«ΝΤΟΥ» ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ! ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΔΥΟ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ Χ. Α.! ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ “ΝΤΙΡΕΚΤ ΧΤΥΠΗΜΑ” ΚΑΤΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    MILALOLIAKOS SABBBIDHS MELISANIDIS

    Είναι γνωστό ότι ο Ποντιακής καταγωγής επιχειρηματίας από την Ρωσία Ιβάν Σαββίδης έχει πολιτικές φιλοδοξίες. Ο δραστήριος ομογενής έχει εκλεγεί δύο φορές μέλος της περιφερειακής Βουλής του Ροστόφ και υπήρξε βουλευτής της ρωσικής Δούμας.

    filessavvidis_515679212

    Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ενημερωτικού blog ο “Ιβάν ο τρομερός” έχει βάλει πλώρη να δημιουργήσει το δικό του πατριωτικό “κόμμα Ποντίων” και να διεκδικήσει την είσοδό του στην ελληνική Βουλή!

    Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ εδώ και λίγο καιρό έχει αρχίσει έντονα να κάνει κινήσεις και επαφές με βουλευτές, επιχειρηματίες και άλλους παράγοντες της Βόρειας Ελλάδας και η πρόθεσή του να μπει στην Ελληνική Βουλή, βρίσκεται και πάλι έντονα στο προσκήνιο.
    Και αυτή τη φορά θα το κάνει πράξη. Έφτασε η ώρα του ΙΒΑΝ και ας το είχαν διαψεύσει πριν τρία χρόνια άτομα από το στενό κύκλο του ελληνοπόντιου επιχειρηματία.

    savvidis-mellisanidis

    Σύμφωνα με πληροφορίες συμπαραστάτης στην προσπάθεια αυτή του κ.Σαββίδη θα είναι το άλλο παιδί της πατρώας ποντιακής γης ο Δημήτρης Μελισσανίδης.
    Ο στόχος τους είναι να εκτοπίσουν την Χρυσή Αυγή και να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην πολιτική ζωή της χώρας.
    Πόσο εύκολο όμως θα είναι να τελειώσουν το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου;
    Το “κόμμα Ποντίων” θα είναι ένα πατριωτικό κόμμα με μυρωδιά από Ρωσία…
    Αν αναλογιστεί κανείς ότι οι δύο άντρες έχουν εισχωρήσει δυναμικά στα ΜΜΕ, (βλέπε Mega και “Ε”) , ότι το μπάτζετ που θα διαθέσουν θα είναι τεράστιο, και ότι ο Μιχαλολιάκος δεν κάνει πίσω για να βάλει μπροστάρη τον Κασιδιάρη που έχει γκέλ στον κόσμο,τότε μάλλον το στοίχημα των δύο Ποντίων δεν θα είναι και τόσο δύσκολη υπόθεση. Τώρα εξάλλου είναι η πιο κατάλληλη συγκυρία για μια τέτοια κίνηση!

    savvidis-mellisanidis2

    Μελισσανίδης και Ιβάν Σαββίδης

    Ο Δημήτρης Μελισσανίδης γεννήθηκε στη Νίκαια της Αττικής, ο πατέρας του όμως, ο σπουδαίος Πόντιος αλλά πάνω από όλα άνθρωπος Γιώργος Ζώρας Μελισσανίδης, είχε έρθει από τον Καύκασο, με οικογένεια ξεριζωμένη από τον Πόντο.
    Ο Ιβάν Σαββίδης γεννήθηκε στην Τσάλκα και είναι Σανταίος, πράγμα που θυμίζει και δηλώνει σε κάθε περίσταση – το δείχνει άλλωστε και η στάση του απέναντι στις ανοίκειες επιθέσεις που έχει δεχτεί.
    Πέρα από την κοινή αγάπη τους για το ποδόσφαιρο, από το μετερίζι της ΑΕΚ ο ένας, του ΠΑΟΚ ο άλλος, τους ενώνει πάντα η αγάπη τους για τον Πόντο, κάτι που αποδεικνύουν και με δημόσιες παρεμβάσεις τους αλλά και χρηματοδοτώντας πολλές δράσεις για το καλό του ποντιακού ελληνισμού.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    77 Σχόλια

    1. Ο Μιχαλολιακος ειναι δυναμη εγγυησης τοσο για τη χρυση αυγη ,οσο για την Ελλαδα εν γενει,εντιμος πολιτικος και αγνος ανθρωπος και ελληνας.οποτε καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται.σε καμια περιτωση δεν μπορει να συγκριθει με τους υπολοιπους απατεωνες ,τοσο αυτος οσο και οι υπολοιποι του εθνικου συνδεσμου,διοτι ποτε δεν ζημιωσε Ελληνα αλλα και το Ελληνικο κρατος .

    2. Και να μην τον φαει ο Ιβαν, ο Νικολάκης εχει φαει μονος του το κεφαλι του.Εχει κανει το κομμα οικογενειακη υποθεση και αρμεγει τα προβατα για να φτιαξει την περιουσια της Ουρανιας.
      Μονο μερικα ουγκανα εχουν μεινει που στηριζουν το μόρφωμα που παει ούτως η αλλως για κλείσιμο.

    3. Επιτέλους…..τελειωστε τους!! Τίγρη δαγκωτό..!! Χα χα χα χα!! ΤΏΡΑ Ο ΤΊΓΡΗΣ ΤΡΏΕΙ ΚΑΙ ΝΑΖΙ

    4. 15 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ.

    5. Καλά πληροφορημένες πηγες λένε οτι κανεις δε θα κατέβει στην πολιτικη.ο Ιβάν το έχει δηλώσει κιόλας.
      Μονο για τα κλίκ. Τραγικός είσαι….

    6. Η ΧΑ είναι εξτρεμιστική οργάνωση δεν έχουν μέλλον και μπήκαν για να ρεζιλέψουν και να αποτελειώσουν τους πραγματικούς πατριώτες που ποτέ δεν γονάτισαν σε κάποιων. Έλα τωρα που δεν είσαστε φασιστικά μια ζωή white power φωνάζατε χεστρόνια

    7. Θα του κλάζουν τα παπάρια του Μιχαλολιάκου.

    8. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΞΑ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΥΧΗ! ΑΠΟ 0,5-1,5%!!! ΜΕ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΗΓΕΤΕΣ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ……ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΧΗΣ ΠΑΡΕΑ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟ NOOR1 , ΕΝΩ Ο ΙΒΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ $ΥΡΙΖΑΝΕΛ!
      ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ….. ΠΟΣΟΣΤΑ ;
      NΔ 29-33% , $ΥΡΙΖΑ 15-19% , Χ.Α. 8-12% , ΘΑΣΟΚ & ΚΚΕ 6-8% , ΙΣΩΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ 3% Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΗΦΩΝ ΣΤΟ 1,5 – 2,5%!!!!!!!!!!

    9. ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΟΤΕ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ Χ.Α ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ!!
      ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ…
      ΕΓΩ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΙΝΤΙΑ , ΦΗΦΙΖΩ ΣΤΑΘΕΡΑ ΛΑΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
      ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ….
      ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΒΟΘΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΣΟΚΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ $ΥΡΙΖΑΝΕΛ . ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ…..
      ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΚΑΤΙ (ΜΕΣΩ ALEXA.COM)!! ΑΠ΄ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΡΩΤΟ Σ΄ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ xryshaugh.com ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟ syriza.gr ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΕΠΕΙΤΑ!!!

    10. Καλα κι εσείς χαλλλαρα ψηφισατε ενα μπεκρη γερο τουρκοσπορο για δημαρχο που τρέχει απο gay parade σε gay parade που βαφτιζει δρόμους και πλατείες με τουρκικά και αλβανικα ονοματα,κι αυτο γιατι είναι χαβαλες.Αυτα παθαινουμε λοιπον οταν ψηφίζουμε για χαβαλε η οπαδικα.Παρεπιπτοντως εγω δεν ψήφισα το ανδρείκελο των ερυθρόλευκων όμως δεν είμαι δυσαρεστημένος ως τώρα σαν Πειραιώτης.

    11. Μακάρι Ιβαν κ τίγρης να πάρουν θέση στη Βουλή.αυτο συνεπάγεται οτι θα χάσει ψήφους κ έδρες η οικογένεια μιχαλολιακου….
      άντε μπας κ πάθουν κανενα πατατράκ εκεί στη χα κ καταλάβουν οτι αν θέλουν να τους ακολουθήσει ξανά ο λαος θα πρεπει να διώξουν τις γυναίκες, τα ανίψια και τα παιδια τους κ να δώσουν θέσεις στους μαχητές με επικεφαλή τον Ηλία.

    12. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!! ΑΣ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ Ο ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥ ΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΛΙΚΙ!!!!!!!!!!!! ΠΟΥΡ ΠΟΥΡ ΠΟΥΡ ΞΕΛΑΦΡΩΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

    13. Ο ΡΩΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΒΟΥΡΙΑΣ
      ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΩΤΟΧΩΣΟΥΝ…..
      ΣΤΟ ΝΕΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑ…
      ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΕΛΟ….

      ΣΤΗΝ ΝΔΟΥΛΑ…….

      ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ….

      ??????,,??,

    14. ΧΑ ΧΑ ΧΑ…….
      ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΑΝΑΧΩΜΑ……

      ΡΕ ΧΟΥΝΕΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ……

      ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ…..

    15. ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ!!!
      ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ.

    16. ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΑΛΛΑ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ , ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΣ ΔΙΩΞΕΙΣ/ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΣΑΜΑΡΙΚΩΝ , ΤΗΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΒΡΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟ-ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΜΕ , ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ? ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ , ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ , ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !

    17. Το κόμμα Εθνική Ελπίδα, είναι ένα ελληνικό, φιλοβασιλικό και μετριοπαθές εθνικιστικό πολιτικό κόμμα, το οποίο ιδρύθηκε από τον σημερινό πρόεδρό του Γεώργιο Παπαδόπουλο τον Ιούλιο του 2010. Κύριος στόχος του κόμματος είναι η επαναφορά της Βασιλευομένης Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας και του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου Β΄, στον θρόνο της Ελλάδας. Έλαβε πρώτη φορά μέρος σε εκλογές στις Ελληνικές βουλευτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου του 2012, πήρε την 18η θέση, 0,07% και 4.303 ψήφους

    18. Το μόνο κόμμα στην Ελλάδα που πιστεύει και θα έκανε πραγματικότητα τη συμμαχία Ελλάδας – Ρωσσίας γιατί κοιτάει το συμφέρον της πατρίδας μας, είναι αποδεδειγμένα η Χρυσή Αυγή.
      Όλα τα άλλα είναι άκυρα.
      Ο Σαββίδης που έγλυφε τον χαζοχαρούμενο Τσίπρα και τον σύγκρινε με τον Πούτιν προσπαθεί διείσδυση στα Μ.Μ.Ε
      Στο μέλλον θα δούμε τις πραγματικές προθέσεις του.

    19. Δεν με ενδιαφερει πως θα ονομάζεται το νεο κόμμα…Ποντίων θα λέγεται…βλάχων θα λέγεται…το θεμα ειναι να εξαφανιστεί απο την Ελλαδα το απόβρασμα της χα!!!

    20. ΟΙ Ποντιοιειναι πατριωτες η οπου φυσαει ο ανεμο η καλυτερα το χρημα?
      Οι Τνιμανιδηδες ειναι πατριωτες ,ανθρωποι της Παναγιας Σουμελα

      Ουδεις επικαλουμενος Πομτιος μετα την επαναπατρηση του επι Καραμανλη ειναιπατριωτης
      Καθε τυχοδιωκτης δηλωνε Ποντιος ,οσο για τα Ποντιακα τα μιλουν κ οι Τουρκοι .,για να τους καταλαβαινουν
      Τα σιδαρσιγαρα ποιος θα τα εισαγαγει κ το κρατος ποσους φορους θα χασει?
      Ειδαμε κ τον Τνιμανιδη που μεχρι την Πναγια Σουμελα βυζαινει κ δηλωνει φιλος τουΤΟΥΡΚΟΥ
      ΜΟΝΟ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΔΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣ

    21. Ο ποντιακός ελληνισμός θα ξεβρωμισει την χωρα από τα ναζιστικά σκουπιδια

    22. Ο Ρώσος μαφιόζος που δεν μιλά λέξη ελληνικά και ο άλλος ο λαθρέμπορος πετρελαίου θα χτυπήσουν την ΧΑ…. Μάλλον δεν πάτε καλά…

      1. ΣΤό κυνο-βουλειο είναι εύκολο να μπεις αρκεί να έχεις Λεφτά να Λαδωνεις, και ΜΜΕ να κατευθύνεις τόν Αποβλακομενο , κόσμο.

    23. Pion den mporoun na xalinagogisoun ti xrisi avgi? pou spai ti mesi kai filai ta xeria tis oikogenias korleone? tin aniparkti xrisi avgi? eleos poso koutoxorto akomi

      1. Eνω το μητσοτακεϊκο-Μπακογιανεϊκο εεεεεεεεεε???
        Αλλη χάρη..αριστοκρατεία!

        Και τα 2 κομματα ειναι ρχιδια και καπηλευονται τον πατριωτικο χωρο.Απο τη στιγμή που βαζεις στη παραταξη συγγενή είσαι Ευδιακριτα,κατακριτεος και καιροσκοπος
        Απορώ γιατι τους ψηφίζετε

    24. Έτσι έκαναν και οι γαύροι με τον Μαρινάκη και τώρα τραβάνε τα βυζια τους με την απεργία τους έπνιξε η βρωμιά και όλοι έλεγαν τι ψηφίσαμε οι μαλάκες καλά να πάθουμε να βάλουμε μυαλό το μόνο που έμεινε οι λαθρέμποροι και έμποροι ναρκωτικών να μας κυβερνούν βοήθεια μας

    25. ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΛΑΟ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΕΣ! ΕΔΩ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟ ΑΛΕΞΗ!!!

    26. Αυτο το ρχιδι,που ουτε ελληνικα δε μιλαει εχει το θρασσος να δημιουργησει πατριωτικο κομμα;;Αυτος δεν εγλειφε το τσιπρα και ελεγε οτι του θυμιζει τον πουτιν?(πιον το τσιπρα που ειναι τοσο σκουπιδι αυτος και το κομμα του που αποποιούνται και καταργουν καθε τι ελληνικό)ο Μελισσανιδης δεν ειναι το αλλο ρχιδι που λαδωνε τους πασοκτσηδες και εκανε νταραβερια με λαθραια πετρελαια με τη βοηθεια του κολητου του πρωην ΥΕΝ γυναικολογου Σουμάκη πριν 20 χρονια?¿?????
      ΠΡΟΣΕΞΤΕ Ο καθε λαος εχει την κυβερνηση που του αξιζει

      1. Χρυσες εποχες,καποιοι σηκωσαν πολυκατοικιες με τα ναυτολογια κερατσινιου και περαματος.. και τα πετρελαια? Αφροος!!!.Ας ειναι καλα οι τοτε διοικητες των βατραχων και οι τοτε διοικητες λιμενικοι!!
        …δεν υπαρχει ελπιδα αδερφιααα!!!

    27. ουτε χαυγη ουτε ποντιοι .γνησιοι ελληνες πατριωτες ακοματιστοι . το πιασατε το υπονοουμενο ?!

    28. ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΜΕΙΣ Η ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΧΙΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ.

    29. ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…..ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ…??? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΗΣΟΥΝ….???? ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ….ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ.

      1. πρεπει να ΦΥΓΕΙ ο μπαρμπα ΝΙΚΟΣ….δε τραβαει, θελει ΝΕΟ ΑΙΜΑ.

      2. Βρήκαν ηλίθιο λαό και λένε,τόσοι και τόσοι πλούτησαν γιατί οχι και εμείς?Δέκα εκατομμύρια ζώα θα μας ψηφίσουν Νοιάστηκε αυτός για τον Ελληνικό λαό? Για την τσεπούλα τους μόνο….. ΑΠΛΙΣΤΟΙ ΟΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ….ΧΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΑΠΝΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ….

    30. Στην Ελληνική Βουλή, ρώσικα θα μιλάει ο Ιβάν (ο λίαν προσφάτως μετονομασθείς σε Ιωάννη) ;;;
      Αυτό το “πατριωτικό κόμμα με μυρωδιά από Ρωσία” , με παραπέμπει στην εποχή του 1821, όπου στην δύσμοιρη Ελλάδα μας, σφάζονταν μεταξύ τους τα Ρωσόφιλα, Αγγλόφιλα, Γαλλόφιλα κόμματα, εις βάρος της Εθνικής συνοχής και του Εθνικού συμφέροντος …
      Τελικά, ένα ενιαίο πατριωτικό Ελληνόφιλο κόμμα, δεν μπορεί να πάει την χώρα μπροστά ;
      Πρέπει απαραιτήτως, ρε μαμώτο, το Ελληνικό ΄Εθνος να άγεται & να φέρεται εσαεί από ξένα κέντρα εξουσίας ;

      1. Ναι, δυστυχώς πρέπει να άγεται και να φέρεται από ξένα κέντρα γιατι είμαστε ΑΝΙΚΑΝΟΙ….

        Δυστυχώς για τη κατάντια μας δε φταίνε οι Εβραίοι, οι Τούρκοι, οι Αμερικανοί και τα κέρατα μας τα τράγια!

      2. Συμφωνώ με τα παραπάνω, άλλωστε το γεγονός ότι αρνείται να μιλήσει Ελληνικά δείχνει τι πρεσβεύει και τι προσδοκά, σκεφτείτε να τον βάλουν στην Βουλή και να έχει μεταφραστεί…τι ντροπή για την Ελλάδα, βέβαια και αυτοί όλοι που κυβερνούν μόνο Ελληνόφωνοι είναι όχι ΄Ελληνες και Ελληνόψυχοι.

    31. Όσα ποίο πολλά πατριωτικά κόμματα υπάρχουν τόσο το καλύτερο για την χώρα.

    32. Πόση κακία και φθόνο κρύβετε μέσα σας για την Χρυσή Αυγή και μόνο ο τίτλος του άρθρου σας
      το επιβεβαιώνει ακράδαντα……………

      1. Φίλε ότι είναι 100% Ελληνικό πάντα θα το μισούν.

    33. O πάμπλουτος Σαββίδης που νοιάζεται για το φτωχό ελληνικό λαό?….οξύμωρο!

    34. Η ΧΑ εχει να φοβάται μονο τον κακό της εαυτό και τις απαραίτητες αλλαγές τις οποίες δεν έχει κάνει.”Το κόμμα των Ποντίων” δεν θα βρει ούτε την ψήφο των ιδρυτών του.Αλλοιμονο κι αν ψηφίσουμε οπαδικα ενα λαθρεμπορα που δεν μιλαει ελληνικα και που με υπογειες διαδρομές στη Ρωσία εφτασε απο καπνεργάτης να γίνει “επιχειρηματίας”,κι εναν έτερο λαθρεμπορο και φοροφυγα.Αυτοι είναι ντροπή για τους έντιμους Πόντιους.Εξαλλου υπάρχει κι αλλος οψιμος πατριωτης με αρωμα Ρωσίας,ο Βελόπουλος.Αυτος μπορεί να φοβηθεί, όχι η ΧΑ.

      1. Φιλε Μαναβη οι Ποντιοι ψηφιζουν αριστερες κουραδες εδω και πολλα χρονια . Τωρα θα καταλαβουν ;
        Ομως εκτος τουτου , οπως φαινεται οι νεοραγιαδες νομιζουν οτι θα σωθουν με εκλογες απο ενα αποικιακο κοινοβουλιο δωσιλογων , απαταιωνων , ελληνοφωνων και γραικυλων .
        Δεν γνωριζουν τα ερμα τα δουλικα οτι ο κοινοβουλευτισμος και το ψευτοσυνταγμα ειναι Αγγλοσαξωνικο κατασκευασμα για να ελεγχουν τα ζωντανα τους .
        Και αν μπει και ο τυπος στο κοινοβουλιο , απλα οι ραγιαδες θα εχουν να ταιζουν μερικους ακομη νεοταξικους αρλεκινους και ΤΙΠΟΤΑ αλλο .

      2. ΜΑΝΑΒΗΣ cooldown, ψηφίσατε ήδη οπαδικα δήμαρχο ενα λαθρεμπορα λουκουμόσκονης στο χαβουζολίμανο σας, που δεν μιλαει ελληνικα και που με υπογειες τρομοκρατικές διαδρομές στο κατάρ, διακινεί τα νήματα της νέας πασοκοκρατίας

    35. Πατριωτική κίνηση Ένωσης Χριστιανών Ορθοδόξων Ελλήνων!!!

    36. ΜΠΡΑΒΟ ΙΒΑΝ
      ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

    37. Επιτελουs για να ξεβρωμισει ο τοποs απο τουs γιαλαντζι Ναζι

    38. Ας γκρεμίσουν πρωτα αυτο το έκτρωμα απο σκουπιδοντενεκεδες που έφτιαξαν ο Μαρινακης και καποιοι αλλοι βλακες, για μνημείο στον Πειραιά για την Ποντιακή γενοκτονια και μετα βλεπουμε. Και λυπάμαι για τους Ποντίους που δέχτηκαν αυτο το εξάμβλωμα για μνημείο. Κρίμα, γιατι κι εγω Ποντια ειμαι και ποτε δεν θα δεχόμουν τετοια προσβολή, γιατι αυτο ακριβως ειναι. Προσβολή.

    39. Χρυσή Αυγή μέχρι να παγώσει η κόλαση!!

      1. 1.Νεολαια της Χουντας (Μηχαλολιακος) και Ναζι.. είναι η χρυση αυγη.. καμια σχεση με την ιστορια μας . 2. Ασε την κολαση.. γιατι.. πιονια είναι κι αυτοι.. για να σε κοροϊδεύουν.. τι σχεση εχει ο ναζισμος με το Χριστιανισμο ? . 3.Αν κανουν κομμα παντως.. λαγοι σαν το Σαββιδη …λογικα θα είναι άλλη μια μουφα.. . 4. Άλλο ελληνας άλλο πατριδοκάπηλος.. όταν το καταλαβουν αρκετοι .. τοτε ισως εχει ελπιδα η χωρα πλεον,οσο κάθε νεα μαριονετα του συστηματος.. τραβα ξανα κοσμο που συγχαθηκε τους προδοτες.. τοσο αρκετοι ελληνες θα ζουν μελλοντικα στο ψεμα… και τοσο θα σου λενε.. σε ότι κανουν …μα ο κοσμος ψηφισε..

      2. Χρυση Πορδη για να βρωμισει ο τοποs

    40. Προσοχή προσοχή δεν είναι όλοι οι Πόντιοι το ίδιο….ο Σαββίδης καλά θα κάνει να κάτσει στη χρυσή πολυθρόνα του και να μετρήσει το κασέ του….όπως και οι λοιποί πλουτοκράτορες….αν θέλουν να βοηθήσουν στα κοινά να ταίσουν κανένα φτωχό παιδί και να αφήσουν τη βουλή στα χάλια της…χειρότερα δεν μπορούν να τη κάνουν….αλήθεια ο Σαββίδης έμαθε να γράφει τονομα του????αν ναι ,θα πήγε σε σχολείο δεύτερης ευκαιρίας….ας τελειώσει το πανεπιστήμιο και μετά βλέπουμε

    41. Σκατιαδιες φτιάχνουν και άλλα κόμματα φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους…
      Θα πάρουν τ @@ μας και οι Ρώσοι και Αμερικανοί και οι Γερμανοί γιατί η αλήθεια είναι η αλήθεια του λαού κατεβάστε κόμματα και χτιστε τα συστήματα θα τα γκρεμίσουμε όλα θα φάτε την σφαλιάρα του αιώνα!!!
      Δεν γίνεται ο Έλληνας να είναι δούλος των ολιγαρχων!!!

    42. Αν…λεω Αν θα κανουν κομμα…θα “εκτοπισουν” κατι τελειωμενους και οχι τη ΧΑ!

    43. Η αληθεια είναι ότι ο Μιχαλολιακος αποδειχτηκε λιγος και αποτυχημένος.
      Εμεις οι πραγματικοι πατριωτες εθνικιστες παντα θελαμε έναν σοβαρο πατριωτη που να μπορει να παει τον χωρο μπροστα και να ξεπρασει το οριακο 7%.
      Ο Σαβιδης νομιζω μπορει να κανει επιτελους την διαφορα.

      1. Μακρια από κόμματα όσο δημιουργούνται κόμματα ο Έλληνας θα είναι δούλος, άμεση ένωση του πατριωτικού χώρου η μόνη λύση!!!
        Άμεσα πατριωτική κίνηση Ένωσης πατριωτικού χριστιανού ορθοδόξου λαού!!!

      2. Ναι θα έρθουν οι λαθρέμποροι να σώσουν τον τόπο.ποσα σου δίνουν ρε πουλημένο καθίκι να γράφεις τις μ@λ@κιες που σου λένε??

        1. Ναι έχει έρθει ήδη οι λαθρέμπορας λουκουμόσκονης στο πειραια των χαβούζα-μόραλη να σώσουν τον τόπο.ποσα σου δίνουν ρε πουλημένο αμερικανοκαθίκι να γράφεις τις μ@λ@κιες που σου λένε??

          1. Ρε μπετοβλακα αριστερε κοψε τoυς μπαφους δυο φορες με διαφορετικο nick,το ιδιο σχολιο?
            “ποσα σου δίνουν ρε πουλημένο αμερικανοκαθίκι να γράφεις τις μ@λ@κιες που σου λένε??””

        2. Ρε μπετοβλακα αριστερε κοψε τoυς μπαφους δυο φορες με διαφορετικο nick,το ιδιο σχολιο?
          “ποσα σου δίνουν ρε πουλημένο αμερικανοκαθίκι να γράφεις τις μ@λ@κιες που σου λένε??””

    44. σιγα δυο λαθρεμποροι θελουν να μπουν στην βουλη και τρομαξε ο μιχαλολιακος χα χα με τα καναλακια που εχουν θα αλλαξουν γνωμη στους ψηφοφορους ειναι βουρλα

    45. αν το καταλαβα καλά και αυτοί οι δυο επιχειρηματίες θα παιξουν το ανάχωμα; η τον λαγό;και οι αλλοι λεφτάδες τι θα απογίνουν; να μην κανει κόμμα και ο Μαρινάκης; η Λάτση;η και η
      Ωνάσση μήπως;;;; …..δόξα τω Θεώ θα εχουμε επιλογές πολλές το πιο πιθανον ο μπερδεμένος αριστεροδεξιοακραιοκεντρωος να σπέυσει να τους ψηφίσει με χέρια και πόδια αποχαιρετωντας τσιπραιους, κουληδες,σταυρακοβασιλοφωφηδες και τα αλλα φρουτα ο μπετον αρμε Χρυσαυγίτης γιατι να σπέυσει;;;

    46. Kkkkkkkkkkkkk ο’τι και να επινοησουν επανω στον πανικο τους , η ΧΑ δεν κλονιζεται
      60% χωνεψτε το !

    47. H Epi8esh se patriotiko komma tous kanei ypoptous o laos ta vlepei auta k kserei apo e8niko symferwn k oti mono h X.A 8elei to kalo tou laou

    48. Δλδ οποιος εχει λεφτα να κανει μια ομαδα για ποδοσφαιρο μπορει να κοβει και να ραβει στην πολιτικη ??Αντε απο κει….Που καλοκαιριατικο δεν εχετε θεματα και γραφετε παπαντζες

    49. re aste sto diabolo kai aste mas sta xalia mas malakismena krania tou karataaaaaaa

    50. Ο/Η και αν η αλήθεια μας διαψεύδει... τόσο το χειρότερο για την αλήθεια!!!! λέει:

      Ο στόχος τους είναι να εκτοπίσουν την Νέα Ανελοκρατία και να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην πολιτική ζωή της χώρας.
      Πόσο εύκολο όμως θα είναι να τελειώσουν το κόμμα των κούλη-καρατζαφύρερ-συγκαμμένου;
      Το «κόμμα Ποντίων» θα είναι ένα πατριωτικό κόμμα με μυρωδιά από Ρωσία…
      Αν αναλογιστεί κανείς ότι οι δύο άντρες έχουν εισχωρήσει δυναμικά στα ΜΜΕ, (βλέπε Mega και «Ε») , ότι το μπάτζετ που θα διαθέσουν θα είναι τεράστιο, και ότι οι κούλης-καρατζαφύρερ-συγκκαμμένος δεν κάνουν πίσω για να βάλουν μπροστάρη τον μπουμπούκο που έχει γκέλ στον κόσμο,τότε μάλλον το στοίχημα των δύο Ποντίων δεν θα είναι και τόσο δύσκολη υπόθεση. Τώρα εξάλλου είναι η πιο κατάλληλη συγκυρία για μια τέτοια κίνηση!

    Comments are closed.