ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΕΔΩ, ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ – “ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΟΤΑΝ ΕΣΦΑΖΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ”, ΛΕΕΙ Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ – ΠΗΡΕ ΚΟΥΡΣΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΗΣ; – ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ 32ΧΡΟΝΗΣ ΕΣΤΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ

    Κοινοποίηση:
    upl59e855b11fa96

    Τρία εικοσιτετράωρα έχουν περάσει από το απόγευμα της Τετάρτης, όταν η Δώρα Ζέμπερη βρέθηκε δολοφονημένη με 14 μαχαιριές στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.

     

    Πριν καν καταθέσει στην Αστυνομία, ο πατέρας της προχώρησε σε μία αποκάλυψη, μιλώντας στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη στο Epsilon. Όπως είπε χαρακτηριστικά, το απόγευμα της δολοφονίας, περνούσε τυχαία έξω από το νεκροταφείο και μάλιστα επιβιβάστηκε στο ταξί του ένας άνδρας περίπου 35 ετών.

    Ο πατέρας της 32χρονης εφοριακού, επρόκειτο να καταθέσει σήμερα στην Αστυνομία. Ωστόσο, ο ίδιος είπε ότι «μάλλον θα κατατέθω αύριο… είμαι χάλια ψυχολογικά».

    Ακούστε όσα είπε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά»

    Η ΕΛ.ΑΣ. τον είχε καλέσει για κατάθεση από την πρώτη στιγμή, ωστόσο ο ίδιος δεν είχε προσέλθει λόγω των ετοιμασιών για την κηδεία της κόρης του.

    zemperi-dora-708

    Την ίδια στιγμή συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας για τις συνθήκες και τον τρόπο του εγκλήματος.

    Η αστυνομία προσπαθεί να αξιοποιήσει την παραμικρή λεπτομέρεια που έχει στην διάθεσή της ώστε να φτάσει στον δολοφόνο.

    Η 32χρονη βρέθηκε γύρω στα 80 μέτρα από το σημείο της αρχικής επίθεσης. Κάτι που σημαίνει πως ο δράστης την «έσυρε» αφού την είχε μαχαιρώσει επανειλημμένα ή την καταδίωκε για να της καταφέρει και άλλα χτυπήματα.

    Έγκλημα από… γυναικείο χέρι;

    Ωστόσο, στο σενάριο που στέκονται περισσότερο οι αστυνομικοί είναι αυτό της δολοφονίας με κίνητρο προσωπικές διαφορές. Διαφορές που έχουν προκαλέσει πάθος και συνεπακόλουθα το μίσος. Ο τρόπος του εγκλήματος πάντως κάνει τις αρχές να σκέφτονται ότι πρόκειται για άτομο με ψυχικές διαταραχές.

    Μάλιστα, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, δράστης της άγριας δολοφονίας να είναι ακόμα και γυναίκα. Φαίνεται πως οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους κάποιες ενδείξεις που τους οδηγούν να εξετάσουν με σοβαρότητα αυτό το ενδεχόμενο.

    Σοκάρουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή

    Σύμφωνα με τα ευρήματα του ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνου, που πραγματοποίησε την νεκροτομή, όλα οδηγούν σε ένα και βασικό συμπέρασμα. Ο δράστης είχε πάθος και συνάμα μίσος για το θύμα του. Μάλιστα, ίσως να μην διάλεξε τυχαία τον χώρο που θα πραγματοποιούσε την ειδεχθή δολοφονία.

    Όπως διαπίστωσε λοιπόν ο ιατροδικαστής, η άτυχη Δώρα Ζέμπερη φέρει τουλάχιστον 14 μαχαιριές στην πλάτη, το θώρακα, την κοιλιακή χώρα, το πρόσωπο και το χέρι.

    Έτσι έγινε η άγρια δολοφονία

    Έπειτα και από την ολοκλήρωση τις νεκροτομής, συνδυαστικά οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν να χαρτογραφήσουν βήμα προς βήμα την άγρια δολοφονία. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η άτυχη 32χρονη βρισκόταν στο μνήμα του στενού της φίλου, ο οποίος είχε χάσει την ζωή του σε εργατικό δυστύχημα, όταν δέχθηκε την πρώτη μαχαιριά στην πλάτη.

    Η Δώρα Ζέμπερη προσπάθησε να αντιδράσει. Ακολούθησε μια μικρή καταδίωξη ανάμεσα στα μνήματα. Μέχρι που ο δολοφόνος κατάφερε να την ακινητοποιήσει και να αρχίσει να την μαχαιρώνει στο θώρακα, το πρόσωπο και την κοιλιακή χώρα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    39 Σχόλια

    1. Παρά την ηλικία σου καλή και η μαλακία σου….Αδικήθηκες.

    2. Ο πατερας την εκβιαζε να εκβιαζει για να παιρνει μιζες για λογαριασμο του .

    3. Ταρίφα ποιασε καμιά κούρσα για αεροδρόμιο να κλέψεις κάνα τουρίστα και άσε τα επαναστατικά σε κάνα Μπελογιάννη….τσιμπούρια όλη μέρα στα πηγάδια και μαγκιά κλανιά και Κόλο φινιστρινι…

    4. Ας δούμε και την σύντροφο του αποθανοντα στο μνημα που επισκέπτοταν γυναίκα είχε παιδιά μια αδερφή που είχε έρθει σε ρίξη μαζί τους από τον κύκλο του αποθανόντα…όλα παίζουν ρολο

    5. Η ο πατέρας ή η αδερφή η και όλοι μαζί για να εισπράξουν την ασφαλιστική….διότι όπως ξέρουμε δεν σου δίνει η ασφάλεια αποζημίωση σε περίπτωση αυτοκτονίας άρα σε αυτοκτονουν….οποίος το έκανε αν ήταν γυναίκα οι γυναίκες εκφράζουν μίσος άρα πολλαπλά χτυπήματα αλλά και κάποιος που το κάνει πρώτη φορά από την ανδρεναλινη μην πιαστεί από το αίμα και όλα τα σχετικά δεν μπορεί να φέρει καίριο χτύπημα άρα θα υπάρξουν πολλαπλά λανθασμενα με εκδορες-αμυχεςκαι όχι θανάσιμα υπάρχει και η έσχατη να το έκανε μόνη στον εαυτό της που δεν στέκει και πολύ διότι η οικογένεια αντί να πενθεί ο ένας μιλάει για τα κόμματα ή άλλη για τον χαλιά πατέρα της σε λίγο θα κατηγορούν ο ένας τον άλλο σε αυτή την οικογένεια συναυτουργων….

    6. Πολλές φορές οι τύψεις του πατέρα ότι ένα παιδί του τον βοηθάει, τον απομακρύνουν από αυτό χωρίς να σημαίνει πως δεν πονάει ή αγαπάει.
      Με το λίγο μυαλό και την τεράστια πίεση πορνοδημοσιογράφων βγαίνει και στα κανάλια “χωρίς αντισταση”.
      Οπότε όλα και δεν είναι λογικά αλλά και είναι ταυτόχρονα.
      Τα σενάρια πολλά άλλα για την ώρα στα καφενεία. Μην τον αυτοκτονήσουμε πριν τη διαλεύκανση.

    7. Η ΕΛΑΣ ξέρει τι κάνει…αφηνει τον ένοχο να φανερωθεί μόνος του όταν είναι από το οικείο περιβάλλον…οι ενοχές σπρώχνουν τον ένοχο προς την δημοσιοποίηση της πράξης του…η αδερφη που ειπε στα κανάλια θα τον σκοτώσω οποίος και αν ειναι..μαζι με τον πατέρα είναι οι δυο μεγάλοι ένοχοι….κατ εμού επειδή χωριό που φαίνεται κολαουζο δεν θέλει .(πιστεύω μέχρι αύριο θα τον βρει ποιος την δολοφονησε η ΕΛΑΣ..) η η κόρη η ο πατέρας..η και οι δύο μαζί..

    8. καλα τα μισα σχολια κατηγορουν τον πατερα της,……….επιθεωρητες Κλουζω ολοι σας……

      ρε αντε κοιταχτε τα χαλια σας που δεν σηκωνεστε απο τον καναπε να διαδηλωσετε για την καθημερινη σας “δολοφονια”…….και αφηστε τις υποθεσεις………

    9. …ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ…..ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΛΑΙΚΙΣΜΟ!!!

      Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΒΑΘΟΣ!! ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑΡΗ ΣΦΑΓΜΕΝΗ…….ΩΣΤΟΣΟ ΤΟΣΟ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ , ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΟΠΤΗ ΕΙΝΑΙ!! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΤΙ ΛΕΝΕ…..

      ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΡΕΥΣΟΥΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΟΤΑΝ Η ΑΠΟΘΑΝΟΥΣΑ , ΤΟΤΕ ΕΙΤΕ Η ΑΔΕΡΦΗ ΕΙΤΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΕΝΟΧΙΚΗ ΣΤΑΣΗ…..

    10. Αναρχοκομούνι σαν τον Ανώνυμο ο πατέρας-τέρας…άρα αυτός την καθάρισε….μιλούσε στον Παπαδάκη από τις πρώτες ώρες,χωρίς ίχνος συγκίνησης…η επιθετική του στάση ,δηλώνει άμυνα και ενοχή…κύριοι “γονατίστε” τον….

    11. Ειπαν ότι είχε κάνει ασφάλεια ζωής η κοπέλα.. Ποιός θα πάρει τα λεφτά τώρα;; Αν ο πατέρας την έφαγε, ποιός θα πληρώνει τα χρέη του;;; Ερωτήσεις που ζητούν απάντηση..

    12. Πατέρας που χάνει το παιδί του απο ένα φρικιαστικό έγκλημα δεν βγαίνει πρωι πρωι στα κανάλια και μάλιστα τοσο ψυχραιμος.Κατι βρωμάει.

    13. Το ποιο πιθανο για μενα ειναι ο/η φονιας να ειχε στενη σχεση με τον αδικοχαμενο νεαρο το μνημα του οποιου επισκεπτοταν τακτικα η κοπελα.

    14. Δηλαδή τι θέλει να μας πει ο τύπος; Ότι σε μια κοπέλα 32 χρονών τις είχαν αναθέσεις λίστες Λαγκάρτ κλπ…αυτές τις υποθέσεις τις χειρίζονται υπάλληλοι με πείρα όχι κοριτσάκια…τεσπα κρίμα στο κορίτσι! Τι να πω τώρα για αυτόν που πήρε ζβάρνα τα κανάλια; Αίσχος!

    15. Πολλές αντιφάσεις μπροστά στις κάμερες, είναι προφανές ότι είναι αναμειγμένος με την υπόθεση, θα λυγίσει στην κατάθεση γιατί θα πέσει σε αντιφάσεις

    16. η αστυνομια μετα που βγηκε στο φουρφιοτη επρεπε να τον μπουζουριασει

    17. Αυτος το εκανε.δεν εχει δωσει καταθεση λογω ετοιμασιων,ειναι χαλια ψυχολογικα αλλα στα καναλια βγαινει.μια λιστες λαγκαρντ,μια περναγε απο εξω την ωρα του φονου ,τωρα θυμηθηκε για τον 35χρονο κλπ κλπ κλπ.ο θεος να μας βγαλει ψευτες.εχω εμπιστοσυνη στην αστυνομια.καντε τα παντα να ομολογησει.θυμηθηκε τωρα οτι εχει παιδια.στις καμερες μπροστα παντα

    18. ΜΕΤΑ απο αυτα που δηλωσε και δημοσια νομιζω οτι εαν η αστυνομια δεν ειχε ηδη μπει στην διαλευκανση τωρα αυτος((ΒΟΗΘΑΕΙ)) ΠΟΛΥ.ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ!!!!

    19. Αυτος το εκανε.δεν εχει δωσει καταθεση λογω ετοιμασιων αλλα στα καναλια βγαινει.μια λιστες λαγκαρντ,μια περναγε απο εξω την ωρα του φονου κλπ κλπ κλπ.ο θεος να μας βγαλει ψευτες.εχω εμπιστοσυνη στην αστυνομια.καντε τα παντα να ομολογησει.θυμηθηκε τωρα οτι εχει παιδια.στις καμερες παντα

    20. τη μερα του φονου που βγηκε στα καναλια, χωρις να εχω ακουσει καμια αλλη λεπτομερεια, ειπα οτι αυτος την εφαγε…ηταν εντελως αταραχος, ειναι δυνατον να χανει παιδι κ να ειναι τοσο ψυχραιμος??????

    21. ..μετα το εγκλημα θυμηθηκε οτι υπαρχουν καμερες , και εσπευσε να το διορθωσει… με λιγο στριμωγμα στην ανακριση η κατασκευασμενη λογοδιαρροια για να μπερδεψει και να αποφυγει να απαντησει σε ερωτησεις για λεπτομερειες , θα καταρευσει

    22. Δημοκράτης ο πατερας-τερας…αρα πολυ πιθανον να ειναι αυτος ο δολοφονος.

    23. Μαλάκες αυτός θα την έφαγε την κοπελίτσα… Πάλι η ΝΙκολούλη θα βρει την άκρη…

    24. αριστερος αναχοκομουνιστης συριζαιος ο πατερας-τερας…αρα πολυ πιθανον να ειναι αυτος ο δολοφονος.

    25. Ο πατερας της κοπελας ειναι λαμογιο, και γκαριζει απο μακρια…. δεν εδειχνε ενδιαφερον για τα παιδια του και ξαφνικα μολις σκοτωσαν την κορη του βγηκε στα καναλια χωρις ιχνος συναισθημα και ειχε βγαλει κιολας συμπερασμα ποιος την εφαγε και εδινε και οδηγιες να κοιταξουν στις υποθεσεις της κοπελας…….και οτι ο δολοφονος σιγουρα εχει σχεση με την δουλεια της, και φωναζε κιολας οτι θα τον σκοτωσει οποιος ειναι….ενας τυπος που μεχρι εχθες δεν ειχε σχεση με τα παιδια του…..ναι μας επεισε…….Οτι κατι εδω βρωμαει βρωμαει…..

    26. Αλλος Υπατιος μας βρηκε,να μην αφηνει καναλι για καναλι και εκπομπη για εκπομπη να μην εμφανιστει.Μεχρι και στον σιχαΜενιο βγηκε!Καλα του ειπε η αλλη κορη του,φτου σου ξεφτυλα.

    27. αυτος την εφαγε!
      τι κανει νιαου-νιου στα κεραμυδια!

    28. Και όμως αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να λέγονται πατεράδες.

    29. Από τη πρώτη στιγμή κάτι μου βρωμούσε….να μην πω άλλα…
      Αν ήμουν αστυνομικός θα έψαχνα πολλά…
      Υπόψιν ότι η κοπέλα είχε ασφάλεια ζωής ..και σε περίπτωση θανάτου ….τα λεφτά ήταν πολλά….
      Λέω τώρα ….

    30. ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΠΟΥ ΒΑΡΑΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ….Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΨΕΥΤΗ….

    31. Χρυσαυγιτης ο πατερας-τερας…αρα πολυ πιθανον να ειναι αυτος ο δολοφονος.

      1. Του ΑΝΤΑΡΣΥΑ ειναι , λιγο χρονο να ειχε θα την εκαιγε , οπως καψανε τα 4 ατομα στην ΜΑΡΦΗΝ….

      2. Παρά την ηλικία σου καλή και η μαλακία σου….Αδικήθηκες.

    Comments are closed.