Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ “ΚΡΥΠΤΕΙΑ” ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ … ΠΕΤΡΟΒΟΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΦΓΑΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΜΙΡ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ – Η “ΚΡΥΠΤΕΙΑ” ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΣΠΑΡΤΗ ΗΤΑΝ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ. “ΘΑ ΦΤΥΣΟΥΝ ΑΙΜΑ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ”, ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ … ΔΡΑΣΤΕΣ

    Κοινοποίηση:
    εξω

    Την ευθύνη για την επίθεση που έγινε την περασμένη Παρασκευή στο σπίτι του 11χρονου μαθητή από το Αφγανιστάν Αμίρ, ανέλαβε με τηλέφωνημά της σε πόρταλ η αυτοαποκαλούμενη εθνική αντιστασιακή οργάνωση «Κρυπτεία».

    Η τηλεφωνική ανάληψη της ευθύνης συνοδεύτηκε με γενικές απειλές εναντίον των μεταναστών: «Θα πολεμήσουμε μέχρι να φύγει και ο τελευταίος λαθρομετανάστης, θα χρησιμοποιήσουμε βία, αλύπητα».

    Η επίθεση στο σπίτι του 11χρονου που είχε κληρωθεί να είναι ο σημαιοφόρος του σχολείου του, αλλά αντ’ αυτού του δόθηκε να κρατήσει την ταμπέλα του σχολείου. είχε καταδικαστεί σχεδόν από όλο το πολιτικό φάσμα.

    Σημειωτέον ότι «Κρυπτεία» ονομαζόταν η μυστική υπηρεσία πληροφοριών της αρχαίας Σπάρτης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    45 Σχόλια

    1. Τρομερή φαντασιωση- ονείρωξη,ο πρωθυπουργός της πρώτη φορά αριστεράς,μαζί με τον σύμβουλο του -τραβελοφιλο,παρέα με δέκα Σομαλούς βιαστές,στο ίδιο κελί αγκαλίτσα………Ε ρε γλέντια…..

    2. Που μπορει να αποτανθη καποιος για να βοηθήσει την οργάνωση οικονομικά αλλά και να γίνει μελος της; Χαχαχα άκου κρυπτεια θα τρέχετε να κρυπτυτε κομμουνια άπλυτοι σύντομα οταν σας πάρουν στο κυνήγι οι λαθρομετανάστες να σας πηδήξουν παλιοδερφες.

    3. Μεγαλυτερους βρωμοπουστες δεν εχει γεννησει η φυση

    4. Κεερφαδες, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΣΕΚ,λαθροπουστηδες, Κωσταντίνου, Πακιστάνοι…Η χαρά του Σόρος και του ντεμεκ αριστερου Αλεκς

    5. ΡΕ ΔΕ ΧΟΡΤΑΣΑΤΕ ΔΟΥΛΕΜΑ;;;;;; ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΘΡΟΕΜΕΤΟ;;;;; ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ

    6. Το θέμα είναι να πάνε στον αγύριστο όλοι οι λαθροεισβολείς που μας έχουν κολλήσει σαν τα παράσιτα.
      Ουστ ισλαμικές λαθροκατσαρίδες!
      Μαζί με δαύτους να πάνε στον αγύριστο και όλοι οι βρωμεροί ανθέλληνες προδότες υποστηρικτές τους !
      Κακό ψόφο να έχετε εχθροί της Ελλάδος !

    7. Άμα τους βάλει κανείς τη σημαία στον πάτο θα το σκεφτούνε καλύτερα την επόμενη

    8. καρανικας λεγεται δεν λεγεται κρυπτεια….
      ουτε μια σοβαρη προβοκατσια δεν μπορει να στησει το κατεξεφτελισμενο παγκοσμιως σταλινικο καθεστως καρανικα….

      1. Σωστός ςςς !!!!!!!!!!
        Αχριστοι, προπαγάνδιστες της πλάκας!

    9. ΚΡΥΠΤΕΙΑ:”ΘΑ ΦΤΥΣΟΥΝ ΑΙΜΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ”……ΑΜΙR-SKATIR:1 ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΗΔΗ ΝΕΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΦ’ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΕΠΙΔΟΜΑ!….ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:ΚΡΗΠΤΕΙΑ-ΑΜΙR=0-1….ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ,ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ+ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ!ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΝΑΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΗΔΗ ΝΕΚΡΟΙ!ΚΡΗΠΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΩΤΕΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ…ΤΑ FAKE NEWS ΚΑΝΟΥΝ ΘΡΑΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΑΜΙΡ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΑ!

    10. Αλλά από το κρυπτόπουστες όπως είναι οι περισσότεροι φασίστες (βλέπε Χρυσή Αυγή)

    11. Η ΚΡΥΠΤΕΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Μ@@@@@@@ .

    12. Ο/Η Υπάρχει έστω και ΕΝΑΣ Εισαγγελέας, να βάλει τάξη στην αταξία & την ανομία ; λέει:

      χαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααα …
      Κρυπτεία , εεεεεε ;
      Τελικά, εκεί στο Μαξίμου, έχουν “έμπνευση” !
      —–
      Η κρυπτεία, στην αρχαία Σπάρτη, ήταν ένα είδος μυστικής αστυνομίας, οργανωμένη από την άρχουσα τάξη τού Κράτους, που σκοπό είχε την τρομοκράτηση της κατώτερης τάξης των ειλώτων γιά την πρόληψη και καταστολή εξεγέρσεων.
      —–
      Στην Ελλάδα τού σήμερα, η “άρχουσα τάξη” (κυβέρνηση), έχει οργανώσει μία μυστική συμμορία (κρυπτεία), με σκοπό την τρομοκράτηση τών “ειλώτων” (βαρέως φορολογουμένων & αγρίως εξαθλιωμένων Ελλήνων πολιτών), προκειμένου να προλαμβάνει και να καταστέλει τις εξεγέρσεις.
      —–
      Ευχαριστούμε, “κρυπτεία” που έδωσες το στίγμα σου και αποκάλυψες τούς σκοπούς σου, επιβεβαιώνοντας τούς ισχυρισμούς μας, ότι σε κάθε ειρηνική πορεία, όπου διαδηλώνουν ΄Ελληνες πολίτες, διεκδικούντες τα αυτονόητα, ξεπετάγεσαι εσύ, “κρυπτεία” … και τα κάνεις ΟΛΑ πουτάν@, για να εξασφαλίσει η “άρχουσα τάξη” :
      τήν πολυπόθητη θεσούλα της,
      την χλιδάτη ζωούλα της,
      την χαλαρή ηρεμία της, και
      την αφόρητη ανομία της …
      —–
      ΄Ετσι εξηγείται η όλη υπόθεση των αφγανών λαθρομεταναστών … εισέβαλαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην Ελλάδα, αλλά δεν επιθυμούσαν να μείνουν εδώ … ήθελαν διακαώς να πάνε στην Γερμανία, αλλά με νόμιμο τρόπο, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ … ΄Ερχεται, λοιπόν, η “ανθρωπιστικού τύπου’ κρυπτεία, εντεταλμένη από την ξενολάγνα “ανθρωπιστικού τύπου” κυβέρνηση, εξυφαίνει το σενάριο τής “ρατσιστικής” επίθεσης, μεθοδεύει το ύπουλο σχέδιο και στήνει το όλο σκηνικό, ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ τούς “αφελείς” (λίαν επιεικώς), που έσπευσαν να καταδικάσουν τούς “ρατσιστές” ΄Ελληνες και να δείξουν την συμπαράστασή τους, στους κατ΄ουσίαν ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ (αφγανούς λαθροεισβολείς, μ.κ.ο., κυβερνώντες, δημοσιογραφίσκους κωλοκάναλων κλπ) …
      Με την μήνυση, λοιπόν, που κατέθεσε η αφγανή μητέρα, κατ΄αγνώστων δραστών, θα πάρει βεβαίωση από την Εισαγγελική Αρχή ότι εδέχθη “ρατσιστική” επίθεση από τούς “ρατσιστές” ΄Ελληνες και έτσι ανοίγει ο δρόμος της για την Γερμανία, “με τήν επίσημη βούλα” … Οι δράστες τής “ρατσιστικής” επίθεσης, είναι βέβαιον, ότι ΔΕΝ θα βρεθούν (κόρακας, κόρακος μάτι δεν βγάζει) και η μήνυση, ως συνήθως, θα τεθεί στο αρχείο αγνώστων δραστών, αλλά αυτό ουδόλως απασχολεί την αφγανή και το αφγανόπουλο, που πέτυχαν τον στόχο τους, όπως επίσης δεν τούς απασχόλησε ποτέ να “τιμήσουν” το Εθνικό μας Σύμβολο και τούς ΄Ηρωές μας, που το όλο κακοφτιαγμένο σκηνικό ήταν ένα “πρόσχημα” για να πετύχουν τον σκοπό τους …
      —–
      Στο εξής θα γνωρίζουμε, ότι οι μπαχαλάκηδες, που ρημάζουν τα πάντα στο πέρασμά τους, γιά να τρομοκρατήσουν και να αποθαρρύνουν τον λαό που ενδεχομένως έχει κατά νου να επαναστατήσει εναντίον τών τυράννων του, είναι μία συμμορία σε εντεταλμένη υπηρεσία, με την ονομασία “κρυπτεία” …

    13. ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΨΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΤΟΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΤΣΙΡΙΖΟΣΚΥΛΑ ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ Χ. ΑΥΓΙΤΕΣ . ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΛΙΩΣΙΜΟ ΚΑΘΕ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΥ , ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΥ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑ = ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ . ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΜΕ ΤΣΙΜΕΝΤΩΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ .

    14. ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΑΠΛΥΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΟΝΟΜΑ!!!! ΜΠΟΡΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΝΟΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ!!! ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ…ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΝΙ, ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΓΡΑΦΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ…Ο ΑΜΙΡ, ΑΡΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ!!! ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ γ ΕΤΣΙ, ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ, ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΑΠ’ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ!!! ΑΣΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ!!! ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΦΑΝΕΣ, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΥΠΟΥΛΑ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!!
      ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ-ΥΠΗΡΕΤΕΣ (ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΙ Η ΚΥΡΑ ΑΜΙΡ, ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕΙ… ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΤΗΣ)!!! ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ…ΣΑΝ ΑΠΟ ΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!

    15. εγω μια χαρα τη βλεπω την οργανωση παντωσ. βλεπω κ εδώ απτα σχολια…ποσοι πατριωτεσ υπαρχουν τελικα…..δεξιιλα μου βρωμάει…

    16. Κλασσικος εβραικος σχεδιασμος στρατηγικη δρασης για μπολσεβικους
      Δικοι τους ειναι…. Απλυτοι αριστεροι που παριστανουν τους ακροδεξιους.
      Διαβολικο σχεδιο…

      1. συ από που το συμπερανεσ αυτό μας λεσ…..επειδή κοιτασ εσυτη δουλιτσα σου; αλλοι κανουν το ιδδιο;

      2. Κι εγω αυτο πιςτευω. Πραγματικά διαβολικό σχεδιο. Αλλα τετοια δεν ειναι ολα τα σχεδια τους;;;

    17. Θυγατρική του Ρουβίκωνα είναι. Κι αυτή στο payroll του soros

    18. ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ
      Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ ΕΛΗΞΕ

    19. Γ@ΜΙΟΛΗ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΒΡΩΜΙΑ ΣΑΣ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΝΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΒΓΗΚΕ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΛΑΡΑ ΒΟΥΤΣΗ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ;… ΚΡΥΠΤΕΙΑ. ΠΑΛΙΟΛΙΝΑΤΣΕΣ. ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ.

    20. Κι άλλη ναζιστικη οργανωση, ολοι στη φυλακη θα καταληξουν

      1. Άντε και γαμήσου ρε μουνόπανο Ανθέλληνα που κάνατε την λέξη Ναζιστής καραμέλα.Γαμώ και τον Χίτλερ και εσένα.Είμαι υποχρεωμένος εγώ ρε μουνόπανο γαμώ το σπίτι σου να πληρώνω κάθε μέρα για να τρώνε οι λάθρο;

    21. Οι Σπαρτιάτες δε θεωρούσαν τους εαυτούς τους Έλληνες αλλά Σπαρτιάτες. Ονόμαζαν Έλληνες τους είλωτες και ήταν γι αυτούς υπάνθρωποι. Βέβαια αυτά δε βολεύουν και τόσο τους νεοέλληνες που έχουν στρογγυλέψει την ιστορία κατα το δοκούν. Οτι ήταν αδερφάρες που πηδιούνταν μεταξύ τους επίσεις χάθηκε στη μετάφραση των νεοελλήνων. Ο μοντέρνος ελληνικός εθνικισμός αντί να θέλει να χαιρετάει κάθε μέρα τη σημαία όλη η γή και να παρελαύνει κάτω από αυτήν, πιθανότατα θα έδινε πίσω τα παράλια της μικράς ασίας στους τούρκους γιατί είχαν πολλούς ξένους. Γελοιότης γελοιοτήτων τα πάντα γελοιότης με αγράμματους σαν το Κασιδιάρη που θα πάρουν μια χώρα και αντί να την κάνουν αυτοκρατορία θα την κάνουν χωριό. Κοφτο admin γιατί δε βολεύει. Άσε μόνο ότι συνάδει με τον όχλο

      1. Πολύ καλά τα λες αδερφέ μου και εγώ στα κιμπούτς αυτά ακριβώς έμαθα από τους μεγάλους ραβίνους διδασκάλους.Να είσαι καλά αδερφέ μου και συνέχισε να διαδίδεις την πραγματική ιστορία…σαλόμ.

        1. Όταν θα τελειώσεις να πετάς νύχτα πέτρες σε παιδιά 11 χρονών και μετά να λές πως ήταν προβοκάτσια γιατί ντρέπεσαι (δε συζητάω κάν για τη ζημιά που κάνεις στον εθνικισμό), και όταν φυσικά θα τελειώσεις τα κιμπούτς, διάβασε κι έναν τύπο που έζησε πολλά χρόνια με τους Σπαρτιάτες (ο μόνος μή σπαρτιάτης που του επετράπη) και είναι ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας της ζωής και της δομής των σπαρτιατών παγκοσμίως μιάς και οι ίδιοι δεν πολυέγραφαν. Είναι εκείνος ο παλιοεβραίος ο Ξενοφών. Να ξέρεις κιμπουσάκια όμως πως δεν είναι εβραικά αυτά που γράφει, είναι αρχαία ελληνικά

          1. Μεγαλύτερος βλάκας από εσένα δεν υπάρχει . Ένα σωρό ιστορικές ανακρίβειες λες ρε αριστερέ αλβανόσπορε ! Όταν θα σε πηδήξει πραγματικός ΕΛΛΗΝΑΣ τότε ίσως μάθεις πραγματική ελληνική ιστορία ξεφτίλα !

          2. Ότι και να μου πεις δεν με πειράζει αδερφέ μου,μου αρκεί που διαβάζω στα σχόλια σου ότι ακριβώς μου δίδαξαν οι μεγάλοι ραβίνοι στα κιμπούτς.Να είσαι πάντα καλά αδερφέ μου και να συνεχίσεις να διαδίδεις αυτά τα πολύ χρήσιμα πράγματα για όλους εμάς…Σαλόμ!

      2. Τί ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ λες, ρε αλάλητο ;
        Οι Σπαρτιάτες, οι οποίοι μιλούσαν Ελληνικά, έγραφαν Ελληνικά, πίστευαν & λάτρευαν τούς 12 θεούς του Ολύμπου, συμμετείχαν σε Πανελλήνιες Εορτές, πολέμησαν μαζί με τούς υπόλοιπους ΄Ελληνες εναντίον τού κοινού εχθρού της Ελλάδος (Πέρσες), “δεν θεωρούσαν τούς εαυτούς τους ΄Ελληνες” ;;;
        Διάβασε Ιστορία, ρε ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ ΤΟΥΒΛΟ … διάβασε Ηρόδοτο, Θουκυδίδη, Πλούταρχο, Ξενοφώντα, Διόδωρο Σικελιώτη, κλπ , να ξεστραβωθείς, που για να σκεπάσεις το κουσούρι σου, ΑΔΕΡΦΑΡΑ, βαπτίζεις τούς άλλους “αδερφάρες” …
        ΄Αει στο διάολο, Μ@ΛΑΚΙΣΜΕΝΟ, που θεωρείς ότι η ΓΕΛΟΙΑ άποψή σου, αποτελεί ιστορικό ντοκουμέντο …

        1. 1. Οι Σπαρτιάτες δε θεωρούσαν τον εαυτό τους Έλληνες. Έλληνες ήσαν οι είλωτες γι αυτούς. Χωράει αυτό στο μυαλό σου ή ξέρεις εσύ καλύτερα από τους ίδιους τί ήσαν; 2. Δεν πολεμούσαν μαζί με τους υπόλοιπους. Ειδικά οι Σπαρτιάτες εκτός της πρώτης εκστρατείας των Περσών ήσαν εχθρικοί απέναντι στους υπόλοιπους. Στη δε δεύτερη εκστρατεία των Περσών κατά των Ελλήνων ΤΡΑΒΑ ΒΡΕΣ ΠΟΙΟΥ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΗΡΑΝ μή στο πώ εγώ και μου πάθεις τίποτα. 3. Ίδιο θεό έχουμε εμείς οι ρώσσοι, οι σέρβοι ακόμα και μερικοί Σύροι. Ο ιστορικός του μέλλοντος εφόσον σκεφτεται σαν εσένα θα πεί οι έλληνες ήσαν σλαβοάραβες; 4 Γνωστοί λολομπαράδες και τα λένε και οι “Ηρόδοτος, Θουκυδίδης, Πλούταρχος, Ξενοφώντας, και Διόδωρος” με ιδιαίτερη αδυναμία στα αγοράκια. Πληροφοριακά μόνο ο Ξενοφώντας έζησε ανάμεσα τους και λέει πολλά. Μη μπλέκεις τις ελληνοχριστιανικές αξίες με αυτές των αρχαίων. τα έχεις κάνει στο λιγοστό μυαλό σου αχταρμά. (σσ. Η ερμηνεία της ιστορίας κατα το δοκούν που γράφω επάνω) 5. Τους χαρακτηρισμούς στους επιστρέφω. Μαρτυρούν και τη σχέση σου με τους Ηρόδοτο, Θουκυδίδη, Πλούταρχο, Ξενοφώντα, Διόδωρο Σικελιώτη κλπ. Κατάλαβες πολλά αλλά πήρες και παιδεία.

          1. Ανιστοριτες βλακειες του χειριστου ειδους….διαβασε λιγο τα λακωνικα αποφθεγματα του πλουταρχου…μπας κ μαθεις κατι….οσο εισαι εσυ εθνικιστης…αλλο τοσο οι σπαρτιατες δεν θεωρουσαν τον εαυτο τους ελληνες…οσο για τους αγραμματους κουνα λιγο το κεφαλι σου…

          2. Στημμενος ανθελλην κι εσυ ….οπως η “Κρυπτεία “…θυγατρικούλα των αναρχορεμπελων χαφιέφων της αριστερας χολερας…

        2. Συμφωνω και επαυξάνω. Ο καθε μακακας μπαίνει και γράφει οτι βλακεια του κατέβει στην κλαβα του. Άκου οι Σπαρτιάτες δεν ηταν Ελληνες!!! Τι αλλο θα ακούσουμε ρεεεε;;;;; Δεν φθάνουν τα Συριζοαπλυτα που κοντεύουν να μας τρελάνουν, εχουμε και τον καθε …πολύξερος…να μας τα ζαλίζει με ανοησίες. Ουςτ ρεεεε.

          1. Αν υπήρχαν αριστεροί και δεξιοί στην αρχαιότητα οι Σπαρτιάτες ήταν αριστεροί. Τα τείχη της Σπάρτης ήταν ανθρώπινα, ήταν οι είλωτες. Η πρώτη σειρά ανθρωπίνων τειχών είχε τους χρήσιμους είλωτες, τους έσω είλωτες που αναλάμβαναν την κηδεμονία των Σπαρτιατόπουλων με προβλήματα εκ γενετής, αυτά που υποτίθεται τα πέταγαν στον Καιάδα. Αν δεν πήγαιναν να τα πάρουν από εκεί που τους τα άφηναν ή καθυστερούσαν, αναλάμβανε δράση η κρυπτεία. Η κρυπτεία επίσης δολοφονούσε όλους τους δυνάμει ηγέτες των ειλώτων. Υπήρχαν οι έσω είλωτες και οι έξω είλωτες με διαφορετικές κατασκευασμένες κοινωνικές δομές. Οι έσω είλωτες διοικούνταν από τους Σπαρτιάτες που δεν πληρούσαν τα κριτήρια της ευγονικής όταν γεννήθηκαν, και μεγάλωσαν στην κοινωνία των ειλώτων για να τους διοικήσουν. Οι έξω είλωτες ήλπιζαν σε μία θέση με τους μέσα, φόβητρό τους ήταν οι επιδρομείς. Τους κυβερνούσαν αυτός ο φόβος και αυτή η ελπίδα, ενώ η ρουφιανιά έδινε και έπαιρνε. Α, και οι Σπαρτιάτες ήταν πάντα με τους Πέρσες, οι Θερμοπύλες είναι ένα παραμυθάκι, οι Σπαρτιάτες ήταν εξπέρ στον βιολογικό πόλεμο, το στόμα τους ήταν ένας οχετός όταν μιλούσαν (μολών λαβέ= μολγών λαβέ/ έλα να μου τον αρμέξεις), δεν άφησαν σημάδια πολιτισμού, και άλλα κλασσικά στοιχεία της καμόρα και των μητριαρχικών κοινωνιών οι οποίες “αριστερίζουν” ιδεολογικά. Η ομοφυλοφιλία ήταν επιβεβλημένη αφού οι γυναίκες ήταν αυτές που είχαν το επάνω χέρι και στο σεξ. Όταν δεν γούσταραν τους έλεγαν να πάνε να γ@μηθούνε. Και οι τωρινοί αριστεροί ψήφισαν το νομοσχέδιο για την αλλαγή του φύλου για τα νέα παιδιά, όχι για τα κορίτσια. Τα κορίτσια προορίζονται για ηγέτες των ομοφυλόφιλων παιδιών τα οποία ομοφυλόφιλα παιδιά μπορούν να ελπίζουν στην καλύτερη περίπτωση να μοιάσουν στο κορίτσι ίνδαλμά τους και να γίνουν η αδελφή ψυχή τους πράγμα που ακριβώς αυτό εκπροσωπεί ο όρος αδελφή ψυχή. Επίσης σημειωτέον ότι ο νόμος για την αλλαγή του φύλου των νέων ψηφίστηκε την 10/10 βράδυ, ενώ η 11/10 είναι από το 2012 η παγκόσμια ημέρα του κοριτσιού world’s girls day. Μέσα απ’ αυτό το χωνευτήριο ανθρώπων Ελλήνων και μεταναστών που λέγεται αριστερά όμως, κάτι μπορει να βγει όταν έρθει η ώρα η καλή, εκτός αν πρόκειται για ανεμογκάστρι.

    22. ρε συριζοπαπαρες ουτε μια σωστη προβοκάτσια δεν μπορειτε να κανετε. Εχει γινει το μυαλο σας αλοιφή απο τους μπαφους του Καρανικα κ νομίζεται οτι ολοι ειμαστε τοσο ανεγκέφαλα δίποδα οσο είσαστε εσεις.

    23. Σῶσον Κύριε τὸν λαόν σου καὶ εὐλόγησον τὴν κληρονομίαν σου, νίκας τοῖς Βασιλεῦσι κατὰ βαρβάρων δωρούμενος καὶ τὸ σὸν φυλάττων διὰ τοῦ Σταυροῦ σου πολίτευμα.

    Comments are closed.