Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΗΓΕΤΗΣ! Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΗ ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ 4Η ΦΟΡΑ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    putin-in-708

    Με την εντυπωσιακή τελετή ορκωμοσίας του στο Κρεμλίνο ξεκίνησε ο Βλαντίμιρ Πούτιν κι επίσημα την τέταρτη θητεία στην προεδρία της Ρωσίας.

    «Θεωρώ καθήκον μου και νόημα της ζωής μου να κάνω ό,τι μπορώ για τη Ρωσία, για το παρόν και για το μέλλον της», δήλωσε αφού ορκίσθηκε πάνω στο Σύνταγμα στη χρυσοποίκιλτη αίθουσα Αντρεέφσκι -την αίθουσα του θρόνου της τσαρικής Ρωσίας- υποσχόμενος να ακολουθήσει μια οικονομική ατζέντα που θα ενισχύσει το βιωτικό επίπεδο των Ρώσων πολιτών σ’ ολόκληρη τη χώρα.

    Ο Πούτιν, που κυβερνά τη χώρα του εδώ και 18 χρόνια είτε από τη θέση του προέδρου είτε από αυτή του πρωθυπουργού, τόνισε ότι πρωταρχικός στόχος της νέας θηετίας του θα είναι να βελτιώσει τη ρωσική οικονομία μετά από μια ύφεση που συνδέεται εν μέρει με την πτώση των τιμών του μαύρου χρυσού και τις διεθνείς κυρώσεις μετά την προσάρτηση της Κριμαίας.

    «Έχω συνείδηση της κολοσσιαίας ευθύνης μου απέναντι στον καθέναν από εσάς, απέναντι στη Ρωσία. Θα κάνω τα πάντα για να αυξήσω την ισχύ, την ευημερία και τη δόξα της Ρωσίας», διαβεβαίωσε.

    «Τώρα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε όλες τις υφιστάμενες δυνατότητες, πρωτίστως στον τομέα της ανάπτυξης, των οικονομικών και τεχνολογικών εξελίξεων, στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας σ’ αυτές τις σφαίρες που προσδιορίζουν το μέλλον», τόνισε ενώπιον χιλιάδων προσκεκλημένων.

    «Μια νέα ποιότητα ζωής, ευημερία, ασφάλεια κι η υγεία των πολιτών, αυτό προέχει σήμερα», επεσήμανε.

    Αν και ο Πούτιν επανέφερε επί των ημερών του τη χώρα του δυναμικά στο διεθνές προσκήνιο κυρίως με στρατιωτικές επιχειρήσεις, δεν κατάφερε να περιορίσει την εξάρτηση της ρωσικής οικονομίας από τις εξαγωγές πετρελαίου και φυσικού αερίου και να βρει νέες πηγές προσόδων ή να να αναπτύξει τις βιομηχανίες της.

    Μη υλοποιήσιμες οι δεσμεύσεις Πούτιν, λένε αναλυτές

    Αναλυτές αμφιβάλουν κατά πόσον θα μπορέσει να υλοποιήσει τους στόχους που έβαλε για τη νέα του θητεία με άλματα στην τεχνολογική έρευνα και την τεχνητή νοημοσύνη, μεγάλα οδικά έργα και βελτίωση του προσδόκιμου ζωής των Ρώσων πολιτών. Στην ουσία περιμένουν «μια από τα ίδια», τονίζοντας ότι το ισχυρό χαρτί του Ρώσου προέδρου παραμένει η προβολή της ισχύος της χώρας του διεθνώς. Άλλωστε οι καινοτόμες ιδέες και η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης που υποσχέθηκε τον Μάρτιο στο διάγγελμά του για την Κατάσταση του Έθνους δεν προκάλεσαν και τόση εντύπωση, όσο οι ισχυρισμοί του για τα νέα «ανίκητα» όπλα, που φέρεται να ανέπτυξε η Ρωσία.

    «Μια από τα ίδια» στη ρωσική εξωτερική πολιτική

    Ειδικοί θεωρούν ότι ο Πούτιν θα επιμείνει στην ίδια γραμμή στην εξωτερική πολιτική, επιβεβαιώνοντας το ρόλο της Ρωσίας στη διεθνή σκακιέρα με τη συνέχιση της εμπλοκής στον συριακό εμφύλιο στο πλευρό του Άσαντ μέχρι το τέλος και χωρίς καμιά διάθεση υποχώρησης στο ουκρανικό ζήτημα.

    Αν και επιβλήθηκαν οδυνηρές κυρώσεις στη χώρα του για την προσάρτηση της Κριμαίας, την ανάμειξή της στην ανατολική Ουκρανία και την εμπλοκή της στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, ο Πούτιν εμφανίζεται διατεθειμένος να πληρώσει το τίμημα, από τη στιγμή, μάλιστα, που οι αυξήσεις των τιμών του πετρελαίου αποκατέστησαν σε κάποιο βαθμό τη ροή εσόδων στα κρατικά ταμεία.

    «Κλειδί» η πορεία της οικονομίας

    Η ρωσική οικονομία ανέκαμψε εν μέρει από την ύφεση του 2015-2016, όταν το ρούβλι έχασε το ήμισυ της αξίας του, αλλά ανησυχίες εκφράζονται για τις μακροπρόθεσμες προοπτικές της, ειδικά αν δεν καταφέρει η Μόσχα να δώσει ώθηση στον τομέα της μεταποίησης και να απαλλάξει την οικονομία από τη συντριπτική εξάρτησή της από τις εξαγωγές πετρελαίου και φυσικού αερίου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ Η ΡΩΣΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΚΟΨΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΑΥΤΗ,ΗΤΑΝ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ,ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΠΑΛΙ ΔΥΝΑΜΗ,Η ΡΩΣΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΞΑΝΑ ΑΦΟΥ ΣΟΥΤΑΡΗΣΕ ΤΟ ΔΝΤ ,ΕΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ???

    2. Στήνεται του μουσουλμάνου ερντογανη ο ορθόδοξος πουτινακης

      1. Χα χα χα χα χα απόλυτο δίκιο, καραγκιόζης καρπαζοεισπρακτορας του σουλτάνου

    3. ΛΟΙΠΟΝ ΗΛΙΘΙΕ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΑ ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟ ΕΥΡΩ-ΠΕΗ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΜΕΝΟ ΧΕΣΤΙΚΑΝ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΑΝ ΠΕΡΝΑΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΕ ΒΙΑΖΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΦΕΡΕ ΜΑΝΤΕΨΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΚΑΝΕ ΦΡΑΓΚΑ ΣΩΡΡΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΔΛΔ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΣΥ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΑ ΡΑΓΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΗΞΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟ-ΕΥΡΩΠΕΟΙ ΜΠΡΑΒΟ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΑΦΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΣΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΛΕΧΤΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΛΥΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε.?ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΜΗΛΗΣΕ ΚΑΠΟΤΕ ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΙ Ο ΓΕΡΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ο ΜΗΤΣΩΤΑΚΗΣ ΚΛΠ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΛΔ 2 ΑΧΡΙΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ Η ΜΕΤΟΠΟ ΒΛΕΠΕ ΑΠΟΚΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ ΑΣΙΑ ΚΛΠ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΞΑΝΑ ΨΗΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΠΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΩΝΙΑ ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΛΑΔΗΜΙΡΟ ΠΟΥΤΙΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟΥ ΞΕΥΤΗΛΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο ΤΣΑΡΟΣ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΜΠΕΝΕ ΒΛΑΔΗΜΙΡΕ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΔΑ

    4. ΠΟΥΤΙΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΡΕ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΛΔ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΡΑΤΕΙ ΕΜΠΕΝΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΣΤΙΡΗΖΟΥΜΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΝΤΖΕΝΤΑ 2030

      1. Πάλι πιωμένος είσαι; Την Gasprom την έχεις ακουστά; Ξερεις ο Πούτιν τι σχέση έχει μουλε;

        1. Τι λες ρε λινατσα νεοραγια νικ;
          Εχεις διαβασει κανα βιβλιο η μπαινεις και πετας κοτσανες να χαμε να λεγαμε;
          Αιντε κακομοιρη

    5. λετε για τον πουτιν οτι ειναι φιλος με τον τουρκο….καλα ρε σεις τοση κοντη μνημη εχετε?? τοσες φορες απλωσε το χερι του για συνεργασια με την ελλαδα και μεις του το δαγκωναμε…τι να πρωτο θυμηθω…για τις βιζες με τους ρωσσους τουριστες?? για τα ρωσσικα οπλικα συσηματα και τα αεροπλανα στη μιση τιμη και με εξοφληση του αγιου πουτσου ανημερα?? ουτε τα ροδακινα και τα φρουτα δεν αφηνανε οι αμερικανοκωλοι των αθηνων να δωσουν οι αγροτες στη ρωσσια…καλα κανει ο πουτιν και μας γυρναει την πλατη στους μνημονιοζητουλες και αμερικανοδουλους…

    6. Μπράβο Βλαδίμηρε. Είσαι άξιος. Ο Πούτιν πολεμάει τη ΝΤΠ και ξέρει να ελίσσεται. Τώρα για τις σχέσεις του με την Τουρκία φταίμε εμείς που είμαστε πραγματικά πιόνια, διότι εμείς είμαστε τα πιόνια και σερνόμαστε όπου φυσάει ο άνεμος. Αν είχαμε πραγματική εξωτερική πολιτική θα μπορούσαμε να έχουμε πραγματικό λόγο σε όλα τα πράγματα στο χώρο μας και να μη μας σέρνει ο Ερντογάν, όπως θέλει και να μας επιτεθούν οι Τούρκοι, όταν το κρίνουν σκόπιμο. Είμαστε η τελευταία ουρά των γεγονότων. Η τελευταία τρύπα στη φλογέρα του Ερντογάν. Απλά ζούμε με τα ψέματα που μας σερβίρουν οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και το Ισραήλ, περί αγοράς όπλων, περί αναβάθμισης οπλικών συστημάτων μας και άλλα τέτοια, ενώ όταν μας κοπανάνε, βάζουμε την ουρά στα σκέλια και δεν μιλάμε. Είμασταν και εξακολουθούμε να είμαστε ραγιάδες και αυτό το ξέρουν όλοι και μας χρησιμοποιούν ανάλογα και όταν τους εξυπηρετήσει όλους θα βάλουν τους Τούρκους να μας χτυπήσουν, αφού προηγουμένως βέβαια βγουν από το ΝΑΤΟ. Παίζεται πολύ χοντρό παιχνίδι, που εμείς δεν είμαστε σε θέση να καταλάβουμε. Για αυτό χρειάζεται μεγάλο ενωμένο πατριωτικό κίνημα, που σε δεδομένη κρίσιμη στιγμή θα δώσει πατριωτική κυβέρνηση, αλλά δεν υπάρχει θέληση από καμία πλευρά για να γίνει. Τουλάχιστον να πιστέψουμε στο Θεό πραγματικά και να ζητήσουμε το έλεος του. Είναι το μόνο που θα μας σώσει

    7. Δεν καταλαβαίνω γιατί κρεμομαστε από τον Πούτιν; νομίζετε ότι θα μας βοηθήσει τσάμπα; κοιτάει το κέρδος του άσχετα εάν είναι και αυτός Χριστιανός το ίδιο ισχύει και για τις άλλες χώρες οπότε μην κάνετε όνειρα ότι θα μας βοηθήσει ο Πουτιν τσάμπα επειδή είμαστε ομοθρησκοι πρέπει να προσπαθήσουμε μόνοι μας

    8. Θεος, η τελευταια ελπιδα του πλανητη και της Ελλαδος

      1. Ναι το διεφθαρμένο τετράποδο είναι η σωτηρία της χώρας μας. Τραβα ζήσε εκεί.

    9. Από αυτούς μη περιμένετε ποτέ καμία ουσιαστική βοήθεια…Όσοι γνωρίζουν περί Ορλοφικών και Μικρασιατικής καταστροφής, καταλαβαίνουν. Πρώην Καγκεμπίτης άθεος κομμουνιστής τότε, τώρα ‘Ορθόδοξος’ ηγέτης…Από όπου κονομήσει

    10. Περισσότερο ειναι φιλος με τους Τούρκους και κανει μπίζνες μαζι τους….εμάς τους ομόθρησκους μας εχει γραμμένους στις μπαλίτσες του!!

      1. ETΣΙ.. ΑΚΡΙΒΩΣ . ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ . Ο ΤΥΠΟΣ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΖΕΙ ΣΕ ΧΡΥΣΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ….ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ 50ΕΚΑΤ ΡΩΣΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΨΗΦΟΥΣ. ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.. ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΜΑΛΛΟΝ.. ΕΝΩ.. ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ SITE ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΕΙΔΗΣΗ …. , …ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΩΣ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ . ……ΛΕΝΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΛΛΑ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ .. ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΟΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ.. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ …Π_ΥΤΣΟ . ΑΣ ΤΑ ΨΑΞΟΥΝ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΖΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΤΑΞΗΣ . ΤΕΛΟΣ….ΟΤΑΝ ΧΑΙΡΕΣΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΟΥΝΤΕΣ.. ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ… (βλεπω πολλοι χαιρονται εδω μεσα με τη χουντα του Πουτιν.. δεν καταφεραν ..οι” δημοσιογραφοι.”. να τους πουν την αληθεια , …ρε καλα μνημονια – οικονομικες και οχι μονο χουντες δηλαδη.. – για μερικους)

        1. Καλύτερη η παλαιά τάξη παρα η νεα. Η παλια τάξη πραγμάτων ηταν η τάξη των εθνών. Η νεα ειναι η τάξη των άθεων, των εθνομηδενιστων, των διεθνιστών, τον ομοφυλοφίλων, των ..των…των….εσυ με ποια τάξη συμφωνείς;;; Και μη μου πεις με καμια, γιατι αυτο δυςτυχως δεν υφίσταται.

            1. H Nέα Τάξη είναι η μεταλλαγμένη & ξεπουλημένη Αριστερά η οποία πλέον λειτουργεί ως όργανο Σιωνιστικών & Τραπεζικών κύκλων.

            2. Φυσικα. Οι αριστεροδεξιοι και “αναρχικοι” που γουσταρουν τους γυφτοσκοπιανους οπως οι Γερμανοι και εσυ που στηνουν κολο στον Σορος.

    11. άλλα 4 χρόνια θα ξανέ κάνει πρόεδρος σύνολο δηλαδή 8 χρονάκια. Βοηθάει την πατρίδα του και την έχει βγάλει από την χρεωκοπία. Έγινε 1η δύναμη με ισχυρούς συμμάχους. Άξιος ηγέτης.

    12. Μεγαλομεγιστε Πούτιν σκύβω στα γόνατα και σε προσκυνώ!!!

    13. Μεγαλε ηγετη, παρε και την ελλαδα να κυβερνησεις.

    Comments are closed.