ΜΑΣ ΡΕΖΙΛΕΨΑΝ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ! ΡΕΖΙΛΕΨΑΝ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ! ΣΑΝ ΛΑΦΥΡΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ… (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ellines

    Σαν λάφυρα πολέμου περιφέρουν τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς, ανθυπολοχαγό Άγγελο Μιτρετόδη και τον οπλίτη/λοχία Δημήτριο Κουκλατζη, οι Τούρκοι αλλά το πιο σημαντικό που δείχνει εισβολή σε ελληνικό έδαφος, ενέδρα και απαγωγή είναι πως οι δύο Ελληνες εντόπισαν πατημασιές αγνώστων πάνω στο χιόνι γεγονός που τους έκανε να σταθούν και να τις φωτογραφίσουν.

    s2

    Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της εφημερίδας Birlik, Ιλχάν Ταχσιν στο κινητό τηλέφωνο των δυο στρατιωτών βρέθηκαν φωτογραφίες με πατημασιές πάνω στο χιόνι.

    Askeri yasak bölgede yakalanan Yunanistan ordusuna mensup iki asker tutuklandı.  ( Cihan Demirci - Anadolu Ajansı )

    Οι δυο στρατιωτικοί ισχυρίστηκαν ότι αυτές οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν για να τις στείλουν στους ανωτέρους τους.

    f4

    Οι δυο στρατιώτες κρατούνται αυτή τη στιγμή στις φυλακές Αδριανούπολης, ενώ νωρίτερα είχαν περάσει από τον στρατιωτικό εισαγγελέα και εν συνεχεία μεταφέρθηκαν στο δικαστικό μέγαρο της Αδριανουπολης απ’ όπου απαγγέλθηκαν κατηγορίες.


    Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο, στο δικαστικό μέγαρο βρέθηκε και η μητέρα ενός εκ των δυο στρατιωτών.

    Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν κατασχεθεί τα κινητά τους τηλέφωνα και τα όπλα τους, μέχρι να διερευνηθούν.

    Συγκλονισμένοι είναι οι συγγενείς των δυο στρατιωτικών που «συνελήφθησαν» από Τούρκους στρατιώτες και βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη γειτονική χώρα.

    Ο πατέρας και ο θείος του Δημήτριου Κούκλατζη μίλησαν στο protothema.gr γεμάτοι αγωνία για την τύχη του παιδιού τους:

    «Το μόνο που κάνουμε είναι υπομονή. Δεν έχουμε μάθει ούτε πώς έγινε, αλλά ούτε τι κάνει τώρα το παιδί μας» είπε ο πρώτος.

    Και προσέθεσε:

    f2f1f7f5

    «Πιστεύουμε στο Θεό και ελπίζουμε όλα να τελειώσουν σύντομα. Η μόνη ενημέρωση που έχουμε είναι από τις τηλεοράσεις και τα sites».

    Ο θείος του, από την άλλη, είπε: «Δεν έχουμε καμία επικοινωνία με το παιδί μας και θέλουμε να μάθουμε αν είναι καλά στην υγεία τους και τα δυο παιδιά. Δεν έχουμε καμία ενημέρωση. Ας είναι καλά στην υγεία τους τα παιδιά και τα διεθνή θέματα θα λυθούν».

    f4

    Οι φωτογραφίες της μεταγωγής των δύο στρατιωτικών στο τουρκικό δικαστήριο, από τους άντρες της χωροφυλακής όπως δημοσιεύθηκαν από τον Ιλχάν Ταχσίν.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    115 Σχόλια

    1. Επρεπε να τα προβλεψουν αυτα οι ραγιαδες , οταν στο Μαξιμου εβαλαν το καδρο με τον Πουστη Βελουχιωτη , και το ανοιγμα του μουσειου Μπελογιαννη….
      Ηρθαν να τελειωσουν αυτο που αρχισαν το 1944.

    2. Τσίπρας και Καμμένος ήξεραν από το μεσημέρι της Πέμπτης για την αιχμαλωσία των 2 Ελλήνων στρατιωτών και το έκρυβαν από τον Ελληνικό Λαό!

    3. ΜΗΠΩΣ Ο ΣΚΑΤΟΓΕΡΟΣ ΟΒΡΙΟΣΚΥΛΟΣ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ( ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ …..) ΣΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛ Ο ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ; ΓΙΑΤΙ ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ , ΠΕΜΠΤΗ 1/3 ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ . ΗΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ , ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ .
      Ο ΚΩΛΟΕΒΡΑΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΑΠΟ ΜΕΡΕΣ Ή ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ . ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΝ . ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ Ο ΑΡΧΙΣΑΤΑΝΑΣ

    4. Μονο με εθνικη κυβερνηση χρυσης αυγης υπαρχει ελπιδα.

      1. Ναι θα παει η Ουρανια με το νεο της φιλο τον πορνοσταρ κι ο Ερντογαν θα κλασει μαλλι και θα μας επιστρεψει τους 2 στρατιωτικους,την Μ.Ασια και την Κωνσταντινουπολη.

    5. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΜΟΝΟ ΞΥΛΟ ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΠΑΣΟΥΝ ΧΕΡΙΑ ΠΟΔΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ . ΜΗΝ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ 8 ΤΑΧΑ . ΘΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΟΥΝ ΤΑΧΑ ΑΠΟ ΦΑΓΗΤΟ Η ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΕ ΚΑΣΑ . ΧΥΜΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ .

    6. Ως υπαρχιφυλακας φυλακιου στον Εβρο εκανα ενεδρες περιπολα παρατηρητριο. Οι κανονες εμπλοκης ηταν υπερ των Τουρκων…. Μια φανταστικη στιχομυθια μακελαρηδες….
      Σημειωνω δε οτι ρακαλ δε δουλευουν
      Διοπτρες δε κουμπωναν στα g3 ( συγχρονες διοπτρες κεφαλης ηταν στις αποθηκες για να μη χαλασουν)
      κυριε διοικητα παρατηρουμε κινητικοτητα στο περιπολο μας, παρατηρουμε ανθρωπινη κινητικοτητα . να καλεσουμε την αλεπου;;;(συνοριοφυλακη)
      Δ/κας: συνεχιστε το περιπολο ζαγαρια. Ζωακια ειναι!
      Περιπολο: μα βλεπουμε ανθρωπινες πατημασιες σε εδαφη μας..Δ/ κας : Ζαγαρια τραβηξτε βιντεακι και φερτε το στο ταγμα. Παρατηστε με στην ησυχια μου τελειωνετε….το περιπολο σας και γυριστε ταγμα! Σιγη ασυρμάτου… Εεεεε κινητου ηθελα να πω!!!!

    7. ΣΤΕΦΑΝΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΕ ΔΥΟ ΜΟΥΛΟΣΚΥΛΑ. ΤΟ ΕΝΑ ΓΕΝΟΥΣ ΘΗΛΥΚΟΥ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΜΑΙΡΗ ΚΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΕΝΟΥΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΚΟΠΡΟΣ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΩ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙΝ ΜΠΗΚΑΝ ΗΔΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΛΟΥΚΩΣΩ ΕΓΩ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΛΟΥΚΩΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΟΡΔΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ. ΓΙΑΤΙ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ. ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΣΕΙΣ, ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΜΕ ΘΡΗΣΚΟΛΥΠΤΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΝΟΥΜΟΣΥΝΗ. ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΒΡΩΜΟΙ.. ΣΑΣ ΧΕΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ.

    8. Αν τους κεράσουν κανένα κεμπάπ θα τα κεράσουν όλα…

    9. Ρε …τι κραζετε…!
      Εχετε πεσει ποτε σε χιονοθυελα;
      Δεν βλεπεις στο μισο μετρο…
      Νομιζετε οτι ο στρατος εχει εξοπλισμο για τετοιες καταστασεις;…τι ειναι εκει…καταδρομεις του ΚΕΟΑΧ;
      Φταιει και η ηγεσια!

    10. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ…ΛΟΓΙΑ..ΛΟΓΙΑ..ΛΟΓΙΑ..ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ…ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ…ΡΕ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΡΑΦΗΚΕ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΤΟΣΚΑ…ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΡΕ …ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ…ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ…ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΡΕ…ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ…ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΩΝ ΠΑΛΟΥΚΩΜΕΝΩΝ.

      1. Ώπα ρε Ράμπο. Πρόσεξε μην σκίσεις κανένα καλσόν.

    11. όλοι εσείς που βρίζετε τα παιδιά πόσο μαλάκες και αγαμητοι είστε ρε .είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι ήσασταν γιοταδες και οι υπόλοιποι δεν υπηρετήσατε καν παιδάκια τις μαμάς και του μπαμπά κακομαθημένα.αν έρθει η ώρα να πολεμήσουμε τη θα κάνετε ρε ξευτιλες?? μάλλον ξέρω τη θα κάνετε θα φοράτε κουκούλα και θα δείχνετε με το δάχτυλο…….γιουσουφάκια παλιοξεφτυλες ραμπο τον πλήκτρον παλιοαδερφες αντί να βάλετε το ακατοίκητο να δουλέψει κοροϊδεύετε τα κιλά του ανθρώπου εσείς όλοι fitness είστε ουστ μαλακισμενα

    12. Κλασικές φάτσες Χρυσαυγιτων. Τι περιμένει κανείς…

      1. ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ 800 ΚΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ…ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΑΖΟ ΔΛΔ ΜΠΑΤΣΟΚ,ΝΔ,ΚΚΚ(Ε) ΚΑΙ ΤΣΥΡΙΖΑ…ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΑ ΕΙΣΑΙ Η ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΧΑΥΓΙΤΕΣ ΖΩΟ?ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ ΠΟΥΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ..ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΒΡΕΦΟΦΑΓΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ ΜΠΑΖΟΛΑ

    13. Μόνο με στρατάρχη τον Αρχηγό Κύριο Νίκο Μιχαλολιάκο θα πάρουν το μάθημα τους οι Τούρκοι και θα πάρουμε πίσω την Πόλη.

    14. Καλά τα λέτε όλοι εκτός από την Ntina που έχει ψυχολογικά…., να πάμε στον Πούτιν να βοηθήσει κτλ, λέτε, αλλά εάν γίνει πόλεμος, η πλειοψηφία θα κρυφτεί ή θα φύγει στο εξωτερικό, εκτός από τις ευπαθείς ομάδες που δεν θα έχουν επιλογή. Έτσι μάλλον για εμφύλιο μας βλέπω και θα μας βαράνε και οι μετανάστες! Όσο για τους στρατιωτικούς θα πρέπει να περάσουν και εδώ στρατοδικείο (από τη στιγμή που δεν είναι απλοί φαντάροι, αλλά μόνιμοι), για την περιπέτεια που μας έβαλαν.

      1. ΑΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ ΝΤΕΝΙΣ-ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΟΧΙ ΤΡΟΜΕΡΕ ΑΛΛΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ+ΠΡΟΔΩΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ!Η Νtina ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ Ntina ΖΩΟ ΑΠΕΛΕΚΗΤΟ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΝ ΑΡΕΣΟΥΝ?ΣΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ…ΜΑΚΑΡΙ ΝΑΧΕΣ ΤΟ (ΑΓΙΟ)ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ Ntinas(ΠΟΥΝΑΙ ΣΩΜΕΝΗ ΑΠΤΗΝ ΧΑΡΙΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ)…ΓΥΝΑΙΚΩΤΕ ΔΙΑΝΥΣΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΝΗΣΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ!

      2. Μα γι’αυτόν τον εμφύλιο ζούμε αγαπητέ για ν’ανοίξουν οι φούρνοι και τα ξερονήσια.

        1. Ωραία μυαλά, συγχαρητήρια! Τέτοια ονειρεύεστε στην οργάνωση; Τι σημαίνει είπαμε το 88;

    15. Όμηρος των μπαχαλάκηδων η πολιτεία: Υπέκυψαν για να μην καεί η Αθήνα!

      Παρασκευή, 02 Μάρτιος 2018 19:46
      Υπέκυψε τελικά η κυβέρνηση στις απειλές των μπαχαλάκηδων που μέχρι σήμερα έδιναν εκβιαστικές διορίες, προμηνύοντας κάψιμο ολόκληρης της Αθήνας αλλά και άλλων ελληνικών πόλεων.

      Αντικείμενο των εκβιασμών τους ο…”σύντροφός” τους, Κωνσταντίνος Γιατζόγλου, ο φερόμενος ως βομβιστής της αυτοκινητοπομπής του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου, αλλά και αποστολέας “ύποπτων επιστολών” σε μία σειρά από άλλους αξιωματούχους.

      Η μεταγωγή του εκτός φυλακών Κορυδαλλού ήταν αρκετή για να ωθήσει ομάδες του αντιεξουσιαστικού χώρου σε εκτεταμένα επεισόδια, με αποκορύφωμα τις τρομακτικές εικόνες από την σημερινή έφοδο στην Πατησίων
      Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης που προτίμησε τελικά να…υποκύψει στους εκβιασμούς των “επαναστατών”:

      «Στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού προωθείται η πλήρης μετατροπή του σε κατάστημα υποδίκων. Γι’ αυτό το λόγο, αποφασίστηκε σήμερα από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων η μεταγωγή των πρώτων 52 καταδίκων από το Κ.Κ. Κορυδαλλού σε άλλα Καταστήματα και, παράλληλα, η μεταγωγή σ’ αυτό 27 υποδίκων. Η εκτέλεση αυτών των μεταγωγών θα γίνει κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου».

      Μετά λοιπόν και την πρωτοφανή κόντρα ανάμεσα στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, και τους αστυνομικούς για την ελλιπή φύλαξη της Αθήνας, η κυβέρνηση προτίμησε να κάνει το…χατίρι στους “γνωστούς-άγνωστους” με τις κουκούλες, που δεν δίστασαν προ ημερών να καταστρέψουν το βιός απλών Ελλήνων πολιτών.

      Δυστυχώς η υποχώρηση αυτή της πολιτείας δημιουργεί επί της ουσίας ένα “επικίνδυνο προηγούμενο”, με τους μπαχαλάκηδες να αποκτούν ακόμη και πολιτική φωνή (!!), αφού όπως αποδείχθηκε είναι σε θέση να επηρεάσουν κορυφαίες πολιτικές αποφάσεις στο Μαξίμου.

      Θυμηθείτε για άλλη μία φορά σε ποιους υπέκυψε η ελληνική κυβέρνηση, που χωρίς οίκτο κατέστρεψαν περιουσίες Ελλήνων πολιτών, φτάνοντας στο σημείο να απειλήσουν μέχρι και με αιματοκύλισμα
      :https://youtu.be/zrEk3A4Wi5o
      https://youtu.be/0GC_Vf2M4n4

      1. Στα παπάρια μας τα ιντιγίδια να ψοφήσουν όλα. Έχουμε σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούμε απο τις αριστερές χέστρες του Τσίπρα.

    16. Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ,ΝΑ ΓΛΥΨΕΙ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ – ΚΑΜΜΕΝΟΥ.ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΜΠΙΜΠΙΚΙ,ΤΣΕΡΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ.

    17. Ο ηλιθιος (καμενος) και ο πανηλιθιος (κουβελης) που κρύβονται? Ο βλακας τσιπρος? ουστ ηλιθιοι καταστρέψετε τα πάντα. γιουσουφάκια του Ερντογαν είστε. Αυτός είναι πολιτικός μετά τον Πουτιν και που αυτό τον πουλήσετε βρωμιαρηδες

    18. ακουγεται οτι τους ξυλοκοπησαν και τους αναγκασαν να κρυψουν τα προσωπα τους…σας μιλαω ειλικρινα,εχω αρχιζει και βουρκωνω για την ξεφτιλα και τη καταντια μας…κοιμομαστε ορθιοι και δεν εχουμε καταλαβει οι περισσοτεροι τι παιζετε…ελληνες μακρυα απ την τηλεοραση..μην ανοιγεται τιποτα…στο διαδυκτιο κυκλοφορουν τα παντα..οσο για καπιους που λενε οτι μας ξεφτιλισαν, μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μη λες…ποσο μαλλον απ το πληκτρολογιο….αντε ρε σοβαρευτειτε…στημενη τους την ειχανε οι τουρκοι και γι αυτο ειναι υπευθυνη η ελληνικη στρατιωτικη ηγεσια για οτι παθανε οι δικοι μας…

    19. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΦΩΤΗΣ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΙΝ ΕΒΡΑΙΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΜΑΓΓΑ ΤΟΥΡΚΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΜΑΣ…..ΕΧΟΥΜΑΙ ΑΝΑΡΧΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΕΞΩ ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΟΚΟΨΟΥΜΑΙ………………………….????.

      1. Μιλάς για τον υποτιθέμενο φράχτη του τομαριού του Σαμάρα ε;

    20. ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΟΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΥΡΟΥΣ ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ

    21. ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ..ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟ ΑΛΟΓΟ
      ΚΑΤΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΕΔΩ…ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΔΩ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ .ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ,ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΙΑ ..,.ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΨΑΧΤΕΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ??….ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΙΣΩΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΨΙΛΑ..ΜΥΡΙΖΕΙ ..ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝΒΓΗΚΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΘΕ ΓΟΝΙΟΣ

    22. οι Τούρκοι έχουν βίντεο με τους δύο συνοριοφύλακες ξεβράκωτοι στα χιόνια θα κάνουν διάφορες ανωμαλίες

    23. Γαμημαινοι προδοτες ξεφτειλησαται την Ελλαδα για αλλη μια φορα ζουμε για το ποτε θαρθει η ευλογημαινη ωρα ναΡΘΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΝΑ σας γαμησουμαι… προσφαιραναι θεαμα στο λαο τους οι βρωμοτουρκαλαδες αναθεμα και αν ειχαν σφαιρες τα χαιβανια οι δικοι μας ακομα και αν φθασουν τα συνορα στιν ΛΑΜΙΑ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΑΙ ΑΚΡΗΒΑ ΤΟ ΞΕΦΤΕΙΛΙΚΗ…..ΜΑΣΣΟΝΑΡΙΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ…..ΦΑΙΝΕΣΤΑΙ ΠΟΙΑ

      1. Επειδή τα έκρυβαν και οι 8 Τούρκοι όταν ήρθαν με τα ελικόπτερα.Τι απορίες είναι αυτές; Δεν είναι τραγουδιστές σε περιοδεία για να κορδώνονται μπροστά στις κάμερες.

    24. Καλά φράκτης δεν υπάρχει στα σύνορα; Τι μας δείχνανε ένα πανύψηλο φράκτη από συρματόπλεγμα που υποτίθεται σταματούσε τους λάθρο;

    25. Τελικα ειμαστε αθλιος λαος γι αυτο κανταντησμε ετσι οσο για καποιους μητραδεκους πρεπει να γινει εμφυλιος κ να βγουνε τοτε να εκφραστουν ετσι εχεις παραισθησεις απο τα χαπια αγορι μ βαλε το δαχτυλο στο κωλο να στανιαρεις κωλοτρυπιδα

    26. ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΥΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ………..
      ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΕΛΑΖΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ …….
      ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΗΣΥΧΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ …… ΚΑΙ ΞΥΣΤΑ

    27. ΤΙ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ. ΕΤΣΙ ΜΟΥΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΑΣΣΑΛΟ. ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ, ΩΝΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ. ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑΞΕΡΑ..ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ.. ΔΥΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ. ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΓΙΑ ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ. ΚΑΙΓΩΜΑΣΤΕ, ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΠΑΡΤΕ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΑ, ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩ..EVIL DEAD…ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΝΙΖΩ ΠΑΛΟΥΚΙΑ..ΜΑΛΑΚΕΣ. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΜΠΕΝΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΙΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΡΕ..

    28. οταν εισαι εξω απο το χορο σιγουρα λες πολλα…….

      αλλα ……Εαν ημουν εγω κρατουμενος και με πιανανε…..θα εβγαινα τουλαχιστον με το κεφαλι ψηλα………οχι λες και ειμαι κακοποιο στοιχειο να κρυβομαι …….γιατι τοσο φοβος?

      κατα πασα πιθανοτητα οπως αλλοι σχολιαστες προειπαν, στημμενη υποθεση μαλλον μυριζει……….

      ειναι γεγονος οτι οι Τουρκομογγολοι μερα με την μερα…..στηνουν,σχεδιαζουν παγιδες….που δυστιχως “πεφτουμε” στην φακα τοσο ευκολα….που ειμαστε για κλαματα……

      * επισης κατι σημαντικο , το 60% των στρατευσιμων στον Εβρο ειναι Αλβανοναρια…….αν σας λεει κατι……….
      και σας το λεω απο εγκυρες πηγες!

    29. ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ .
      οποιος καταλαβε καταλαβε
      Κυριε Στεφανε , ψαξε το…

    30. διαβάζοντας όλα τα σχόλια σας και βλέποντας τη γίνεται ντρέπομαι πραγματικά.αυτοί οι δύο τα έπρεπε για τίμημα να μείνουνε στις φυλακές στην τουρκία για μια ζωή.λίγο με ενδιαφέρη αν είναι καλά στην υγεία τους τα έπρεπε να είχαν αυτοκτονήσει αντί να κρύβουν τα πρόσωπα τους.είμαστε έλληνες ρεεεεε πρώτα η πατρίδα και μετά η γαμημένη οικογένεια.ντροπή ντροπή ντροπή.(στο μεκελειο σταματήστε να τους υποστηρίζετε είναι προβατα να ψοφήσουν stin τουρκία).

    31. Οι γονεις δεν θελουν να μιλησουν δημοσια
      ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ !!!!!

    32. Σύνεση και προσοχή για να δούμε πως θα εξελιχθεί το θέμα. Οι στρατιωτικοί εξαρχής δεν έπρεπε να είναι εκεί (δηλαδή να εκτίθενται σε ένα ενδεχόμενο σύλληψής τους). Οι Τούρκοι φέρθηκαν εξυπνώτερα στη συγκεκριμμένη περίπτωη, έχοντάς τους στημμένη. Μέγα λάθος της στρατιωτικής ηγεσίας (και φυσικά και οι ίδιοι έχουν ευθύνες). Όσον αφορά τα σχόλια που δημοσιεύονται κάτω από το άρθρο, μην ξεχνάτε ότι εδώ μέσα υπάρχει και η “Viki” (και οι διάφορες “Βίκες” – με ποικοίλα ψευδώνυμα) που θα γράψουν παραπλανητικά σχόλια στην προσπάθειά τους να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη εναντίων του στρατού και της Ελλάδας.

    33. Βλέπετε τι γίνετε σε περίοδο ειρήνης, φαντάσου σε πόλεμο. ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ

    34. Αφου η ΕΥΠ φυλαει τη Λατση και το Μελισσανιδη που να προλαβει τους Τουρκους.

    35. Αρχιδόβλαχοι του κερατά. Στρατός της πούτσας στα σύνορα και μου αρέσει που όλη την ώρα το μακελειό εκθειάζει τις ένοπλες δυνάμεις.

    36. Κρυβουν τις μαπες τους σαν τους κλεφτες..μηπως ειχαν κανα ραντεβου για βρωμοδουλειες?(πχ Υποθεσγ Ρωμιοπουλου)??

    37. ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΦΑΝΕ ΔΕΚΑ ΜΟΓΓΟΛΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.
      ΤΟΣΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ

    38. Οι τούρκοι στον έβρο στέλνουν μόνο βύσματα και γιωτάδες, σε τόση υπόληψη μας έχουν. Και δεν έπεσαν έξω, σε λίγο θα μας κυνηγάνε με εκπαιδευμένους σκίουρους

    39. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τα δύο ένστολα σκουπίδια. Την πιο δύσκολη περίοδο των Ελληνοτουρκικών σχέσεων έδωσαν προβάδισμα στον εχθρό. Δεν ήταν απλώς ανεύθυνοι και ηλίθιοι, αλλά άνανδροι και φυγόπονοι. Επικοινωνιακώς, έκαναν αντί διαφήμιση στίς ένοπλες δυνάμεις μας, για το χαμηλό ηθικό των φρουρών μας.
      δυστυχώς γίναμε ρεζίλι διεθνώς 0-2…

    40. Να τους βγάλουν από το στρατό ρεντικολο μας έκαναν τους είχαν και στον Έβρο ήμαστε σοβαροί είναι που είναι σε ετοιμότητα πια ετοιμότητα κουραφεξαλα κοιμούνται με τα τσαρούχια θα μπορούσαν να τους ειχαν καθαρίσει ούτε καν σε αυτοάμυνα δεν ήταν ντροπή .

    41. Τώρα μωρή σκρόφα Τσίπρα να κάνεις την ανταλλαγή! Αν ήμουν στην Αθήνα θα πήγαινα έξω απο το σπίτι του να βάλω μπουρλότο! Τι καθόσαστε εκεί στην Αθήνα και δεν μαζευεστε να ξεχέσετε τον Καμμένο και τον Τσίμπλα; Έξω απο το βρωμόσπιτο τους σπάστε τα όλα! Τι άλλο πρέπει να μας κάνουν πια! Δεν θα τους αφήσουν ποτέ αν δεν γίνει το δικό τους. Ας ρίξουν τα μουτρα τους τα άσχημα να παρακαλέσουν τον Πουτιν. Παρτε τους Αγιορείτες τηλέφωνο που τους έχει σε υπόληψη γιατί θα καταστραφουν οι άνθρωποι. Είναι ΑΔΙΚΟ! Ίσως οι Αγιορείτες να κάνουν ότι δεν έκαναν οι άχρηστοι κυβερνώντες. Ο Ερντογάν στον Πούτιν κλάνει μέντες μόνο αυτός θα τους σώσει. Θα ζήσουν το midnight express εκεί.

        1. Nik Πουστρίκ μωρή να πείς την πουτάνα την μάνα σου κακογαμημένε πούστη! Η Αθήνα είναι πολύ μακρυά και εγώ έχω δύο παιδιά να κοιτάξω χωρίς βοήθεια. Άντε γαμήσου τσόλι!

          1. Χεστηκαμε που δεν έχεις βοήθεια μπινε. Με ψοφήσεις από την φτώχεια μια και καλή.

            1. ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΤΣΙΓΚΟΛΕΛΕΤΑ ΒΡΙΖΕΙ ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΡΕ ΤΟ ΖΩΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ….ΒΡΕ ΜΑΣΚΑΡΑ ΠΡΟΔΩΤΗ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑΚΟΣ ΕΙΣΑΙ?ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΣΑΝ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΟΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ,ΑΠΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΑΝΑΣ ΓΙΟΥΣ…ΕΛΑ ΔΩ ΜΩΡΗ ΛΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΝΕ..ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕΣ?ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ+ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ…Ntina Η ΧΑΡΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ

          2. Στείλε μου την διεύθυνση σου να έρθω να σε γαμησω καριολιτσα.

            1. ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ,ΤΙ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΘΕΕ ΜΟΥ…ΤΙ ΑΝΑΝΔΡΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΤΟΣ ΛΟΥΛΟΥ ΛΟΥΓΚΡΑ ΠΟΥΣΑΙ ΡΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΣΤΡΑΤΟΓΑΜΗΜΕΝΕ??ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΚΛΑΝΙΑΡΗ…ΘΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΚΛΑΙΓΕΣΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ…Ntina ΜΟΙΡΑΖΕ ΠΟΝΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ,Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΥΛΟΓΕΙ!

          3. Ντίνα πας αλεύρι. Ο Κουφοντίνας σε γυρεύει καριολα.

            1. Καλά είναι το σκουπίδι αυτό εκεί που είναι.

            2. ΚΚΚ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ…Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΔΙΑΟΛΟΣ ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ…ΑΙΩΝΙΑ ΝΕΚΡΟΣ ΘΑ ΚΛΑΙΓΕΣΑΙ ΣΑΝ ΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥ…

      1. Χαπακωμένη είσαι πάλι αποψε μωρή λουλου; Πολλές ταινίες βλέπεις λουγκρα.

        1. ΜΕΤΕΟ ΑΛΒΑΝΟ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΓΚΙΟΖΗ?ΑΠΟ ΧΑΠΙΑ ΞΕΣ ΜΩΡΗ ΛΟΥΓΚΡΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ…ΚΑΡΤΕΛΕΣ ΣΟΥ ΕΔΙΝΑΝ Η ΚΟΚΤΑΙΛΕΣ?ΠΟΛΥ ΠΛΕΙΜΠΟΙ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΔΟΙΟ+ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΣΓΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ 4….Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΣΟΥΡΧΕΤΑΙ..ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΝΕΚΡΟ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟ!

    42. Ημουν φανταρος εκει στις καστανιες περιπου 11 μηνες,παπαριες οτι και καλα μπηκαν σε τουρκικο εδαφος πρεπει να κανεις χοντρη μαλακια για να μπεις μεσα,αντε και μπηκες (και εμεις το καναμε) να βρεθουν τοσοι πολλοι εκεινη την ωρα για να τους πιασουν????παιχνιδι παιζεται με τους 8 που εχουμε εδω,να κανουν ανταλαγη για να φανει ετσι και καλα

    43. Ρε αυτοί δεν χωράνε σε διφυλλη πόρτα.
      Για γαρδουμπες πήγαιναν και την πάτησαν.
      Οι κ@λ@ι έξω σαν τον προϊστάμενο τον Πανούλη όταν τον κυνηγούσαν στο κέντρο.
      Ξεφτίλες…

    44. ο φωτης πουστρελης τι λεει για ολα αυτα?? η υφυπουργαρα μας…αντε στο διαολο βρωμοπουστες..σας εχει σιχαθει ο κοσμος..ξεκουμπιστειτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

      1. χαχαχαχαχα Πουστρελης – ετσι χυμα χαχαχαχαχαχ

    45. ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΩΝΙΑ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ…ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ Η ΣΕ ΚΑΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ…Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΕΛΕΙ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΘΗΡΙΑ ΚΑΙ ΛΥΚΟΥΣ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ…ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ.

      1. ολοι ετσι ειναι στο σημερινο στρατο φιλε

    46. Αυτοκτονήστε μουνόπανα στρατιωτικοί της ελλάδας. Γαμήσι στις Τούρκικες φυλακές σας αξίζουν. Να ρίχνουν τα γαμημένα ελικόπτερά σας στα ίμια και τον Κίναρο και να έχετε ένδοξες κηδείες με τη γαμημένη κωλοσημαία στα άτιμα φέρετρά σας βρωμερά σκουλήκια δημοσιοι υπάλληλοι. Έρχονται ένδοξες μέρες που θα γαμηθούν οι έλληνες στρατιωτικοί που μου έφαγαν 18 μήνες από τα νιάτα μου στα βρωμοστρατόπεδα του γαμημένου ελληνικπού στρατού. Πρέπει να παραπεμφούν για κατασκοπεία και να γίνουν αγνοούμενοι σαν τα καργιλομουνόπανα στρατιωτικούς της Κύπρου .Ο καλύτερος γαλονάς είναι ο γαμημένος από τους Τούρκους. Ημιανάς Προσχήηηηηηηηηη. Μουνόπανα.

      1. Ναι ρε φίλε και γω τόσο 18 μηνες έκανα, τους είδα τι μαλάκες είναι οι περισσότεροι-οχι όλοι, αλλά η πατρίδα τι φταίει να την πάρουν οι Τούρκοι.

      2. εσυ ρε φιλε τι εισαι ??? ελληνας ???κυπριος ???τι κακια ειν αυτη που βγαζεις ??? ειναι αυτη τωρα λογικη ???φερσιμο ???

      3. μεγαλε Μητραδεκο!!!! πεσταααα……(Μεταξυ μας….κι αλλοι ειναι διεθνισταραδες κομμουνιστοσυμοριτες ολκης ΕΑΜ οαλβανο- βουλγαροι – ΣΝΟΦΙΤΕΣ, αναρχικοι Απατριδες και πολλες αλλες κατηγοριες μισελληνων…..Εσυ ομως εχεις παει να κοιταχτεις σε γιατρο? Να πας αγορι….ειναι πολλοι καλοι γιατροι για την περιπτωση σου…Αει γαμησου αρρρωστε κομπλεξικε….αυτο που σε πειραξε στο στρατο ειναι οτι εισαι κοπριτης και τεμπελχανας ολκης και δεν κανεις για τιποτα !!!! οχι οι καραβαναδες .

      4. Γαμω το σπίτι και την πουτανα οροθετική μάνα σου μητραδεκο

      5. Τι λες μωρή ανθρωπόμορφη κουράδα; Σχιζοφρένεια έχεις; Πήρες ληγμένη πρέζα ή δεν σε πήδηξε καλά ο Πακιστανός σου ρε απόβλητο της κοινωνίας; Να ψοφήσεις εσύ και το αιδοίο που σε πέταξε! Βγες να τα πεις μπροστά μου αυτά παλιοκότα και θα σου σερβίρω τα μάτια σου να τα φάς σε σούπα!

        1. Εσένα σε πηδάνε δυο Πακιστανοί από πίσω και γράφεις έτσι; Η έχεις χώρο από το πολύ γαμησι και για τρίτον;

          1. ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΤΣΙΓΚΟΛΕΛΕΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΠΑΛΙ ΡΕ ΓΥΝΑΙΚΩΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ?ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ?ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ-ΜΑΝΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΠΟΣΟ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΑΝΑΝΔΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ?ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ!

        2. Κοπροντίνα βούλωσε το μια και καλή. Και κλείσε και τα παιδιά σου λουγκρα γιατί έχεις ξεχειλώσει λουγκρα.

          1. ΚΨΜ ΖΩΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΝΑ ΓΚΑΙΦΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ ΙΣΛΑΜΟΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΣΟΥΦΡΑ ΣΑ ΤΗ ΔΙΩΡΥΓΑ ΤΟΥ ΣΟΥΕΖ+ΜΕΤΑ ΦΡΑΨΕ ΤΑ ΑΠΑΝΤΑ ΤΗΣ ΜΛΚΣ ΣΟΥ…ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΝ ΕΧΕΙΣ ΑΞΙΑ ΣΕ ΤΠΤ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΟΛΟΣ ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!

      6. χρειαζεσαι ψυχιατρο μεγαλε χαλαρωσε.υπαρχουν διαφορα χαπια.θα σε βοηθησουν.

      7. Άλλος ένας “μάγκας” που νομίζει ότι μπορεί να κρυφτεί πίσω απο το Ctrl Alt Delete του πληκτρολογίου…

      8. Γράφεις πολύ χοντρά λόγια…Ράψε το στόμα σου αλλιώς θα σου χώσουμε την μογγόλικη σημαία στον κ@λο σου & θα σε πετάξουμε στους απέναντι να σε κανονίσουνε….Μήν ξεχνάς οτι ζείς σε ελεύθερη χώρα,χάρη σε κάποιους Έλληνες που χύσανε το αίμα τους για την ένδοξη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ….Γι’αυτό άντε και πνίξου…ελεεινό ψυχανώμαλο σκουπίδι!

    47. κρατηστε χαμηλους τονους εκει στον εβρο ειχε πει πριν μερες ενα τσολι που το παιζει πρωθυπουργος.

    48. Όταν βρε Αρχηγέ καραβανά στέλνετε περίπολα με 2 άτομα σαν να πηγαίνουν σε βόλτα τότε δεν κάνεις ούτε για το σπίτι σου.
      Που είναι βρε άχρηστε Αρχηγέ καραβανά τα GPS trackers και το κέντρο ελέγχου με πραγματική απεικόνιση του που ακριβώς βρίσκονται οι στρατιώτες?
      Και γιατί βρε άχρηστε Αρχηγέ καραβανά τόσα χρόνια δεν έχετε βάλει θερμικές κάμερες? Μήπως για να περνάνε τα ναρκωτικά και οι λάθρο ότι ώρα θέλουν αφού ξέρουν τι ώρα γίνονται οι «περιπολίες»?

      Άντε να χαθείς και εσύ και οι άλλοι που προσκυνάς για να είσαι δήθεν αρχηγός.

      ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΑΧΡΗΣΤΕ….

      1. Πωπω νομίζω ότι υπάρχει και στο battlefield αυτό το σενάριο και γαμώ στο pc δείχνει.

    49. Στέφανε πρέπει να πληρώσουν αυτοί στο ΓΕΣ.
      Εκτελούν συμβόλαια στου Μαξίμου.
      Πρέπει να πληρώσουν
      Από τον αρχηγό Γεεθα μέχρι την καθαρίστρια
      Τσάκισε τους είναι προδοτες

    50. Kλασικοι υπαλληλοι του Δημοσίου…Τι πληρώνουμε Χρόνια τώρα.,..,..

    51. Μια δράκα αλητών ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΤΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΟΝΤΡΟΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ,ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΠΑΘΕΙΣ… .ΩΣ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ;ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ”ΣΤΡΙΜΩΞΑΝ”ΣΤΗ ΓΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ,(χαφιέδες και ρουφιάνοι”αξιωματικοί)”ΟΤΑΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΗ Δ.Ε.Υ,ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΡΡΗΞΕΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΞΙΟΠΟΙΝΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ,”ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΧΕΡΙ”ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕ(ΕΙ)Α ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΛΕΥΚΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΕ”ΡΙΞΟΥΝ”ΣΤΗ”ΨΕΙΡΟΥ”(όσο και εάν προσπάθησαν…)ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΥΡΙΣΚΑΝ”ΨΗΓΜΑ”ΕΠΙΛΗΨΙΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ… .ΠΡΑΤΤΩ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ”ΕΝΕΡΓΩ”ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ… .

    52. Ρε μάπες ψηλά το κεφάλι τουλάχιστον , σας πιάσαν που σας πιάσαν σαν πρόβατα,δεν κάνατε και τίποτα, γιατί ντροπή? Υπάρχουν πολλοί μόνιμοι στο στράτευμα, που σκέφτονται σαν αυτούς? – καήκαμε

    53. ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΕ; ΓΑΜΩ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!
      ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΧΑΙΔΕΥΕΤΕ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΣΑΣ;;;
      ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΥΘΙΣΕΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΙ ΠΛΕΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΤΩΡΑ!!

    54. Ήταν οργανωμένη απαγωγή μέσα στο ΙΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ.

      Ποιά είναι η θέση του ΓΕΕΘΑ, συνεπώς του υπουργείου Εθνικής Αμύνης; Λόγω κακοκαιρίας… “έχασαν” (λέει) τον προσανατολισμό τους. Με λίγα λόγια, ζούμε τα νέα Ίμια, όπου την κατάρριψη του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ελικοπτέρου, ο τότε (εξ ίσου ξεφτίλας) υπουργός Εθνικής Αμύνης της ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ απέδωσε σε vertigo των πιλότων. Και ουδέποτε το Ελληνικό “κράτος” ζήτησε συγγνώμη από τις οικογένειες των ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ για το αισχρό ψεύδος τους, ούτε απέδωσε τις οφειλόμενες τιμές στους ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ, ΒΛΑΧΑΚΟ και ΓΙΑΛΟΨΟ, οι οποίοι έπεσαν στο πεδίο της μάχης. Τώρα, μία από τα ίδια. Αυτή η ΠΑΤΡΙΔΑ πόσους ανίκανους εφιάλτες να αντέξει;

      Όσον αφορά τους δύο ΕΛΛΗΝΕΣ ομήρους, εύχομαι να επιστρέψουν γρήγορα και καλά στην ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. Το περιστατικό θα πρέπει να διερευνηθεί και ίσως να τιμηθούν αν έπραξαν τα δέοντα. Όμως, θα πρέπει να τους επιβληθεί και ποινή, διότι εμφανίσθηκαν με καλυμένα κεφάλια και πρόσωπα σαν κοινοί κακομοίρηδες απατεώνες. Έχουν μία ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΙΜΗ, είναι ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ και έχουν υποχρέωση να συμπεριφέρονται ανάλογα, με ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ. Ξέρω ότι είναι βαρύ και ίσως άδικο να λέγεται από έναν ελάχιστο σαν κι’ εμένα από 1.000 χιλιόμετρα απόσταση, αλλά θέλω να νοιώθω πάντοτε περήφανος για κάθε πράξη των παιδιών της ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

      ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

    55. Ο χοντρός ο μπόζος υπουργός εξωτερικών, αυτο το υπαλληλακι της πο@τσας πού είναι;

    56. Θα αρχίσει πολεμος και ο παλιατσος θα λεει οτι μπηκαμε στην αναπτυξη

    57. Χοντρέ καμμένε πού έχεις λουφάξει ρε γιωτά;

      1. Στο καψιμι ειμαι τρωω κρουασαν και γιδι βραστο στη γαστρα

    58. κι αυτοι σα χαζοι κατσαν να τους πιασουν κι να τους γυριζουν σα καταδικους γυρο γυρο !!! ε τι να πεις ??? κι εχουν υφος τρομαγμενον γατιων

    59. Ειπαν στις ειδησεις οτι οι γονεις δεν θελουν να μιλησουν, θελουν να κρατησουν χαμηλους τους τονους και οτι εχουν ελπιδες για την δευτερα…. Αν ησουν εσυ ο γονιος ρε στεφανε δεν θα χες βγει στα καναλια να παρει ο διαολος ολους?? Τι να πω…. περιεργα πραγματα….

    60. να πεθάνουν είναι ντροπή.προτιμώ να αυτοκτονήσω από να με τραβάνε τούρκοι.αυτοκτονίστε προβατα.

    Comments are closed.