«ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΨΩ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ»! ΆΓΡΙΟ ΚΑΨΟΝΙ ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΣΕ ΒΕΡΥΚΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΗΡΕΣ! ΤΑ ΠΗΡΕ ΣΤΗΝ «ΚΡΑΝΑ» Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΖΟΥΡΛΟΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΟΥ ΕΒΡΙΣΕ ΧΥΔΑΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΧΗΡΕΣ! «ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΑΨΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΧΗΡΕΙΑΣ…ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ…» (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    MILONAKIS BERIKIOS

    Άγρια κόντρα στην Ελληνική Τηλεόραση για τις Χήρες!
    Όλα ξεκίνησαν από τις απαράδεκτες και χυδαίες δηλώσεις του Δήμου Βερύκιου για τις συντάξεις των χήρων!
    Ο γνωστός δημοσιογράφος είχε πει για αυτό… (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ)
    Χτες και με αφορμή την πτώση του ελικοπτέρου μας στο Σαραντάπορο ο παρουσιαστής του ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ του αρτ, αλλά και πιλότος στην αεροπορία στου στρατού Αντώνης Μυλωνάκης εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά του δημοσιογράφου του καναλιού του Δημήτρη Κοντομηνά!!
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ 14:47

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. ΠΡΩΗΝ ΚΝΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΕΝ ΤΟΥ ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ …..

    2. Απο σκουπιδια σαν τον βερυκοκο τι περιμενατε να ακουσετε?

    3. Ο ΒΕΡΥΚΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ..ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΝΑΥΣΤΑΥΘΜΟ ΣΟΥΔΑΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΤΕΔΙΔΕ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΣΤΑΥΘΜΟ ΣΟΥΔΑΣ…EΤΣΙ Ο ΒΕΡΥΚΙΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ AΚΟΥΓΑΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΑΣ ,LIVE ..
      ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΤΟΝ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ..

    4. Τώρα αν ευχηθούμε να μεινει η δικη σου γυναικα χήρα και να πάρει τον δικο της πισινό να παει να δουλέψει, τι θα πεις;;; Αλλα φυσικα η δικη σου χήρα δεν θα εχει καμια ανάγκη να πάρει τον πισινό της και να παει να δουλέψει, γιατι προφανώς εσυ εχεις φροντίσει να βρει μπόλικα λεφτά μετα που θα ξεπαστρεψει εςενα. Ετςι δεν ειναι;;; Οςο για τις Γερμανίδες βρωμιαρες χήρες που ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ στη φάμπρικα, ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ γιατι εχουν φάμπρικα για να ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ και γιατι το κράτος τους εχει φροντιςει να υπαρχουν παιδικοί σταθμοί για να αφήνουν τα παιδια τους ενω δουλευουν. Εμεις βρε όρθιο ζώο τι εχουμε;;; Εχουμε εργοστάσια;;; Εχουμε δουλειές;;; Φρόντισε το ανθελληνικο κράτος να κανει παιδικούς σταθμούς για εργαζόμενες γυναικες;;; Αντιθέτως, το ανθελληνικο κράτος έκλεισε όλες τις Ελληνικές βιομηχανίες και βάζει στους παιδικούς σταθμούς τα παιδάκια των λαθρο.
      Οςο για τους ελεύθερους επαγγελματίες, εχεις δικιο. Οπου εχεις δικιο το λέμε και οπου λες βλακείες θα σου τα ρίχνουμε. Ανόητε, ε ανόητε.

    5. Πως θα δηξει την καταγωγη του και ο σταλινικος βερυκιος ρε αντε απο κει απλυτο σουργελο

    6. Αυτό το κάθαρμα ο Βερύκοκος είναι διαπιστευμένος στο ΥΠΕΘΑ και μπαινοβγαίνει ότι ώρα θέλει. Οι Ε.Δ. τον εμπιστεύονται να μπαίνει στα γραφεία και αυτό το σκουλίκι ανταποδίδει την εμπιστοσύνη

    7. Ποσα κιλα μαλακας μπορει να ειναι ο αριστερος ανθελληνας. Μονο φαπα και παλι φαπα του αξιζουν και το αγαπημενο τους ζαρζαβατικο. Αγγουρι.

    8. Καλα του τα ειπε ο Μυλωνακης , ετσι πρεπει να ειναι οι δημοσιογραφοι παντα με τον λαο και οχι με της κυβερνησεις , αλλα ο Στεφανος Χιος δεν παλευεται με τιποτα νουμερο 1 στην δημοσιογραφια , συνεχιστε παιδια !!!

    Comments are closed.