ΞΥΛΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ “Γ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ”! ΨΙΛΕΣ, ΠΟΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ.. ΔΕΡΝΕΙ!

    Κοινοποίηση:
    111

    Σε ένα παιχνίδι – γιορτή, κατά το οποίο με νίκη η Εθνική μας ομάδα με νίκη επί του Γιβραλτάρ εξασφαλίζει την παρουσία της στα μπαράζ του Μουντιάλ 2018, κάποιοι Έλληνες οπαδοί κατάφεραν να συγκρουστούν μεταξύ τους στο “Γ. Καραϊσκάκης”! Ήταν στο 70ό λεπτό, όταν μερίδα οπαδών από τη Θύρα 7 εκτόξευσε αντικείμενα σε αυτούς της Θύρας 6.
    Έπεσαν ψιλές, ποτήρια, αντικείμενα, κάτι που εξόργισε τους φιλάθλους στις άλλες θύρες, οι οποίοι άρχισαν τις αποδοκιμασίες για τη βλακεία που μας… δέρνει. Από τη Θύρα 7 ακούστηκαν, μάλιστα, κάποια συνθήματα εναντίον του Παναθηναϊκού, κάτι που προκάλεσε αναταραχή.

    Με την παρέμβαση των ανδρών της εταιρείας σεκιούριτι τα πνεύματα ηρέμησαν. Υπήρξαν αρκετοί θεατές από τη Θύρα 6 που αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν εξαιτίας της κατάστασης που προκλήθηκε. Ένας από τους… ταραξίες,χωρίς μπλούζα πια, οδηγήθηκε εκτός γηπέδου από τους υπεύθυνους ασφαλείας.

    Δείτε και εδώ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Γι’ αυτό δεν ενώθηκαν ποτέ οι έλληνες, πάντα θα τρώγονται μεταξύ τους

    2. Δεν θα γίνουμε ποτε άνθρωποι…ψηφίζουν νόμο που δίνουν σιγα σιγα την Θράκη στους Τούρκους,αλλαγή φύλου απο τα 15,κόβουν κι αλλο συντάξεις,ανεργία,φτώχεια,μνημόνια έως το 2050 και βλεπουμε…και αυτοι σκοτώνονται μεταξύ τους σε αγωνα της εθνικής!!!
      Δεν υπαρχει σωτηρία……

    3. Η έκταση που πήρε το γεγονός καθώς και όλος ο κόσμος μιλάει γιαυτό και ειδικά τα ΜΜΕ που κατάπιαν τις πένες τους για τα χθεσινά αίσχη στη βουλή ,ειδικά με το νομοσχέδιο για την τουρκική ένωση Ξάνθης,προσωπικά μου μυρίζει στημμένο γεγονός. Περαστικά μας

    4. Η έκταση που πήρε το γεγονός καθώς και όλος ο κόσμος μιλάει γιαυτό και ειδικά τα ΜΜΕ που κατάπιαν τις πένες τους για τα χθεσινά αίσχη στη βουλή ,ειδικά με το νομοσχέδιο για την τουρκική ένωση Ξάνθης,προσωπικά μου μυρίζει στημμένο γεγονός. Περαστικά μας

    5. φωτογραφιες και βιντεο εχετε απο τα μπασταρδια βρειτε τους και γα@ηστε τους για παραδειγματισμο !!!!

    6. ελληνες χριστιανοι πιστοι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΑΔΕΛΦΟΙ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ;;;;;;;;;

    7. Οι επιτιθέμενοι ήταν γύφτοι και ρωσοπόντιοι, χρυσαυγίτες πρεζόνια από το Μενίδι και τον Ασπρόπυργο και ήταν λιγότεροι από κάθε άλλη φορά, μιας και η συμμορία τους βαράει διάλυση.

      1. την μ@λ@κι@ την ειπες παλι αλητακια του ολυμπιακου ηταν αλλα και του συριζα και κκε ποιος μπορει να ξερει εσυ γιατι αναφερεις συγκεκριμενες ομαδες εισαι βλακας

    8. ΟΥΣΤ ΑΠΌ ΕΔΏ ΑΛΗΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕΤΕ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΕΔΏ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ! ΠΟΣΟ ΜΑΛΑ..ΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ, ΌΤΑΝ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΤΈΤΟΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΔΙΕΘΝΏΣ ΡΕΖΙΛΙ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ; ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΥΣΤ ΚΑΦΡΙΛΑ ΚΑΙ ΣΑΠΙΛΑ….,

    9. Στα πέταλα πάνε μόνο πρεζόνια χρυσαυγίτες (στο ένα δηλαδή γιατί το άλλο ήταν άδειο)

    10. επιστήμονες γαβρόγυφτοι… ως συνήθως !!!!

    11. Καμιά 10αριά πρεζομένοι κάφροι του ολυμπιακού είδαν ένα παιδί που ήταν παναθηναικός και άρχισαν να τον κτυπάνε με μανία.
      Ήταν τόσο το μίσος τους που λίγο έλειψε να τον σκοτώσουν.
      Βέβαια όλο το γήπεδο στράφηκε εναντίον τους.

      ΖΩΑ, πρεζομένα κωλόπαιδα που δεν σέβεστε τον συνάνθρωπό σας.

    Comments are closed.