτλο ?
      Και θέλετε να αυτοονομάζεστε εσείς τώρα “Έλληνες” και “Ελληναααααααρες” που να μην σώσετε γαιδούρια !
      ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΝΕΚΡΟΥ
      ΜΕΤΑ ΚΛΑΙΤΕ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΑΣ ΜΠΑΓΛΑΡΩΣΟΥΝ
      ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ, ΛΙΓΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ?

      1. Σκατά και σε εσένα και στον μπολσεβίκο πουσταρά…

        1. μαυρο σε όλα τα μαγαρισμενα ναζιστικα τομαρια

      2. Μπράβο σου.τα υπόλοιπα είναι για ζώα.μγν προσπαθείς να τους κάνεις ανθρώπους

    16. ΕΙΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΡΡΗΣΕΙ ΠΩΣ ΤΟΣΟ ΕΥΣΤΟΧΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟ ΄80 ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΕΡΙΕΓΡΑΦΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…
      ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΥΣΤΥΧΟ ΑΥΤΟ ΤΟΠΟ…
      ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ…
      Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ…

    17. ΕΙΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΡΡΗΣΕΙ ΠΩΣ ΤΟΣΟ ΕΥΣΤΟΧΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟ ΄80 ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΕΡΙΕΓΡΑΦΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…
      ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΥΣΤΥΧΟ ΑΥΤΟ ΤΟΠΟ…
      ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ…
      Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ…

    18. Τσυριζαιος ο Χαρρυ Κλυν , εχασε ενα ψηφοφορο ο Τσιπρας

      1. Όταν σε φάνε τα σκουλήκια θα χάσουμε ένα χρυσαύγουλο. ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ.

      2. Θα χάσουμε και ένα χρυσαύγουλο όταν πεθάνεις και εσύ…

      1. ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΝΑ ΣΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ ΜΗ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΑΣΕΒΕΙΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ “ΣΥΝΤΡΟΦΕ”

          1. Στον πούτσο μας που ήταν σκουπίδι. Θα κατουράμε τώρα πάνω του.

    19. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΞΙΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ!!!
      ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ!!

    20. Ο κύριος Βασίλης Τριανταφυλλίδης πέθανε, ο Χάρρυ Κλύνν δεν θα πεθάνει ποτέ!
      Καλό σου ταξίδι Βασίλη και σε ευχαριστώ μέσα από την καρδία μου για όλες τις στιγμές γέλιου.

    21. Στα τελευταία του ο Χάρρυ έγινε κολαούζος του Τσίπρα. Μια ματιά μόνο στο blog του, που το αρθρογραφούσε ο ίδιος καθημερινά http://harryklynn.blogspot.gr/, θα δείτε πως δεν έκανε ποτέ κριτική στην επέλαση του Τσίπρα και της συμμορίας του. Εξ άλλου, ήταν απο τους βασικούς υποστηριχτές του Συριζα. Στα τελευταία του, δεν είπε ούτε μια λέξη για το ξεπουλημα των Συριζαίων. Όπως, έλεγαν και οι αρχαίοι: μηδένα προ του τέλους μακάριζε. Ολοι κρινόμαστε, ξέρω και εγώ θα κριθώ όταν πεθάνω. Αλλά πριν αρχίζετε τα δακρύβρεχτρα άρθρα για τον Κλύνν, να ξέρετε πως μας ξεπούλησε και αυτός. Δείτε το blog του και θα καταλάβετε: http://harryklynn.blogspot.gr/, όπου δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ Αυγής (την εφημερίδα του Συριζα) και αυτά που έγραφε. Αν θέλετε βάλτε το αυτό για να ξέρει και ο κόσμος. Μην κόψετε το το σχόλιο

        1. Σιγουρα η πορεία μου όσο μπορώ δεν θα είναι του ξεπουλήματος όπως η δικιά σας. Που ήταν ο Χάρης για την Μακεδονία; Ο άλλος ο θεωδοράκης είχε έρθει με το αναπηρικό καροτσάκι όσο και του προσάψει κάποιος κριτική για αυτά που έκανε χρονια πριν.

          Διαβάστε το blog του Χάρρυ Κλυνν. Μέχρι τα τελευταία του λίβάνιζε τον Τσίπρα. Το 2015 ήταν υπόψηφιος με τον Συριζα. Τελευταία είχε αναλωθεί με τον να βρίζει τον Κουλη και την Νδουλα λες και υπάρχει διαφορά μεταξύ Νδουλας/Συριζα.

      1. ο νεοελληνας ενας απλοικος αφελης χοντρομαλακας, δειχνει μεγαλοψυχια και ηλιθιο συναισθηματισμο χωρις ορια και κοκκινες γραμμες σε καλλιτεχνες, πολιτικους, δημοσιογραφους, ηθοποιους και λοιπους σαρα και μαρα που ξεπουλανε την Ελλαδα, αλλα στη γυναικα του τον αδελφο του ή το γειτονα του μπορει να τους σκοτωσει γιατι εθιξαν λιγακι το εγω του, εχει χαρακτηστικα τουρκοσπορου τουρκομογγολου δηλαδη

        1. εσεις οι ναζι ειστε υπηρετες αυτων που λες, αρα κανε μοκο γκιαουρη

          1. ακουσες τ ονομα σου και ενοχληθηκες τουρκοσπορε;

    22. συμπαθητικος καλλιτεχνης αλλα αφοτου εγινε συριζαιος τα κατεστρεψε ολα. Κριμα… Το μιασμα της αριστερας εχει προσβαλει τους ελληνες σε ολα τα επιπεδα, σωστα καποιοι το εχουν χαρακτηρισει μικροβιο..Πανουκλα πραγματικη

    23. Μεγάλος καλλιτέχνης…και προφητικός…συλληπητηρια στην οικογένεια του..

    Comments are closed.