ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ! ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ – ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΖΟΦΕΡΟ. ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ [ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

    Κοινοποίηση:
    shmaies1

    Τα στοιχεία δυστυχώς δεν αποτυπώνουν τίποτα άλλο παρά μόνο την οικτρή αλήθεια για την πορεία που έχει χαράξει η ελληνική κοινωνία χάρη .

     

    Το “καμπανάκι” για την μείωση του εγγύς ελληνικού πληθυσμού χτυπάει εδώ και πολλά χρόνια, ωστόσο λίγοι είναι σε θέση να το ακούσουν και ακόμη λιγότεροι να συνειδητοποιήσουν το τι έρχεται.

    Σε περίπου μία δεκαετία από σήμερα, η Ελλάδα θα έχει κάθε λόγο να αποκαλείται ως μία “χώρα ηλικιωμένων”, με την μείωση του πληθυσμού να συντελείται με ραγδαίους ρυθμούς από το 2011 και έπειτα.

    Τα στοιχεία που μας έρχονται από την Ευρώπη εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας Ηλικιωμένων είναι αποκαρδιωτικά:

    -Ο γηγενής ελληνικός πληθυσμός τα 11 εκατομμύρια το 2013 θα φτάσει στα 8,3 έως 10 εκατομμύρια το 2050

    -Τα άτομα άνω των 65 ετών θα ξεπερνάνε μέχρι το 2050 το 30% του συνολικού πληθυσμού, μετατρέποντας την Ελλάδα σε μία χώρα γερόντων!

    -Επίσης τα άτομα ηλικίας 0-14 ετών θα αντιπροσωπεύουν το 2050 μόλις το 10% του συνολικού πληθυσμού!

    Σύμφωνα με τους ερευνητές η κυριότερη αιτία της “γήρανσης” του γηγενούς ελληνικού πληθυσμού είναι -τι άλλο- η υπογεννητικότητα, η οποία με τη σειρά της οφείλεται σε μία σειρά άλλους εξωγενείς παράγοντες (οικονομική κρίση, γενικότερη ανασφάλεια κλπ)

    Μέσα στους παράγοντες εντάσσεται πλέον και η ισλαμοποίηση.

    Υπολογίζεται πως τις αμέσως επόμενες δεκαετίες η Ευρώπη θα έχει “αλλάξει πρόσωπο”, φιλοξενώντας εκατομμύρια μουσουλμάνων που ήδη έχουν εξαπλωθεί σε πολλές χώρες της γηραιάς ηπείρου.
    Τα μαθηματικά είναι απλά και σίγουρα η Ελλάδα των “ανοικτών συνόρων” δεν αποτελεί εξαίρεση.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    34 Σχόλια

    1. Εθελούσιο φακέλωμα για όλους – Το facebook στην υπηρεσία της νέας εποχής (ΒΙΝΤΕΟ)
      Κυριακή, 01 Οκτώβριος 2017 17:34
      Τα social media είναι η νέα τάση της εποχής μας, αφού σχεδόν όλοι οι άνθρωποι έχουν και από ένα “προφίλ” σε τουλάχιστον ένα κοινωνικό μέσο. Είναι με λίγα λόγια “δικτυωμένοι”.

      Και κάπου εδώ έρχεται η παγκόσμια αρχή, η οποία ήδη έχει επιβάλλει περισσότερες “δικλείδες ασφαλείας”, αλλά συνάμα υποχρεώνει τους “δικτυωμένους” να…θυσιάσουν μερικές από τις πλέον ευαίσθητες προσωπικές τους πληροφορίες. Το επόμενο βήμα ωστόσο -και το καθοριστικό- το κάνει το δημοφιλέστερο κοινωνικό μέσο, το facebook.

      Πιο συγκεκριμένα, ο γίγαντας των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, το Facebook, σκοπεύει να δοκιμάσει νέα χαρακτηριστικά και να συνεργαστεί με τους οργανισμούς ειδήσεων. Μετά την εισαγωγή της δυνατότητας αναγνώρισης προσώπου από το iPhone στα νεότερα τηλέφωνα, το Facebook επιδιώκει να εισαγάγει και αυτό το φουτουριστικό εργαλείο.

      Φυσικά πάντα για το…καλό μας.

      Ωστόσο, αυτή η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη σε συσκευές που χρησιμοποιήθηκαν στο παρελθόν για σύνδεση στο κοινωνικό δίκτυο. Σύμφωνα με το Facebook, θα ενισχύσει την ασφάλεια και θα συμβάλει στην επιβεβαίωση της ταυτότητας του χρήστη. Στόχος είναι να μην υπάρχουν…παρατράγουδα με τυχόν χάκερς που παραβιάζουν τους λογαριασμούς των θυμάτων τους.

      Σταδιακά το εργαλείο αυτό θα αντικαταστήσει όλους τους άλλους τρόπους εισόδου στον λογαριασμό του κάθε χρήστη, καθιστώντας υποχρεωτική την…αναγνώριση προσώπου, ακόμη και για ένα απλό check-in.

      Θυμίζουμε πως αυτή δεν είναι η μόνη “επαναστατική” ενέργεια του facebook μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, αφού ήδη έχει συνάψει συμφωνίες με “έγκριτους” δημοσιογραφικούς οργανισμούς παγκόσμιας εμβέλειας, αναφορικά με την καταπολέμηση των Fake News (ψευδών ειδήσεων), αλλά και των αναρτήσεων.

      Το μόνο σίγουρο είναι πως όσο οδεύουμε προς την δημιουργία του παγκόσμιου κράτους του ελέγχου και του καταναγκασμού, τα social media θα υπόκεινται αποκλειστικά και μόνο στις υπηρεσίες της εξουσίας.

      Μαντέψτε τον τρόπο:
      https://youtu.be/r9qR6_Uef3k
      https://youtu.be/VQFhgk_rn6o

    2. ΚΑΝΤΕ ΗΣΥΣΙΑ Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΗ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤ

    3. Λύση του Σκοπιανού μέσω…ελληνικών επενδύσεων προωθεί τώρα η κυβέρνηση Ζάεφ
      Κυριακή, 01 Οκτώβριος 2017 09:38
      Κάλεσμα στους Έλληνες επιχειρηματίες να επενδύσουν στην χώρα

      Κάλεσμα για συνεργασίες και επενδύσεις απηύθυνε από τα Σκόπια στους Έλληνες επιχειρηματίες ο υπουργός Ρύθμισης και Βελτίωσης Επενδυτικού Κλίματος της ΠΓΔΜ, καθηγητής Ζόραν Σάπουριτς (Zoran Sapuric). Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι η χώρα του επεξεργάζεται την παροχή νέων επενδυτικών κινήτρων, τα οποία αναμένεται να τεθούν σε ισχύ ήδη από το 2018 κατόπιν δημόσιας διαβούλευσης, με έμφαση στη στήριξη επενδυτικών εγχειρημάτων υψηλής τεχνολογίας και τεχνογνωσίας και επιχειρηματικών εγχειρημάτων, που αποδεδειγμένα δημιουργούν αυξημένο εισόδημα και περισσότερες θέσεις εργασίας.

      Μιλώντας σε Έλληνες δημοσιογράφους, ο ίδιος πρόσθεσε ότι η ΠΓΔΜ θα μπορούσε να έχει κάλλιστα εναλλακτικές θαλάσσιες οδεύσεις για τα προϊόντα της, π.χ. μέσω Δυρραχίου, αλλά «το λιμάνι της Θεσσαλονίκης παραμένει για τη χώρα το πιο σημαντικό». Κατά τον κ. Σάπουριτς, η ΠΓΔΜ είναι γενικότερα ανοιχτή σε ξένες επενδύσεις, με στόχο όμως την παροχή ίσων ευκαιριών σε εγχώριους και ξένους επενδυτές.

      Επισήμανε, επίσης, ότι η σημερινή κυβέρνηση θα τιμήσει όλες τις οικονομικές και επιχειρηματικές συμφωνίες, που είχε υπογράψει και συνάψει η προηγούμενη, στην οποία ωστόσο άσκησε έντονη κριτική, λέγοντας ότι το πραγματικό όφελος από τις επενδύσεις που προσήλκυσε στη χώρα είναι πιθανότατα περιορισμένο, καθώς εκτιμάται ότι δαπάνησε περί το 1/3 των εν λόγω ξένων επενδυτικών κεφαλαίων, προκειμένου να χρηματοδοτήσει οδοιπορικά παρουσιάσεων (road shows), επιδοματικές πολιτικές και διαφημιστικές ενέργειες.

      «Όταν αγοράζεις σπίτι, πρώτα αγόρασε τους γείτονες»

      Από την πλευρά της, η υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου, αρμόδια για θέματα ξένων επενδύσεων, Ζόριτσα Αποστόλκα (Zorica Apostolka), επισήμανε ότι η νέα κυβέρνηση των Σκοπίων δημιουργεί ένα περιβάλλον φιλικό προς τις επενδύσεις, βασισμένο στη διαφάνεια και υποστηρικτικό προς τις επιχειρήσεις, στη βάση όμως των πραγματικών και μετρήσιμων επιχειρηματικών αποτελεσμάτων. Η ίδια έδωσε έμφαση στην ανάγκη για στενότερες σχέσεις μεταξύ της χώρας της και της ΠΓΔΜ, επικαλούμενη μια παλιά παροιμία: «Όταν αγοράζεις σπίτι, πρώτα αγόρασε τους γείτονες, γιατί χωρίς γείτονες, είσαι μόνος».

      Οι δηλώσεις των δύο αξιωματούχων έγιναν στο περιθώριο του Επιχειρηματικού Φόρουμ, που διοργανώνει στα Σκόπια το αμερικανικό Πανεπιστήμιο Κολούμπια, στο πλαίσιο πρωτοβουλίας για την ενίσχυση των διμερών σχέσεων και την ειρήνη στην περιοχή, που στηρίζει το ίδιο, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) και την Ένωση Επιμελητηρίων της ΠΓΔΜ (MCC).

      Το κάλεσμα δε, για συνεργασία, έρχεται σε μια περίοδο κατά την οποία η νέα κυβέρνηση της ΠΓΔΜ, έχοντας κατορθώσει να σταθεροποιήσει το κλίμα στη χώρα, μετά την πρόσφατη πολιτική κρίση, «ποντάρει» σε στενότερες σχέσεις τόσο με την Ελλάδα (από την οποία η οικονομία της εξαρτάται σε σημαντικό βαθμό, λόγω των υψηλών ελληνικών επενδύσεων) όσο και με άλλά κοινοτικά κράτη των Βαλκανίων, προκειμένου να «διευκολύνει» την ενταξιακή της πορεία προς την ΕΕ και το ΝΑΤΟ.

      Οι επενδύσεις ελληνικών συμφερόντων στην ΠΓΔΜ, άμεσες και έμμεσες, που υπολογίζεται ότι έχουν δημιουργήσει περίπου 40.000 θέσεις εργασίας, εκτιμάται ότι υπερβαίνουν σε αξία το 1 δισ. ευρώ, παρότι δεν καταγράφονται στο σύνολό τους στα επίσημα στατιστικά στοιχεία, καθώς σε αρκετές περιπτώσεις η επενδυτική επέκταση στη γειτονική χώρα γίνεται μέσω εταιρειών που εδρεύουν σε άλλες χώρες, όπως το Λουξεμβούργο.

    4. Η Ελλάδα χάνει και το ρεύμα!
      FacebookTwitterMore54
      Σάββατο, 30 Σεπτέμβριος 2017 21:48
      Η Ελλάδα χάνει και το ρεύμα!
      Την πώληση τεσσάρων καλών μονάδων της ΔΕΗ ζητεί η Ε.Ε.

      Μας παίρνουν και το ρεύμα σιγά-σιγά! Τις τρεις από τις τέσσερις αποδοτικότερες και πιο σύγχρονες μονάδες της ΔΕΗ, επί των 14 συνολικά ενεργών λιγνιτικών μονάδων της, προτείνει προς πώληση η Κομισιόν.

      Όπως διαβάζουμε στην έντυπη Καθημερινή, λίστα που τέθηκε σε γνώση του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργου Σταθάκη, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στις Βρυξέλλες, περιλαμβάνει τις μονάδες 2 και 3 της Μεγαλόπολης ισχύος 255 MW και 256 MW αντίστοιχα με χρόνο ζωής το έτος 2025, τη Μελίτη 1 ισχύος 330 MW και χρόνο ζωής το 2040 και την άδεια για τη Μελίτη ΙΙ ισχύος 450 MW. Σε σχέση με την ελληνική πρόταση, η λίστα διαφοροποιείται ως προς τις δύο μονάδες της Μεγαλόπολης που μπαίνουν σε αντικατάσταση των δύο μονάδων του Αμυνταίου, που η πλευρά της Κομισιόν δεν έκανε αποδεκτές.

      Πιθανή υλοποίηση της πρότασης της DG Comp σημαίνει ότι μετά το 2020 το λιγνιτικό χαρτοφυλάκιο της ΔΕΗ θα περιοριστεί στα 342 MW της 5ης Μονάδας του Αγίου Δημητρίου με διάρκεια ζωής μέχρι το 2040 και τα 660 MW της νέας υπό κατασκευήν μονάδας Πτολεμαΐδα 5. Ολες οι υπόλοιπες μονάδες, για να λειτουργήσουν μετά το 2020, και η μονάδα 1 της Καρδιάς, μετά το 2019, απαιτούν επενδύσεις εκατομμυρίων που η ΔΕΗ δεν μπορεί να στηρίξει λόγω των προβλημάτων ρευστότητας.

      Μέχρι στιγμής, οι δύο πλευρές δεν έχουν καταλήξει σε οριστική συμφωνία. Η πλευρά της DG Comp φέρεται να μην επιδέχεται κάτι λιγότερο από αυτό που προτείνει ως προς τη σύνθεση των μονάδων και αυτό έγινε σαφές στον κ. Σταθάκη στις Βρυξέλλες. Η πλευρά της κυβέρνησης, από την άλλη, αξιολογεί, από τη μια, την υποχρέωση της χώρας στα συμφωνηθέντα στο μνημόνιο και στις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου και, από την άλλη, τον κίνδυνο ενός αδιεξόδου που μπορεί να οδηγήσει σε πιέσεις για πώληση και υδροηλεκτρικών μονάδων. Από τις δηλώσεις που έκανε χθες στη Βουλή ο κ. Σταθάκης φαίνεται ότι η μοναδική «κόκκινη γραμμή» εξακολουθεί να είναι τα υδροηλεκτρικά και όχι η ποιότητα των λιγνιτικών μονάδων που θα διατεθούν σε τρίτους. «Η ΔΕΗ αντιμετώπιζε δύο μεγάλα θέματα. Το ένα είναι η δέσμευση για πώληση λιγνιτικών μονάδων. Διαφοροποιούμαστε από τη “μικρή ΔΕΗ”.

      Παράλληλα η ΔΕΗ στηρίζει τη βιομηχανική παραγωγή της χώρας. Αρα είναι στρατηγικό και ουσιαστικό που αφαιρέσαμε τα υδροηλεκτρικά», είπε ο κ. Σταθάκης απαντώντας σε επερώτηση που κατέθεσαν βουλευτές της Ν.Δ. για την κατάσταση της ΔΕΗ και συμπλήρωσε: «Στα λιγνιτικά πρέπει να βρεθεί μια λύση με βάση τα τέσσερα κριτήρια της β΄ αξιολόγησης, δηλαδή να μη θίγει η βιωσιμότητα της εταιρείας, να είναι ανταγωνιστικά τα δύο κομμάτια. Αρα και στο κομμάτι αυτό υπάρχει δέσμευση ότι θα προχωρήσουμε. Θα δείτε ότι θα γίνει ομαλά η διαδικασία και θα αποφέρει οφέλη στη ΔΕΗ». Ο κ. Σταθάκης απέφυγε να ενημερώσει τους βουλευτές για τις συζητήσεις που είχε στις Βρυξέλλες. «Εχει ανοίξει η διαπραγμάτευση με την Κομισιόν. Δεν θα σας αποκαλύψω τι ακριβώς συζητάμε τώρα, δώστε λίγο χρόνο να ολοκληρωθεί», είπε ο υπουργός, ο οποίος σε άλλο σημείο της ομιλίας του αναφέρθηκε και στην υποχρέωση της χώρας να συμμορφωθεί με τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου και της Κομισιόν.

      Το βασικό επιχείρημα της DG Comp στις συζητήσεις με την ελληνική πλευρά είναι ότι η λίστα θα πρέπει να πληροί όλα τα κριτήρια που έχουν τεθεί στο μνημόνιο. «Η αποεπένδυση θα έχει ισοδύναμα οικονομικά χαρακτηριστικά με τη λιγνιτική ισχύ της ΔΕΗ, ιδιαίτερα σε όρους απόδοσης και διάρκειας ζωής, αντικατοπτρίζοντας την έναρξη και τη λήξη λειτουργίας της λιγνιτικής ισχύος», αναφέρει χαρακτηριστικά η δέσμευση που έχει αναλάβει η ελληνική πλευρά και η οποία, κατά την DC Comp, δεν καλύπτεται από τη λίστα που της έχει υποβληθεί.

      Σχόλιο: Γινόμαστε σιγά-σιγά μια χώρα χωρίς ενεργειακή αυτονομία, χωρίς έλεγχο στους εθνικούς υδάτινους πόρους, χωρίς ανεξάρτητο επικοινωνιακό δίκτυο, για ποια ανεξαρτησία μπορούμε να μιλάμε μετά; Έρχεται η στιγμή της τέλειας υποταγής μας

    5. να δούμε,θα το καταχωρήσετε τώρα…?

      Καλημέρες!!!Καλό μήνα σε ΟΛΟΥΣ!!!!

      Το βίντεο αυτό είναι πάρα πολύ παλιό…

      Απλά κανείς δεν του έδινε ή και δίνει σημασία.

      …Κάποιοι “απόκτησαν” ιδεολογιοϊδεοληψία γιατί ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ ΤΕΜΕΠΗΔΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,χρησιμοποίησαν τον ΟΧΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΧΡΗΜΑ,δίνοντας στους υποστηρικτές τους (ΟΧΛΟΣ) ,ΨΊΧΟΥΛΑ…

      Η μετέπειτα εποχή από την ναζιστική γερμανία (ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙ Η ΦΥΛΗ ΑΥΤΗ),έδωσε το ΙΣΧΥΡΟ ΑΛΛΟΘΙ να δημιουργηθεί και να γιγαντωθεί Ο ΝΑΖΙΖΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΜΟΥ Η ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΥ Η ΑΝΤΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ.

      Ο Σόρρος και η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ:”ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Η ΓΗ,ΚΑΤΩ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ” έστρωσαν τον δρόμο γιαυτό που συμβαίνει παγκόσμια ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ.

      Η Μεγάλη Ειρωνεία και το Οξύμορο είναι το εξής: Ο ΟΧΛΟΣ (Επαναστάτες ενάντια στον Δυτικό τρόπο ζωής) ΕΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ,ΣΠΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΙΝΕ γιατι?????ΓΙΑΤΙ Ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ι Α!!!!

      γιατί άραγε δεν πάνε να πετάξουν μολώτοφ,να κάψουν και να σπάσουν στο Άμπου Ντάμπι???? ή στο άλλο Δυτικότατο και Καπιταλιστικό Ντουμπάϊ????
      Εκεί δεν μας παίρνει αλλά και από κει ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ και μεις οι “Αντιφασίστες” πρέπει να πληρωθούμε!!!

      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ ΤΙΣ ΑΦΡΙΚΗΣ???Η ΠΙΟ ΠΟΛΥΣΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΗ,ΛΙΜΟΚΤΟΝΕΙ…
      Γεμάτη από δικτατορίες….και ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΕΓΧΡΩΜΟΥΣ….ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΕΙ ΝΓΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ,ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ “ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ” ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ.
      Το μόνο που θα κάνουν οι εδώ “αντιφασίστες” θα είναι να πουν κάποια στιγμή “φασίστα” και τον Γιάννη Αντετοκούμπο και την οικογένειά του..Συλλυπητήρια στην οικογένεια για την απώλεια του Πατέρα.

      Γιατί δεν πάτε να κατατροπώσετε τον ISIS???
      ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΝΗΛΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΤΑ ΒΙΑΖΟΥΝ,ΛΙΘΟΒΟΛΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΝΕ ΑΠΛΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ….ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ,ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ….

      Πάμε στους άλλους τώρα,στους πονεμένους “πρόσφυγες”…

      Φεύγουν από τους τόπους τους για να αποφύγουν την τυρρανία των καθεστώτων τους και τους πολέμους φυσικά και ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΙΣΛΑΜΟΝΑΖΙΖΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ…

      Γιατί??Γιατί ο Allahu τους λέει ότι ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΗ,Η ΓΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΛΛΕΙΨΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ…

      Δηλαδή για την Ευρώπη,μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα…Οι ίδιοι οι “πολίτες” της (ΟΧΛΟΣ) συμμετέχουν στην καταστροφή τους με αυτούς που ΨΗΦΊΖΟΥΝ….
      ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ,ΕΙΝΑΙ “ΦΑΣΙΣΤΕΣ”

      ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΟΜΩΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ “ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ” ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”
      ..αλλά και από κει ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ…ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ….
      ΕΚΕΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ….

      Θέλω πίσω την Ελλάδα των ασπρόμαυρων ταινιών του Θανάση Βέγγου!!!!!

      Τότε θα γίνω και γω “Αντιφασίστας”

      Ο “ΝΑΖΙ” είναι ΝΑΖΙ είτε φασίστας είτε αντιφασίστας…Η ΤΑΜΠΕΛΛΑ ΑΛΛΑΖΕΙ…ΒΛΕΠΕ ΧΟΥΛΙΓΓΑΝΣ…,

    6. Πατριώτες ξεσηκωθειτε με την όπισθεν όμως

    7. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΜΟΝΟ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΤΜ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ!!!!!

    8. Το να καλεις “πατριωτες” να ξεσηκωθουν είναι σαν να καλεις τον αναπηρο να σηκωθεί από την αναπηρικη.

    9. ΣΥΝΟΔΙΚΟΝ ΕΡΕ ΚΛΑΜΑ…

      «Τοῖς εὐσεβεῖν μὲν ἐπαγγελομένοις τὰ τῶν ῾Ελλή-

      νων δὲ δυσσεβῆ δόγματα τῇ ᾿Ορθοδόξῳ καὶ Καθολικῇ

      ᾿Εκκλησίᾳ, περί τε ψυχῶν ἀνθρωπίνων, καὶ οὐρανοῦ,

      καὶ γῆς, καὶ τῶν ἄλλων κτισμάτων, ἀναιδῶς ἢ μᾶλλον

      ἀσεβῶς ἐπεισάγουσιν, ἀνάθεμα».

      ———————————————-

      Λέγεται: ἀνάθεμα «τοῖς τὰ ῾Ελληνικὰ δεξιοῦσι μαθήματα, καὶ

      μὴ διὰ παίδευσιν μόνον ταῦτα παιδευομένοις, ἀλλὰ καὶ ταῖς δό-

      ξαις αὐτῶν ταῖς ματαίαις ἑπομένοις». Καὶ, ὅπως λέγαμε προηγου-

      μένως, κατηγοροῦνται καὶ ἀναθεματίζονται ὅσοι προτιμοῦν «τὴν

      μωρὰν τῶν ἔξωθεν φιλοσόφων λεγομένην σοφίαν» ἀπὸ τὴν ὀρ-

      θόδοξη διδασκαλία

      =====================================

      Γράφεται συγκεκριμένα:

      «Τοῖς μὴ πίστει καθαρᾷ, καὶ ἁπλῇ καὶ ὁλοψύχῳ καρ-

      δίᾳ τὰ τοῦ Σωτῆρος ἡμῶν καὶ Θεοῦ, καὶ τῆς ἀχράντως

      αὐτὸν τεκούσης Δεσποίνης ἡμῶν Θεοτόκου, καὶ τῶν

      λοιπῶν ῾Αγίων ἐξαίσια θαύματα δεχομένοις, ἀλλὰ πει-

      ρωμένοις, ἀποδείξεσι καὶ λόγοις σοφιστικοῖς, ὡς ἀδύ-

      νατα διαβάλλειν, ἢ κατὰ τὸ δοκοῦν αὐτοῖς παρερμηνεύ-

      ειν, καὶ κατὰ τὴν ἰδίαν γνώμην συνιστᾶν, ἀνάθεμα»

      1. ευτυχως υπαρχει το υγιες Κεντρο. Ενταχτείτε στην Ενωση Κεντρωων, στηριχτε την Ελλαδα

    10. ΣΧΕΔΙΟ KALLERGI…ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΟ…
      ΔΟΓΜΑ KISSINGER ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΕΟΥ…

    11. ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕ…. ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ (ΝΕΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΕΜΑ). ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ – ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ. ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ. Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΕΓΝΑ… ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΝΤΑ. ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΥΔΕΜΟΝΩΝ. ΕΠΙΣΤΡΕΨΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Α-ΠΑΙΔΙΑΣ.

    12. Μην ανησηχειτε τρισαθλιοι ελλαδιτες απο το τουρκμενισταν, θα σας γλεντησουν καλα οι οθωμανοι του ισλαμ οταν ερθει η ωρα τους εντος ελλαδος να σας εξισλαμισουν. Μεχρι τοτε να μοιραζετε μυνηματα (ανθρωπιας) στους σκουροχρωμους αδελφους σας.

    13. Κομμουνιστές δεν είναι ΈΛΛΗΝΕΣ είναι ταξικοί..

    14. Αν τα ζώα δεν ήθελαν ισλαμοποίηση, θα ψήφιζαν ΧΑ. Μαάρι να τους κόβουν τα κεφάλια σύντομα οι μουσουλμάνοι. Θα έχει πλάκα οι Ελληνόφωνες κουραδομηχανές να περπατούν με το κεφάλι στα χέρια σαν τον Άγιο Ιωάννη τον πρόδρομο.

    15. Αν τα ζώα δεν ήθελαν ισλαμοποίηση, θα ψήφιζαν ΧΑ. Ασ τους κόβουν τα κεφάλια σύντομα οι μουσουλμάνοι. Θα έχει πλάκα οι Ελληνόφωνες κουραδομηχανές να περπατούν με το κεφάλι στα χέρια σαν τον Άγιο Ιωάννη τον πρόδρομο.

    16. Καταστρέφουν το ΈΘΝΟΣ ΜΑΣ. ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΊΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΊΑ ΚΑΙ ΕΜΆΣ και εμείς καθόμαστε απλά θεατές. ΔΥΣΤΥΧΏΣ.
      ΑΝΤΊΣΤΑΣΗ ΤΏΡΑ ΑΛΛΆ ΜΕ ΠΟΙΌΥΣ ? ΧΑΝΌΜΑΣΤΕ ΑΔΈΡΦΙΑ. ΚΑΤΑΣΤΡΈΦΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΆΝΕ ΤΗΝ ΧΏΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΒΆΡΒΑΡΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΆ
      ΑΝΤΙΛΑΪΚΆ ΜΈΤΡΑ
      ΜΌΝΟΝ Ο ΘΕΌΣ ΜΑΣ ΈΜΕΙΝΕ ΝΑ ΕΛΠΊΖΟΥΜΕ.

    17. ΓΟΡΤΥΝΙΟΣ….ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ……ΣΤΕΛΙΟΣ…..ΚΑΙ ΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΓΑΙΔΑΡΟΙ ΜΑΛΩΝΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ…..
      ΡΕ ΣΕΙΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ;;;;ΑΠΟ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΩΣ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΦΕΡΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ….
      ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ Η ΠΡΟΣΤΑΓΗ…ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΘΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΕΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ.ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΝ ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
      ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΛΥΣΑ ΕΞΑΠΟΛΥΣΗ ΣΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ-ΤΕΚΝΟΠΟΙΙΑΣ.ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ-ΚΥΡΙΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ-ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
      ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΠΟΥ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΓΑΝΤΖΩΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ.

    18. ΣΎΡΙΖΑ 4ΕVER.
      ΑΡΓΉΣΑΜΕ ΛΊΓΟ,
      ΟΜΩΣ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΕΠΈΛΕΞΕ ΝΑ ΤΟΝ KΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ

      1. Ελληνας και αριστετος δεν γινεται βουρλο. Βαλε φαια ουσια στο σκατοκεφαλο σου και αντε αρωματισου.

        1. Ο Ελληνικός λαός σας επέλεξε διότι αλλά είπατε προτού της εκλογές και τώρα αλλά κάνετε. ΠροδότεΣε, αθεοι, ΓερμανοΤσολιαδεσ και ψευτες. Έρχεται και η δική σας ώρα.
          ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι 4 ever.
          Εδώ πληρώνονται όλα.
          ΕΛΛΆΣ ΕΛΛΉΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΝ

      2. ΑΡΙΣΤΕΡΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ , ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ & ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ !!

    19. Στην Πράξη αποδεικνύεται ότι ο «αντιρατσισμός» αποτελεί ένα προνομιακό ιδεολόγημα της ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ των χρηματιστηριακών μαφιών του χρήματος:
      Μια πρακτική του διεθνούς ιμπεριαλισμού και των πλανητικών οργάνων ΕΞΟΥΣΙΑΣ του ΥΠΕΡ-εθνικού κεφαλαίου (Νέα Τάξη).

      Στην Πράξη, επίσης αποδεικνύεται, ότι ο «αντιρατσισμός» έχει και μια άλλη μοχθηρή διάσταση: Είναι ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ των διεθνών ληστών και δημίων εναντίον των κοινωνιών και των λαών της Υφηλίου…

      ΟΥΔΕΠΟΤΕ, όλοι αυτοί οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές», διαδήλωσαν κατά του ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ που εφαρμόζεται, αλλά και διαλαλείται, ΕΝΑΝΤΙΟΝ της ελληνικής κοινωνίας και του λαού της

    20. Εμείς οι καροτιανοί αναρχοανθέλληνες νουδουλοσυριζόπουστες θέλουμε όλα τα σκούρα αγοράκια εδώ να πηδάνε τα ποπουδάκια μας.

    21. Tι επιδιώκουν οι Νεοταξιτες και οι χρήσιμοι ηλίθιοι λογης λογής , αριστεροι
      Μα το να γίνει η Ευρώπη ένα απέραντο Μπαγκλαντές με φτηνούς εργάτες , ενός εφεδρικού στρατού μαύρης εργασίας που θα χρησιμοποιείται απ’ το κεφάλαιο για την συμπίεση των αμοιβών και την άλωση των κοινωνικών και εργασιακών κεκτημένων των Ευρωπαίων εργαζομένων.

      Και όλα αυτά στο όνομα του ανθρωπισμού και της συμπόνιας για τους πεινασμένους και «κατατρεγμένους» του τριτοκοσμικού κόσμου.
      Τα ιδεολογήματα του «αντιρατσισμού», του «αντιεθνικισμού», της χρηματιστηριακής «αλληλεγγύης» και CIA, πρέπει να κατεδαφίζονται και να αποκαλύπτεται ο μυθολογικός και τρομοκρατικός τους χαρακτήρας: Είναι ιδεολογήματα που κατασκευάστηκαν και παράχθηκαν μαζικά και με «αριστερούς» χρωματισμούς, από τους διεθνείς μαφιόζους του χρήματος, τα πολιτικά τους ανδρείκελα, τις δημοσιογραφικές τους πόρνες και τους επαγγελματίες της «αριστεράς», ακριβώς για να συγκαλύψουν το μεγάλο ΕΓΚΛΗΜΑ της νέας ΔΟΥΛΕΙΑΣ που προωθείται, ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, από το 4ο Ράιχ, την πλανητική εξουσία του χρήματος.

    22. ευτυχως που την ελλαδα την σωσατε εσεις οι κουνιστοι ερνεστοναζι αξιος ο μισθος σου και σενα φανεροπουστα .

      1. Η “Αριστερά” και οι “Αναρχικοί” της “Δημιουργικής Ασάφειας” του “Ακαδημαϊσμού” και του “Δικαιωματισμού” επιδίδονται σε έναν αγώνα δρόμου για την κατάκτηση του “νου” και της “ψυχής” των Προσφύγων.

        Λες και η χώρα δεν τελεί ουσιαστικά κάτω από ξένη κατοχή, οι καπιταλιστικές αναδιαρθρώσεις να μην εξοντώνουν τους εργαζόμενους και οι Έλληνες άστεγοι να μην αξίζουν την Τιμή ούτε μιάς καταλήψεως.

        Καλοδεχούμενοι οι Πρόσφυγες στην Ευρώπη. Το κεφάλαιο έχει ανάγκη για ακόμη μεγαλύτερες εργατικές εφεδρείες.

        Μόνο έτσι θα συντρίψει τον εργατικό μισθό, τα ασφαλιστικά και συνδικαλιστικά δικαιώματα των Ευρωπαίων εργαζομένων.

        Η Παγκοσμιοποίηση μαζί με την ελεύθερη διακίνηση κεφαλαίων και προϊόντων χωρίς εθνικούς φραγμούς, επιβάλει και την ελεύθερη μετακίνηση σύγχρονων τροφοσυλλεκτών.

    23. Αν επικρατούσαν οι κρυφόπουστες νεοναζί ο πληθυσμός θα αφανιζόταν με μαθηματική ακρίβεια. Πάρτε παράδειγμα από τα διακεκριμένα στελέχη πόσοι έχουν πόσα παιδιά και θα καταλάβετε

      1. εχεις μεγαλο πονο μωρη αδελφουλα ….πρεπει να σε εχουν πηδηξει τοσο πολυ οι χρυσαυγιτες που εχασες και το λιγο μυαλο που ειχες ….αντε τωρα πηγαινε στα τεσσερα να τον ρουφηξεις απο τον αλεκση για να σας επιτρεψει να υοθετησετε κανενα μουσουλμανακι γιατι με τοσες ανωμαλες αδελφες σαν και σενα πως να αυξησουμε τον πληθυσμο ?

        1. Στέλιοοοοο αδελφούλα σου αρέσει το ρούφηγμα, ξέρεις εσύ ναζίδι.

          1. Συκιά, πες μου ποιο κόμμα εκπροσωπούσαν οι που λες πριν αναλάβουν την εξουσία της Γερμανίας;
            Πες μου επίσης, ποια είναι η διαφορά των κομμουνιστών με τους . Αν φυσικά βρεις κάποιες διαφορές.
            Όταν τις βρεις, θα διαπιστώσεις πως με αυτά και τα πολλά, σχηματίστηκαν πολλά αποκόμματα με κύριο κόμμα, (ένα μόλις κόμμα) που δεν ξεκολλάει από την Βουλή και αντιπολιτεύεται σθεναρά για τα δικαιώματα του ΕΡΓΑΤΗ!!!

    Comments are closed.