ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΝΟΠΛΟΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΥΧΑΙΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ – ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ

    Κοινοποίηση:
    opla-660

    Αφιερωμένο σε όλους εσάς που ψηφίσατε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, ΚΚΕ κλπ κλπ

    Αλλά και σε εσάς που δεν πήγατε καν να ψηφίσετε.

    Ένα μικρό… οπλοστάσιο βρήκε η αστυνομία στο σπίτι ενός 50χρονου στο κέντρο της Αθήνας. Ο άνδρας αυτός χθες το μεσημέρι (22/7/2017) επιτέθηκε και μαχαίρωσε έναν αλλοδαπό.

    Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, γύρω στις 2.30 μ.μ. ο 50χρονος διαπληκτίστηκε στην οδό Αλκιβιάδου 30 με Πακιστανό, για ασήμαντη αφορμή, τον τραυμάτισε όμως -ελαφρά- με μαχαίρι. Ο αλλοδαπός διακομίσθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

    Ο 50χρονος μετά το επεισόδιο, κλείστηκε στο σπίτι του. Εκεί μετέβησαν αστυνομικοί και τελικά, μετά από διαπραγματεύσεις παραδόθηκε στις 18:00χωρίς να προβάλει αντίσταση.

    Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκαν 5 κυνηγετικά όπλα, 15 πιστόλια και ένα πολεμικό τυφέκιο, τα οποία μεταφέρθηκαν για περαιτέρω έρευνα στην εγκληματολογική υπηρεσία. Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο 50χρονος πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα και έχει νοσηλευθεί κατά το παρελθόν.

    Ο μάγκας αυτός λοιπόν ήταν και τρελός και μαφιόζος με οπλισμό που θα μπορούσε να προκαλέσει ένα άνευ προηγουμένου μακελειό στο κέντρο της Αθήνας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Δεν ηταν αλλοδαποs Ελληναs Ναζι ηταν ωs συνηθωs

    2. ΩΡΑΙΑ, ΠΑΝΟΠΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΙ, ΠΑΝΟΠΛΟΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ, ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ, ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΚΑ, ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ…ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ Μ Α Σ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ , ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΛΑΧΑΝΟ!!!!

    3. Οι καλύτερα οπλισμένοι αλλοδαποί σήμερα είναι οι Αλβανοί με διαφορά… Κρυφόuckαδες μέχρι εσχάτων.

    4. Ανεβάσαμε δις στην Κυβέρνηση το κόμμα Σύριζα. Την δε δεύτερη φορά παρά τα αρνητικά του παιγνίδια. Δεν διακρίναμε τον βαθύ μισελληνισμό του. Μας αξίζει η διακυβέρνησή του μαζί και ό,τι υποφέρουμε, ακόμα και το άδικο αίμα που θα χύσουμε στο εγγύς μέλλον διότι το “δις εξαμαρτάνειν ουκ ανδρός σοφού”.

    5. Βρήκαν τυχαία,λέει, ένα μικρό οπλοστάσιο…Τα υπόλοιπα,που είναι διάσπαρτα στον Ελλαδικό χώρο,και μάλλον πολύ μεγαλύτερα,ΠΟΟΟΟΤΕ θα τα βρούν;;;
      Δεν βαριέσαι.Ο καθ’ ένας έχει αυτό που του αξίζει.Έτσι και οι λαοί…

    6. KAI AKOMA TON TAIZOYN . MIA ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ .

    7. αφιερωμενο σε σενα που καμαρωνες οτι εβγαλες τον τσιπρα και ελεγες καλα το παει ο μιμρος

    Comments are closed.