ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ! ΣΥΡΙΑ: ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ πάνε ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ να του ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ τα ΟΡΓΑΝΑ- ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
koritsaki-siria

Της Μαρίνας Νικολάκη

Είναι γνωστό ότι το εμπόριο οργάνων θερίζει στη Τουρκία, αφού εκεί δεν παύουν ούτε λεπτό να εκμεταλλεύονται τον πόνο των Σύρων προσφύγων… ακόμα και των μικρών παιδιών τους προκειμένου να πλουτίσουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένα βίντεο φρίκης που δείχνει ένα μικρό παιδάκι τη στιγμή που το πάνε στο «σφαγείο» ώστε να του πάρουν κάποιο όργανο του σώματος του.

Το παιδί ψυχανεμίζεται ότι κάτι κακό πάει να γίνει και κλαίει με λυγμούς ενώ παρακαλάει να το αφήσουνε, κανείς δεν το λυπάται, αντίθετα με απόλυτη ψυχρότητα επαγγελματία δολοφόνου κάποιος το τοποθετεί πάνω στο… χειρουργικό τραπέζι, ενώ από κάτω του βάζει μία πλάκα μάλλον για να μείνει ακίνητο. Στη συνέχεια βλέπουμε παιδάκια τυλιγμένα σε μαύρες σακούλες αφού τους έχουν αφαιρέσει τα όργανα τους.

Ίσως να είναι και νεκρά… οι εικόνες τα λένε όλα. Ο Σύρος δημοσιογράφος και ακτιβιστής, Maytham AlAshkar, κοινοποίησε στον λογαριασμό του στο Facebook ένα ανατριχιαστικό βίντεο, στο οποίο άγνωστοι παίρνουν τα όργανα παιδιών προσφύγων ενώ είναι ακόμη ζωντανά, στην Τουρκία.

18274779_285584878548874_7059933456479691062_n

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος γράφει πάνω από το βίντεο: «Φρικιαστικό βίντεο από την Τουρκία: Παίρνουν τα όργανα παιδιών της Συρίας ενώ είναι ακόμη ζωντανά! Η διακίνηση οργάνων είναι πολύ ενεργή στην Τουρκία, πρόκειται για μια μεγάλη μαφία. Αρκετοί Σύριοι πρόσφυγες που έφτασαν στην Τουρκία, σκοπεύοντας να πάνε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, εξαφανίστηκαν. Αυτό πρέπει να σταματήσει τώρα! Κοινοποιήστε το αμέσως!».

Η ανάρτηση έρχεται να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ του Reuters τον Απρίλιο, το οποίο κάνει λόγο για «έξαρση» της διακίνησης οργάνων στον Λίβανο, όπου σε μια στιγμή απελπισίας, οι Σύριοι πουλούν όργανά τους. Επιπλέον, ρεπορτάζ του Fix News τον Φεβρουάριο ανέφερε ότι πρόσφυγες πουλούν τα όργανά τους προσπαθώντας να φτάσουν στην Ευρώπη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. 8Α Η8ΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ! ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ , 8Α ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝ8ΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ 8Α Η8ΕΛΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ! ΕΛΕΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ Α8ΩΟ ΠΛΑΣΜΑ , ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΦΡΙΚΤΟ ΣΕ ΕΝΑ Α8ΩΟ ΚΟΡΙΣΤΑΚΙ ! Ο 8ΕΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝ8ΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ! ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ , ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΑΓΑΠΗ , ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΦΕΡΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !

  2. ΜΗΝ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΚΤΗΝΟΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΥΡΙΖΟΦΑΣΙΣΤΑ, ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟ ΚΛΠ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙ. ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΑ. ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΠΟΙΑΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Ή ΟΤΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΑΠΛΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ…ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.

  3. Χίο πρέπει να ξεβρακώσεις αυτόν το “δημοσιογράφο” το βίντεο δεν είναι αυτό που γράφει πάνω πρώτα απο όλα δεν είναι τούρκοι αλλά άραβες και η πλάκα που βάζουν κάτω απο το κοριτσάκι είναι για να βγάλουν ακτινογραφία.
    Ψάξε το και ξεφτίλισε τον!!!

  4. Γαμωτουρκοι του κέρατα γι’αυτό είστε καταραμένοι από τον Κυριο!! Γαμω τον Αλλάχ σας καριολα!! Τα παιδάκια ρεεε;;;ΑΙΣΧΟΣ!!! Δώστε τα δικά σας όργανα ρεμαλια !!! Δε μπορώ να εκφραστώ γράφω κ χάνω συνεχώς τα λόγια μου!!

  5. Οί τούρκοι είναι βάρβαροι καί δέν πρόκειται ποτέ νά γίνουν άνθρωποι.Είναι υπάνθρωποι
    καί απάνθρωποι.Οί απαίσιες είκόνες μέ τό άμοιρο τό κοριτσάκι είναι φοβερές.Μόνο οί
    τούρκοι είναι είς θέση νά κάνουν τέτοια εγκλήματα μέ μικρά παιδιά καί μέ μεγάλους.Τά
    ίδια θά πάθουν καί οί Ελληνες όταν ό Τσίπρας καί όλο του τό σκυλολόι παραδώσει τήν
    Ελλάδα στούς τούρκους.
    Γιάννης

  6. Εντωμεταξύ όλα τα αριστερά/ακροαριστερά/κεντρώα/κομμουνιστικά κόμματα στην Ελλάδα ήταν υπέρ των εγκληματιών φανατικών ισλαμιστών και κατά του Ασαντ στον πόλεμο της Συρίας.
    ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ

  7. γαμω το σπιτι σας ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.

  8. Ξεκίνησα να σχολιάσω το video αποτύπωσης μιας χυδαίας και αποτρόπαιας πράξης, αλλά η οργή μέσα μου είναι τόση που δεν μπορώ να βάλω σε τάξη τις σκέψεις και να τοποθετηθώ με συνοχή. Δεν με ενδιαφέρει αν το έγκλημα αυτό γίνετε στην Τουρκία από Τούρκους χασαπογιατρούς ή αν σε κάποια στιγμή μάθουμε ότι κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στη χώρα μας ή κάπου αλλού στον αποκαλούμενο πολιτισμένο κόσμο. Με πονάει η πράξη η ίδια και η σκληρότητα της ανθρώπινης φύσης που συναγωνίζεται στα ίσια εκείνη των αγρίων θηρίων όπως εκείνος ο μπαμπουίνος που σε video στο youtube, έτρωγε ζωντανό ακόμα ένα μωρό αντιλόπη που σπάραζε σπαραξικάρδια. Μόνο που ο μπαμπουίνος είναι ένα αρχέγονο συγγενές του ανθρώπου που εμείς οι σύγχρονοι απόγονοι του, αποκαλούμε άγριο ζώο. Μήπως τελικά το αγριότερο ζώο είμαστε εμείς οι άνθρωποι, και η αγριότητα μας μάλιστα έχει εξελιχθεί σε επιστήμη που διαρκώς εξελίσσεται; Από το τόξο στις πυρηνικές κεφαλές, που οι κεφαλές αυτού του πλανήτη αιώνες τώρα εξελίσσουν με σκοπό ένα και μοναδικό, τον θάνατο ανθρώπων στον βωμό της κυριαρχίας, της επιβολής και εν κατακλείδι του κέρδους.
    Ξέρω ότι αυτή είναι μία γενικής φύσης διαπίστωση και δεν απαντά ευθέως στο video της χυδαιότητας που είδαμε, αλλά πιστέψτε με ακόμα και εάν το video αυτό κυκλοφορήσει σε όλο τον πλανήτη και το δουν εκατομμύρια άνθρωποι και μαζί με αυτούς το δουν και εκείνοι που αποφασίζουν, εκείνοι που μπορούν να βάλουν ένα τέλος στην σφαγή αθώων παιδιών, ΚΑΝΕΝΑΣ μα ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα ασχοληθεί ουσιαστικά για να βάλει ένα τέλος στο αίσχος αυτό. Και τελικά ποιος είναι περισσότερο εγκληματίας, αυτός που σφάζει ζωντανό το παιδάκι ή εκείνος που αν και μπορεί δεν σταματά την σφαγή των επόμενων θυμάτων που και σήμερα και αύριο και την επόμενη εβδομάδα θα θυσιαστούν στον βωμό του χρήματος;

  9. Για να δει καποιος το βιντεο , υποχρεωνεται να ανοιξει λογαριασμο στο facebook.
    Οχι ευχαριστω , δεν υποκυπτουμε σε τετοιους εκβιασμους.

      1. ευχαριστουμε φιλε για τον εναλλακτικο συνδεσμο..
        καλα μιλαμε τα λογια δεν βρισκονται σε τετοιες περιπτωσεις..
        σπαραξε η καρδια μου..
        το μονο που εχω να πω για αυτους ειναι βασανιστηρια αλλα να μην πεθαινουν..και ουτε να μπορουν να αυτοκτονησουν..σκληρα βασανιστηρια μεχρι να γερασουν.

  10. Τι να πει κανείς για αυτούς τους ‘ανθρώπους’; αν υπάρχει τιμωρία που είναι ανάλογη της κτηνωδίας τους εύχομαι να την πάθουν.

Comments are closed.