ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ! ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ- ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ! ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ 18+)

    Κοινοποίηση:
    turkish_soldier_kurdish_head-630x397

    Ερασιτεχνικό βίντεο που αναρτήθηκε από Τούρκο στρατιώτη στο Facebook σήμερα Κυριακή, δείχνει Τούρκους στρατιώτες να ποζάρουν δίπλα σε αποκεφαλισμένα πτώματα Κούρδων μαχητών της Συρίας, των Μονάδων Προστασίας του Λαού (YPG), της κυρίως συνιστώσας των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF) που μάχονται με την υποστήριξη των ΗΠΑ ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος.

    Στο βίντεο ακούγονται άνδρες ντυμένοι με στρατιωτικές στολές να μιλάνε τουρκικά και να κρατάνε τα κομμένα κεφάλια των Κούρδων δημοκρατικών μαχητών.

    Τα πλάνα σοκάρουν διότι μέχρι σήμερα είχαμε «συνηθίσει» να βλέπουμε τους τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος να αποκεφαλίζουν Κούρδους και άλλους. Βεβαίως ο ισλαμιστικός στρατός του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μικρή διαφορά έχει από τους τζιχαντιστές.
    kourdoi_apokefalismenoiturkish_behead
    Ανεξάρτητα από την αυθεντικότητα του βίντεο, οι Τούρκοι στρατιώτες έχουν αποκεφαλίσει αρκετές φορές στο παρελθόν Κούρδους μαχητές και έχουν φωτογραφηθεί κρατώντας τα κεφάλια τους.

    Πριν μερικούς μήνες είχε διαρρεύσει ακόμα ένα βίντεο στο οποίο Τούρκοι στρατιώτες εκτελούσαν πισώπλατα δύο Κούρδισσες αντάρτισσες που είχαν πιάσει αιχμάλωτες.

    Δείτε το βίντεο με την εκτέλεση των δύο ανταρτισσών:


    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. ΕΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.Κ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ .

    2. Για κοπιάστε καλά μου μεμέτια.Ότι είστε κατά βάθος σύμμαχος του χαλιφάτου το ξέρουνε και τα τούβλα στην Ινσταμπούλ.Το ότι ο Έρντο θέλει να αναλάβει ως αρχηγία τα μουσλίμια δεν είναι κρυφό.Κρυφή είναι η αντζέντα της Νέας Τάξης Πραγμάτων που θεοκρατίες και τέτοιου είδους μπαρούφες δε χωράνε και τόσο.Το πολύ πολύ να τους κρατάνε σε καταστολή για να πουλάνε όπλα και για να υπάρχει ο έλεγχος,μέσω του φόβου μιας γενικής απειλής,στο δυτικό πολιτισμό.Ο Ώργουελ τα έχει πει αυτά εδώ και δεκαετίες.Όλος ο πλανήτης περιμένει την κίνηση του βλάκα σουλτάνου παρόλα αυτά.Έλα μωρή πούστρα,να πιω φρέντο από το κρανίο σου,έλα,παίξε το παιχνίδι,μην κοτάς.

    3. Αυτος ειναι ο Πολεμος !Ετσι ειναι και ετσι ηταν ! Να μην τρεφει κανεις αυταπατες !Ασχετα ποια ειναι τα πολιτικα του πιστευω οταν κανεις βρεθει σε μαχη να ξερει οτι η σκοτωνει η σκοτωνεται !Ειναι η Φυσις του Πολεμου !

    4. Η τουρκία ανήκει στα κάθε είδους ζωα που κατοικούν εκεί.

    5. έμπειρο κ ετοιμοπόλεμο στρατό εχουν οι Τούρκοι!!βλεπω τους δικούς μας δηθεν πατριώτες κ στρατογκαβλους,αν γινει κανα μπαμ…να τρέχουν να πάρουν ι5 με την δικαιολογία…να ξερεις εγω δεν…να εχω ψυχολογικά προβλήματα…δεν ειμαι καλα κτλ

    6. δεν κανουν προβα για το πως θα μας σφαζουν. κανουν προβα για το πως θα μας κλασουν τ αρχιδια.

    7. Έτσι κάναν και στην Συρία αλλά για κάθε έναν αποκεφαλισμό ο Πούτιν έστελνε 1000 ισλαμια στις παρθένες.

      1. Το Πασοκ,το Ποταμι,το ΚΚΕ,ΑΝΕΛ και την Ενωση Κεντρωων γιατι δεν α βαζεις αυτα τα κομματα.
        Ολοι αυτοι φταινε για την καταντια μας.

    Comments are closed.