ΠΩΣ ΤΟΛΜΟΥΝ; ΈΒΓΑΛΑΝ από τα ΜΠΑΟΥΛΑ τα ΟΠΛΑ τους οι “ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ”! Η ΣΠΟΡΑ των ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ συμμοριτών ΠΡΟΚΑΛΕΙ τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ κραδαίνουν ΑΥΤΟΜΑΤΑ… Μετά το ΟΠΛΟ του ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ, εμφανίστηκε και το ΟΠΛΟ του ΚΑΠΕΤΑΝ-ΠΕΡΔΙΚΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
κκε

Έχουν περάσει δεκαετίες από την συντριβή του αντεθνικού και μισάνθρωπου κομμουνιστοσυμμοριτισμού στα πεδία των μαχών.
Η συντριβή των σλαβόδουλων συμμοριτών έθεσε τις βάσεις ώστε ο λαός μας (οι γονείς και οι παππούδες μας δηλαδή) μέσα από επίπονες προσπάθειες να ανοικοδομήσει τη χώρα και να τη θέσει σε τροχιά προόδου.
Η σύγκριση με τις χώρες που έπεσαν στα αιματοβαμμένα νύχια των κομμουνιστών είναι καταλυτική.
Έστρεψαν τα όπλα τους κατά της Δημοκρατίας και έχασαν…!

Χρόνια μετα , οι ηττημένοι εξακολουθούν να προκαλούν

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την εμφάνιση του όπλου του Μπελογιάννη, το οποίο βρίσκεται στα υπόγεια του Περισσού, κι εμφανίστηκε κι άλλο όπλο –και μάλιστα αυτόματο!

Το όπλο παρέδωσε στον κουκουέ Δημουλά ο Αλέκος Τσουκόπουλος, εγγονός του ταγματάρχη των συμμοριτών του ΔΣΕ Αλέκου Τσουκόπουλου και ανήκε στον Δημήτρη Γιαννακούρα (καπετάν Πέρδικα) που ήταν ταγματάρχης της 3ης Μεραρχίας του ΔΣΕ, στη γιορτή μίσους που έγινε τις προηγούμενες ημέρες στον Ταΰγετο.taygetos-10

Και το ερώτημα είναι το εξής: με ποιο δικαίωμα έχουν όπλα οι κουκουέδες και γιατί δεν τους ενοχλεί κανείς; Και μην πουν πως είναι… κειμήλια, γιατί άλλα λέει ο νόμος περί Όπλων. Κι αλήθεια, πόσα άλλα όπλα καπεταναίων των συμμοριτών βρίσκονται στα χέρια των απογόνων τους;

Φαντάζεστε τι σάλος που θα γινόταν αν συνέβαινε κάτι ανάλογο σε συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής;

m1m2m3m4m5m6

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. μόνο εμετό και αηδία για τον μητσοπέρδικα που σκύλευσε το πτώμα του νεκρού (αυτόχειρα) ταγματάρχη (ταγματασφαλίτη για εσάς) για να πανηγυρίσει την νίκη των κατσαπλιάδων-εγκληματιών του ΕΑΜ (1944)!!!

  2. Τιμή και δόξα στους κομμουνιστές αντάρτες, χάρη στους αγώνες των οποίων νικήθηκε ο ναζισμός και θεμελιώθηκε η έστω και κολοβή κοινοβουλευτική δημοκρατία, παρότι ηττήθηκαν επιχειρησιακά. Οι απόγονοι και επίγονοι των ταγματασφαλητών και των “εθνικοφρόνων” να βγάλετε το σκασμό.

  3. ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟΣ ΣΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ…….ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΡΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ , ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ………

  4. Ναι,τα έβγαλαν από τα μπαούλα και τα έβαλαν στην κωλάθρα τους,ακριβώς όπως τους τα έβαλε ο Εθνικός Στρατός ,στο Γράμμο και το Βίτσι,αλλά και όπου αλλού πέτυχε τους πλερωμένους προδότες-κατσαπλιάδες…τα ΄πολειφάδια του σκατοεβραίου μπεναρόγια…

    ΥΓ:Μεγάλη κοσμοσυρροή βλέπω…μαζί με τον κούκο 4…

  5. Ας εχουν οτι θελουν,αν και εφοσον χρειαστει,παλι στην αμμο…………

  6. ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟΣ ΣΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ…..ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΡΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ , ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ…..

  7. ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟΣ ΣΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ…ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΡΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ , ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ…..

  8. ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟΣ ΣΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ…ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΡΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ , ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ…….

  9. απόλυτη γραφικότητα, ιδέες φρέσκες (όσο και η μούμια του Λένιν) και άκρατη ιδεοληψία, από τους νοσταλγούς της σοβιετίας και των γκουλάνγκ. Τα άτομα έχουν πάρει διαζύγιο από την κοινή λογική

  10. ΤΟ 49 ΒΑΛΑΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΑΡΑ ΠΟΔΑΣ
    ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΡΕΜΟΥΝ

  11. Γάμησέ τα, καμμένο το μυαλό τελείως.
    Δεν πιστεύω να μην καταλαβαίνουμε ότι οι Έλληνες είναι χωρισμένοι σε στρατόπεδα, που ούτε θέλουν, ούτε γίνεται να είναι μονιασμένοι.

  12. Εμείς οι αντι-κομμουνιστές της αντι-καραμανλικής ΝΔ πρώτα θα χορτάσουμε στις φάπες τους ακολούθους των συμμοριτών Πάκη και Καραμανλή, όπως το έχουμε ήδη κάνει, και μετά την σπορά των ηττημένων δηλαδή το κόμμα των κουκουλοφόρων και το παρακράτος του.

Comments are closed.