ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ!!! IEΡΕΑΣ ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ! “ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΟΛΑ! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΙ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ, ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΡΕΜΑΛΙΑ! ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ , ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΣΕΒΕΣΤΕ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ! ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ!” (ΒΙΝΤΕΟ) 

    Κοινοποίηση:
    iereas

    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. ΣΥΓΚΙΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΙΕΡΕΑ , ΝΑ ΔΙΑΚΥΡΗΤΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ 8ΕΟΥ ! ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑ8Ε ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝ8ΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑ8ΗΜΕΡΙΝΑ ! ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΙ , ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ , ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡ8ΕΙ Η ΕΥΛΟΓΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ! ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝ8ΡΩΠΟΙ , ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ 8Α ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΤΟ 8ΕΟ ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ 8Α ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ! ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ !

    2. Οπως και στην επανάσταση εναντίων των τουρκοχοιρων,έτσι και τώρα στην επανάσταση εναντίων των ανθελλήνων άθεων ισλαμολαγνων απλυτων κομμουνιστών,φωτισμένοι ιεράρχες καθοδηγούν των λαό των Ελλήνων. Σηκωθείτε απο τους καναπέδες Έλληνες είμαστε ακόμα πλειοψειφεια.Καροτο στους απλυτους.

    3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΠΟΥ ΤΙΜΑ ΤΑ ΡΑΣΑ ΤΟΥ , ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΩΣΤΟΣ ΙΕΡΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗ ΜΑΣ , ΑΞΙΟΣ !!!!!

    4. Οξω οι προδοτες της Ελλαδας μας! Εξω οι προσκυνημενοι !

    5. Τι να πω? Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΩ σε τετοιους ιερομενους που αντιστεκονται μαζι με τον κλήρο.

    6. Πολύ συγκινούμαι όταν βλέπω ιερωμένους να κηρύττουν το λόγο του θεού. Όλο αγάπη μετάνοια μετριοφροσύνη. Δακρύζω πραγματικά.

    7. Το θέμα είναι οι σημερινοί ανταρτο- παππάδες να κάνουν αντίσταση στην κατάσταση που ζούμε 8 χρόνια τώρα και όχι μόνο στην διετία του προδοτοΣΥΡΙΖΑΝΕΛ…….αλλά και στους προηγούμενους ΠΑΣΟΚ , ΝΔ , ΠΟΤΑΜΙΑ ΛΑΟΣ ΔΗΜΑΡΕΟΥΣ κλπ που εκλιπαρούν να κλείσει η αξιολόγηση με τα πετσοκόμματα όχι σήμερα αλλά χθές!!!

    8. Άξιος ο ιερέας…!!! Είπε πολλές αλήθειες που πονάνε τους άπλυτους ισλαμολάγνους κατσαπλιάδες…!!! Άξιος και Καλό Πάσχα σε όλους πιστούς και κυρίως άπιστους…!!!

    9. πεστα χρυσοστομε,και οσο για τα σχολια που θελουν διαχωρισμο και λοιπες διχαστικες μπαρουφες να τσακιστουν να φυγουν τα κοπροσκυλα,με τις ανοητες αριστερομαλακιες τους.
      καταστρεφετε οτι ενωνοι τους ελληνες και υποστηριζετε οτι μας διχαζει.κπροσκυλα αριστεροι σιχαματα της κοινωνιας .ποτε ξανα αριστερα ουστ παλιοκουμουνια της αμερικης.

    10. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΤΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ.

    11. Ιερώνυμε πάρε πόδι ,Τέτοιους παππαδες θέλουμε μπράβο του.

    12. ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΡΑ
      ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ

      1. Κι εσείς με τα λεφτά σας να συντηρείτε τα ισλαμοσκατά που φέρατε για να έχετε ποικιλία από γκόμενους όλοι εσείς οι καροτάκηδες. Που κλέβετε τον έλληνα για να ταΐσετε αυτούς.

    13. Ετσι ειναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΜΑΣ !
      ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και οι αριστοδεξιοι ξευτιλισμενοι ελληνοφωνοι αλητες συντομα θα καταλαβουν τι εστι Ελληνας .
      Ευγε σου γεροντα !

    14. ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΓΚΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

    15. Η χρυσή αυγή υποστηρίζει την εκκλησία ανοιχτά!

    16. ΙΕΡΩΝΥΜΕ ΝΥΚΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΙΠΡΟΠΑΡΕΑ ΣΟΥ…..

    17. Άμεσος αποσχηματισμός κάθε ιερέα που πολιτικολογεί. Ας ασχοληθούν με τα ιερατικά τους καθήκοντα και μόνο, όσο είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Αν δεν τους αρέσει, χωρισμός εκκλησίας-κράτους, και αυτοχρηματοδότησή τους. Όχι και μισθοδοτούμενοι και “αντιστασιακοί”.

      1. ΕΔΩ ΡΕ ΧΕΣΤΗ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ Ο ΠΑΠΑΣ?

    Comments are closed.