ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ – Ο 21ΧΡΟΝΟΣ ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ-ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ: ΔΕΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΦΟΙΤΗΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ – ΉΤΑΝ ….

    Κοινοποίηση:
    kalymnos_foititis

    Μεγάλη ανατροπή – Ο 21χρονος Νίκος Χατζηπαύλου έχασε τη ζωή του από δυστύχημα, αποκαλύπτει η ιατροδικαστική εξέταση.

    Νέα ανατρεπτικά στοιχεία στην υπόθεση με τον 21χρονο φοιτητή στην Κάλυμνο, έφερε στο φως το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο άτυχος Νίκος Χατζηπαύλου σκοτώθηκε σε δυστύχημα, αναφέρει ο ΑΝΤ 1.

    Ο νεαρός φοιτητής φαίνεται πως πήγε με το ποδήλατό του σε κάποιο σημείο για αναρρίχηση. Ωστόσο, όπως σύμφωνα με τους αστυνομικούς φαίνεται πως γλίστρησε και πως κατά την πτώση από του από το βράχο τραυματίστηκε σοβαρά. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις και των αστυνομικών και σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σπόρισμα του ιατροδικαστή, ο φοιτητής δεν έχασε τη ζωή του αμέσως. Μετά την πτώση του φαίνεται πως παρέμεινε για πολλές ώρες, ίσως και μέρες τραυματισμένος και αβοήθητος στο σημείο.

    kalymnos

    Οι Αρχές εξετάζουν το σενάριο η σορός του να μεταφέρθηκε στο σημείο που βρέθηκε από τους χειμάρρους που προκάλεσαν οι καταρρακτώδεις βροχές

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. ρεζιλι των σκυλιων ολοι!!
      καμερες ,drones, διασωστες,σκυλια, ερευνητες, μυθομανεις θειτσες

    2. Το παλικάρι το σκότωσαν τώρα αυτά που λένε είναι μπούρδες.

    3. Ηρθε και συνεχιζει η πληρης αποδομιση του ελληνα σπερνουν φοβο και απειλουν εισαγγελεις αστυνομια ιατροδικαστες ολοι τους τρεμουν το παρακρατος εγκατασταθηκε ….σπερνουν διχονια υποψια αν δεν ενωθουμε οι ελληνες θα φαμε τις σαρκες μας ο εχθρος ειναι ενας σκεφθητε πατριωτες

    4. Ενας νοημων ελευθερος σκεπτομενος δεν πιστευει ΤΙΠΟΤΑ απο οσα λεει το επισημο κατοχικο ελληνοφωνο κρατιδιο . Ποσο μαλλον τους ξευτιλες που παριστανουν τους δημοσιογραφους .
      Το Ελληνοπουλο το σκοτωσαν και ποιοι , ειναι ευκολως εννοουμενο .
      Χιλιαδες Ελληνες εχουν σφαγιασθει και εκατονταδες εχουν υποστει φρικτα βασανιστηρια απο αυτους που εφεραν οι γαμημενοι αντιπροσωποι των σκατοκεφαλων ψηφοφορων τους .
      Ολα τα αλλα ειναι ΜΠΟΥΡΔΕΣ .
      Καλο παραδεισο στο παληκαρι και οταν λευτερωθουμε θα πληρωσουν για ΟΛΑ τα φονικα οι ηθικοι αυτουργοι . Γιατι τους φυσικους φονιαδες δεν τους γνωριζει ουδεις . Ολοι αχμετ και μουσταφαδες δηλωνουν .

    5. μηπως ηταν μαρτυρας σε τιποτα νταλαβερια με ναρκωτικα εκει στα βραχια, απο τιποτα αφγανους η κατι αλλο και δεν θελουν να μαθευτει μην γινει κανας ξεσηκωμος με τοσους φονους τελευταια μαζεμενους?

    6. Οι χειμαρροι απ ότι ξερω κατεβαζουν μαζι με το νερο,χαλυκια,λασπη,ξυλα,χορταρια οτιδήποτε,αν τον παρεσυρε χείμαρρος θα επρεπε το σωμα του να εινα καλυμενο με όλα αυτά τα διαφορα,οταν βρεθηκε το πτωμα δεν υπηρχε τιποτε απ αυτά.Τα πρωτα λογια των αρχων ηταν σφαιρα στο κεφαλι.

    7. Αν θέλετε να συνεχίσουμε να τρώμε το κουτοχορτο και να πιστέψουμε τα αποτελέσματα που λένε οι αρχές για την εφοριακο και για το παιδί από την Κάλυμνο πρέπει ένας εισαγγελέας να μαζέψει όλους τους δημοσιογράφους που δήθεν κάνουν ρεπορτάζ και βγάζουν διάφορα στοιχεία δήθεν αξιόπιστα και μετά κάνουν κωλοτουμπα ότι δεν τα λένε αυτοί.

    8. …ΡΕ Παλικαράκι την πάτησες έτσι; Σε κάποιες περιπτώσεις, αναρριχήσεις, ψάρεμα, κυνήγι κλπ δεν πάμε μόνοι μας. Δεν κάνω τον μ.Χ προφήτη είναι απλά πράγματα που δεν τους δίνουμε σημασία και την πατάμε. Αν πάλι είχε το κινητό μαζί του θα τον εντόπιζαν αμέσως. Τώρα ο πατέρα σου θα ζει μια ζωή με τύψεις που μάλωσε μαζί σου πριν το τραγικό συμβάν και θα ζει με τύψεις γιατί σε αγαπούσε γιαυτό και σε μάλωσε δε σε μάλωσε επειδή του άρεσε αλλά για το καλό τους μαλώνουν οι γονείς τα παιδιά τους. Καλή ανάπαυση στην ψυχούλα σου.

      1. Πιστευεις αυτά που λενε? με σφαιρα εφυγε το παληκαρι και το μετακινησαν σε άλλο τοπο για να μην το βρει κανεις,οτι ακριβως ελεγαν από την αρχη,γιατι αλλαξαν τα πραγματα τωρα θα υπαρχει καποιος λογος φυσικα.

    Comments are closed.