Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΥΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΧΑΜΟΥΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ. ΜΑΖΕΨΟΥ, ΡΕ ΚΡΕΑΣ (ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΕΞΩΦΥΛΛΟ

    Νέες φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν από τις κοινές διακοπές του εκπρόσωπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργού, Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσινού, στην Πάτμο. Ο φωτογραφικός φακός του «You Weekly» εντόπισε τον Κικίλια και την Μπαλατσινού σε παραλία του νησιού της Αποκάλυψης.

    Στην ερημική παραλία, ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού απόλαυσαν ανενόχλητοι το μπάνιο τους και χαλαρές στιγμές στις σεζλόνγκ μπροστά από το κύμα. Η Τζένη Μπαλατσινού εντυπωσιάζει με το καλλίγραμμο κορμί της που ανέδειξε με ένα κοραλλί μπικίνι. Λάτρης της φωτογραφίας, η Τζένη Μπαλατσινού θέλησε να απαθανατίσει τον Βασίλη Κικίλια με το κινητό της.

    Δείτε τις νέες φωτογραφίες:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. ΟΞΩ ΠΟΥΣ…Η ΑΠΌ ΤΗΝ ……ΠΑΡΑΓΚΑ ( ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΠΑΡΑΣΎΡΘΗΚΑ, ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ! )

    2. ΑΝΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΗΔΕΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ……ΙΔΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ! ! ! ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΥΠΕΡΚΟΠΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΑΝ ΣΑΣ ΧΑΣΟΥΜΕ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ; ΓΙΑΤΊ ΡΕ ΚΙΚΙΛΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΑΣ; ΚΙΚΙΛΙΑΣ, ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ,ΑΛΛΟΣ (; ; 😉 ΕΝΑΣ (;) ΑΣΥΓΚΡΙΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ………ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ! ! !

    3. Λές και είναι κόρη όχι μάνα…….. αηδίες
      γιατί να μας απασχολεί τι κάνει η Τζένη και το μαγιό της και που έφαγε και που κολύμπησε…
      Στα @@ μας αφού οι ίδιοι γίνονται ρεζίλι.

    4. Τζένη σερί τους πας τους πουστηδες. Πρώτα με τον Κωστοπουλο που γαμιοταν με τον Λαλιώτη, τώρα με τον πρώην γκομενο του πλασεδακια του Νικήτα Κακλαμάνη.

    5. Ζηλιαρηδες ολοι ….εκει να σκασετε ρε κουφαλες,εσεις δεν ψηφιζεται το χαζονταμαρο και θαυμαζατε την τζενουλα ?παρτε τα τωρα ,γιατι να μη γαμσ και το βοιδι?

    6. Είναι αυτός που το παίζει γιατρός και που έχει την καρδιά στο ΔΕΞΙ μέρος αν δεν κάνω λάθος;

    7. ΠΟΛΛΗΤΕΛΕΙΑΣ.Και Ο ΆΛΛΟΣ με ξένα κόλλυβα ΧΑΡΟΠΕΙΗ. ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΡΕ!!!.

    8. Θα ήθελε να κρυφτεί αλλά…η χαρά δεν την αφήνει!

    9. Ότι είναι η Ζέτα για τον Χατζηγιάννη είναι κι η Μπαλατσινου για τον Κικίλια .

    Comments are closed.