ΜΗ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΠΑΣΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΑΝΟ!!!- Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΑ ΞΕΚ@ΛΑ, ΤΟ ΥΛΙΚΟ «ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ» ΠΟΥ «ΣΚΗΝΟΘΕΤΟΥΣΕ» ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΣΚΙΑΘΟΥ…

Κοινοποίηση:
ΝΤΑΝΟΣΕΞΩΦΥΛΛΟ

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος…. ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού επιβίωσης του Σκαι, αργά το απόγευμα της Παρασκευής έφτασε στο νησί του, την Σκιάθου με τιμές ήρωα!

Ντροπή βρε παιδιά. Οι κάτοικοι του νησιού σαφώς υπερβάλλουν αλλά και η Επιτροπή Πολιτισμού Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου Σκιάθου  τί πρότυπα προβάλει στα παιδάκια! Μέχρι και φιέστα κανόνισε στο ανοικτό θέατρο Μπούρτζι λες και γύρισε ο στρατιώτης από τον πόλεμο, ή κάποιος ολυμπιονίκης. Ελεος.

Και ο σεμνός και ταπεινός Αγγελόπουλος με τους μεγάλους σταυρούς  το δέχεται όλο αυτό. Γιατί; Παρακάτω θα διαβάσετε την ανάλυση του καθηγητή Κοινωνιολογίας της Επικοινωνίας στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ στο ΑΠΘ, Βασίλη Βαμβακά, όπου μιλάει για λίγο έως πολύ σκηνοθετημένο υπερσεξουαλικό περιβάλλον γύρω από τον ημίγυμνο Ντάνο που αγγίζει τα όρια της πορνογραφίας.

Επίσης, αυτό προβάλει και ο ίδιος ακόμα και τώρα που βγήκε από το παιχνίδι στις φανς που τους έχει αδυναμία από ότι φαίνεται. Ειδικά όταν τρέχουν με μισά μαγιό να τον συγχαρούν για τη «τεραστίων διαστάσεων αυτή νίκη»! 

Η είσοδός του ήταν επεισοδιακή καθώς, αρχικά, δεν έφτασε με πλοίο αλλά με ιδιωτικό σκάφος και κατά δεύτερον στο λιμάνι του νησιού τον περίμεναν όλοι οι κάτοικοι της Σκιάθου και με το που τον είδαν άρχισαν να τρέχουν επάνω του να τον αγκαλιάσουν και ζητωκραύγαζαν το όνομά του.

Στο πλήθος φυσικά βρέθηκε και η μητέρα του η οποια για να αποφύγει τα φώτα της δημοσιότητας και τους δημοσιογράφους έγινε ένα με το πλήθος με αποτέλεσμα όταν προσπάθησε να πλησιάσει τον Ντάνο, η αστυνομία να μην την καταλάβει και να δημιουργηθεί μια μικρή παρεξήγη η οποια όμως λύθηκε σε δευτερόλεπτα.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, μετά την βράβευσή του θέλησε να πει το δικό του ευχαριστώ στον κόσμο για την στήριξη και την αγάπη που του έδειξε και όσο βρισκόταν στο παιχνίδι αλλά και τώρα που το παιχνίδι έχει τελειώσει. Μάλιστα, έβγαλε πολλές φωτογραφίες με παιδιά και ανθρώπους που του το ζήτησαν και ήταν ευγενικός και χαμογελαστός σε όλους.

Εκτός, όμως, από τους κατοίκους του νησιού και τους συγγενείς του Ντάνου, υπήρξαν σήμερα στην Σκιάθο άνθρωποι που ταξίδεψαν στο νησί αυθημερόν μόνο και μόνο για να τον δουν! Στα παρακάτω πλάνα του μπορείτε να δείτε την λαοθάλασσα που δημιουργήθηκε στη Σκιάθο για χάρη του Γιώργου Αγγελόπουλου αλλά και να ακούσετε πρώτοι τον λόγο του και το δημόσιο ευχαριστώ του:

Ο κόσμος τον χειροκροτούσε και τραβούσε συνεχώς βίντεο και φωτογραφίες, φωνάζοντάς του συνθήματα για να σηκώσει το τρόπαιο.

Δείτε το βίντεο…

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε στην παραλία της Σκιάθου, «Κουκουναριές», συγκεκριμένα στο beach bar Barracuda, και μετά από καιρό θέλησε να τιμήσει την παλιά του συνήθεια που δεν είναι άλλη από το τζετ σκι.

 

Να σημειωθεί το γεγονός πως λίγο πριν μπει στην παραλία όρμηξαν κατά πάνω του θαυμάστριες και άρχισαν να τον αγκαλιάζουν και να τον φιλούν!

Να σημειωθεί ότι ο επίκουρος… καθηγητής Κοινωνιολογίας της Επικοινωνίας στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ στο ΑΠΘ, Βασίλης Βαμβακάς εξηγεί για το φαινόμενο «Ντάνος».

«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποτελεί ένα κλασικό αντρικό πρότυπο της ελληνικής κουλτούρας, το οποίο έχουμε συναντήσει και σε άλλες παραλλαγές.

Υπάρχει, επιπλέον, το στοιχείο της καταδίωξης του λαϊκού ήρωα. Του ήρωα που οι άλλοι τον καταδιώκουν, που δεν τον θέλουν. Ξέρουμε ότι είναι δημοφιλές και ελκυστικό για το πιο παραδοσιακό τηλεοπτικό κοινό. Δεν ήταν όμως μόνο αυτό στην περίπτωση του Γιώργου Αγγελόπουλου. Είναι λίγο πιο σύνθετος από τον κλασικό παραδοσιακό άντρα. Το ίδιο το παιχνίδι τον βοηθάει να δείξει ότι έχει ένα τρομακτικό πάθος για την ατομική και ομαδική επιτυχία, κάτι που τον ξεχωρίζει από τους άλλους παίκτες. Διότι για κάποιους λόγους έχει παραπάνω πάθος για τη νίκη.

Ταυτόχρονα, γίνεται πολύ ελκυστικός στο γυναικείο φύλο γιατί περιφέρει τη σωματική του ρώμη, το σωματικό του κάλλος. Ακόμα και τις φορές που κάνει επικλήσεις στα θεία, αυτό το γεγονός το συνδυάζει με μια υπερσεξουαλικοποίηση. Την ώρα που κάνει την προσευχή του, φιλάει τα χέρια του, κάνει σχεδόν μια πορνογραφική προσευχή, το οποίο έχει πολύ ενδιαφέρον από μία άποψη.

Δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο να προσεύχεται γυμνός στην ελληνική τηλεόραση. Ναι μεν είναι παραδοσιακός και είναι θρησκόληπτος, αλλά το κάνει σε μια φόρμα πολύ καινούρια, που βρίσκεται στα όρια της ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ.

Σε γενικές γραμμές, πάντως, η φιγούρα του Αγγελόπουλου σε κάποιες περιπτώσεις μου θυμίζει τον τηλεοπτικό Ηρακλή, τον δημοφιλή ήρωα από τη σειρά της δεκαετίας του ’90. Με κάποιον τρόπο επιβεβαιώνει αυτό το κλασικό πρότυπο του ήρωα που φέρνει άθλους και καταφέρνει να κάνει υπεράνθρωπα πράγματα, αλλά ταυτόχρονα τον τοποθετεί σε αυτό το μεταμοντέρνο, υπερσεξουαλικοποιημένο περιβάλλον, το οποίο η τηλεόραση έχει εισαγάγει τουλάχιστον 20 χρόνια πριν…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

34 Σχόλια

 1. Kαλά θα κάνει ο κ. Καθηγητής να πάει να τα πει στους ομοίους του που έχουν διαστρεβλώσει με τις ανθελληνικές και αντιχριστιανικές διδασκαλίες τους στα Πανεπιστήμια τη θρησκεία και την ιστορία της πατρίδος μας και έχουν εξαφανίσει από τους νέους ανθρώπους τις λέξεις Θεός,Χριστός,Παναγία,πίστη,πατρίδα,έθνος.Ποιος είπε στον κ. Καθηγητή ότι δεν μπορεί κάποιος να προσεύχεται γυμνός;Να μας πει σε ποιο σημείο της Αγίας Γραφής το γράφει για να το μάθουμε και εμείς.Μάθετε,λοιπόν,κε Καθηγητά ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη ώρα ,μέρα και τόπος που πρέπει να προσεύχεσαι.Μπορείς να προσεύχεσαι παντού.Ακόμη και την ώρα των πιο προσωπικών στιγμών.Δεν ενδιαφέρει το Θεό αν είσαι γυμνός ή ντυμένος.Του αρκεί που τον επικαλείσαι και του ζητάς να είναι κοντά σου.Τα πράγματα είναι πολύ απλά και όποιος δεν θέλει δεν το καταλαβαίνει.Ο Γεώργιος Αγγελόπουλος τόλμησε να ομολογήσει Χριστό μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων τηλεθεατών.Ξέρετε τι θα πει αυτό;Άλλος περνάει μπροστά από την εκκλησία και ντρέπεται να κάνει το σταυρό του και αυτός με τη θεία χάρη και τη βοήθεια του Θεού τον ομολόγησε γιατί γνώριζε ότι με αυτό το τρόπο θα αφύπνιζε στους χριστιανούς τηλεθεατές τη πίστη τους.Κι αυτό είναι κάτι που δεν συμφέρει κανένα από αυτούς που θέλουν να συμμετέχουν στην επιβολή της Νέας Τάξης Πραγμάτων.Όλα τα άλλα που λέγονται και γράφονται είναι ψέματα και θέλουν να αμαυρώσουν τη πίστη ενός θερμού πιστού.Ο Θεός ,όμως,αυτή του την ομολογία την ανταπέδωσε αξιώνοντας τον να κερδίσει πρώτα την καρδιά του τηλεοπτικού κοινού και στη συνέχεια το πρώτο βραβείο!!!Έπρεπε ,λοιπόν,να τον καλωσορίσει πρώτος από όλους ο Μητροπολίτης Σκιάθου,λέγοντας σε όλους ότι ο Θεός βοηθά αυτούς που τον αγαπούν και τον πιστεύουν ειλικρινά,γιατί αυτό,ακριβώς,απέδειξε ο «Ντάνος»!!!
  Το Survivor ουδέποτε το παρακολούθησα.Δε γνώριζα ότι υπήρχε ένας τέτοιος παίκτης .Αν ήξερα ότι υπάρχει κάποιος που αγαπά το Χριστό και τον ομολογεί θα το παρακολουθούσα μόνο και μόνο γι’ αυτό. Παρόλα αυτά βρέθηκα να παρακολουθώ τον τελικό ζωντανά στο Άλσος Βείκου.Η αγάπη του κόσμου απέναντι στο προσωπό του ήταν συγκλονιστική.Δε σταματούσαν να φωνάζουν το όνομά του.Τίποτε δεν είναι τυχαίο.Και ο Αγγελόπουλος άξιζε και με το παραπάνω να πάρει το πρώτο βραβείο!!!

 2. ΤΙ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ ΛΕΤΕ ΜΩΡΕ ΤΙ ΤΙΤΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!ΑΚΟΥ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ, ΝΑ ΦΙΛΑΕΙ ΤΑ ΚΟΜΠΟΣΧΟΙΝΙΑ ΤΟΥ!1 ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΕΙΧΕ ΤΑ Α@@@@Α ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, ΚΑΙ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΜΑΖΙ, ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!!

  1. Αυτος ο πορνοπαπας αρχιμασονος, προδοτης εθνους και θρησκειας, θελει πολλες κλωτσιες, που παριστανει…τον ιεραρχη!!!

 3. ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΥΝ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!!ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ!!!

 4. Ελλάνιε γόνε, το τερμάτισες, ρε «μάγκα» …
  Το ότι την έκανες για άλλη γη, γι΄άλλα μέρη, χάριν μιας καλύτερης και ανετότερης ζωής, δεν σού προσδίδει τιμή και αξιοπρέπεια … απλώς με όσα γράφεις αποδεικνύεις ότι δείλασες να μείνεις και να παλέψεις στα δύσκολα, επιλέγοντας τον δρόμο της φυγής, για να αποφύγεις τους κόπους, τους μόχθους, τις στερήσεις και τις θυσίες που υφίστανται οι υπόλοιποι ΄Ελληνες … Με την δική σου λογική (του παραλόγου), θα έπρεπε να φύγουν όλοι οι ΄Ελληνες και να αφήσουν ελεύθερο το πεδίο δράσης σε εκείνους τους αλητήριους που επιβουλεύονται την Πατρίδα και προωθούν τον λαθρεποικισμό της … ΄Οχι, κύριε, δεν είναι έτσι … Παραδέχεσαι ότι, χάριν της άνεσής σου, εγκαταλείπεις την Πατρίδα όταν σε χρειάζεται και ψάχνεις αλλού την βόλεψή σου … Σαφώς και είναι δικαίωμά σου η φυγή, αλλά αυτό δεν είναι δείγμα αυτοσεβασμού, ούτε σού δίνει το δικαίωμα να κατηγορείς αυτούς που έμειναν και, σε πείσμα των καιρών, αγωνίζονται μέσα από τις δυσκολίες, για να επιβιώσουν, να συντηρήσουν την οικογένειά τους και να βρίσκονται ανά πάσα στιγμή στις επάλξεις για την προάσπιση της Πατρίδος … Το ότι έφυγες στα δύσκολα για να επιστρέψεις στα εύκολα, όταν οι παραμείναντες θα έχουν ματώσει για να ορθοποδήσει η Χώρα (εισπράττονας χαμηλούς μισθούς και συντάξεις, πληρώνοντας τους φόρους τους, συνεισφέροντας με κάθε επιβεβλημένο μέτρο για την οικονομική ανάταση), δεν σε κάνει ξύπνιο, αλλά φυγόπονο και λιποτάκτη … Οι πραγματικοί ΄Ελληνες, παραμένουν και παλεύουν εντός των τειχών για την καλυτέρευση του συνόλου … Οι λακίσαντες, απλά έδωσαν προτεραιότητα στην προσωπική ή οικογενειακή βολή τους, απαξιώνοντας το σύνολο … Σταμάτα, λοιπόν, να κρίνεις εκ του μακρόθεν και εκ του ασφαλούς … και εάν διαθέτεις τα κάκαλα, έλα πίσω να αντιμετωπίσεις κατά πρόσωπον τις αντίξοες συνθήκες επιβίωσης, για να νοιώσεις πραγματικά & δικαιωματικά υπερήφανος και να είσαι σε θέση να συγκρίνεις τους εργατικούς, τους αξιοπρεπείς, τους φιλόπονους, τους γενναίους, με τους τεμπέληδες, τους αναξιοπρεπείς, τους φυγόπονους, τους δειλούς … ΄Εξω απ΄τον χορό, πολλά τραγούδια ξέρετε, όλοι εσείς που φύγατε για να αποφύγετε φόρους, περικοπές μισθών-συντάξεων, συνεισφορές κλπ … ΄Ομως, η αξία είναι σ΄αυτούς που έμειναν και αγωνίζονται … Οι αποχωρήσαντες, επομένως, κρατείστε την κριτική για τον εαυτό σας και δεν σας πέφτει λόγος, για το πώς θα προσπεράσουν τις δυσκολίες οι παραμείναντες (εάν π.χ. παρακολουθήσουν ένα ψυχαγωγικό τηλεοπτικό πρόγραμμα, εάν χαρούν με την διάκριση κάποιου παίκτη κλπ) …

 5. Να αγιάσει το στόμα σου, φίλε Αριστοτέλη …
  Αναφέρεις τα γεγονότα στην πραγματική τους διάσταση …
  Συμφωνώ και επαυξάνω στα λεγόμενά σου …
  Αντί η «πνευματική ηγεσία» του τόπου να αντιδράσει επί της ουσίας και να ξεσηκώσει τον λαό ενάντια στον γενόμενο ξεπεσμό του ΄Εθνους, κάθεται και κριτικάρει με αδικαιολόγητη εμπάθεια έναν παίκτη, που ούτε προκάλεσε αυτός τα δεινά του τόπου, ούτε ρεζίλεψε καθ΄οιονδήποτε τρόπο τον τόπο …
  Ως απλός πολίτης, δεν είδα σχετικές αντιδράσεις, όταν «Ακαδημαϊκοί» σιωπούν και, σιωπώντας συναινούν στην εγκληματική κακοποίηση της Ελληνικής Γλώσσης, στην αλλοίωση της Ελληνικής Γραφής (με Greeklish), στην παραχάραξη της Ελληνικής Ιστορίας και την αντικατάσταση των ΄Ενδοξων Σελίδων του Γένους μας με μαθήματα μαγειρικής, στην στοχευμένη απόπειρα μηδενισμού των ηθικών αξιών, παραδόσεων και ιδανικών της Πατρίδος, στην γελοιοποίηση των υγιών πεποιθήσεων (πατριωτικών ή θρησκευτικών) του ΄Ελληνα, στον ξενόφερτο τρόπο ψυχαγωγίας των νέων μας … απλά, αυτοί οι «κύριοι» γίνονται λαλίστατοι όταν πρόκειται να κατακρίνουν τις συμπεριφορές άλλων που αν μη τι άλλο, δεν έβλαψαν την κοινωνία …

 6. Κατ΄αρχήν, αρθρογράφε μας, την «φιέστα» δεν την οργάνωσε ο παίκτης, αλλά οι συντοπίτες του …
  Κατά δεύτερον, το «πορνογραφικό υλικό» δεν το «σκηνοθέτησε» ο παίκτης, αλλά εσείς οι δημοσιογράφοι, που ακολουθείτε το κάθε βήμα του και μοντάρετε ό,τι σας βολεύει, για να μειώσετε την εικόνα του …
  Κατά τρίτον δεν αυτοανακηρύχθηκε «ήρωας» ο ίδιος ο παίκτης, εσείς οι δημοσιογράφοι τον αναδείξατε, αφιερώνοντας άρθρα, φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά του και τις δραστηριότητές του, τόσο εντός όσο και εκτός παιχνιδιού …
  Κατά τέταρτον, ο «επίκουρος καθηγητής» είναι αυτός που αντί να ασχολείται με τα φλέγοντα ζητήματα Παιδείας (όπως επιτάσσει το λειτούργημά του), βγήκε και χαρακτήρισε μία προσευχή ως «πορνογραφική» (άκουσον, άκουσον), επειδή ο αγωνιζόμενος παίκτης, την ώρα του αγωνίσματος, έκανε τον σταυρό του «ημίγυμνος» και δεν φορούσε κάποιο ράσο, λες και οι υπόλοιποι αθλητές (δρομείς, ιστιοπλόοι, ενόργανοι γυμναστές κλπ) που επικαλούνται την βοήθεια του θεού για την επιτυχή έκβαση του αγώνα τους, φορούν κελεμπία (!!!) …
  ΄Ασε, λοιπόν, τα πικρόχολα σχόλιά σου … και ασχολήσου με το θεματάκι υγείας σου, γιατί παρατηρώ ότι γύρω σου βλέπεις φαντάσματα με πορνογραφίες και κουραφέξαλα …

 7. ΟΥΣΤ ΡΑΓΙΑΔΕΣ .
  Σας εχουν ξευτιλιση σας κλεβουν συνταξεις και μισθους , σας αφηνουν ανεργους και σας επιβαλουν κατοχικα χαρατσια , σας παιρνουν τις περιουσιες σας εν ονοματι ενος ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ χρεους και κουβαλουν μουσουλμανους ισλαμιστες και καθε καρυδιας τριτοκοσμικο διποδο και τους δινουν σπιτια και μισθους , ιατρικες υπηρεσιες αντικαταστωντας σας και σεις ρεμαλια ΡΑΓΙΑΔΕΣ τρια πουλακια …
  ΣΤΑΧΤΗ !
  Κατηγορουσαμε μεχρι τωρα τους ελεεινους πολιτικαντιδες αληταραδες , ομως δεν υπαρχει πλεον διακαιολογια πλεον και για σας τους κυνοβουλευτικοραγιαδες .
  Τα παιδια σας θα φτυνουν και θα κατουρουν στους ταφους σας .

  1. …Βασιλη (Λεβεντη), εσυ εισαι??? Καλα καταλαβα??? Μονο που παλιοτερα στη τηλεοραση, ελεγες και το «να γεμισετε καρκινο»!!! Τι εγινε το ξεχασες τωρα που μπηκες στη Βουλη???

 8. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ρε παιδιά !!!
  Είναι «ντροπή» που ο άνθρωπος επέστρεψε στον τόπο του ;;;
  Είναι «ντροπή» που οι συντοπίτες του τον υποδέχτηκαν με αγάπη ;;;
  Είναι «ντροπή» που οι άνθρωποι στην παραλία, μέσα στον καύσωνα, φορούν τα μαγιώ τους ;;;
  Σοβαρευτείτε ρε …
  Αλλού είναι η ντροπή, ρε ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, που διϋλίζετε τον κώνωπα και καταπίνετε την κάμηλον …
  Ντροπή είναι τα ξέκωλλα που κυκλοφορούν τσίτσιδα στα αστικά κέντρα … όχι στις παραλίες λουομένων …
  Ντροπή είναι τα έκτρωπα που γίνονται στα gay parade, όχι οι εκδηλώσεις αγάπης σε έναν παίκτη που διακρίθηκε για την αγωνιστικότητά του, το ήθος του και πέτυχε μία νίκη σε ένα παιχνίδι επιβίωσης …
  Ντροπή είναι για έναν «ακαδημαϊκό» να αποκαλεί την προσευχή «πορνογραφική» , αντί να ασχοληθεί με την κατάπτωση της Παιδείας και την απαξίωση της αξιακής εκπαίδευσης …
  Ντροπή είναι για τους μυθομανείς & φαντασιόπληκτους αρθρογράφους που βλέπουν ως «πορνογραφικό υλικό» μία εκδήλωση θερμής υποδοχής, γι΄αυτούς που εσκεμμένα, λόγω αδικαιολόγητης εμπάθειας, διαστρεβλώνουν με τα αστεία & τα άκυρα άρθρα τους, την πραγματική εικόνα ενός ανθρώπου, γι΄αυτούς που θεωρούν ότι δεν επιτρέπεται σε έναν θεοσεβή άνθρωπο να φοράει μαγιώ και να δέχεται εκδηλώσεις αγάπης από τον κόσμο που τον στήριξε, γι΄αυτούς που θεωρούν ότι οι ηθικοί & σεμνοί άνθρωποι πρέπει να κρύβονται και να απομονώνονται, λες και είναι εγκληματίες-κακοποιοί επειδή συμμετείχαν σε ένα παιχνίδι …
  Ντροπή είναι γι΄αυτούς που επιλεκτικά κατέγραψαν τις εκδηλώσεις υποδοχής ΕΝΟΣ μόνον συγκεκριμένου παίκτη και όχι των υπολοίπων (είχαμε κι άλλες τέτοιες εκδηλώσεις, που δεν σχολιάστηκαν) …
  Ντροπή είναι γι΄αυτούς που θεωρούν ότι μία διάκριση σε αθλήματα και αγωνίσματα αποτελεί κακό πρότυπο για τους νέους, ενώ μία συμμετοχή σε μουσικά shows, σε εκδηλώσεις gay, σε συνομιλίες για τρανσέξουαλ ή σε μαθήματα διεμφυλικότητας, αποτελεί παράδειγμα προς μίμησιν για τους νέους …
  Βγήκατε όλοι οι «με τιμή και υπερηφάνεια» να κράξετε τους «ηλιθίους» που παρακολουθούν τα «τηλεσκουπίδια» αλλά εξαιρείτε τους εαυτούς σας, που κι εσείς τα παρακολουθείτε …
  Βγήκατε όλοι οι «τίμιοι» που κάνετε μούγκα στην στρούγκα όταν βλέπετε την νεολαία να παραληρεί και να αποθεώνει τα πραγματικά ξέκωλα (π.χ. Lay Gaga, Beyonce κλπ.), να την πείτε στον «άτιμο», που «διαφθείρει» την νεολαία, επειδή έδειξε την μαχητικότητα και την αγωνιστικότητά του μέσα σε ένα παιχνίδι …
  Βγήκατε όλοι οι «άμοιροι ευθυνών» για το κατάντημα της Χώρας, που με τις επιλογές σας δώσατε εξουσία σε πολιτικά σκουπίδια που οδήγησαν τον Ελληνικό λαό σε εξαθλίωση, σε πτώχευση, σε αυτοκτονίες, σε μνημόνια και υποδούλωση, να «ευχηθείτε» περισσότερα μνημόνια και «καλα γ@μη$ια» , λες κι αν έλειπε το παιχνίδι «survivor» , η κοινωνία μας θα ήταν αγγελικά πλασμένη (χωρίς δολοφονίες, ληστείες, βιασμούς, πείνα, εξαθλίωση, ταπείνωση, μιζέρια κλπ) …
  Ε, αυτή η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ , με ξεπερνάει πιά …
  ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ που κάνουν την τρίχα, τριχιά, για τους δικούς τους ιδιοτελείς σκοπούς, που εθελοτυφλούν στα ουσιώδη και κατακρίνουν τα επουσιώδη …

  1. Σωστος!!! Δεν ειδα κανεναν να ασχολειται τοσο πολυ με τα σκουπιδοshow «ταλεντων»και ειδικα με κεινο τον εμετο του Εψιλον, με τις λουγκρες, τα τραβεστι και τα πρεζονια!!! Εκει θα πρεπε να ειχε επεμβει ο εισαγγελεας υπο κανονικες συνθηκες!!! Κι οσο για τον » καθηγητη» που βλεπει αντρες ημιγυμνους -χωρις φανελλακι-,σκανδαλιζεται και το θεωρει πορνογραφια, κατι δεν παει καλα μαλλον με τις ορμονες του!!! Μαλλον το γυαλιζει το πομολο και το μαστιγωνει το δελφινι!!!

 9. Οποίος έβλεπε το κωλοπαιχνιδο και χειροκροτεί αυτούς τους βλακες είναι μακακας

 10. ΟΣΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ, ΚΑΘΗΓΗΤΗ, ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ!!! ΑΠ’ ΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΔΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΙΣ ΒΓΑΛΜΕΝΕΣ ΑΠ’ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΩΜΑΛΕΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΝ ΕΜΑΘΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ!!! ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!! Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΤΥΠΑ!!! ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΑ ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ «ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ» ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΤΕ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΜΕΓΙΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ. ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΙ ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΧΕΤΕ ΕΜΦΥΣΗΣΕΙ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ??? ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΜΕ!!! Ο ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΙΛΟΕΠΑΙΡΝΕ, ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΗΤΑΝ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΗΤΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΒΓΑΛΜΕΝΕΣ ΑΠ’ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΗ ΠΕΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ ΣΑΣ!!! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ!!! ΑΣΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΝΑ…ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ!!! ΑΣΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΥΑΛΙΝΟ ΣΚΑΤΟΚΟΥΤΙ, ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΤΕ, ΘΑ ΞΕΠΗΔΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΕΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΕΝΑΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ, ΕΝΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ, ΕΝΑΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΝΤΑΝΟ, ΜΑΝΟ, ΘΑΝΟ Η ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΜΑΣ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΜΑΣ ΛΕΒΕΝΤΙΑ!!!

  1. «Οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια»; Και τί συγκρινεις τωρα ρε μπαγλαμα, την αξια και τα κατορθωματα ενος καθηγητη, με τα κατορθωματα του….Ντανου;

   1. Αυτό κατάλαβες εσύ από αυτό που γράφει?Τον αποκαλείς κ μπαγλαμά.. Ψηφίζεις κιόλας ,ηλίθιε,που δεν μπορείς να κατανοήσεις ούτε ένα καλογραμμένο κείμενο, ασχέτως αν συμφωνείς ή όχι με αυτό που εκφράζει..Γαμω την «δημοκρατία» σας..

 11. Όλοι εσείς που λέτε «μνημονια που σας χρειάζονται», «Μνημονια μεχρι να σβησει ο ηλιος τωρα» λίγη τσίπα δεν έχετε πάνω σας, τόσο αναίσθητοι είσαστε; ή δεν σας αγγίζει τίποτα και έχετε κουράγιο για πλακίτσα και καλαμπούρισμα, τη στιγμή που συνανθρωποί μας έχουν ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ απο τη συνεχομενη οικονομική κρίση, καποιοι ατυχοι με τη λιγη αξιοπρεπεια που τους απεμεινε εβαλαν τελος στη ζωή τους, η πλειοψηφια νεων και ηλικιωμενων Ελλήνων υποφερει καθημερινα απο στρες & αγχος και η πιεση κανει συνεχη limit up & limit down.

  1. εαν τους εχει γονατισει η ολη κατασταση….τοτε αντι να ασχολουντε με τον Ντάνο θα επρεπε να ειναι εξω στους δρομους να διαδηλωνουν και να διαμαρτυρηθουν για την καταντια αυτη
   (αλλα κατεβαινουν για τον Ντανο) ……………..αρα λοιπον καποιος που απο αγανακτηση και μονο λεει «Μνημονια μεχρι να σβησει ο Ηλιος», δεν παει να πει οτι χαιρετε με αυτοκτονιες και την ταλαιπωρια των συνανθρωπων μας …αλλα το οτι εναντιωνετε με την κατασταση του νεοελληνα που απλως τον νοιαζει που θα παει διακοπες, ποιος νικησε στο SURVIVOR και αν θα βγει ο Κουλης για να διοριστει νερουλας στην Βουλή……….

   φιλικά

 12. Μωρε ας ηταν το 80% των Ελληνων(και βουλευτων) σα τον ντανο και θα βλεπατε αν θα χαμε μνημονια και gay παρελασεις…
  Μνημονια μεχρι να σβησει ο ηλιος τωρα

 13. ο καθηγητης ας πάει να πιει ξυδάκι και μη μας τα κάνει άλλο τσουρεκια με τον Ντάνο.

 14. Ο τίτλος με το περιεχόμενο είναι δύο άσχετα πράγματα. Ο αρθρογράφος καταφανώς εμπαθής

 15. Ε ρε μνημονια που σας χρειάζονται……οχι 4 44 μνημόνια να σας φέρουν εσείς τον ύπνο του δικαίου…..οι Έλληνες έχουν την κυβέρνηση που τους αξίζει…….

  1. Πρόσεχε μην δαγκώσεις τη γλώσσα σου εσύ και λιώσεις από το δηλητήριο, οι νεοέλληνες πληρώνουν τις λάθος επιλογές μα αυτό είναι ένα άλλο κεφάλαιο, όσο για το παλικάρι αυτό θα τον υποστηρίζω όσο οι αδερφές ή οι ζηλιάρηδες ασχοληθούν με κάτι άλλο και αντί να χαίρεσαι που στα 36 του είναι ταυρί και αν χρειαστεί θα έχεις και άτομα δίπλα σου που αξίζουν , κάνεις σαν κακιά αδερφή ή γυναίκα με περίοδο., χαλάρωσε.

   1. Αναφέρομαι στο ότι οι Έλληνες σηκώνονται από τούς καναπέδες για να υποδεχθούν ένα τίποτα που έπαιξε σε ένα τετρακοσμικο παιχνίδι και για τη ξεφτίλα που τους κάνουν καθημερινά με φόρους λαθροπιθηκους ανεργία ανυπαρξία κράτους δεν κάνουν τίποτα παρά να κάθονται στο καναπέ και να βλέπουν το παιχνίδι τ ων ηλιθιων .με τις υγειες σου και σε σενα τρομπα και επειδή είμαι άντρας με τιμή και περηφάνεια δεν ασχολούμαι καν με τις σαβουρες που σας σερβίρουν και στους μαμακες του είδους σου σας ευχομαι καλα γ@μη$ια…….

   2. Αναφέρομαι στο ότι οι Έλληνες σηκώνονται από τούς καναπέδες για να υποδεχθούν ένα τίποτα που έπαιξε σε ένα τετρακοσμικο παιχνίδι και για τη ξεφτίλα που τους κάνουν καθημερινά με φόρους λαθροπιθηκους ανεργία ανυπαρξία κράτους δεν κάνουν τίποτα παρά να κάθονται στο καναπέ και να βλέπουν το παιχνίδι τ ων ηλιθιων .με τις υγειες σου και σε σενα τρομπα και επειδή είμαι άντρας με τιμή και περηφάνεια δεν ασχολούμαι καν με τις σαβουρες που σας σερβίρουν και στους μαμακες του είδους σου σας ευχομαι καλα γ@μη$ια…….

    1. Θα σηκωνομασταν απ’ τους καναπεδες να υποδεχτουμε εσενα, αν δεν ησουν τοσο αχρηστος τεμπελης ωστε να μη σηκωνεσαι πρωτος !!!

    2. Με λύπη μου διαπιστώνω πως είσαι μια κομπλεξικιά που μισείς θανάσιμα όλους τους Έλληνες ίσως γιατί δεν σε κερνάμε ίσως γιατί έχεις κάποια προβλήματα που μόνο εσύ γνωρίζεις και όσο για την τιμή και την υπερηφάνεια το βλέπω από τα γραφόμενά σου να παρακαλάς για μνημόνια, μάλλον είσαι απ αυτούς που έγιναν καπνός και μιλάς εκ του ασφαλούς, μου θες και να λέγεσαι και Ελλάνιος γόνος, γύφτων γόνος είσαι.

     1. Όπως προανέφερα επειδή σέβομαι τον εαυτό μου και έχω περηφάνεια και δεν ανέχομαι να με «χαιδευουν»σαν του λόγου σου, σηκώθηκα από τον καναπέ και πήγα αλλού να βρω μια καλύτερη και αξιοπρεπή ζωη. Επειδή απ ότι κατάλαβα είσαι κάργα συριζαιος λαθρολαγνος τρυπιος και στήνεις πωπουδακι για να παίρνεις το φιλοδώρημα που σου δίνουν για μισθό να βρίζεις αξιοπρεπείς ανθρώπους και να υμνείς σάπιες καταστάσεις και ανθρώπους Ξυδακι για τη ξινιλα και βαζελίνη για το τσούξιμο…..
      ΜΦΧ
      Ελλανιος γόνος με τιμή…..

Leave a Response