ΝΕΑ «ΒΟΜΒΑ- ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ GATE» ΑΠΟ ΤΗ Χ.Α ΚΛΥΔΩΝΙΖΕΙ ΤΗ ΝΔ – ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡ.ΠΑΠΠΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ «ΚΑΡΦΩΝΕΙ» ΤΟΝ Π.ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΤΣΙΑΡΑ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ- «ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ;»

  Κοινοποίηση:
  xr.pappas7__article

  Η δημοσίευση της ανοικτής επιστολής του προφυλακισμένου βουλευτή της Χρυσής Αυγής κου Χρήστου Παππά προς τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υφυπουργό των Εξωτερικών κο Κωνσταντίνο Τσιάρα, από την εφημερίδα «Εμπρός», δημιουργεί νέους κλυδωνισμούς στους κόλπους της Ν.Δ.

  Η ανοικτή επιστολή Παππά έρχεται να επιβεβαιώσει απόλυτα τα λεγόμενα Μπαλτάκου πως ήσαν και άλλοι σε διατεταγμένη αποστολή επαφών με την Χρυσή Αυγή, αναφέρει η Χρυσή Αυγή στην επίσημη ιστοσελίδα της.

  Στις αποκαλύψεις Μπαλτάκου λοιπόν, έρχονται να προστεθούν και οι αποκαλύψεις Παππά. Ο Χρήστος Παππάς γνώριζε ακόμη και το τι λέγεται στα υπουργικά συμβούλια!

  ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΠΑ ΠΡΟΣ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΤΣΙΑΡΑ

  Φυλακές Κορυδαλλού 21/4/2014

  Αξιότιμε κύριε Τσιάρα,

  Πιθανόν για σας και όχι μόνο να θεωρηθεί αδόκιμος ο τρόπος επικοινωνίας μαζί σας. Προσωπικά πιστεύω ακράδαντα πως έναντι όλων προέχει η αλήθεια και πολύ περισσότερο απέναντι σε οποιαδήποτε δεοντολογία στέκει και υπερτερεί το συμφέρον του Ελληνικού Λαού. Το πνεύμα αυτής της επιστολής είναι από καρδιάς. Ταυτόσημο με το πνεύμα που χαρακτήρισε τις δύο πολύωρες συναντήσεις μας στο Υφυπουργείο των Εξωτερικών καθώς και την συνάντησή μας στο ιδιαίτερα καλόγουστα διακοσμημένο χώρο του ιατρείου σας της οδού Κηφισίας.

  Θέλω να γνωρίζετε κύριε Τσιάρα πως εγώ είμαι καθαρός και ήσυχος με την συνείδησή μου. Παραμένω υπερήφανος για την πίστη και τις ιδέες μου και το μέχρι σήμερα κοινοβουλευτικό μου έργο. Παραμένω άδικα και παράνομα προφυλακισμένος για ένα ακόμη εξάμηνο όπως πρόσφατα αποφάσισε η… ανεξάρτητη Δικαιοσύνη.

  Η δική σας συνείδηση, προσωπική και εθνική, πόσα εξάμηνα ακόμη μπορεί να αντέξει; Ειλικρινά θλίβομαι που συνεχίζετε να εγκρίνετε διά της ψήφου σας την αντιλαϊκή και ανθελληνική πολιτική της Συγκυβέρνησης. Την πολιτική των μνημονίων και των μέτρων εξαθλίωσης. Θλίβομαι γιατί όλα αυτά έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την σκληρή κριτική σας στάση και με όλα όσα μου εκμυστηρευθήκατε για τους εχθρούς της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού.

  Θα αναφέρω και θα σας θυμίσω την κριτική σας στον Σαμαρά και την κυβέρνηση και πώς παραμείνατε στην θέση σας χάριν του πολιτικού σας μέντορα Δημήτρη Αβραμόπουλου διατηρώντας τις φρούδες ελπίδες να συμβάλλετε, ώστε να αλλάξουν τα κακώς κείμενα. Ενθυμούμαι επίσης όλα όσα μου εκμυστηρευθήκατε σχετικά με το τι έγινε στο Υπουργικό Συμβούλιο που προηγήθηκε της εισόδου Βενιζέλου στην Κυβέρνηση. Ήσασταν ο μόνος που εναντιώθηκε και πήρε τον λόγο.

  Την παγωμάρα που νιώσατε όταν κανείς άλλος δεν αντέδρασε και πώς νιώσατε απελπιστικά μόνος. Εκείνη ακριβώς την στιγμή της σιωπής μου είπατε ότι καταλάβατε ότι ήσασταν πλέον εκτός ανασχηματισμού της κυβέρνησης. Μετά και από τα έργα και τις ημέρες Βενιζέλου στην κυβέρνηση συνεχίζετε να έχετε τις ίδιες απόψεις; Νιώθετε την ίδια παγωμάρα;

  Σας ρώτησα γιατί τα κάνει όλα αυτά ο Σαμαράς. Σας είπα χαρακτηριστικά «Μα τρελός είναι;» εκτεινομένης της συζητήσεως εκ μέρους μου και στην αναφορά κάποιων φημών. Με εκπλήξατε όταν μου απαντήσατε με απορία: «Το ξέρεις και συ;»

  Kύριε Τσιάρα, βρεθήκαμε αντιμέτωποι στην διάρκεια του κοινοβουλευτικού ελέγχου όταν με στοχευμένες επίκαιρες ερωτήσεις ήθελα να καταδείξω και να καταγγείλω την απουσία εθνικής εξωτερικής πολιτικής. Στις κοινοβουλευτικές μας εκείνες συναντήσεις και εκτός φακού, μετά το πέρας των ερωτοαπαντήσεων, πολλές φορές μου είχατε πει «δίκιο έχεις σε ό,τι είπες αλλά τι να κάνω και τι να πω» ή «συνέχισε έτσι» ή «κάνε τέτοιες ερωτήσεις γιατί είμαστε με την πλάτη στον τοίχο, όλα είναι διαλυμένα».

  Αλήθεια κύριε Τσιάρα τώρα πια η πλάτη της κυβέρνησης δεν ακουμπά στον τοίχο; Ο Βενιζέλος διόρθωσε τα πράγματα; Είστε ευτυχής με την πορεία της κυβέρνησης;

  Τελειώνοντας θέλω να σας αναφέρω κάποια άγνωστη σε πολλούς ιστορία. Μέρες σαν αυτές, την Λαμπρή του 2013 μου δόθηκε η ευκαιρία να συνταξιδεύσω με την αποστολή της Βουλής για την αφή του Αγίου Φωτός στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως στην Παλαιστίνη, ως εκπρόσωπος του Λαϊκού Συνδέσμου. Η συμμετοχή μου αυτή στην αποστολή δεν ήταν αρεστή σε κάποιους. Ελάχιστες μέρες πριν την αναχώρηση ο Πρόεδρος της Βουλής μου ανακοίνωσε ότι για λόγους… οικονομίας θα ταξιδέψει μόνο ένας εκπρόσωπος του Κοινοβουλίου ο κ. Καλαντζής. Παρ’ όλα αυτά οι προσπάθειές μου συνεχίστηκαν ώστε να ταξιδέψω ανεπίσημα. Για μένα η μορφή της συμμετοχής δεν είχε καμία σημασία όσο αυτή καθαυτή η μετάβαση και παρουσία μου στον Ναό της Αναστάσεως.

  Αν και ήταν εύκολο να αντιληφθώ ότι η αναδιάρθρωση ενός ταξιδιού την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή έγινε φωτογραφικά ώστε να αποκλειστεί ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, διατηρούσα την ελπίδα ότι θα τελεσφορούσαν οι προσπάθειές μου. Προσπάθειες με την συνεργασία υψηλού παράγοντα του ΥΠΕΞ. Μου ζητήθηκε λοιπόν και έστειλα fax στο Υπουργείο Εξωτερικών με φωτοτυπία του διπλωματικού μου διαβατηρίου. Αυτό το υψηλότατο στέλεχος του ΥΠ.ΕΞ. ήταν το ίδιο άτομο με αυτό που στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, μετά το Πάσχα, επιβεβαίωσε τις σκέψεις μου και μου είπε: «Έκανα ό,τι μπορούσα, ξέρεις ποιοι σε έκοψαν».

  Ένα χρόνο μετά θα ήθελα να ρωτήσω αυτόν τον τότε υψηλό παράγοντα του ΥΠ.ΕΞ. Οι υποκριτές, θεομπαίχτες και χριστέμποροι συνάδελφοί του στην Ν.Δ. φωτίζονται από το Φως; Το Θείο Φως της Αναστάσεως; Ο αρχηγός τους, θαμώνας της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ φωτίζεται από αυτό το Φως ή από το «μαύρο», έρεβος των κύκλων της παγκοσμιοποίησης και της διεθνούς κεφαλαιοκρατίας; Θα συνεχίσει άραγε αυτός και κάποιοι συνάδελφοί του, με όποιο μερίδιο τους αναλογεί, να σταυρώνουν την Πατρίδα και τον Λαό μας;

  Εύχομαι η επιστολή μου να λειτουργήσει ως εφαλτήριο προσωπικής ελευθερίας και να του προσφέρει μία νέα των πραγμάτων οπτική. Σε εσάς κύριε Τσιάρα εύχομαι προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

  ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

  Και πρωτίστως αναμονή και ελπίδα για την ανάσταση της Πατρίδας!

  Με την προσήκουσα εκτίμηση

  ΧΡΗΣΤΟΣ Η. ΠΑΠΠΑΣ

  Βουλευτής Επικρατείας ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

  Φυλακές Κορυδαλλού

   

  Το ρεπορταζ είναι από την εφημερίδα «Εμπρός»

   

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  24 Σχόλια

  1. Έχουν ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ οι «ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΕΣ»!
   Αφού σας ενδιαφέρει το τι βρέθηκε στο σπίτι του Παππά,να σας θυμίσω τι είχε ο Φλωράκης στο σπίτι του.Κατ’αρχάς δεν μιλάμε για ένα απλό σπίτι,αλλά για έπαυλη με τα όλα της και όχι δεν ήταν η έπαυλη του λαού…
   Εκατοντάδες κουστούμια,έργα τέχνης(όχι από τα φθηνά),συλλογή δίσκων κλασσικής μουσικής(η κατ’εξοχήν μουσική του λαού),κοσμήματα και φυσικά,πρώτα και πάνω απ’όλα συλλογή από ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ!Βλέπεις πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι(τι συντρόφισσα της θανάσως της σουλτάνας θα ήταν)…
   Υ.Γ. Όπως φαίνεται οι λίρες των εγγλέζων έπιασαν τόπο,η δε ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ με την ΝΔ ήταν η καλλίτερη επένδυση!

  2. KAI EMEIΣ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΟΡΟ΄Ι’ΔΕΥΑΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΑΜΕ <> ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΑΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΒΓΗΚΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΣ,ΟΛΟΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΝΑΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

  3. συλεκτης ηταν ειχε και αλλες σημαιες και τις εβαλαν απο κατω για να μην φαινοντε,ο πατερας του πολεμισε στον ελληνο-ιταλικο πολεμο ηταν αξιωματικος,και πηρε μερος στην εθνικη αντισταση,ισως τα κρανη να ειναι λαφυρα που τα πηρε ο πατερας του απο τους γερμανους,και τα εκανε συλλογη

  4. εκεί παλιόχαμούρες αριστεροί, τον χιτλερ του παίρνατε κάθε μέρα τσιμπούκι τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο με την συνεργασία που είχατε, και τώρα το παίζετε παρθένες ξυδακι για τα νεύρα ξυδακι παλιόφασίστες χιτλερικοί αριστεροί

  5. Παντως την πιο ωραια στολη στις αποκριες ειχε βαλει ο Παπας.
   Τοτε που ντυθηκε χιτλερ και χαιρετουσε οπως οι αρχαιοι Ελληνες.
   Καμια σχεση με φιλοναζιστης , για να γελασουμε το εκανε ο συναγωνιστης.

   ΒΡΕ ΟΥΣΤ ……
   ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.
   ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.
   ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΜΠΕΤΟ ΒΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΧΙΤΛΕΡ ΜΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ.

   ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ

  6. γιατι ρε συντροφοι ? οι στολες τα λαβαρα ειχαν την μεγιστη αισθητικη ποιοτητα αξεπεραστα μεχρι σημερα .συλλογη κανει ο ανθρωπος .

   1. ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ!!!ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!!

  7. Παντως ειναι αναγνωρισιμο πως η κουραφεξολογια και αρλουμπολογια των απανταχου αντιχρυσαυγητων προκειμενου να κανουν το ασπρο μαυρο εχει γινει μοναδικο και απεριοριστο φαινομενο που σου χαριζει αφθορμητο κασι ανελεητο γελιο !!!

  8. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:
   Kαι ομως στο σπιτι του Χ.Παπα βρεθηκε και μια Ελληνικη σημαια.
   Δεν ειχε μονο σημαιακια με την αρχαια Ελληνικη σβαστικα και κρανη με τα αρχαια Ελληνικα συμβολα των SS και μπουκαλια ,ε τον αρχαιο Ελληνα Μουσολινι.
   Ειχε και μια Ελληνικη σημαια για ξεκαρφωμα…..

  9. ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
   ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ?

   ΚΑΔΡΟ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ, ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΚΡΑΝΟΙ, ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ.

   ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΥΜΝΟΥΝ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ, ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
   ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΥΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

   1. ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΚΚΕΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ!!!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΤΡΑΒΗΞΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ!!!;;;ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ;;;ΤΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ ΣΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΚΚΕ;;;ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΟ;;;ΚΟΥΜΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΑ!!!!

  10. ΝΕΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ Χ.ΠΑΠΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ…

   ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ-ΠΡΟΒΑΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΥΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΚΑΔΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΚΡΑΝΗ.
   ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΣΚΟΝΗ……
   ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΕΙΜΗΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΗΣ.

  11. ΚΑΚΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΛΑΣΗ!!!!! ΕΚΕΙ ΡΕ ΜΕΣΑ !! ΠΟΥ ΚΆΠΟΤΕ ΕΞΎΒΡΙΖΕ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ !!!
   ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΦΙΔΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΛΟ ΡΕ ΠΑΠΑΡΟΥΠΑ ΧΑΧΑΧΑ !!!!

  12. φασιστόμουτρα αριστεροί ξυδακι για τα νεύρα ξυδακι. άκου εκεί η αριστεροί είναι συνεργάτες με τούς γκρίζους λύκους, και πουλάνε όσο όσο την Θράκη, αυτοί είστε αριστεροί ναζιστές, πουλάτε τα πάντα όπως και μετά τον 2 παγκόσμιο πόλεμο, ήσασταν σύμμαχοι με τον χιτλερ, σήμερα είστε με τους γκρίζους λύκους, για να λέτε πως είστε πολλές

    1. ρε χιτλερικέ karvouniaris ξυδακι για τα νευράκια σου ξυδακι, όταν πουλάς την Θράκη στους συμμάχους σου τους γκρίζους λυκους είσαι μαστουρωμένος η ξενέρωτος? απάντησε σε αυτό ναζιστή, εκτως αν μαστουρώσεις πάλι και γράφεις μαλακίες

  13. Επίσημος κυβερνητικός εταίρος αποκαλύπτεται η Χρυσή Αυγή και όπως πολλοί είχαν προβλέψει, πρόκειται απλά για την επόμενη εναλλακτική συγκυβέρνηση. Περισσότερο από το Βενιζέλο μιλούσαν με τους παρακρατικούς νεοναζί τα στελέχη της ΝΔ. Οι «αντισυστημικοί» ψηφοφόροι, μπορούν να κρεμαστούν οικειοθελώς μετά το έγκλημά τους. Ούτως ή άλλως αργά η γρήγορα, θα έχουν την τύχη των αφεντάδων τους…

  14. δεν μας χέζεις ρε φιδέμπορα

   στο μπουντρούμι και σκασμός
   επιτέλους

  Leave a Response