ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΤΩΝ «ΑΘΛΗΤΩΝ» ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΓΡΙΒΑ- ΓΙΑΤΡΑΚΗ: ΠΡΟΣΤΑΣΙΕΣ, ΝΤΑΗΛΙΚΙΑ, ΝΤΟΠΙΕΣ ΜΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΟΠΛΑ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ BODY BUILDING ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – «ΣΑΜΠΡΕΛΑΣ», «ΚΑΡΑΦΛΑΣ» Η΄… «ΝΤΑΙΖΗ» ΕΝΑ ΚΟΥΒΑΡΙ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
μακελειογιατρακης

Με τη νέα μαφιόζικη εκτέλεση σε σχολείο μπροστά στα μάτια των καθηγητών, συμπληρώνεται ένα ακόμη κομμάτι του παζλ της εγκληματικής οργάνωσης που κρύβεται πίσω από αθλητές του body building.

Nεκρός σήμερα είναι ο Βασίλης Γρίβας, γνώριμος στην Αστυνομία , αλλά πριν λίγο καιρό είχαμε και τη δολοφονία πάλι εν ψυχρώ του επιχειρηματία και ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου Μιχάλη Γιατράκη, που και αυτός κινούνταν στον ίδιο χώρο παρα-αθλητικων εκδηλώσεων. Είχε βρεθεί γαζωμένος με 14 σφαίρες ενώ είχε καταδικαστεί για υπόθεση ναρκωτικών το 2009.

Το ερώτημα είναι απλό. Συνδέονται οι δύο υποθέσεις; Έχουν σχέση με το μπόντι μπίλντερ ή με το χώρο της νύχτας αποκλειστικά;

Όπως πιθανολογείται, η εντολή εξόντωσης δόθηκε είτε μέσα από τη φυλακή είτε εκτός αυτής από αρχηγικά μέλη αντίπαλης συμμορίας.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτεται, ο Βασίλης Γρίβας στις 15 Ιανουαρίου 2003 είχε δεχτεί κι άλλη δολοφονική επίθεση στον Πειραιά, όπου τον «γάζωσαν» με σφαίρες αλλά είχε γλιτώσει από θαύμα!

Ο 46χρονος μπόντι μπίλντερ Βασίλης Γρίβας θεωρείτο ως ένα από τα νυν ή πρώην ηγετικά μέλη που είχε θανάσιμη κόντρα με αντίπαλη γκανγκστερική ομάδα και ο οποίος έπεσε σήμερα το πρωί νεκρός έξω από δημοτικό σχολείο στα Γλυκά Νερά, μετά από δολοφονική ενέδρα εκτελεστών. Διαρροές της αστυνομίας λένε ότι ήταν πρωτοπαλίκαρο του βαρυποινίτη με το συνθηματικό όνομα «Καράφλας», «Νταίζη» ή «Σαμπρέλας»…

Ο «Καράφλας»-πάντα κατά τις ίδιες σκόρπιες διαρροές από δω και από εκεί- βρισκόταν σε ανοικτό πόλεμο με ηγετικά μέλη της Greek Mafia, σε βάρος του οποίου υπήρχαν ανοικτά «συμβόλαια θανάτου», ενώ στις 5 Ιανουαρίου 2017 είχε πέσει θύμα επίθεσης με μαχαίρι μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, από δύο Αλβανούς, οι οποίοι είχαν συλληφθεί για το αιματοκύλισμα σε μπαρ στο Μικρολίμανο, τον Νοέμβριο του 2014.
Ο Βασίλης Γρίβας μαζί με τον «Καράφλα», ήταν ανάμεσα στους 217 νονούς της νύχτας, οι οποίοι συμπεριλαμβάνονταν στην μεγάλη δικογραφία του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, το 2011. Το θύμα της σημερινής δολοφονίας τον Μάιο του 2011 είχε παραδοθεί αυτοβούλως στη δικαιοσύνη, φθάνοντας με… ταξί στα δικαστήρια.

«Καλησπέρα, ονομάζομαι Βασίλης Γρίβας. Ήρθα να με συλλάβετε»… ήταν τα λόγια του τότε καταζητούμενου ενώπιον της 4ης Ειδικής Ανακρίτριας Πειραιά. Σε βάρος του εκκρεμούσε ποινή κάθειρξης 7 ετών για διάφορα αδικήματα, με τον ίδιο να είχε αρνηθεί τις κατηγορίες.

Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ εδω: Με εντολή της Greek Mafia η εκτέλεση του μπράβου στα Γλυκά Νερά- Ο «Καράφλας» βρισκόταν σε ανοικτό πόλεμο με ηγετικά μέλη της! (φωτό & βίντεο)

Ο «Καράφλας», από το 2008, βρίσκεται σε αιματηρή διαμάχη με τους έγκλειστους πρωταγωνιστές της απαγωγής του μεγαλοεφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου ,  με αφορμή τις «επεκτατικές» τάσεις της δικής του ομάδας σε καταστήματα που παρείχαν προστασία οι υπόλοιπες. Το όνομα του ήταν στη «λίστα θανάτου» μαζί με άλλο μέλος της ομάδας του, ενός ακόμη αρχηγού των βορείων προαστίων, ενός διευθυντή φυλακών και ενός απόστρατου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ., με τα «συμβόλαια» να αποτιμώνται από 50.000 έως 250.000 ευρώ.

Τα μέλη των αντίπαλων εκβιαστικών ομάδων την τελευταία 10ετία, έχουν υπογράψει «συμβόλαια θανάτου» ο ένας για τον άλλον όπως και για μέλη των συμμοριών τους.

Επίδοξοι δράστες αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν τον «Καράφλα», αρχηγό της συμμορίας με υπαρχηγό τον Βασίλη Γρίβα, με αυτοσχέδιο μαχαίρι, επιτέθηκαν εναντίον του 43χρονου κρατούμενου, τραυματίζοντάς τον στον λαιμό και το μπράτσο.

Χαρακτηριστικό της δολοφονικής μανίας των δύο αντίπαλων πλευρών, είναι το γεγονός πως όταν ο «Καράφλας» έγκλειστος στις φυλακές Λάρισας, το 2010 είχε ξεκινήσει να παίρνει άδειες, σε μία από αυτές πυροβόλησε και τραυμάτισε άτομο γνωστής οικογένειας τσιγγάνων στη Λάρισα, που έχει απασχολήσει με διάφορες εγκληματικές δραστηριότητες τις αστυνομικές αρχές. Αποτέλεσμα της πράξης του ήταν να σταματήσει η χορήγηση αδειών. Η αντίπαλη πλευρά είχε σχεδιάσει την εκτέλεσή του σε μία από αυτές τις άδειες.

Το παράξενο ήταν πως ο «Καράφλας» συνεργαζόταν στο παρελθόν με τον επίδοξο δολοφόνο του, ωστόσο τα «έσπασαν» όταν στρατολογήθηκε άλλο «πιστόλι» στη θέση του. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, την τελευταία 10ετία, αυτός ο «πόλεμος» έχει τουλάχιστον 14 νεκρούς, ενώ έχουν αποτραπεί οκτώ συμβόλαια θανάτου.

Το επεισόδιο με τον ανιψιό του νεκρού Βασίλη Γρίβα
Στο σημείο της μαφιόζικης εκτέλεσης στα Γλυκά Νερά, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο της περιοχής, έφτασε και ο ανιψιός του θύματος, ο οποίος θέλησε να πάει κοντά στο σημείο όπου βρίσκονταν ο νεκρός συγγενής του.
Οι αστυνομικοί, που έχουν αποκλείσει την περιοχή, τον εμπόδισαν και τότε ο άνδρας αντέδρασε με φωνές, απαιτώντας να τον αφήσουν να περάσει.
Για λίγα λεπτά επικράτησε ένταση, ωστόσο με την επέμβαση των ψυχραιμότερων το επεισόδιο έληξε και ο άνδρας απομακρύνθηκε από το σημείο.

Ο Μιχάλης Γιατράκης μπλεγμένος κι αυτός στο κύκλωμα βρέθηκε κι αυτός νεκρός τον Απρίλιο του 2016 μετά από ενέδρα θανάτου:

Και ο Βασίλης Γρίβας, σημερινό θύμα δολοφονικής επίθεσης μέσα σε σχολείο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αντιρατσιστή, κάνεις λάθος. Τον Χίο παραλίγο να τον φάνε και αυτόν με ενέδρα θανατου. Έφαγε σφαίρα στο λαιμό και έζησε από θαυμα!

  2. ΧΙΟ ΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΣ Κ ΣΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ..ΜΠΟΝΤΥ ΜΠΙΛΤΕΡ..ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑΤΑ..ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΕΣ..ΤΣΟΝΤΕΣ..ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΤΕΛΙΚΑ

Comments are closed.