«ΜΑΓΚΑΣ» Η ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ: «ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ…»

    Κοινοποίηση:
    Εύα Καϊλή

    Με ένα άρθρο – κόλαφος για την κυβέρνηση και τους θαυμαστές των εγκλημάτων του κομμουνισμού, η Εύα Καϊλή αναφέρθηκε στην οικογένειά της λέγοντας πως οι κομμουνιστές σκότωσαν το παππού της!

    Το άρθρο τιτλοφορείται «…Κοντονή ακούς; Κομμουνιστές εγκληματίες σκότωσαν τον παππού μου» και μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:

    «Κομμουνιστές εγκληματίες έκαψαν το σπίτι της οικογένειάς μου, αφού το καταλήστεψαν. Φοβισμένες οι γυναίκες του σπιτιού κοιμόντουσαν τυλιγμένες σε κουβέρτες σε χαντάκια κοντά στο σπίτι, έως ότου εξαναγκάστηκε η γιαγιά μου να εγκαταλείψει ξανά τον τόπο της, την Κωνσταντία Μακεδονίας, για να γλιτώσει τα παιδιά της. Μετά από έναν ακόμη δραματικό ξεριζωμό, βρήκαν καταφύγιο στους προσφυγικούς δρόμους των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης. Γιατί; Απλοί άνθρωποι ήταν, χωρίς πολιτική δράση. Πρόσφυγες της Μικράς Ασίας. Ξένοι εκεί, ξένοι και εδώ. Στην Ελλάδα». Και συνέχισε η ευρωβουλευτής της Ελιάς: «Οι δικές μας ιστορικές μνήμες είναι ριζωμένες μέσα μας, δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ ενοχλείται από τις εθνικές επετείους, τις παρελάσεις, την ιστορική μνήμη, τη γλώσσα, την παράδοση, την παιδεία, την αριστεία, τα σύμβολα, τις αξίες, αν δεν θέλει να θυμάται, αυτό είναι ύβρη για τους Έλληνες και μετά την ύβρη έρχεται η νέμεσις…».

    Και κατέληξε: «Έγκλημα είναι η ενοχή για πράξη άδικη που τιμωρείται από τον νόμο. Εγκλήματα με ιδεολογικό μανδύα και εγκλήματα χωρίς μανδύα είναι πάντα εγκλήματα. Και αν διεπράχθη έγκλημα, πρέπει να τιμωρηθεί, χωρίς συγκρίσεις και χωρίς εξισώσεις. Αυτά, Κοντονή. Ρώτα για να μαθαίνεις».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Προσφατα ψηφισε υπερ της εκχωρησης δικαιωματος παραγωγως φετας στους Καναδους.

    2. ΠΟΣΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΙΑ
      ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΣΟΚΟΜΟΥΡΑ ΚΑΙΛΗ ΚΑΝΑΤΕ ΜΑΓΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

    3. ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ . ΜΑΚΑΡΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ . ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ , Η ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΘΑ ΔΙΕΚΔΗΚΙΣΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟΣ ΣΑΣ . ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ , ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ , ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ , ΛΑΛΙΩΤΗΣ , ΦΩΦΗ , ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ , ΚΑΜΙΝΗΣ , κ.α. , ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ??? ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ-Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ και λοιποι-ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ-ΛΕΒΕΝΤΗΣ-ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ .

    4. η κ. καιλη τι εχει να πει για το πασοκ και τον ανδρεα παπανδρεου που η παραμονη του στην εξουσια κρατησε 20 χρονια στηριζομενη στις ψηφους των κουμμουνιστων τους οποιους χαιδευε και βολευε { ανεγερση ανδριαντων βελουχιωτη,συνταξεις,επαναπατρισμοι} και τι αλλο να θυμηθουμε,Αρα καλα θα κανει να μην μιλαει και πολυ.Απλα το θυμηθηκε τωρα γιατι οι περισσοτεροι πασοκοι πηγαν συριζα.

    5. Φτου σου σουργελο που κατουρησες στον ταφο του Πατερα σου πηγαινοντας με τον πρασινο βουρκο που διακαιωσε τους δολοφονους του γονεα σου . Φτου σου και παλι που ψηφιζεις την θανατικη καταδικη των Ελληνων .
      Φτου σου ακομη μια φορα που τσεπωνεις χιλιαδες αργυρια για να προδιδεις την Ελλαδα μας .

      Ξυπνατε συνελληνες και δεστε οτι ενα ειναι το κομμα και μια η συμμορια με 300+1 κ(υ)νοβουλευτοδοσιλογους και ΟΛΟΙ μαζι μας διαλυσαν και μας σκλαβωσαν και τωρα μας αντικαταστουν .

    6. Ποια η Καιλη η εξαφανισμενη ευρωβουλευτινα του πρωην παστοκ ψηφιζε ναι σε ολα που μεχρι προτινος πιπωνε τον Σουλτς τον γερμαναρα,κρα ρε σουργελα.

    7. που ησουν ευα οταν ξεπουλησατε την ελλαδα ο αστρατευτος ΜΙΝΕΙΚΟ χωριζοντας τους ελληνες και δινοντας συνταξεις στα ξαδερφια σας τους εγκληματιες κουμουνιστοσυμοριτες με τα πακετα ΝΤΕΛΟΡ; που ηταν για το ΜΑΚΕΤΟ [ γεφυρα ριου ]που ελεγε ο εταιρος αρχηγος σου ΑΑΡΩΝ ΑΒΟΥΡΙ ο πα… τερας του δεν σκοτωσε τον πατερα σου; [ ο λαος δεν ξεχνα τι σημαινει δεξια ] δικο σου συνθημα δεν ηταν; τελικα ποια ειναι η δεξια; τον πατερα μου που πολεμησε απο το 40 εως το 44 και 11μηνη εχμαλωσια [ με ολα τα επισημα στοιχεια] γιατι τον σκοτωσαν τα σκουλικια ; και μην βρεθει κανενας να με χρωματισει διοτι ανεκαθεν ειμαι με τους εχθρους των εχθρων μου…..τωρα τα πρωην συντροφια σου δεν ξεπουλανε τη χωρα; αυτοιοι ελληνοφωνοι τουρκαλβανοπολωνοαμερικανοεβραιοιεχωβαδες ;;;

    8. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ !!!!!!!! Ο ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!!!!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!

    9. Οι ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ ΟΡΘΙΟΙ…
      ΑΚΟΥ ΜΑΓΚΑΣ Η ΚΑΙΛΗ..Η ΒΟΛΕΜΕΝΗ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΟΥΙ ΒΙΤΟΝ ΚΑΙ ΤΑ 15.000 ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ…
      ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΙ ΕΥΛΟΓΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΙΟΛΑΣ
      ΡΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ..

    10. Τα εγκλήματα είναι καταδικαστέα και απο τα δύο άκρα.. Γράφετε για εθνικές επετείους ,παρελάσεις,αριστεία, προφανώς το θέαμα μιας παρέλασης είναι πιο εποικοδομητικό απο το να γνωρίζουμε την ιστορία μας τη τιμούμε? Γνωρίζετε το κόστος μιας παρέλασης πόσο είναι? Το κόστος των διελεύσεων Αεροσκαφών ,ελικοπτέρων ,μηχανοκίνητα του Στρατού? Μήπως θα έπρεπε εδώ και χρόνια να γίνεται παρέλαση μόνο πεζοπόρων τμημάτων? Γνωρίζεται ότι καρκινοπαθείς πηγαίνουν σε δημόσια νοσοκομεία και δεν υπάρχουν τα φάρμακα να κάνουν τη θεραπεία τους για το σταυρό που σηκώνουν? Ο περισσότερος κόσμος δεν έχει την επιλογή που έχετε εσείς που προτιμάτε το ιδιωτικό θεραπευτήριο για κάτι καλύτερο, ούτε για ειδικευμένο κέντρο του εξωτερικού.Όλοι σας επιλέγεται τα ιδιωτικά .Το κόστος της παρέλασης είναι αναγκαίο πρωτεύει να δοθεί για τη θεραπεία του ανθρώπου που παλεύει με το θηρίο άνισα. Τη σχέση έχει η Σημαία με την αριστεία ? Είναι προνόμιο των αριστούχων να σηκώνουν το σύμβολο? Ο άλλος δεν το δικαιούται ? Στον πόλεμο πηγαίνουν μόνο οι αριστούχοι?Τις αξίες και τις αρχές τις δίνουν οι γονείς οι πρώτοι και βασικότεροι παιδαγωγοί. Είστε συνυπεύθυνη για την κατάσταση και την εξαθλίωση της Ελλάδας απο το κόμμα που υπηρετείτε, αλλά δεν σας αφορά,όπως όλοι σας.

      1. Είσαι ότι πιο ξεφτιλισμενο υπάρχει σε ανθρωποειδές κλασσικός συριζοπ@υστας!!1ον)Λαός που δεν ξέρει την ιστορία του δεν έχει μέλλον.(παρελάσεις)
        2ον)Να κόψουν οι μπινεδες οι άπλυτοι οι συριζαιοι τους διορισμούς που κάνουν στα δικά τους παιδιά,Να μην ταΐζουν τα λαθροπιθηκια που έχουν μαζέψει,να κόψουν από τις επιχορηγήσεις στα αποκόμματα τους και να τα λεφτά για τα νοσοκομεία και τους ασθενείς,γκεγκε μπινε??

      2. ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΓΚΟΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΧΘΟΥΝ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΚΛΠ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ 15ΜΕΛΟΥΣ.ΑΝΤΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ.

    11. Αργά το θυμηθήκατε κ. Καϊλή. Δεν γνωρίζατε μέχρι σήμερα για τη δράση των συμμοριτών και ότι η αντίδραση των διαφωνούντων κουμουνιστών στην συμφωνία της Βάρκιζας μετά την απελευθέρωση της Ελλάδας από τους Γερμανούς κατακτητές, ονομάζεται συμμοριτοπόλεμος;

    Comments are closed.