«ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ»- ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ! ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ «ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ» ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑ- ΜΠΟΥΛΗ!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!

    Κοινοποίηση:
    ΠΡΕΠΕΙ-PREPEI

    Ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας καταδικάζει τις επιθέσεις κατά της Δικαιοσύνης προειδοποιώντας ότι στρέφονται κατά του Κράτους Δικαίου
    ImageHandler
    «Ο φετινός εορτασμός της 43ης επετείου από την πτώση της Δικτατορίας και την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Χώρα μας σκιάζεται δυστυχώς από τις συνεχιζόμενες, άνευ προηγουμένου, επιθέσεις κατά της Δικαιοσύνης και των λειτουργών της» επισημαίνει ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Νικόλαος Σακελλαρίου.

    «Από της θέσεως ταύτης ως Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, αρχαιότερος Δικαστής της Χώρας και Πρόεδρος του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου, εκπροσωπώντας το σύνολο της ελληνικής Δικαιοσύνης, καταδικάζω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τις παντελώς αδικαιολόγητες αυτές επιθέσεις από όπου και αν προέρχονται, επιθέσεις οι οποίες στρέφονται ευθέως κατά του Κράτους Δικαίου, θεμελιώδης πυλώνας του οποίου είναι η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, στη μείωση του κύρους της οποίας προδήλως αποβλέπουν» τονίζει ο κ. Σακελλαρίου.

    «Με άκριτες ενέργειες, λοιδωρίες, αδικαιολόγητους και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, αλλά και προσβλητικούς για τους λειτουργούς της Δικαιοσύνης υπαινιγμούς περί δήθεν αρνήσεώς τους να εκπληρώσουν βασικές υποχρεώσεις τους, επιχειρείται, κατά συστηματικό πλέον τρόπο, να κλονισθεί η εμπιστοσύνη των πολιτών προς την Δικαιοσύνη και τους λειτουργούς της» υπογραμμίζει ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας καταφερόμενος εναντίον των κυβερνητικών παρεμβάσεων.

    Οι απρόκλητες αυτές επιθέσεις κατά της Δικαιοσύνης και των λειτουργών της επιβάλλεται να παύσουν αμέσως για να μπει ένα τέλος στην απαράδεκτη και στείρα αυτή αντιπαράθεση μεταξύ της Κυβερνήσεως και της Δικαιοσύνης, συνεχίζει ο κ. Σακελλαρίου και προσθέτει: Προς τούτο καλώ όλα τα εμπλεκόμενα μέρη να επιδείξουν την δέουσα αυτοσυγκράτηση πριν η ιδιαίτερα σοβαρή αυτή θεσμική κρίση που προκλήθηκε από τις επιθέσεις αυτές και οδήγησε στην θλιβερή αυτή αντιπαράθεση λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, με ανυπολόγιστες συνέπειες για την κοινωνική ειρήνη και συνοχή.

    Πρέπει επιτέλους να γίνει αντιληπτό, σημειώνει ο πρόεδρος του ΣτΕ Νικόλαος Σακελλαρίου, ότι το Σύνταγμά μας καθορίζει με σαφήνεια τον διακριτό ρόλο και τα όρια της δράσεως μιας εκάστης των τριών λειτουργιών της Πολιτείας, τα όργανα των οποίων οφείλουν να περιορίζονται αυστηρά και μόνον στον θεσμικό ρόλο που τους επιφυλάσσει το ίδιο το Σύνταγμα.

    Η Δικαιοσύνη σέβεται απολύτως τον θεσμικό ρόλο της νομοθετικής και εκτελεστικής λειτουργίας, απαιτεί όμως και τον ανάλογο σεβασμό του δικού της θεσμικού ρόλου, καταλήγει στην παρέμβασή του ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας.

    ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΙ με όλη την οικογένεια σας

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ.
      Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.
      Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ.
      Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΡΟΦΗ.
      Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΣΚΥΨΕΤΕ.
      Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ.

    2. Δικαιοσύνη σημαίνει ο καθένας να νοιάζεται για τις δουλειές του και να μην αναμιγνύεται στις δουλειές των άλλων.Πλατωνας 427-347πχ.

    3. Γ@μημένη δικαιοσύνη σ’ ένα γ@μημένο κράτος με γ@μημένα μνημόνια και μ@λ@κες που ξηφίζουν!!!

    4. Χρυσή Αυγή ,ή η Διάλυση του Ελληνικού Έθνους είναι σίγουρη με μαθηματική πρόοδο…

    5. Η προεδράρα του ΣΤΕ έβγαλε τα μνημόνια ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!!!!!!!!
      8 χρόνια μουγκοθόδωροι και ξαφνικά μας πουλάνε επανάσταση….
      “Na tous mpountroumia soun oulous”: όχι 5 αλλά 10 χιλιάδες Έλληνες σπρώχθηκαν στην αυτοκτονία από τα μνημόνια και ποιός ξέρει πόσοι πέθαναν από εγκεφαλικό ή έμφραγμα από τα μέτρα των ξεπουλημένων κυβερνώντων των 9 τελευταίων ετών!!!
      Το ΣΤΕ έχει μεγάλη ευθύνη γιατί αποδέχεται να δικάζει Έλληνες με αντισυνταγματικούς νόμους που ψήφισαν οι κυβερνήσεις των προδοτών…

    6. Η δικαιοσύνη ας κοιτάξει την δουλεια της και να σταματήσει να τα παίρνει!!
      Αφήστε τον Αλέξη να κανει απερίσκεπτα την δουλεια του!!

      1. χαχαχαχαχ ωραίο τρολαρισμα….(δεν πιστευω να ηθελες να γράψεις “απερίσπατα” και μας το χαλάσεις :P)

    7. Τι μπράβο ρε μάγκα ; πας καλά Χίο; ο τυπος που ήταν τα τελευταία 10 χρόνια ; έλα πιάστε και αυτόν μην ξεφύγει το πολύ μια κρεμάλα παραπάνω θα φτιάξουμε η δικαιοσύνη είναι τυφλή έτσι και αλλιώς.

    8. Για τα πόθεν έσχες τους όμως μούγκα στη στρούγκα.

      Α ρε βούρδουλας που τους χρειάζεται.

    9. συνελλαβε ολα τα σκουπιδια τα μνημονιακα που μας σκοτωνουνε καθε μερα αμα εχεις τα αρχιδια και ασε τις δηλωσεις παλιοξεφτιλες και σεις

    10. Ολα τα @κατα πανε πακετο,καθε κυβερνηση βαζει πανω την Α-δικαιοσυνη που της αξιζει.

    11. Να πει καποιος στους δικαστικους Αρλεκινους οτι αποικια και κρατος δικαιου ειναι απλα ανεκδοτο .
      Και αν εχουν @@ οι γελοιοι να συλλαβουν αμεσα ΟΛΟΥΣ οσους υπογραψαν την σκλαβια μας και την διαλυση της Πατριδος .
      Ολα οσα εχουν υπογραψει οι κατοχικοι ολιγαρχες ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ .
      Αυτα λεει ο λαος , δηλαδη το αφεντικο ΟΛΩΝ ΣΑΣ γελοια ανθρωπαρια .

      1. Ποιος λαός?Ο λαός που ψηφίζει πλειοψηφικά μνημονιακές δυναμεις δυναμεις, ευρωλάγνους ,ΕΣΠΑ και διορισμούς?Αφεντικό του κ@λου ,με αντίστοιχους υπαλλήλους.

        1. Δεν λεω για τους γραικυλους φιλε μου . Υπαρχουν πολλα εκατομμυρια Ελληνες που δεν πανε στις κατοχικες καλπες . Γι αυτα τα αφεντικα μιλαω .
          Οι υπολοιποι που περιμενουν εκλογες για να λευτερωθουν , αυτοι ειναι νεκροι και απλα δεν το γνωριζουν .

    12. oloi tous gia ektelestiko apospasma einai.
      5 xiliades Ellines skotosane me tis apofasis pou pirane gmo tzixantisodikastes.

      1. Ποιές 5000 σκοτώσανε ρε λεβέντη;Τόσο πίσω και απληροφόρητος είσαι;35000(τριαντα πέντε χιλιάδες+)είναι οι νεκροί αυτόχειρες ΜΟΝΟΝ!Οι άλλοι που μετράνε σαν παράπλευρες απώλειες,σε νοσοκομεία ασθενείς χωρίς την οικονομική επιφάνεια που θα τους έσωζε την ζωή,δεν έχουνε υπολογιστεί και ούτε πρόκειται…Άκου 5000 μόνο,σκοτώσανε σαν ηθικοί αυτουργοί ,οι γαμημένοι εγκληματίες του κοινού ποινικου δικαίου,που τους είπανε να παριστάνουν τους υπουργούς -πρωθυπουργούς και βολευτές…
        Το νούμερο των 35000,δεν είναι φανταστικό…Από Αστυνομικό Διευθυντή προέρχεται,γατάκια μου γραικύλοι…Ονόματα και υπολήψεις δεν θίγονται…Μπουαχαχααα…Η,μήπως περιμένετε την αλήθεια,από δημοσιοκάφρους και Στεφανάκους που δηλώνουν πατριώτες της ρώσικης φακής;
        Είπαμε:2.60 γιούρα ,η μπάλλα το σανό στη χοντρική…
        …Και προσοχή!…Ιδιαίτερη μάλιστα, στις δημοσιεύσεις που κάνουμε εδώ στο μακελειό…το πατριωτικό…

    13. Ναι τα πιστεύουμε τα πουλήταρια των εργοδοτών-νταβατζηδων.

    Comments are closed.