ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΗΞΕΡΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗ ΛΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΙΑΖΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ. «Η ΜΑΝΑ ΕΒΑΖΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΕΝΩ ΕΚΑΝΕ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»: ΦΡΙΚΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!

    Κοινοποίηση:
    98p52h787

    Μουδιασμένη είναι ολόκληρη η Λέρος από την φρικτή αποκάλυψη πως γονείς βίαζαν τα παιδιά τους για χρόνια. Στη γειτονιά του 52χρονου και της 47χρονης τα στόματα αρχίζουν σιγά σιγά να ανοίγουν, περιγράφοντας μια νοσηρή κατάσταση που επικρατούσε για χρόνια μέσα στην οικογένεια.

    Όπως είπαν γείτονες στο star.gr, ο 52χρονος ήταν ένας βίαιος άνθρωπος που συμπεριφερόταν με απίστευτη σκληρότητα στα ίδια του τα παιδιά.

    «Έπινε πολύ, έδερνε συνέχεια τα παιδιά, ήταν ένας βίαιος άνθρωπος είτε έπινε, είτε όχι, αλλά κανείς στη γειτονιά δε φανταζόταν ότι θα έκανε τέτοιο κακό στα σπλάχνα του», είπε μια γειτόνισσα στο star.gr.

    Άπειρα είναι τα περιστατικά βίας στα οποία ήταν μάρτυρες, όμως κανείς δεν έκανε κάτι για να προστατέψει αυτά τα παιδιά.

    «Μια φορά γύρισε από τη δουλειά και το μικρό το παιδί έβλεπε τηλεόραση. Άρχισε να φωνάζει για να κλείσει την τηλεόραση και όταν ο μεγάλος του γιος του είπε να τον αφήσει, αφού δεν κάνει τίποτα και είναι ήσυχος, εκείνος τράβηξε την τηλεόραση και την έσπασε μέσα στην κουζίνα», είπε.

    Σε ένα άλλο περιστατικό, ο 52χρονος χτυπούσε με μανία ένα από τα παιδιά του. Τότε παρενέβη ο αδελφός της γυναίκας του για να σώσει το παιδί από την οργή του, όμως εκείνος πήρε τσιμεντόλιθους και άρχισε να τους πετά εναντίον του, φωνάζοντάς του ότι θα τον σκοτώσει.

    Πριν σχεδόν έναν χρόνο μάλιστα τα δύο μικρότερα παιδιά είχαν απομακρυνθεί από τους γονείς τους και είχαν μεταφερθεί στο ΠΙΚΠΑ Πεντέλης, μετά από πρωτοβουλία συγγενών. Τότε στη γειτονιά όλοι νόμιζαν ότι αυτό έγινε γιατί ο 52χρονος χτυπούσε τα παιδιά, αλλά οι τωρινές αποκαλύψεις ρίχνουν φως σε μια ακόμα πιο ανατριχιαστική πραγματικότητα.

    «Εδώ στη γειτονιά δεν γνωρίζαμε τίποτα για τη σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών. Τώρα που αποκαλύφθηκαν όλα αρχίζουμε και καταλαβαίνουμε πολλά. Η οργή όλων ξεχειλίζει, πρέπει να έχουν παραδειγματική τιμωρία και οι δύο», λένε οι γείτονες.

    Όσο για τα δύο μικρότερα παιδιά που φέρονται να έχουν υποστεί άγρια φυσική και σεξουαλική κακοποίηση; Άνθρωποι που τα έβλεπαν καθημερινά τα περιγράφουν πάντα μελαγχολικά και λυπημένα, δύο παιδιά που δεν γελούσαν και δεν έπαιζαν όπως όλα τα άλλα.

    Ο κόμπος όμως έφτασε στο χτένι όταν το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αιμορραγία. Στενός συγγενής της οικογένειας τα κατήγγειλε όλα στην αστυνομία.

    Ψυχολόγοι έσπευσαν στο πλευρό του κοριτσιού, το οποίο βρισκόταν σε κατάσταση σοκ και επί τρεις ημέρες στεκόταν αμίλητο και δεν επικοινωνούσε με κανέναν. Με τη φροντίδα και την υπομονή των ψυχολόγων ανοίχτηκε όμως και εξομολογήθηκε τον εφιάλτη που ζούσε από τα εννέα της χρόνια.

    Οι λεπτομέρειες προκαλούν ανατριχίλα. Μάνα και πατέρας ερωτοτροπούσαν μπροστά στα μάτια της 13χρονης κόρης τους και μετά ο 52χρονος προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του παιδιού μπροστά στη γυναίκα του.

    Σύμφωνα με πληροφορίες τόσο το 9χρονο παιδί της οικογένειας, όσο και ο 20χρονος αδελφός του που έχει νοητική υστέρηση φέρονται είχαν πέσει και αυτοί θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τους γονείς τους.

    Ο 52χρονος φέρεται να ομολόγησε τις αρρωστημένες πράξεις του και σήμερα μαζί με τη σύζυγό του αναμένεται να πάνε στον εισαγγελέα για να απολογηθούν.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. AΦΟΥ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑ . ΟΜΟΦΙΛΟΦΙΛΙΑ- ΑΙΜΟΜΙΞΙΑ- ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ – ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ- ΝΕΚΡΟΦΙΛΙΑ….. . ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ. Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ. ΑΣ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    2. Κτηνη και αυτοι που ηξεραν και δεν μιλουσαν καθαρματα ελεινα είναι.

    3. Όλοι μαζί στο σκαμνί. Και ακόμα περισσότερο αυτοί που γνώριζαν ( συγγενείς και γείτονες ) και κρατούσαν το στόμα τους κλειστό. Και αυτοί μαζί.

    4. Τα παιδάκια τα καημένα θα εχουν για παντα ψυχολογικά προβλήματα με αυτα που πέρασαν απο τους γονείς «κτήνη»,που μαλλον δεν θα τα ξεπεράσουν ποτε και σεις ζώα ασχοληστε εαν οι γονείς ηταν Συριζαίοι ή Χρυσαυγίτες!!!Εσεις ειστε ποιο κτηνοι απο τους γονείς….ντροπή σας!!!

    5. ΣΚΑΡΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΣΚΑΡΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΑΡΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!

    6. Οι Έλληνες δεν κάνουμε τέτοια. Είμαστε Ορθόδοξοι

      1. Οι συριζοταμτάκοι δεν κάνουμε τέτοια. Είμαστε χριστιανοι

      2. Σαφώς και δεν κάνουμε τέτοια.Λατρευουμε τα παιδιά μας και αν χρειαστεί δίνουμε και την ζωή μας για αυτά.Δουλευουμε σαν τα σκυλιά από το πρωί έως το βράδυ,και στερουμαστε πολλά πράγματα για να μην λείπει τίποτα σε αυτά.Επειδη εμείς οι Έλληνες κάνουμε όλα τα παραπάνω,και ναι είμαστε και χριστιανοί ορθόδοξοι,δείχνουμε συμπόνια ακόμα και σε εσένα τον ειρωνα και υβριστή,που με κάθε ευκαιρία,όταν βρίσκεις τέτοια θέματα,μπαίνεις και προσπαθείς να απαξιώσει την Ελλάδα και τον Ελληνισμό.

      3. Δεν καταφέρνεις απολύτως τίποτα με την ειρωνεία αγόρι μου.

      4. ποιοι ελληνεςρε π@παρα; αι στο διαολο μπασταρδοι τουρκομογγολοι 400 χρονια γ@μαγαν οι τουρκοι και πρεπει να υποστουμε τα μπασταρδα τους τωρα μεσα στην Ελλαδα, γι αυτο χαιρεστε με τους λαθρο γιατι ειναι αδελφια σας παλιομπασταρδα τουρκογυφτοι

    7. ΧΑΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΗΘΟΙ, ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ. ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΟΧΕΣ ΓΕΛΟΙΕΣ.

      ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ…

    8. ΧΑΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΗΘΟΙ, ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ. ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΟΧΕΣ ΓΕΛΟΙΕΣ.

      1. Μηπως εισαι το γκαρσονι στην Κρητη, με την πυκηληα κραιατηκων και την κωτωσαλατα??? Αγραμματε ΗΘΗ γραφεται, μαθετε επιτελους ελληνικα, δυο φορες το ‘στειλες και τις δυο λαθος!!!

        1. Μια χαρά τα γράφει,για την ουσία έχεις να γράψεις κάτι; Τα υπόλοιπα που γράφεις δεν αφορούν κανέναν,και συ που δεν είσαι αγράμματος που είναι οι τόνοι σου ρε λεβέντη;

        2. Αγράμματος σχολιαστής,μην την ψάχνεις φιλε…

          1. βλεπετε τον καθρευτη και οχι την ουσια, και οταν γραφει καποιος βιαστικα κανει και λαθη. Ειδα και εσας τους μορφωμενους ποσο εξυπνοι εισθε….οσο για σενα φιλε μου μπιλη στερεις αλλου μορφωσεως…..αυτα..το σχολιο μπηκε κατα λαθος δυο φορες επειδη κολησε το ιντερνετ..

            1. Γράφε αγόρι μου όπως ξέρεις και αν κάνεις και λάθη δεν χάλασε ο κόσμος,και προπάντων μην απαντάς σε υποκείμενα.

    Comments are closed.