TΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΟΛΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ! ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΗ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ – ΜΕ ΣΗΜΙΤΗ ΤΑ ΊΜΙΑ ΕΓΙΝΑΝ «ΓΚΡΙΖΑ» ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΑΝ ΝΤΕ ΦΑΚΤΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

  Κοινοποίηση:
  KALENTERIDIS

  Η αλήθεια είναι πικρή και πρέπει να λέγεται.
  Οι Έλληνες πολίτες πρέπει να αφυπνιστούν και να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.
  Έκαναν την αρχή με τα συλλαλητήρια, που ήταν τα πιο έντιμα, ηθικά, ειρηνικά και δημοκρατικά στην ιστορία του ελληνικού κράτους.
  Αυτά που ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας χαρακτήρισε με αναιδέστατο τρόπο ως «ετερόκλητο όχλο».
  Μετά τα συλλαλητήρια έφεραν άρον άρον το σκάνδαλο Νοβάρτις, για να θολώσουν τα νερά και να συνεχίζουν το έργο τους, που είναι η παράδοση της Μακεδονίας και μάλιστα με ψηλά το κεφάλι!!!
  Όμως οι πολίτες φαίνεται ότι δεν το έχαψαν το παραμύθι και συνεχίζουν να δικεκδικούν το δικάιωμα που έχουν, να ορίζουν οι ίδιοι της τύχες της χώρας και όχι ο Τσίπρας, ο Κοτζιάς, ο Καρανίκας και ο Μπουτάρης.
  Ήδη, με πρωτοβουλία πολιτών της Θεσσαλονίκης, προγραμματίστηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο γραφείο του Μπουτάρη, και ας ελπίσουμε οι ειρηνικές και δημοκρατικές αντιδράσεις του κόσμου να οδηγήσουν στην εκπαραθύρωσή του.
  Και μετά θα ακολουθήσει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο η εκπαραθύρωση των νεκροθαφτών της Μακεδονίας, τους οποίους στηρίζει ο κ. Σημίτης.
  Και μια που αναφερθήκαμε στον πρώην πρωθυπουργό, να έλθουμε στο θέμα μας.
  Ο κ. Σημίτης, με τον κ. Πάγκαλο, χειρίστηκε την κρίση των Ιμίων.
  Μετά την κρίση, από το βήμα της βουλής, είπε «ευχαριστώ τους Αμερικανούς» που απέτρψαν τον πόλεμο.
  Όμως, μετά από εκείνη τη νύχτα, που χάθηκαν τρεις ήρωες αξιωματικοί του πολεμικού μας ναυτικού, τα Ίμια έγιναν «γκρίζα ζώνη».
  Δηλαδή, μια περιοχή χωρίς κρατική κυριαρχία.
  Οι Έλληνες πολίτες, που τότε δεν είχαν τη φωνή που απέκτησαν με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σήμερα, δεν είχαν αντιληφθεί τι ακριβώς έγινε στα Ίμια.
  Και έδωσαν ευκαιρία στο ίδιο δίδυμο να προβεί στους γνωστούς χειρισμούς, που κατέληξαν στην παράδοση του Οτζαλάν στους Τούρκους.
  Για να ακολουθήσει μάλιστα και η εκλογική επιβράβευση του κ. Σημίτη, στις εκλογές του 2000.
  Τα χρόνια που ακολούθησαν τα Ίμια παρέμειναν γκρίζα ζώνη, μέχρι που φθάσαμε στο σήμερα.
  Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, με την ανακοίνωση της παραχώρησης του ονόματος Μακεδονία στους Σκοπιανούς, που σημαίνει αναγνώριση «μακεδονικής εθνότητας και γλώσσας», έδωσε ένα μήνυμα στους γείτονες.
  «Εδώ το μεγάλο παζάρι, όλα τα διαπραγματευόμαστε, όλα τα δίνουμε».
  Και το μήνυμα το πήραν οι Αλβανοί, το πήραν οι Τούρκοι και εν καιρώ θα αποδειχτεί ότι το πήραν οι Βούλγαροι, οι Ιταλοί, οι Λίβυοι, οι Αιγύπτιοι κ.ο.κ.
  Πάμε τώρα στα Ίμια.
  Εκεί, το τελευταίο διάστημα, έγιναν σοβαρά πολιτικά λάθη, στα οποία δεν είναι ώρα να αναφερθούμε.
  Εξ αιτίας αυτών των λαθών, δώσαμε την ευκαιρία στους Τούρκους να περικυκλώσουν τα Ίμια με πλοία της Ακτοφυλακής, δημιουργώντας μια κατάσταση που αποτελεί ντε φάκτο προσάρτησή τους.
  Η κίνηση του σκάφους της τουρκικής Ακτοφυλακής να εμβολίσει εν ψυχρώ τη ναυαρχίδα του Λιμενικού Σώματος, ήταν ένα ΣΑΦΕΣ μήνυμα, το οποίο μας το έκανε σαφέστερο το τουρκικό ΥΠΕΞ και ο ίδιος ο Τσαβούσογλου.
  Μετά το επεισόδιο, μας είπαν μπροστά στα μάτια μας και με τον πιο επίσημο τρόπο ότι «Τα Καρντάκ είναι τουρκικά».
  Αυτή η κατάσταση εκτιμώ ότι δεν πρόκειται να αλλάξει, εκτός κι αν η Ελλάδα αποφασίσει να κάνει πόλεμο με την Τουρκία.
  Άρα, οι μέρες αυτές είναι ιστορικές, γιατί ζούμε την απώλεια εθνικού εδάφους, μετά την απώλεια ή για την ακρίβεια την εθελουσία εκχώρηση μέρους της εθνικής μας ταυτότητας.
  Οι Έλληνες πολίτες πρέπει να μάθουν την αλήθεια και να πράξουν αναλόγως.
  Μας αντιμετωπίζουν ως «όχλο», μας λένε ψέματα και μας παραπληροφορύν.
  Μας είπαν ψέματα ότι ήταν επιτυχής η επίσκεψη Ερντογάν και να τα αποτελέσματα.
  Μας είπαν ψέματα για ύπαρξη «γεωγραφικής Μακεδονίας», για να δικαιολογήσουν το ξεπούλημα της Μακεδονίας και να τα αποτελέσματα.
  Οι Έλληνες πολίτες, στα συλλαλητήρια, όπου δεν είχε αναμειχθεί κάποιο κόμμα ή άλλος φορέας, έδειξαν απίστευτη ωριμότητα.
  Κανένα επεισόδιο, καμία απρέπεια, καμία ύβρις, καμία καταστροφή δημόσιας ή ιδιωτικής περιουσία.
  Οι Έλληνες πολίτες δείξαμε ότι όταν απομονώνουμε τους πολιτικούς απατεώνες, τους ψεύτες και τους προβοκάτορες, μπορούμε να αποφασίζουμε και να πράττουμε ορθά.
  Ήλθε η ώρα να διεκδικήσουμε το ρόλο που μας ανήκει.
  Δεν θα αποφασίζει μια τσογλανοπαρέα που θρονιάζεται κάθε φορά στου Μαξίμου, με το συγγενολόι και τις γκόμενες σε υπουργικά έδρανα και κρατικές θέσεις.
  Πρέπει να βρούμε τρόπο, οι κυβερνώντες να εφαρμόζουν ακριβώς αυτά που θέλει η πλειοψηφία των πολιτών και όχι οι τσογλανοπαρέες και οι πρεσβείες.
  Ας αρχίσουμε με την εκπαραθύρωση του Μπουτάρη και μετά να ακολουθήσουν εκείνοι που παραδίδουν τη Μακεδονία και εκείνοι που παρέδωσαν τα Ίμια στους Τούρκους.
  Να μην δίνουμε ευήκοον ους στην παραπληροφόρηση.
  Να μην επιτρέπουμε ομάδες ακραίων να δίνουν το δικό τους τόνο στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και τα συλλαλητήρια.
  Να δράσουμε ατομικά ομαδικά, συλλογικά, ενωτικά και πατριωτικά, χωρίς αποκλεισμούς.
  Κανένα συλλαλητήριο δεν θα πρέπει να γίνεται, χωρίς συμμετοχή οργανώσεων από όλο το ιδεολογικό φάσμα.
  Είπαμε, ας ξεκινήσουμε από την εκπαραθύρωση του Μπουτάρη και μετά να ακολουθήσουν εκείνοι που ξεπουλούν την Μακεδονία, εκτός κιαν κάνουν πίσω.
  Δύσκολος ο δρόμος, ανηφορικός, όμως πολύ πιο εύκολος από το δρόμο που ακολούθησαν οι πρόγονοί μας για να προστατέψουν αυτήν την πατρίδα, που ήταν ένας δρόμος γεμάτος με αίμα.
  Προχωράμε με αίσθημα ενότητας και ευθύνης, παραμερίζοντας ιδεολογικές και άλλες διαφορές, που ούτως ή άλλως είναι επίπλαστες.
  Να σώσουμε την πατρίδα μας.

  Δείτε τον Σάββα Καλεντερίδη για το επεισόδιο στα Ίμια, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  13 Σχόλια

  1. πως δεν πράττουμε….σχολιάζουμε στα διάφορα σάιτ..μεγαλύτερη επανάσταση από αυτή θέλετε;;;;;

  2. Ολα πουλιουνται στην Ελλαδα εδω και δεκαετιες.Απλως οι καινουργιοι μεσιτες ειναι πιο καπατσοι απο τους παλαιοτερους .Επειδη πλεον δεν εμειναν πολλα πιατικα, μαχαιροπειρουνα, καρεκλες, ανθοδοχεια, καναπεδες, χαλιά,  πολυελαιοι και ασημικα να δωσουμε κοψοχρονια.Τωρα πλεον ξεπουλαμε το οικοπεδο κομματι κομματι στους γειτονους και μη.

  3. Αναρωτιεμαι . Δεν ισχυει τιποτε απο αυτα που γνωριζαμε παλια περι ; Ολοι οι υπευθυνοι που παραχωρησαν τα Ιμια και που σκοπευουν να χαρισουν στους βαρβαρους τη Μακεδονια δεν θα πρεπει να λογοδοτησουν ; Δεν υπαρχει το συνταγμα, δεν υπαρχουν δικαστηρια, δεν υπαρχουν πια Ελληνες να τους διαλοστειλουν αυτους ; Τι τους ανεχομαστε ; Τους ταϊζουμε και μας χλευαζουν . Γι΄ αυτο το χαπακωμενο τσογλανι και τη συμμορια του ειμαστε οχλος !
   Ας μεζεψουμε υπογραφες να τους ξαποστειλουμε επιτελους !

  4. Οχλος εινε αυτος.Η ΕΛΛΑΔΑ ανικει στους Αληθηνους ΕΛΛΗΝΕΣ και οχι στους πολιτηκους και διαφορους.Η πολιτηκοι ολοι εινε σε μια θεση για να εκπροσωπουν αριστα την πατριδα δηλαδη τους Ελληνες σε αυτην τη θεση τους την εδοσε ο ελληνας οχι μονιμα και οχι αποφασιζω και διαταζω.ας διαβασουν το συνταγμα της Ελλαδος πατριδα θρησκεια οικογενεια.Αυτο τα λεει ολα.οχλε.

  5. Η αλήθεια είναι πικρή. Δεν υπάρχουν πια ίμια, είναι καρντάκ. Κανένας έλληνας δεν τολμάει να πλησιάσει. Παλιά ψάρευαν εκεί την τσιπούρα τώρα ούτε για αστείο. Οι τουρκοι πηγαίνουν κανονικά και μάλιστα έρχονται και από τη δική μας πλευρά στα ελληνικά χωρικά ύδατα και διώχνουν ελληνικά σκάφη που βρίσκονται κοντά. Ουσιαστικά τα έχουν πάρει. Και αφού έδωσαν τα ίμια στους τούρκους ετοιμάζονται να χαρίσουν και την μακεδονία στους αλβανοσκοπιανούς υπακούοντας στις ΗΠΑ και παραχαράσσοντας την ιστορία. Εφιαλτική κυβέρνηση και ένας υπουργός άμυνας καμμένος, χεσμένος, κρυμμένος, ταπεινωμένος, εκτεθειμένος και γατζωμένος στην καρέκλα του. Έχει ξεπουλήσει τα πάντα για αυτή την καρέκλα.

  6. ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΠΕΡΣΕΣ,ΡΩΜΑΙΟΥΣ,ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ,ΕΙΧΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΤΟΝ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ,ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ,ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ,ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ,ΤΟΝ ΔΙΑΚΟ,ΤΟΝ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΕΩΣ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ,ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΕΣ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΕΣ ΚΟΤΟΥΛΕΣ????

  7. Φίλε, τα είπες όλα !!! Συμφωνώ και επαυξάνω … Η ανάγκη οδηγεί στην πρόληψη …
   «ΟΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» (Δελφικό Παράγγελμα) … Να κοιτάμε (προνοούμε) το μέλλον μας . Κάθε πράξη μας να προβλέπει τις επόμενες δύο πράξεις του αντιπάλου μας και τις επόμενες δύο δικές μας …
   Η ρήση : «Κάλλιον το προλαμβάνειν ή το θεραπεύειν» (Ιπποκράτης), δεν αφορά μόνον στην υγεία, αλλά και σε όλα τα εθνικά θέματα …

  8. ΑΧ Σάββα Σάββα ,,πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας λες ,,έδωσες εξετάσεις και απέτυχες Σάββα ..η ιστορία εχει κοντή μνήμη τις πιότερες φόρες…

  9. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΡΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΛΕΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΗΓΕΤΕΣ……… ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ….ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ………..ΘΕΛΟΥΝ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ……ΚΑΠΟΙΟΙ.ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΟΜΟΥΝΙΑ Κ ΕΙΝΑΙ Κ ΚΟΜΟΥΝΙΑ ΦΥΣΙΚΑ.

  10. τσιπρα γιουσουφακι πες αλευρι ο τουρκομογγολος σε γυρευει!

  11. Προς όσους αφελείς έχουν απομείνει σε αυτήν την χώρα:

   ΚΑΝΟΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ: «Ότι χάνεις με τα όπλα, δεν το παίρνεις ποτέ με το Διεθνές «Δίκαιο». Το Δίκαιο το καθορίζει η ισχύς των όπλων».

   Μοναδική Εθνική Στρατηγική ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι αυτή του ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΣΑΡΩΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΠΛΗΓΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ τουρκίας, διότι από εκεί εκπορεύονται ΟΛΕΣ οι ΑΠΕΙΛΕΣ κατά της ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΟΣ και ακόμη κατά και αυτής της ίδιας της ΥΠΑΡΞΗΣ της ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

   Αν ισοπεδώσουμε την τουρκία ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ, θα εξαφανισθούν και οι κάθε λογής γελοίοι Βαλκάνιοι παραγοντίσκοι που εγείρουν απαιτήσεις έναντι της ΕΛΛΑΔΑΣ. Το μεγάλο πρόβλημα της ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ μας είναι ότι οι δικοί μας πολιτικοί «παράγοντες» έχουν τερματίσει την κλίμακα της γελοιότητας, της αθλιότητας και της προδοσίας. Είναι το μοναδικό δείγμα στην παγόσμια ιστορία πολιτικών «παραγόντων» που σπεύδουν να παραχωρήσουν στα χαρτιά ότι οι άλλοι δεν μπορούν να μας πάρουν με τα όπλα…

   ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

   1. Φίλε, τα είπες όλα !!! Συμφωνώ και επαυξάνω … Η ανάγκη οδηγεί στην πρόληψη …
    «ΟΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» (Δελφικό Παράγγελμα) … Να κοιτάμε (προνοούμε) το μέλλον μας . Κάθε πράξη μας να προβλέπει τις επόμενες δύο πράξεις του αντιπάλου μας και τις επόμενες δύο δικές μας …
    Η ρήση : «Κάλλιον το προλαμβάνειν ή το θεραπεύειν» (Ιπποκράτης), δεν αφορά μόνον στην υγεία, αλλά και σε όλα τα εθνικά θέματα …

  Leave a Response