ΕΤΟΙΜΗ Η ΕΝΔΟΞΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ: Η «ΣΕΧΤΑ» ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΕΤΡΑ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ. ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ-ΕΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΤΙΑ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ 4%

  Κοινοποίηση:
  AIGINA1

  Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Εν προκειμένω και στο Λαό αλλά και στο κόμμα της Αριστεράς που θα διαλυθεί στα εξ ων συνετέθη εαν η κυβέρνηση αποφασίσει να υπογράψει δυσβάστακτα μέτρα. Από κει και πέρα: Τα δημοψηφίσματα και οι εκλογές είναι για τα πανηγύρια. Εαν βάλετε, αριστεροί της Αίγινας, την υπογραφή σας σε νέες περιστολές, θα φτάσετε από εκεί που ξεκινήσατε. Στο 3-4 %. Τα υπόλοιπα είναι φτήνιες και δικαιολογίες, φρασεολογία του πόπολου που ευτυχώς ξυπνά με 10 εκπομπές ακόμα και από το πανίσχυρο Διαδίκτυο το οποίο επιδιώκετε να φορολογήσετε.

  Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά και περιγράφονται από το οικονομικό σαιτ bankingnews.gr:

  Στο μέτωπο των ιδιωτικοποιήσεων, εκτιμάται ότι η συμφωνία είναι κοντά σε ό,τι αφορά τις αλλαγές στη σύμβαση του ΟΛΠ (διάθεση 51% και όχι 67%) αλλά και του ΟΛΘ

  Πέρα απ’ τα όρια που είχε θέσει αρχικώς η κυβέρνηση, απλώνεται η «βεντάλια» των μέτρων που μπαίνουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και θα προωθηθούν σε δύο στάδια μέχρι την επίτευξη οριστικής συμφωνίας με τους δανειστές.

  Η κυβέρνηση αφού διέρρευσε τα σκληρά μέτρα του Ιουνίου, έσπευσε να τα πάρει πίσω. Κατόπιν τούτου με ενδιαφέρον αναμένεται το σημερινό Υπουργικό Συμβούλιο.

  Η επαναφορά της 13ης σύνταξης, ο ενιαίος συντελεστής ΦΠΑ, η περικοπή των υψηλών επικουρικών συντάξεων, οι πρόωρες συντάξεις, οι πλειστηριασμοί, οι ιδιωτικοποιήσεις, αλλά και άλλα ζητήματα μικρότερης εμβέλειας, μπαίνουν στο «κάδρο» των συζητήσεων με πιθανότερη εκδοχή να θυσιαστούν για να μην τιναχθεί στον αέρα η συμφωνία.

  Σύμφωνα με πληροφορίες η 13η σύνταξη που σχεδιάζει η κυβέρνηση για τους χαμηλοσυνταξιούχους είναι στο τραπέζι, ενώ εμφανίζεται έτοιμη να προχωρήσει και σε μείωση υψηλών επικουρικών συντάξεων, πχ. άνω των 300 ευρώ.

  Στο μέτωπο των ιδιωτικοποιήσεων, εκτιμάται ότι η συμφωνία είναι κοντά σε ότι αφορά τις αλλαγές στη σύμβαση του ΟΛΠ (διάθεση 51% και όχι 67%) αλλά και του ΟΛΘ.

  Το τοπίο σιγά σιγά ξεκαθαρίζει. Η διαπραγματευτική ομάδα προχωράει στην οριστικοποίηση του πρώτου πακέτου μέτρων, το οποίο θα ενταχθεί στο πολυνομοσχέδιο- «όχημα» για την εκταμίευση μέρους της εκκρεμούσας δόσης των 7,2 δισ. ευρώ.

  Αφήνοντας για την ώρα στην άκρη τα ακανθώδη ζητήματα (εργασιακά, ασφαλιστικό, συντελεστές ΦΠΑ κλπ), τα οποία και θα αποτελέσουν τη δεύτερη «συστοιχία», εστιάζουν κυρίως στα «ανώδυνα» μέτρα της φορολογικής διοίκησης, τα οποία δεν θίγουν τη μεγάλη μάζα του πληθυσμού αλλά τον μεγάλο πλούτο και τους φοροφυγάδες.

  Η κυβέρνηση, στην παρούσα συγκυρία, δεν επιδιώκει το κλείσιμο όλων των ανοιχτών ζητημάτων.

  Αυτό θα γίνει πριν το τέλος Ιουνίου στο πλαίσιο της αναθεώρησης του προϋπολογισμού του τρέχοντος έτους και της διαμόρφωσης του μεσοπρόθεσμου προγράμματος της περιόδου 2016 -2019.

  Τουτέστιν, η τελική συμφωνία δεν θα περιλαμβάνει μόνο το υπό κατάρτιση πολυνομοσχέδιο, αλλά και άλλα νομοθετήματα ανάλογα με την πρόοδο των διαπραγματεύσεων.

  Αυτό δεν σημαίνει ότι η κυβέρνηση δεν έχει επεξεργαστεί ήδη σενάρια και για τα «βαριά» ζητήματα της διαπραγμάτευσης. Φαίνεται να έχει καταλήξει στην περικοπή των υψηλών επικουρικών συντάξεων άνω των 300 ευρώ ! (αφορούν κυρίως ΔΕΚΟ και τράπεζες), την καθιέρωση ενός ενιαίου συντελεστή ΦΠΑ (πιθανότατα στο 15%) απ’ τον οποίο θα εξαιρεθούν μόνο τρόφιμα, φάρμακα, εμβόλια, ξενοδοχεία και εφημερίδες -περιοδικά.

  Ουσιαστικά υιοθετεί την πρόταση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) το οποίο πιέζει εδώ και αρκετό καιρό για αυτή την αλλαγή.

  Στα επίσημα κείμενα που έχει ήδη αποστείλει η ελληνική κυβέρνηση στους δανειστές έχει δεσμευθεί ότι «η πολιτική του ΦΠΑ θα εξορθολογιστεί σε σχέση με τους συντελεστές και θα εκσυγχρονιστεί με τρόπο που θα μεγιστοποιεί τα πραγματικά έσοδα χωρίς αρνητική επίπτωση σε θέματα κοινωνικής δικαιοσύνης και με σκοπό να περιοριστούν οι εξαιρέσεις, εξαλείφοντας ταυτόχρονα παράλογες εκπτώσεις».

  Τυχόν υιοθέτηση αυτού του «σεναρίου» θα σήμαινε αυτόματα την αύξηση του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ για τα σερβιριζόμενα είδη σε καταστήματα μαζικής εστίασης, τα αναψυκτικά, τα εμφιαλωμένα νερά, τον καφέ, τους χυμούς, τα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος, του νερού και του φυσικού αερίου, τα εισιτήρια των μέσων μαζικής μεταφοράς, τα κόμιστρα των ταξί, τις υπηρεσίες επισκευής παλαιών κατοικιών κλπ., από το 13% στο 15%, με συνέπεια την αύξηση των τιμών όλων αυτών των προϊόντων και των υπηρεσιών.

  Η πρώτη «φουρνιά» πάντως, μεταξύ των άλλων περιλαμβάνει: αύξηση κατά 30% του φόρου πολυτελούς διαβίωσης για αυτοκίνητα, πισίνες, επιβολή φόρου πολυτελούς διαβίωσης για πρώτη φορά στα σκάφη αναψυχής, επιβολή τέλους διαμονής σε ξενοδοχειακές μονάδες άνω των 3 αστέρων σε όλη την επικράτεια και υποχρεωτική χρήση «πλαστικού χρήματος» για συναλλαγές άνω των 70 ευρώ σε νησιά με πληθυσμό πάνω από 3.000 κατοίκους για τα οποία εφαρμόζονται οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ.

  Στα φορολογικά μέτρα εντάσσονται και προτάσεις για: φορολογικούς ελέγχους σε βάθος δεκαετίας για όλους τους φορολογούμενους με προτεραιότητα σε όσους «φιγουράρουν» στις κάθε λογής λίστες και CD, πάταξη της φοροδιαφυγής και ανεξαρτητοποίηση της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων. Για το θέμα της αυτονομίας της ΓΓΔΕ υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις: πλήρης αυτονομία και θα .λογοδοτεί μόνο στη Βουλή.

  Το πολυνομοσχέδιο θα περιλαμβάνει επίσης μέτρα που προβλέπουν αυστηρότερες ποινές για φοροδιαφυγή, υποχρεωτική πληρωμή λογαριασμών ΔΕΚΟ, φόρων, μέσω τραπεζών ή με κάρτες, τη θέσπιση λοταρίας αποδείξεων και μέτρα καταπολέμησης του λαθρεμπορίου καυσίμων, ποτών και τσιγάρων.

   

  Πλαστικό χρήμα

   

  Το μέτρο της υποχρεωτικής χρήσης του «πλαστικού χρήματος» στις συναλλαγές, θα ξεκινήσει πιλοτικά από τα νησιά με πληθυσμό πάνω από 3.000 κατοίκους και στα οποία εφαρμόζονται οι μειωμένοι κατά 30% συντελεστές ΦΠΑ.

  Με στόχο την περιστολή της φοροδιαφυγής του ΦΠΑ και την ενίσχυση των εισπράξεων η κυβέρνηση προσανατολίζεται όλες οι συναλλαγές άνω των 70 ευρώ σε 23 νησιά της χώρας θα γίνονται υποχρεωτικά με κάρτες, πιστωτικές, χρεωστικές ή προπληρωμένες.

  Με το μέτρο αυτό συμφωνούν οι «θεσμοί» και στο υπουργείο Οικονομικών έχουν ξεκινήσει ήδη την προεργασία προκειμένου να εφαρμοστεί άμεσα στα νησιά στα οποία η φοροδιαφυγή είναι ιδιαίτερα εκτεταμένη τους καλοκαιρινούς μήνες ενώ και οι τουρίστες είναι εξοικειωμένοι με την κουλτούρα πληρωμών μέσω πιστωτικών καρτών.

  Έτσι, σε πρώτη φάση μέσω καρτών θα γίνονται οι συναλλαγές άνω των 70 ευρώ στα νησιά: Ρόδος, Λέσβος, Χίος, Κως, Σάμος, Σύρος, Νάξος, Θήρα, Λήμνος, Κάλυμνος, Θάσος, Μύκονος, Πάρος, Άνδρος, Τήνος, Ικαρία, Λέρος, Κάρπαθος, Σκιάθος, Σκόπελος, Μήλος, Πάτμος, Σύμη.

   

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  16 Σχόλια

  1. Κράτα, μάνα, και θα γίνει
   το μεγάλο ΠΟΥΛΗΜΑ.
   Αρπαχτές και αριστεροσύνη
   είν’ αδέρφια δίδυμα.

  2. XAXAXXAXAXXAXAXAXA!!!!!ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 70 € ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ???ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ????

  3. Τελικά οι μόνες παροχες που θα κάνει ο Τσίπρας θα είναι:

   1) Παροχή Ελληνικής υπηκοότητας σε ένα εκατομμύριο λαθρομετανάστες (για αρχη μονο)

   2) Παροχή ονόματος Μακεδονίας στα Σκόπια (έχει δεσμευτεί για αυτό στους αμερικανούς με αντάλλαγμα υποστήριξη)

   3) Παροχή ασυλίας στους μπαχαλάκηδες για να κάνου ότι γουστάρουν και αποποινοκοποιηση της χρησης ναρκωτικων

   4) Παροχή αμνηστείας σε τρομοκράτες ,πρεζέμπορες . ληστες και λαθρομενάστες που είναι φυλακισμένοι

   5) Γάμους ομοφυλοφίλων

   6) Παροχές σε λαθρομετανάστες από τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων

   7) Παροχή του ορυκτού μας πλούτου στους Αμερικανούς

   Όσον αφορά τον Καμμένο αυτός για να μην χάσει την καρεκλα δεν θα βγάλει κιχ.

   Με τις υγείες σας!!!!

  4. Τελικά οι μόνες παροχες που θα κάνει ο Τσίπρας θα είναι:

   1) Παροχή Ελληνικής υπηκοότητας σε ένα εκατομμύριο λαθρομετανάστες (για αρχη μονο)

   2) Παροχή ονόματος Μακεδονίας στα Σκόπια (έχει δεσμευτεί για αυτό στους αμερικανούς με αντάλλαγμα υποστήριξη)

   3) Παροχή ασυλίας στους μπαχαλάκηδες για να κάνου ότι γουστάρουν και αποποινοκοποιηση της χρησης ναρκωτικων

   4) Παροχή αμνηστείας σε τρομοκράτες ,πρεζέμπορες . ληστες και λαθρομενάστες που είναι φυλακισμένοι

   5) Γάμους ομοφυλοφίλων

   6) Παροχές σε λαθρομετανάστες από τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων

   7) Παροχή του ορυκτού μας πλούτου στους Αμερικανούς

   Όσον αφορά τον Καμμένο αυτός για να μην χάσει την καρεκλα δεν θα βγάλει κιχ.

   Με τις υγείες σας!!!

  5. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, προεκλογικά έτρεχαν στις πορείες και τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των εργαζομένων στα λιμάνια ενάντια στους προδότες κυβερνώντες που ετοιμάζονταν να πουλήσουν τα μεγαλύτερα λιμάνια της χώρας, Πειραιά και Θεσσαλονίκης. Τώρα ο Λαφαζάνης, ο Δρίτσας, ο Στρατούλης, ο Μπαλάφας η Βαλαβάνη, η Χαραλαμπίδου, ο Λεουτσάκος και οι άλλοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσουν υπέρ του ξεπουλήματος ΟΛΠ και ΟΛΘ που κάποτε κατήγγειλαν.. Με τέτοια ψέματα εξαπάτησαν τον λαό και κέρδισαν τις εκλογές…
   Η ξεφτίλα δεν έχει όρια….

  6. Το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή είναι σαν ένα λάστιχο που χάνει αέρα μέρα με τη μέρα όχι από τρύπα κάποιας πρόκας..αλλά από τη βαλβίδα..αργά και σταθερά.Όσο δεν ξεκαθαρίζουν τα πράγματα για το τι ακριβώς επιθυμεί η κυβέρνηση Τσίπρα μέσω της διαπραγμάτευσης με τους Ευρωπαίους..το λάστιχο που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ θα μείνει χωρίς αέρα εντελώς και θα κλατάρει..
   Μιλάνε επίσης και συχνά για μια πιθανή ήττα της κυβερνητικής πολιτικής που θα έχει σαν αποτέλεσμα την άνοδο της ακροδεξιάς.
   Εγώ από την άλλη έχω την αίσθηση ότι δεν πρέπει να φοβούνται από το συγκεκριμένο κόμμα..Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο (αν δεν το επιτρέψουν οι εξωγενείς παράγοντες να συμβεί) να εκλεγεί μια τέτοια κυβέρνηση στην Ελλάδα, χωρίς να θέλω να κατηγορήσω το συγκεκριμένο κόμμα….Αυτό που φοβάμαι ότι θα συμβεί στο προσεχές μέλλον και όχι πολύ αργά και χωρίς να έχω την διάθεση να γίνω μάντης κακών γεγονότων είναι ότι στην εξουσία δεν θα έρθει κανένας Σαμαράς και καμιά Χρυσή Αυγή, αλλά το κόμμα του ΠΑΣΟΚ με Παπανδρέου καπετάνιο και ύπαρχο τον Σιμήτη.
   Ο Βενιζέλος αποτελεί παρελθόν από το τιμόνι του ΠΑΣΟΚ και ακριβώς σε αυτό το χρονικό σημείο μέσω συνεδρίου θα γίνει το μεγάλο μπαμ.
   Η επανασύσταση του ΠΑΣΟΚ (χωρίς Βενιζέλο στο τιμόνι) είναι προ των πυλών και στελέχη που εγκατέλειψαν το κόμμα περιμένουν ένα νεύμα από τον ΓΑΠ για να ξανά ανατείλει ο ήλιος ο πράσινος. Όλα αυτά βέβαια θα γίνουν με τους χαιρετισμούς φυσικά από το Αμέρικα, μη το ξεχνάμε αυτό.
   Δεν ήταν τυχαία η συνάντηση Τσίπρα Παπανδρέου.Οι δυο τους συμφωνούν σε ένα..Να μειωθούν όσο γίνεται (ειδικά τώρα που η κυβέρνηση Τσίπρα αιμορραγεί) τα ποσοστά της ΝΔ ώστε να γίνει ένα κόμμα χαμηλού βεληνεκούς χωρίς κυβερνητικές μελλοντικές βλέψεις..Μέχρι στιγμής επιτυγχάνετε..Το βλέπουμε ήδη και μέσα στη βουλή…με τις εντάσεις και τις αντεγκλήσεις, τους χαρακτηρισμούς, τις ειρωνείες που έχουν ως μοναδικό αποδέκτη τα στελέχη της ΝΔ και από το ΠΑΣΟΚ μονάχα τον Βενιζέλο που είναι και ο μόνος από το ΠΑΣΟΚ που λογομαχεί έντονα με την κυβέρνηση, στην απέλπιδα προσπάθεια του πριν ξεψυχήσει πολιτικά ..ή κάνω λάθος;
   Ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ακόμα και σήμερα ότι το ΠΑΣΟΚ δεν ήταν η κύρια αιτία της κατάστασης την οποία έχει περιέλθει η χώρα..μας το απέδειξε άλλωστε με το λαμπρό παράδειγμα της πλήρης αθώωσης του Γιώργου Παπακωνσταντίνου και τη θεική ατάκα του προέδρου του δικαστηρίου ΄΄Πήγαινε και στο εξής να είστε πιο προσεχτικός.΄΄ γελάνε και τα τσιμέντα πιστεύω ακόμα.
   Ας ελπίσουμε να είναι όλα αυτά πορίσματα μόνο της δικής μου φαντασίας και τίποτα παραπάνω.

   1. Φίλε,αν οι μελλοντικές εξελίξεις είναι ομαλές όλα μπορούν να συμβούν.
    Όταν συνειδητοποιήσει ο ραγιάς ότι τα συστημικά κόμματα υπηρετούν τα ίδια συμφέροντα που δεν είναι όμως τού λαού, τότε όπως ανέβασε τον συριζα, έτσι θα αποθεώσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που δεν έχει κυβερνήσει,δεν έχει πεί ψέμματα καί δεν έχει κλέψει.
    Αν οι μελλοντικές εξελίξεις είναι ανώμαλες τότε πάλι στην διακυβέρνηση τής χώρας θα έρθουν πατριώτες με θυσιαστική αγάπη γιά την ΕΛΛΑΔΑ καί που θα εμπνέουν τον λαό γιατί το συστημικό πολιτικό σύστημα που θα έχει δημιουργήσει την ανωμαλία, θα έχει κονιορτοποιηθεί.
    Στο μέλλον, η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΕΝΑΡΙΟ θα κυβερνηθεί από ΑΓΝΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΖΗΣΕΙΣ!!!

    1. Αγαπητέ φίλε Αλέξανδρε γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ακόμα και σήμερα στην Ελλάδα του 2015 οι όποιες πολιτικές εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα, μόνο ομαλές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, κατευθυνόμενες είναι εδώ και πολλά χρόνια.
     Έθεσες ένα θέμα που χρειάζεται ώρες αμέτρητες για να αναλυθεί.
     Το σενάριο λοιπόν που έθεσα για το τυχόν ηλιοβασίλεμα του ΠΑΣΟΚ, δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα πίστεψε με.
     Ένα κόμμα το οποίο μεγαλούργησε στην εξουσία τις δεκαετίες 80 και 90
     με τα όποια τραγικά για τη χώρα λάθη που έγιναν επί κυβερνήσεως του δεν αφανίζεται έτσι εύκολα.
     Πιστεύω φίλε Αλέξανδρε ότι ο ραγιαδισμός πλέον από το 80 και μετά έχει αντικατασταθεί από την φράση ΄΄ Πελατειακή σχέση ψηφοφόρου – κόμματος΄΄ εκεί είναι η ουσία
     Ανέκαθεν στο πίσω μέρος του κεφαλιού του ο ψηφοφόρος είχε σαν προτεραιότητα στις εκλογικές αναμετρήσεις (με τη πιθανή εκλογή του κόμματος το οποίο υποστήριζε) το διορισμό στο δημόσιο του παιδιού του, της γυναίκας του κ.τ.λ ..έτσι δεν είναι;Στη συγκεκριμένη περίπτωση ΠΑΣΟΚ και λαός ήταν ένα σώμα μια ψυχή τις δεκαετίες που μας πέρασαν και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.
     Η έλλειψη λοιπόν αυτή λόγω κρίσης και ανεργίας κατά κύριο λόγο, είναι ορατή πλέον σε μεγάλο βαθμό στον Έλληνα και θα αναζητήσει δυστυχώς (σε περίπτωση επανασύστασης όχι μόνο του ΠΑΣΟΚ αλλά και της ΝΔ) τη λύτρωση του ξανά εκεί.
     Δε σου κάνει εντύπωση η προεκλογική μεταμόρφωση του Αλέξη Τσίπρα σε Ανδρέα Παπανδρέου;..τίποτα δεν ήταν τυχαίο.
     Διάβασα επίσης ότι στην ΝΔ ζητούν συνέδριο για αλλαγή αρχηγού »Βουλευτές του κόμματος έδειξαν την δυσαρέσκεια τους με επιστολές προς τον Σαμαρά».. να λοιπόν το πρώτο σημάδι..Σειρά έχει τώρα και το ΠΑΣΟΚ.
     Όλα αυτά που συμβαίνουν εδώ και τόσα χρόνια στη πλάτη αυτής της έρμης χώρας που λέγεται Ελλάδα..εάν είναι προγραμματισμένα να γίνουν, θα γίνουν φίλε Αλέξανδρε ότι και να λέμε εμείς όσο κι αν προσπαθούμε για το αντίθετο…Μακάρι και εύχομαι για ότι γίνει στο μέλλον να γίνει για το καλό του τόπου και μόνο.

  7. Το αριστερό μνημόνιο δεν είναι ταφόπλακα γιά την Ελλάδα αλλά είναι η νομιμοποίηση τής ευθανασίας ενός ολόκληρου λαού γιατί με αυτόν τον τρόπο θα σωθούμε από τους πόνους καί τις θλίψεις που μάς προκάλεσαν τα δεξιά μνημόνια.
   Κάποιοι τούς ψηφίσατε γιατί τούς πιστέψατε κι άλλοι τους ψηφίσατε γιά να φύγουν οι προηγούμενοι εθνοπροδότες.Αλλά μήν περιμένετε βελτίωση από τα συστημικά κόμματα.
   ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ.

  8. Ο/Η ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΤΣΥΡΙΖΑ λέει:

   Καλύτερα που κυβέρνησαν οι ταλιμπάν του Τσύριζα.
   Για να καταλάβει και ο πιο ηλίθιος, ότι ψηφίζει ψευταράδες,και κωλοτούμπες.
   Χρυσή Αυγή, να μπούνε οι κλέφτες και τα λαμόγια φυλακή.

  9. η χρυση αυγη θα φερει τις ειδικες οικονομικες ζωνες, οπου αλασκουζος μαρινακης και μελισανιδης θα εχουν εργατες με 200 ευρω μισθο 12αωρο , θα μολυνουν το περιβάλλον και δεν θα φορολογουνται οι εφοπλιστάδες μας

   και οποιος εχει αντιρηση θα φαει ξυλο

   1. η «πρώτη φορά αριστερά» θα φερει τις ειδικες οικονομικες ζωνες, οπου αλασκουζος μαρινακης και μελισανιδης θα εχουν εργατες με 200 ευρω μισθο 12αωρο , θα μολυνουν το περιβάλλον και δεν θα φορολογουνται οι εφοπλιστάδες μας

    και οποιος εχει αντιρηση θα φαει ξυλο

  Leave a Response