ΟΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α ΖΗΤΟΥΝ ΜΕ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΨΗΦΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ – ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ, ΠΑΠΠΑ, ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ (ΡΕΠΟΡΤΑΖ&ΒΙΝΤΕΟ ΜΑKELEIO.GR)

  Κοινοποίηση:
  kasidiaris-papas-mixaloliakos

  Έκτακτη άδεια για να παραβρεθούν στην Βουλή κατά την διαδικασία της ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση και να ψηφίσουν, ζήτησαν με γραπτό αίτημά τους οι προφυλακισμένοι στις φυλακές Κορυδαλλού βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

  Το αίτημα θα εξεταστεί άμεσα από τον εισαγγελέα επόπτη των φυλακών Κορυδαλλού, ο οποίος και θα αποφανθεί εάν θα χορηγηθεί ή όχι η έκτακτη άδεια στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

  Η συζήτηση στην Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει το απόγευμα της Τετάρτης.

  Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει το ενδεχόμενο να επιτρέψουν τους προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να παρευρεθούν στη Βουλή για την πρόταση ψήφου εμπιστοσύνης.

  Διαβάστε επισης:

  “ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΡΕ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ”- ΥΠΟΔΟΧΗ ΗΡΩΑ ΣΤΟΝ Η. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΝΕΛΗ- “ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ Η ΚΥΡΙΑ” (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ.MAKELEIO.GR)

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: