ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ, ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ. ” ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟ ΕΦΟΡΜΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ” ΣΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΠΑΝΔΡΩΣΑΝ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗΣ. ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ

    Κοινοποίηση:
    diasosi-ilikiomenis-mandra

    Από φίλη αναγνώστρια, λάβαμε την πιο κάτω καταγγελία: 

    “Ευχαριστώ κύριε Χίο για την δημοσιευση χθές..

    Σήμερα έχουν γίνει δεκάδες κλοπές και Πλιάτσικα στις κατεστραμμένες περιοχές ,η αστυνομία δεν φτάνει και οπως ενημέρωσαν πολλούς τους έχουν διαθέσει σε υπηρεσίες στο Πολυτεχνείο.
    Γύφτοι και κάθε λογής αλλοδαπός κάνει πλιάτσικο στις περιουσίες μας.
    Κυρίως χτυπάνε ηλικιωμένους και αβοήθητους προς άμυνα!
    Έχουν γίνει κάποιες πολιτοφύλακες από άνδρες με καθοδήγηση από συνταξιούχους αστυνομικούς και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής που εναλλάσσονται σε βάρδιες και περιοχές!
    Ένας αστυνομικός μας είπε ότι οι κλοπές έχουν ξεπεράσει τις 150 σε μια νύχτα!
    Και σήμερα αυτοί οι πολιτικοί γιορτάζουν την δική μας καταστροφή”.
    Εκτός από την πιο πάνω καταγγελία, έχουμε λάβει κι άλλες.
    Ρωτάμε το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ: Ξέρει κάτι για το θέμα; Γιατί από όσα έχουμε ακούσει και έχουμε αντιληφθεί, η περιοχή πρέπει να έχει ρημαχθεί από τα καραβάνια των φτωχοδιάβολων της μεγάλης θάλασσας του λεκανοπεδίου.
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Giati kanenas den sxoliazei auto pou eipe o kynigos? Milaei gia FRAGMA pou espase! Ti prospathoun na kripsoun kai na kalipsoun? Misi ORA nero vroxeis den prokalei tetoia posotita NEROU!! Einai kini logiki kai epistimi. Mipos prospathoun na kalipsoun tromokratiki epithesi apo Lathrometanastes / ISIS / secret services se dexameni h Fragma konta stin perioxi? An oxi tote HARRP kai chemtrails einai h moni pragmatiki exigisi kai oxi “fisiki katasrofi” opos prostathoun na rixoun stahti sta matia tou kosmou! XHPNISTE ELLINES SAS GENOXTONOUN!!

    2. Οποιος δεν σεβεται τον πονο και την απελπισια αυτων των ανθρωπων που καταστραφηκαν απο την θεομηνια, λογω των αυθαιρεσιων διαφορωνΔημαρχων και αρπακτηκων πολεοδομων που εκαναν τα στραβα ματια στα μπαζωματα ρεματων και χειμαρων και παει να κανει πλιατσικο, πρεπει απο ειδικο αποσπασμα της Αστυνομιας να εκτελειται επι τοπου!!!!

    3. Μη ορε φασιστες καλειτε τους νεοναζι .,., καλεστε ΜΑΝΩΛΗ δεν τη φοβηθηκε τι βροχη ορε-‘””. Μην πολεματε ορε το ειδοσας επειδη ειναι μαυροι μαζι σας θα τα παρετε ορε

    4. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕ ΤΟΣΑ ΑΘΩΑ ΘΥΜΑΤΑ ..ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΙΟΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΕΡΓΑ …ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ…ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ..ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 220 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ 5 ΕΩΣ ΚΑΙ 10 ΔΗΛΑΔΗ 2000 ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ,,,1400 – 2500 ΤΟ ΔΙΜΗΝΟ ΚΑΠΙΟΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ 3500 ΤΙ ΔΙΜΗΝΙΟ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ??ΑΣ ΨΑΞΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ ΚΤΛΠ…ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΩΜΑ – ΓΥΦΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΕΤΣΙ..ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΕΝΩ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΕΞΩ ΣΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΤΟ 8% ΔΙΟΤΙ ΒΡΗΚΕ Η ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΕ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΖΗΤΟΥΝ ΠΙΣΩ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ 10% .ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΔΗΜΕΥΣΗ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ…ΕΔΩ ΠΝΙΓΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΟΥΝ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ….ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΩΣΑΜΕ Η ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ…
      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΛΕΟΝ.

    5. ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ τώρα είναι η ιστορική σας ώρα.
      Αρπάξτε την εξουσία στα χέρια σας kai ανασκολωπίστε τους.
      Κρεμάλα μέσα στη ΒΟΥΛΗ.

    6. 36% ο Συριζα στις εκλογές. Ε όλο και κάποιος απο σας θα τον ψήφισε.

    7. Σ’ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑ-ΜΑΓΟΥΛΑ-ΜΑΝΤΡΑ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΝ ΖΟΥΝΕ!ΣΤΑ ΤΖΑΜΠΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ(ΡΩΣΣΙΔΕΣ,ΑΡΜΕΝΙΟΙ,ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ,ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ,ΡΟΥΜΑΝΟΙ,ΑΛΒΑΝΑΡΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΙ ΤΟ ΞΥΠΟΛΗΤΟ ΤΑΓΜΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ…ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΡΟΜΟΙ,ΜΕΓΑΛΑ ΣΠΙΤΙΑ..ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ!ΛΙΓΟΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΛΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΤΕΙΛΤΟΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΚΕΙ+ΠΡΟΣΚΥΝΑ…ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΜΕΝΟΣ ΤΟΤΕ ΧΑΡΗ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ!

    8. Σήμερα μέρα του ΠΟΡΔΟΤΕΧΝΕΙΟΥ και του ΚΟΛΟΧΑΝΕΙΟΥ των αριστερών προδοτών και αφήνουν τους Αθηναίους στο έλεος της κακοκαιρίας.
      Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας, λαϊκός ξεσηκωμός να φύγουν οι άθεοι κατσαπλιάδες, που έφαγαν τα χρήματα των αντιπλημμυρικών έργων και έχουν λουφάξει όλοι τους σαν τα ποντίκια.
      ΑΘΗΝΑΙΟΙ ξεσηκωθείτε πριν είναι αργά, μας ετοιμάζουν τον υγρό τάφο μας οι ΣΥΠΡΑΝΕΛ.

    9. Να πάρει το νόμο στα χέρια της η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και να συσπειρώσει τους ΕΛΛΗΝΕΣ σε κάθε γειτονιά.
      ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ.

    10. AYTΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ…….

    Comments are closed.