ΜΑΣ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ! ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ! ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΗ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΣΥΜΜΑΧΟ! ΆΦΑΝΤΟΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ! Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ

    Κοινοποίηση:
    000

    Πολύ κρίσιμη για τα συμφέροντα Ελλάδας και Κύπρου είναι η επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Rex Tillerson, ο οποίος θα δει τον Çavuşoğlu και τον ΡΤ.Ερντογάν. Οι ΗΠΑ φαίνεται ότι προσέρχονται με «καρότο και μαστίγιο» στην υψηλόβαθμη αυτή συνάντηση των δύο αντιπροσωπειών.Ηδη συναντήθηκαν οι ΥΠΑΜ ΗΠΑ-Τουρκίας και υπήρχαν χαμόγελα..

    Εντύπωση έχει προκαλέσει σε βίντεο που θα δείτε η «χαλαρότητα» με την οποία αντιμετωπίζουν οι ΗΠΑ την εκτός ορίων ρητορική του Ρ.Τ.Ερντογάν.

    O Ρεξ Τίλερσον, μίλησε για την τουρκική επιχείρηση στην Αφρίν λέγοντας πως έχει αποσπάσει την προσοχή από την μάχη κατά του ISIS. Η εκπρόσωπος του State Department επανέλαβε πολλές φορές «η σύμμαχος Τουρκία, ο συνεργάτης μας στο ΝΑΤΟ, συμμεριζόμαστε τις τουρκικές ανησυχίες κτλ» είπε για την μετονομασία του δρόμου έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αγκυρα σε «Κλάδο Ελαίας» πως «οι Τούρκοι μπορούν να τον ονομάσον όπως θέλουν.

    Η μόνη σοβαρή απειλή ήρθε από τον Διευθυντή των Αμερικανικών Υπηρεσιών Πληροφοριών, Dan Coats, σε ακρόαση στην Αμερικανική Γερουσία. Είπε σχετικά:

    «Οι δράσεις της Τουρκίας στην Συρία αυξάνουν τα ρίσκα για τα αμερικανικά στρατεύματα και περιπλέκουν την μάχη κατά του ISIS. Η Τουρκία προσπαθεί να διαλύσει τις κουρδικές φιλοδοξίες στην Μέση Ανατολή και η νέα τουρκική εισβολή στην Βόρεια Συρία περιπλέκει την μάχη μας κατά του ISIS και θέτει ρίσκα για τις αμερικανικές δυνάμεις στην περιοχή»

    Ομως αυτό που πραγματικά προβληματίζει είναι το ενδεχόμενο να την έχουν στήσει οι ΗΠΑ στην Κύπρο και να λειτουργεί δεύτερο σχέδιο από πίσω.

    Γιατί το λέμε αυτό.

    Εκτός από το γεγονός ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχει εντελώς παραιτηθεί από τα εθνικά μας δίκαια, η είδηση πως ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ, θα βρεθεί στην Τουρκία, ταυτόχρονα με τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Ρεξ Τίλερσον, μόνο στα… ψιλά δεν μπορεί να περάσει.

    Αυτό που πραγματικά προβληματίζει είναι η αμερικανική ανακοίνωση:

    Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σχετική ανακοίνωση της πρεσβείας των ΗΠΑ:

    «Ο Αμερικανός Πρέσβης στην Ελλάδα Τζέφρι Πάϊατ, ταξιδεύει στην Άγκυρα από τις 15 έως τις 16 Φεβρουαρίου, 2018 για διαβουλεύσεις με τον Υπουργό Εξωτερικών Rex Tillerson, τον Υφυπουργό Εξωτερικών για Ευρωπαϊκές και Ευρασιατικές Υποθέσεις Γουές Μίτσελ και αρκετούς περιφερειακούς ομολόγους του για να συζητήσουν μια σειρά θεμάτων, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μας φιλόδοξης ενεργειακής ατζέντας, όπου ο συντονισμός με πρέσβεις από το Μπακού έως το Βελιγράδι είναι απαραίτητος για τη στρατηγική μας. Σε αντίθεση με δημοσιεύματα, δεν πρόκειται να συναντηθεί με τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου».

    Eρώτημα πρώτο. Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ γνωρίζει για ποια «ενεργειακή ατζέντα» μιλά ο πρέσβης των ΗΠΑ;

    Ερώτημα δεύτερο. Τι υπονοεί με τη φράση από «το Μπακού έως το Βελιγράδι»; Προφανώς μιλάμε για τον γνωστό ενεργειακό αγωγό ΤΑP.

    Το Βελιγράδι όμως τι σχέση έχει; Εχει ενημερωθεί ή δώσει κάποια έγκριση;

    Ερώτημα τρίτο. Ποια είναι η πορεία του αγωγού αυτού; Μέσω Β.Ελλάδας-Σκόπια-Σερβία ή μέσω Βουλγαρίας;

    Ερώτημα τέταρτο. Στηρίζουν ακόμη οι ΗΠΑ τον East-Med ή έχουν κάποιο δικό τους σχέδιο που θα το προτείνουν στην Τουρκία;

    Είναι αυτό το σχέδιο που θα ναυαγήσει τον Turkish Stream που είναι κατά 50% έτοιμος;

    Το γεγονός ότι επίσημα ο πρέσβης των ΗΠΑ μιλά για «ενεργειακή ατζέντα» πηγαίνοντας στην Αγκυρα προμηνύει άσχημες εξελίξεις. Mην ξεχνάμε τις δηλώσεις του για Αλεξανδρούπολη, TAP κτλ

    Επιπλέον όπως είπαμε και νωρίτερα, με Navtex που εξέδωσε το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης της Κυπριακής Δημοκρατίας, δεσμεύτηκε περιοχή έκτασης περίπου 600 τετρ. χιλιομέτρων εντός της περιοχής ευθύνης της Δημοκρατίας που περιλαμβάνει και μέρος των τεμαχίων 3 και 13 της ΑΟΖ, για άσκηση με πραγματικά πυρά για αύριο 15 Φεβρουαρίου, κατά τις απογευματινές ώρες.

    Πρόκειται για περιοχή που εφάπτεται της ζώνης που «δέσμευσε» η Τουρκία για ασκήσεις μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου και με επίκληση της οποίας προκάλεσε την διακοπή της πορείας του Saipem 12000 προς τον στόχο «Σουπιά».

    Το βασικό ερώτημα. Πως θα αντιδράσει η Τουρκία αύριο; Εχει υπολογιστεί και αναλυθεί αυτό;

    Oπως μπορείτε να δείτε και στην κεντρική φωτογραφία του άρθρου, η Τουρκία έχει ισχυρή δύναμη πυρός στην περιοχή

    Στη δύναμη αυτή περιλαμβάνονται οι τουρκικές φρεγάτες TCG Gediz και TCG Barbaros, οι κανονιοφόροι TCG Kalkan, TCG Mizrak, TCG Bora και TCG Meltem, το δεξαμενόπλοιο καυσίμων TCG Akar, καθώς και τέσσερα υποβρύχια που λέγεται πως βρίσκονται στην περιοχή.

    Mε πληροφορίες από veteranos, pentapostagma,onalert

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

      1. Κακο ψοφο απο AIDS σε ολες τις αριστερες αδερφες τερεζες.

    1. Oταν εχεις Τσιπρες και Κουληδες να σε κυβερνουν σου φταινε οι Ρωσοι και οι Αμερικανοι? Πρωτα πρεπει να θελεις να βοηθησεις τον εαυτο σου

    2. οσα κρατοι πηγαν με την ρωσια ολα στο τελος καταστραφηκαν

    3. Ολοι ξερουμε τι γινεται και ολοι θελουμε να …..διώξουμε….τους κυβερνωντες. Απλως δεν μπορουμε να οργανωθούμε. Για το συλλαλητήριο καποιοι ξεσήκωσαν και οργάνωσαν τον κοσμο και ο κοςμος κατέβηκε στο Σύνταγμα. Για να …..διώξουμε….τους αλήτες, προδοτες και δωσίλογους πολιτικους, ποιος θα μας οργανώσει;;;;

    4. Γάμω την μάνα σας ξεφτίλες τουρκοι θα σας περιμένουμε όλους στην κυπρο μας στα κόκκινα θα σηκοσουμαι ελληνικη σημαία ..
      Περημενουμαι με ανιπομονισια τον σηναγερμο θα σας ξεβρακοσουμαι…το 74 μας πουλησανε καπια μουνοσκηλα ελεγαν στους λοκατζήδες μας οπιστοχωρισι για κάποια σνηφεροντα …το τέλος τους πλησίασε. ..Τούρκος καλός μόνο νεκρός. ..οι Τούρκοι τα κολιβα τα έχουν στο ζοναρη του

    5. Ο Πουτιν τι σας φταιει και τον αναφερετε,ο Πουτιν ηθελε να βοηθησει αλλα οι συριζαιοι προσκυνουν αυτους που μεχρι τωρα εβριζαν,[δολοφονοι των λαων αμερικανο]ι,τωρα και στον Λευκο Οικο πηγε ο αληταρας με την απλυτη.και τον ελευθερωτη της Ευρωπης παριστανει.

      1. Το [δολοφονοι των λαων αμερικανοι] της ροζ αριστεράς έγινε [ευεργέτες των λαων αμερικανοι] ήδη και φανερά πιά από το 2015…

    6. 2018=1974 ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΙΜΑ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΗΔΗ .ΑΠΛΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΓΙΑ ΝΑΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ …ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ .ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝΝΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ .ΘΑ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΟΥΝΝΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΦΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΦΥΛΑΚΗ

    7. ΔΕ ΛΕΤΕ ΠΟΤΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ,ΔΕ ΣΑΣ ΝΙΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΕ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΡΙΜΕΡΙ ΜΕ ΦΡΑΠΑ,ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ,ΣΟΒΑΡΑ?ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΙ 300,ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ Ο ΕΡΤΟΓΑΝ

    8. Είμαστε έθνος ανάδελφο… Μας ζηλοφθονούν όλοι… Μας μισούν οι πλείστοι, ένεκα του απαράμιλλου κι’ ασυγκρίτως ανώτερου πολιτισμού μας και της πίστης μας Στον Ιησού Χριστό. Πίσω απ’ την κουρτίνα είναι οι Ιουδαίοι Ταλμουδιστές, η συναγωγή του Σατανά. Προσευχή και προετοιμασία σε όλα τα επίπεδα. Είμαστε το ευλογημένο Εθνος. Η αλαζονεία θα τους φάει

    9. Πάλι οι Ρώσσοι φταίνε για την δική μας ανυπαρξία ?
      Έχουν δώσει χείρα συνεργασίας και βοήθειας και την έχουμε απορρίψει επανειλημένα.
      Δε θα σε παρακαλέσουνε κιόλας επειδή είμαστε ανίκανοι να κοιτάξουμε το συμφέρον μας.

    10. Οι ΗΠΑ δεν επρόκειτο ποτέ να βοηθήσουν την Ελλάδα. Παίζουν γεωπολιτικά παιχνίδια με την Τουρκία θεωρώντας δεδομένη την Ελλάδα, με τον απίθανο πρωθυπουργό της τον Τσίπρα και την ανύπαρκτη αντιπολίτευση. Όταν λέμε θυσίασαν την Ελλάδα όμως κ. Χίο δεν εννοούμε μόνο το οικόπεδο, αλλά και το λαό της Ελλάδας που κοιμάται αυτή τη στιγμή. Είναι ανάγκη να αλλάξουμε κυβέρνηση και πορεία, αλλιώς θα μας σφάξουν όλους. Δεν θα γλυτώσει κανείς. Ο Τσίπρας και οι άλλοι θα φύγουν, όπως εξαφανίστηκε τότες μέρες ο Καμένος

    11. Πέρα απο αυτά που γράφει ο κάθε agent of influence που λένε και οι Αμερικανοί, η Τουρκία έχει γυάλινα πόδια.
      Δεν μπορούν να κάνουν απολύτως τίποτα. Με τι να επελάσουν; Το πιο σύγχρονο άρμα τους είναι δεκαετιών και τους γλεντάνε οι Κούρδοι με αρχαία αντιαρματικά στην Αφρίν.
      Απέναντι σε Apache, ΛΕΟ2 και τα ρωσικά αντιαρματικά Kornet θα γίνουν στάχτη. Η Ελλάδα διαθέτει μια κορυφαία αντιαεροπορική ομπρέλα με Patriot, S-300, Hawk, Tor, OSA και μπορεί να χρησιμοποιήσει όλη της την αεροπορία ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ. Μέρος των S-300 ή Patriot μεταφέρονται στο Αιγαίο σε λίγη ώρα, αν χρειαστεί.
      Παράλληλα μετά το πραξικόπημα δεν έχουν καν πιλότους για τα αεροσκάφη τους και επαναφέρουν πίσω απο την πολιτική αεροπορία τα γερόντια μπας και και…
      Τους στρατηγούς της Τουρκίας δεν θα τους χάλαγε να έχανε έναν πόλεμο ο Ερντογάν και να τον ξεφορτωθούν. Ο Ερντογάν χέζεται να χρησιμοποιήσει έναν στρατό που δεν εμπιστεύεται και ας γαυγίζει.
      ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ. Απλά έχουμε αυτούς που έχουμε και κουνιούνται, αντί να τους φτάσουμε μέχρι την Κόκκινη Μηλιά.

    12. Πραξικόπημα και ευθεία επίθεση κανένα έλεος .η ταν η επί τας.είναι ντροπή πια τα δεχτήκαμε όλα πασοκ νδ συριζα.

    13. Ο πόλεμος για την Ελλάδα θα ειναι μια σύνθεση των της ιστορίας με λίγη σάλτσα δλδ ενας “εμφύλιος” με επίθεση Αλβανοσκοπιανών,Τούρκων,Ισλαμιστών,Πρακτόρων ΕΕ και ΗΠΑ-Ισραήλ.

    14. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Η ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΣΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΑΦΕΝΤΙΚΑ,ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ,ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΑΡΩΣΟΥΝ ΑΡΑΓΕ???

    15. θα συνθλιψει οποια ΜΙΓΑ βρει μπροστα του, Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΣΚΥΛΟΣ

    16. Όλα αυτά μας δείχνουν οτι ο πληθυσμός της Ελλάδας εχει αλλοιωθεί σε σημείο να μην μπορούμε να λεγόμαστε πια Έθνος.
      Μετά την Επανάσταση του ’21 αλλοι ανέλαβαν την διακυβέρνηση, οχι οι ολπαρχηγοι.
      Με αποτέλεσμα να μαζευτούν σταδιακά, εκατομμυρια δηθεν Ελληνικης καταγωγης , αλλα και αλλες υπανάπτυκτες φυλές ,ανεπιθυμητες οπουδηποτε αλλου,που δεν ηρθ6ν εδω για να προκοψουν, αλλα να απομυζησουν, να στιψουν ,να εκμεταλλευτούν
      Οι Έλληνες σημερα στην Ελλαδα δεν ειναι περισσότεροι απο ένα εκατομμυριο.
      Ας το πάρουμε απόφαση. Δεν έχουμε πια πατρίδα. Η διαλυση και του κράτους ,είναι κοντά
      και ο πρωθυπουργος αποκαλεί τους ηπηκοους “ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΟ ΟΧΛΟ” και δεν αντιδρά καμια εξουσία.

    17. πως κανετε ετσι βρε μ@λ@κες για τα ιμια δυο ξεροβραχοι ειναι δωστε τα εκει περα να ησυχασουμε κι εμεις κι αυτοι

      1. Τι λες ρε παλιομαλακα ανθελληνα

    18. ΓΙΑΤΙ ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΕΙΤΕ ΑΔΙΚΩΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΚΛΠ. ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ ΜΕ ΑΠΕΙΡΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΗΤΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΡΙΑΣ(ΒΟΡΕΙΟΣ ΚΟΡΕΑ ΜΕΡΙΑ). ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ. ΝΕΑ Ε ΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΤΑΝ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΘ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ. ΤΩΡΑ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΥΝ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ. ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΞΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΟΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΑΙΓΥΠΤΟ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΑΚΡΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ. Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ. ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΓΕΙ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΩΨΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ 18-19 ΑΙΩΝΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ 21 ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Λ.Χ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΤΑΛΗΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ (ΠΙΘΑΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ). ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤ ΤΟ brand name turkey ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΛΩΒΗΤΟ. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΕΡΝΤΟ.

    19. Γράφεται ότι είναι άφαντος και ο Πούτιν? Φυσικό δεν είναι? Τρεις φορές τον έχουμε φτύσει μια με το αέριο Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, μια με τα όπλα που μας τα έδινε τσάμπα αλλά εμείς προτιμήσαμε τους “φίλους” και μια πάλι με το αέριο μ ε τον Τσίπρα τον αριστερό. Και αυτός φυσικότατο ήταν να στραφεί στα συμφέροντα της χώρας του. Φάτε τα αρχίδια του τώρα.

    20. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε. ΜΙΑ ΖΩΗ . ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΕΝ ΖΩΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΜΑΣ . ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ , ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΑΣ ΠΙΕΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΡΗΒΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ , ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟ 7 ΠΡΟΣ 1 ΤΩΝ ΗΠΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΔΩΡΑ ΤΟΥΣ , ΣΕ ΠΑΛΑΙΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ .ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΣΚΡΑΠ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΑΣ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΔΩΡΟ .ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ , ΟΥΤΕ Η ΡΩΣΣΙΑ. ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ .

    21. ΚΟΥΚΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ ΚΑΙ ΙΔΟΥ:

      [Με μια δημόσια δήλωση που έχει στείλει την Άγκυρα στα… κάγκελα, ο υφυπουργός Εξωτερικών του Άσαντ, ο Faysal Mikdad, κάλεσε σε πανστρατιά τους Άραβες και τους Κούρδους για να αντιμετωπίσουν μαζί την τουρκική εισβολή στο Αφρίν.

      Συγκεκριμένα ο Σύριος υφυπουργός Εξωτερικών αναφερόμενος στην τουρκική εισβολή που την κατήγγειλε σαν παράνομη και παραβίαση της εδαφικής ακεραιότητας της Συρίας, κάλεσε σε επιστράτευση τους Άραβες και τους Κούρδους της περιοχής για να αμυνθούν και να πολεμήσουν τους Τούρκους που εντωμεταξύ έχουν καθηλωθεί στην περιοχή.

      Όπως ήταν επόμενο η δήλωση αυτή έχει εξοργίσει την Τουρκία που άρχισε ξανά να κατηγορεί τον Άσαντ για έγκλημα κατά του λαού του.]

    22. Γιατι εσεις τι περιμενατε απο τους τυχοδιωκτες καουμπουδες και γκαγκστερς της αγριας δυσης,καλυτερη συμπεριφορα;;;εδω εχουν γα@@@@σει ολον τον κοσμο.εμας θα αφηναν.αυτα για καποιους που θεωρουν τον αμερικανο φιλο του.

    Comments are closed.